2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canim bizimkilerde kusan bebek gurbuz olur derler sevinirler benim kayinvalidede der sali yikanmaz persembe yikanmaz amaan batil onlar hicbisi olmaz dedim bende :)) o konustukca cevabini ver bence sen takip delirecegine o delirsin

allah razi olsun 40 gun kaldi kirkinci gece yanlizdik 41 gordugumuz sabah yanliz uyandik......aman gezmeydi falan derken bugun bana gelenler geldi.....annem bisi sordu anlamiom duru aglio sabah beri camasir yikadim 2 cesit yemek yaptim e topla yika falan biliosunuz ve duru surekli aglio anlamadim anne dedim kizdi ben de bagirdim zaten beni yapayanlizbirakip gittiniz hepiniz die aglaya aglaya kapadim tel. hala ne o aradi ne ben....

benim kizdigim olay biliosunuz ananem ve oteki dedeme bakio annemler dedim ki alma biraz daha sende ewde dinlenbende yanlizliga alisana kadar birazdaha elimden tutarsin ara ara kalma ama 1 saatte olsa ugrarsin sen bana bn sana yok gider gitmez aldi koptu tel. bile aramio.....

biliorum benden daha kotuleride war ama daraldim boguluom aramadi bile merak edip

Kızlar özellîkle birden fazla çocuğu olan arkadaşlar
Kafamı toparlayamıyorum
Organizasyon yapamıyorum zor karar veriyorum
Hatırlayamıyorum
Beynimin içi boş gibi kafam durmuş gibi
Enerjim az çok bişi yapmasam da ağır hareket ediyorum
Noluyor bana
Adapte olamadım kafam karışıyo

Iyi akşamlar yavru ceylanlar uzun zamandır yokum.anneme gittim 1 hafta kaldım internetim yoktu.eve geldim 3 gün oldu kardeşlerim de geldi benimle beraber çok fazla giremiyorum.sayfalar birikti okumak istiyorum umarım basarabilirim.inşallah herkes iyidir.anneme sizlerden bahsettim hep😊bu arada bana formasyon çıktı ama duzce de dersler temmuzda başlayacak.nasıl yapacağım hiç bilmiyorum sevinsem mi üzülme mi bilemedim henüz kayıt yaptırması. Ders programı kayıtlar bitince açıklanacak.devam zorunlulugu var.hocalara yalvarıp durumumu izah etmeye çalışacağım lütfen dua edin bana.bu şansımı da elimden kaçırmak istemiyorum.yıllardır bekliyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:

aynısı bende de var kararsızlık,biyere gidecek olsak 3 saatte hazırlanamıyoruz en son başım dönüyor gitmek istemez oluyorum.zaten kilolar canımı sıkıyor dışarı çıkmak işkence gibi.eski halimmmm nerdesin 5dk hazırlanıp okula koşan ben offfff

yemek,alışveriş,kuaför hepsini bir günde mi yapacaksın ? ben aşağıdaki markete bile gidemiyorum saat başı emzirme,bide gaz problemimiz var.bizim yerimizede gez.kıskandım valla :))

Alinti yapamadim dua eden arkadaslar Allah razi olsun.
Bugun bebegimi aldim kucagima mis kokulumu emzirdim. Yavrum nasil hirliyordu. Agladi once o agladikca ben kahroldum agladim. Gozleri sismis aglamaktan. Yavrum benim hic birakmak istemedim bir saat sardim sarmaladim. Ama disarda kizim bekliyordu. Istemeye istemeye biraktim oglumu. Durumu cok sukur iyiye gidiyor. Ctesi kirkimiz cikacak insallah evimizde oluruz. Allahim kimsyi yavrusuyla sinamasin...

Bu arada Lilacsofie "sut sagdikca cogalir" lafin kulaklarimda hakikaten de oyle oluyormus. Oglum ciksin hemen bir pompa kiralayacagim...

Zaten ben bu cocuga bakamiyorumda iste mecburen ayni evde kaliyoruz.......

Emzir diyenlerin agzina gogsumu sokasim sancisi var diyenlerin poposuna fitil atasim sut geliyor mu ki diyenleride bir inegin altina yatirasim var!

Zaten ben bu cocuga bakamiyorumda iste mecburen ayni evde kaliyoruz.......

