Ben aventin emzigini kullanıyorum 0.3 ay olanını,küçük ve agzına tam oluyo.Anne gögüs ucuna yakın.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lilacsofie, buz jeline sardigin sütü bebege nasil veriyorsun. Soguk olmuyor mu? Bende yola cikicam napsam diye düşünüyorum
ewet hayatim sabahtan ve aksam mama takwiyesi yapiorum ama her gun degil ihtiyaci oldugunu dusundugum anlarda dr. tawsiesi uzerine....ve sutumun rengi yagli belli allahima cok sukr yario demekki cunku 90 ml cikmioİlk üç ay, kilosu başına günlük 150 cc alması gerekiyor.
Duru'nun kilo alımı iyiydi diye hatırlıyorum, alıyor demek ki bir şekilde sütünü
Takviye yapıyordun galiba bir de, yetiyordur canım.
Kizlar bana emzik cesidi tavsiye edin. Mumkunse marka model falanda yazinda esim alacak cunku bende hic anlamiyorum.birde uyku emzigide tavsiye edin lutfeeeeen.
ewet hayatim sabahtan ve aksam mama takwiyesi yapiorum ama her gun degil ihtiyaci oldugunu dusundugum anlarda dr. tawsiesi uzerine....ve sutumun rengi yagli belli allahima cok sukr yario demekki cunku 90 ml cikmio
canim chicco kaucuk anne memesi yumusakligi sekli damakli 0+ yazio ustunde...cok ama cok memnunum kucucuk narin hatunumun agzina pek yakisio[/QUO
slmlar her turlu emziği bende denedeım.ama tutmuyor hala deniyorum.gec kalmamışızdır umarım...chicco da denediklerımız arasında kaucuk olan....ucunu yalıyor ama ttmuyor buyuk geliyor sanki...2970 dogdu 3490 su an..38 gunluğuz..akşam sekizden gece bire kadar surekli memede ....
doktor emzik ver dedi...zati vermeye calışıyordum ....yılmayacağımmmm varmı tavsiyelerınız???
hayatim deneme yanilma yontemi dio bizim dr hep o yuzden pes etme gercekten cok ama cok rahat bisi....annem btokken degil acikmaya basladigi saat diliminde tuttu hep agzinda eninde sonunda aldi.....sansin bol olsun...ewet hayatim sabahtan ve aksam mama takwiyesi yapiorum ama her gun degil ihtiyaci oldugunu dusundugum anlarda dr. tawsiesi uzerine....ve sutumun rengi yagli belli allahima cok sukr yario demekki cunku 90 ml cikmio
canim chicco kaucuk anne memesi yumusakligi sekli damakli 0+ yazio ustunde...cok ama cok memnunum kucucuk narin hatunumun agzina pek yakisio[/QUO
slmlar her turlu emziği bende denedeım.ama tutmuyor hala deniyorum.gec kalmamışızdır umarım...chicco da denediklerımız arasında kaucuk olan....ucunu yalıyor ama ttmuyor buyuk geliyor sanki...2970 dogdu 3490 su an..38 gunluğuz..akşam sekizden gece bire kadar surekli memede ....
doktor emzik ver dedi...zati vermeye calışıyordum ....yılmayacağımmmm varmı tavsiyelerınız???
Kızlar nasılsınız memlekete geldim kardeşimin nişanı var rahatım yerinde. Ankarada bunalmıştım çocuklarla. Geçmişe bakayım iyidir umarım herkes :)
sorma kesinlikle akrabalar yada aile cok ii gelio insana ben bu hafta gezmektedim cocugu gazi cikartilior onume mamalar gelio keyfini cikart
ewet hayatim sabahtan ve aksam mama takwiyesi yapiorum ama her gun degil ihtiyaci oldugunu dusundugum anlarda dr. tawsiesi uzerine....ve sutumun rengi yagli belli allahima cok sukr yario demekki cunku 90 ml cikmio
canim chicco kaucuk anne memesi yumusakligi sekli damakli 0+ yazio ustunde...cok ama cok memnunum kucucuk narin hatunumun agzina pek yakisio
Ooo süpersin çok iyi yapmışsınız bence de herkes vakit ayırmaya çalışsın kendine. Bebekle gezmekten de korkmayın kızlar. Alışsın bebeler biz kadınlar evde duramayız. Bebek doğdu bi hafta sonra avm.deydim. Tabi kendimi iyi hissediyodum ve kardeşlerim yanımdaydı.merhaba canlar uzun zamandir boyle gelip gewezelik yazmak kismet olmadi.....
