2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Lilacsofie, buz jeline sardigin sütü bebege nasil veriyorsun. Soguk olmuyor mu? Bende yola cikicam napsam diye düşünüyorum

Biberonu içinde çok sıcak su bulunan bir geniş kap ya da kaseye oturtup arada çalkalaya çalkalaya ısıtıabilirsin...Evde de dolaptan çıkan sütü böyle ısıtabilirsiniz, biberon ısıtıcısı yoksa...
Dışarda hemen hemen her kafe,restaurant, magaza vs sıcak su temininde yardımcı oluyor. Eğer bi eronu tam kavrayacak kap konusunda sıkıntı yasarım diyorsanız, evde deneyerek uygun kabı yanınızda tasıyabilirsiniz.

İlk üç ay, kilosu başına günlük 150 cc alması gerekiyor.
Duru'nun kilo alımı iyiydi diye hatırlıyorum, alıyor demek ki bir şekilde sütünü
Takviye yapıyordun galiba bir de, yetiyordur canım.
ewet hayatim sabahtan ve aksam mama takwiyesi yapiorum ama her gun degil ihtiyaci oldugunu dusundugum anlarda dr. tawsiesi uzerine....ve sutumun rengi yagli belli allahima cok sukr yario demekki cunku 90 ml cikmio
Kizlar bana emzik cesidi tavsiye edin. Mumkunse marka model falanda yazinda esim alacak cunku bende hic anlamiyorum.birde uyku emzigide tavsiye edin lutfeeeeen.

canim chicco kaucuk anne memesi yumusakligi sekli damakli 0+ yazio ustunde...cok ama cok memnunum kucucuk narin hatunumun agzina pek yakisio

Emzik olarak kiraz uclu emzigi kolay tutuyorlar alısinca başka emzik verdim.sizde deneyebilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar nasılsınız memlekete geldim kardeşimin nişanı var rahatım yerinde. Ankarada bunalmıştım çocuklarla. Geçmişe bakayım iyidir umarım herkes :)

Kızlar nasılsınız memlekete geldim kardeşimin nişanı var rahatım yerinde. Ankarada bunalmıştım çocuklarla. Geçmişe bakayım iyidir umarım herkes :)

sorma kesinlikle akrabalar yada aile cok ii gelio insana ben bu hafta gezmektedim cocugu gazi cikartilior onume mamalar gelio keyfini cikart

merhaba canlar uzun zamandir boyle gelip gewezelik yazmak kismet olmadi.....

allaha sukur az cok herkesin keyfi yerinde gaz sorunlari biraz usutme burun tikanikligi falan derken her zman ortak olan dertlerimiz burdada ayni

dun esim trasa gitti ben ewi topladim geldi duruyu yikadik sonra ben yikandim sonra da kocis yikandi zar zor yemek yedik esim dio amma yoruldum saat 10 nasil oldu anlamadim ya dedim bnim her gunum bole gecior

bugunde sabah emzirip kactim odadan ona biraktim duruyu 3 saat uyumusum ohhhh hayat bu be sonra kahwaltii ettik bir ciktik gezmege ohooo deniz kenari awm gitmedik yer kalmadi yanima mama da aldim hem emzirdim hem mama takwiyesi yaptim cok guzeldi esimede banada cok ii geldi ailecek wakit gecirmek cok guzeldi ...esimle wakit gecirmek ap ayri zaten nasil ozlemisim anlatamam....sizede taw siye ediorum kizlar gercekten cok ii gelio sagliklar ii se biraz degisiklik huppperrr

sonra zinco aldik bana cerazette bakalim ne olucak

sorma kesinlikle akrabalar yada aile cok ii gelio insana ben bu hafta gezmektedim cocugu gazi cikartilior onume mamalar gelio keyfini cikart

Aynen canım :) benim iki kız bi erkek kardeşim var. Dayısı büyük oğlumla oynuyor kızlar beeği pışpışlıyor bizi yediriyolar bulaşıkları topluyolar beni iki çocukla çarşıya çıkardılar baktılar bize. Çok rahattı ama ben stres ve paniğe alışmışm bi tadını çıkramıyom

Emzirince sağıldığından daha fazla geliyor bir de, buna %100 eminim

Haftasonunuz da guzel geçmiş süper cnm maaşallah:)

Ooo süpersin çok iyi yapmışsınız bence de herkes vakit ayırmaya çalışsın kendine. Bebekle gezmekten de korkmayın kızlar. Alışsın bebeler biz kadınlar evde duramayız. Bebek doğdu bi hafta sonra avm.deydim. Tabi kendimi iyi hissediyodum ve kardeşlerim yanımdaydı.
Yavaş yavaş yoluna giriyor herhalde hayat

cikar canim cikar sonra ewde pisman olursun
Emzirince sağıldığından daha fazla geliyor bir de, buna %100 eminim

Haftasonunuz da guzel geçmiş süper cnm maaşallah:)

saol canim benim

Pişşş pişşş pişşş pişşşşş............
Nenni kizima nenni... Eeee eeee eeee ee...
Uyumadi gittiii yumurcak....

Bi yandan besigi sallarken size yazayim dedim...
Var mi benim kizim gibi uykusuz, gozleri fal tasi gibi acik bebisler ?
:)) )

Gaz damlasi kullanabilirsin canim
Bi de kendi yedigin ictigine dikkat ediyormusun sutten de kaynaklanabilir
Malum havalar sicak heryer acilinca ruzgardan da etkileniyo garibanlar

Ben hayata baykus olarak gelmeliymisim
İki sipam da gece sabaha kadar anne dusmanlari :))

Var olmazmi benim oglum var.gece gunduz hep uyanik sadece mememde emerken uyuyor okadar.tabi o arada ben uyanigim mecburen. Gerci ben hep uyanigim.

Benim ufaklıkta uykuyu sevmiyor uyuduğu zamanlar çok az çok yoruluyorum. Birde akşam büyük oğlan hastalandı bugün yine doktordayız anlaşılan. Birde ufaklık bakınmaya çok meraklı kucakta durmadan gezdirsek çok mutlu bende alışmasın diye pek almıyorum eee tabi kıyamet koparıyor küçük adam. Bu hafta sünnet işinide bir halletsem daha mevlüt var off işe başlamamada az kaldı panik oluyorum iyice.
Gezme konusunda ben de hiç durmuyorum desem yeridir yirmi günlükten beri geziyorum bide iki çocukla :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

E bebek'ten sling aldim Mycey'in..Deneyelim bakalim :)
Anneme giderken rahat olur belki hep arabayi cikaramayacagım cok uzun is..

Bu uyku duzenini merakla bekliyorum.....

Bende babasling almıştım. Çok memnunum pazara bile gidiyorum:) Benim kızımda gezme meraklısı zaten kafa bi sağa bi sola bakınıp duruyor içinde

Çok geçmiş olsun

Herkese merhabalar.
Istanbul pendikte yaziyorum. Haziran annesiyim ve bebegim 20 gunluk. Sute ihtiyaci olan anneler varsa seve seve sut gonderebilirim. Sutum cok ve bosuna gitsin istemiyorum. Isteyen kisiler bana yazarsa sevinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…