allaha sukur az cok herkesin keyfi yerinde gaz sorunlari biraz usutme burun tikanikligi falan derken her zman ortak olan dertlerimiz burdada ayni
dun esim trasa gitti ben ewi topladim geldi duruyu yikadik sonra ben yikandim sonra da kocis yikandi zar zor yemek yedik esim dio amma yoruldum saat 10 nasil oldu anlamadim ya dedim bnim her gunum bole gecior
bugunde sabah emzirip kactim odadan ona biraktim duruyu 3 saat uyumusum ohhhh hayat bu be sonra kahwaltii ettik bir ciktik gezmege ohooo deniz kenari awm gitmedik yer kalmadi yanima mama da aldim hem emzirdim hem mama takwiyesi yaptim cok guzeldi esimede banada cok ii geldi ailecek wakit gecirmek cok guzeldi ...esimle wakit gecirmek ap ayri zaten nasil ozlemisim anlatamam....sizede taw siye ediorum kizlar gercekten cok ii gelio sagliklar ii se biraz degisiklik huppperrr
sonra zinco aldik bana cerazette bakalim ne olucak
cikar canim cikar sonra ewde pisman olursunAynen canım :) benim iki kız bi erkek kardeşim var. Dayısı büyük oğlumla oynuyor kızlar beeği pışpışlıyor bizi yediriyolar bulaşıkları topluyolar beni iki çocukla çarşıya çıkardılar baktılar bize. Çok rahattı ama ben stres ve paniğe alışmışm bi tadını çıkramıyom
Emzirince sağıldığından daha fazla geliyor bir de, buna %100 eminim
Haftasonunuz da guzel geçmiş süper cnm maaşallah:)
Kizimin bi sıkıntısı var ama anlayamıyorum hep agliyo gazı var diorum çıkıyo yine agliyo aç diyorum emziriyorum istemiyo sonra yine agliyo kakasini yapamıyo yine ondan mi acaba ne zman duzene girecek bu kaka olayı yaa
Pişşş pişşş pişşş pişşşşş............
Nenni kizima nenni... Eeee eeee eeee ee...
Uyumadi gittiii yumurcak....
Bi yandan besigi sallarken size yazayim dedim...
Var mi benim kizim gibi uykusuz, gozleri fal tasi gibi acik bebisler ?
:)))
Pişşş pişşş pişşş pişşşşş............
Nenni kizima nenni... Eeee eeee eeee ee...
Uyumadi gittiii yumurcak....
Bi yandan besigi sallarken size yazayim dedim...
Var mi benim kizim gibi uykusuz, gozleri fal tasi gibi acik bebisler ?
:)))
Benimki de ayni. İşin kötüsü emzik de almiyor.
Aynı beni tarif etmissin benimkide aynı :)
E bebek'ten sling aldim Mycey'in..Deneyelim bakalim :)
Anneme giderken rahat olur belki hep arabayi cikaramayacagım cok uzun is..
Bu uyku duzenini merakla bekliyorum.....
Canım belki işe başlayınca rahatlarsın. Sürekli çocuğa maruz kalmak yorucu bişey) düzen oturunca geçer bu düşüncelerin. Büyükler yüzünden ikinci de ihmal ediliyo ya da birinciler gibi ilgilenilmiyo onlara da yazık. Tek şocuk olarak kalsalar mutlu mu olacaklardı ne güzel bu fedakarlıklarımız sayesinde kalabalık mutlu bi ailede arkadaşsız kalmadan yaşayacaklar
Boşver sen iyi ettik biz :)
Ben de merak ediyorum nasıl bişey yorumlarını yazar mısın bi de iki üç hafta için alacaksam almayayım 15 kiloya kadar taşınıyomuş herhalde ama nasıl taşınır bikmiyom canı çıkar be insanın) ben büyüğü bebek arabasına onu da slinge koysam o şekil gezebilir miyim bi avm.de merak ediyorum zor gibi dimi
Kizlar bebegim bronsit yuzunden hastaneye yatti dun gece. En az bir haftalik tedaviye baslandi. Cok kotuyum bir kere gorebildim. Sut sagip goturuyorum. Sorum su ki bir ogunde kac cc icmesi gerekiyor. Israrla mama veriyorlar. Uc saatte bir iki gogsumden 120 cc kadar sut sagabiliyorum. Hemsirelere sordum ama düzgün cevap alamadim. YeterlI midir sizce? Emzirmeme izin vermiyorlar. Sutum cekilmez degil mi? Dua edin yavrum cabuk ciksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?