Emzir diyenlerin agzina gogsumu sokasim sancisi var diyenlerin poposuna fitil atasim sut geliyor mu ki diyenleride bir inegin altina yatirasim var!

Ah canim ya hayırdııırr ne oldu seni bu kadar çileden cıkaracaaakk:)
Klasik öcü teyze durumları yasadın sanırım:)

canim ya bisi dicem senin catlagin fala olmadi mi nasil giycen bikini ...bende 12 kg werdim dogumdanberi az kaldi eski halime donmeme......cocuk dr.muz dediki 3. ayi gorelim denizede sokariz rahatlar bebis... ehhh ben hawalara uctum denize cok yakiniz bayila bayila gireriz dedim....kimsede bana dr da dahil giremezsin sen demedi hayatim...

Ah kıyamam canım beniiimm, güzel yavrumm..
Okuyunca gözümden yaslar döküldü, bi ana yüreği kendi evladi olmasa bile dayanamıyormus..
Rabbim tez şifa versin kuzuna..
Hicbi anayi evladindan, evlatlari da anasindan ayirmasin inşallah..

ben sorumsuz azimsiz birimis cok fewrimisim sutten kesilirse benden kaynaklimis uzulmucekmisim

Herşeyin düzelmesine sevindim çok şükür inşallah bitecek bu günler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım içim cızz etti resmen. Kısa da olsa kavuşmanız, onu kollarına alman nasıl da iyi gelmiştir meleğine. Tez vakitte kavuşun inşallah canım.
Sağma konusunda da evet doğru olduğuna emin olduğum bir tespitim, bunu bizzat yaşamana çok sevindim

Ay yazık canım ne kadar sıkmışlar seni böyle... Böyle sıkarlarsa sen de dışarı kaçınca! istediğin herşeyi yaparsın tabii. Şimdiden senin adına keyiflendim:)) Yine de evde de yavaş yavaş bildiğin okumaya başla bence. Sen ne kdar rahat ve mutlu olursan, bebeğin de öyle olur sonucta...

Deniz ve havuza benim doktorum da izin verdi. Ben de ona bizim havuza duba arıyorlardı iyi oldu, bildiğim iyi oldu diye yanıt verdim:))
Ben çok kiloluyum şaka bir yana bikiniyi bırak mayo giyebileceğimden, giysem de insan içine çıkabileceğimden şüpheliyim. Sezeryan yeri bu sefer bende de çok kalmadı, scarex diye bir de jel verdi iyice dümdüz oldu ama zaten o kadar aşağıdaki görüntü sadece benimle eşim arasında sorun olabilirdi:)

Hamile kaldığın kilodan daha zayıf olman bir mucize gibi kıymetini bil. Ben doğumdan sonra ilk verdiğim kilonun üstine henüz hiç veremedim... Dışarı her çıktığımda; aman hanım hamile sıra verin, paketleri taşıyalım hamilesiniz galiba, mağazada birşey bakarken ooo cinsiyeti belli oldu mu hayırlı olsun gibi; hamile olduğuma yönelik yorumlarla karşılaşıyorum. İlk başta eve gelip üzülüyordum ama şimdi kanıksadım sağolun filan diyip geçiyorum:) Üstelik te korse takıyorum? Ahh şu emzirme bir bitse, kafama da takmamaya çalışıyorum çünkü biliyorum zerre tereddüt girse beynime anında etkilenir sütüm, hadi kadın zayıflayacak artık sana ihtiyaç kalmadı mesajı gider sütlere çok iyi biliyorum kendimi:)

Çocuk felci aşısını hep konusuyorduk, ben Demir'e yaptırdım arkadaşlar.
Damla şeklinde zaten bir dk sürüyor, sağlık ocağına gidince yapıyorlar...
Risk almak istemedim.

Deren de zaten önümüzdeki ay karma aşının içinde ilk dozunu almış olacak, o çok küçük, ona önermediler sağlık ocağında...
Buarada sağlık ocakları ne kadar güzel çalışıyorlar söylemeden edemedim.

Son düzenleme:

Üzülme annesi bi an önce gidip gelsin de sonra heep dayısıyla oynar , büyür zaten.. Hayırlı tezkereler cnm, zaman su gibi aksın inşallahhh..

Manyak mı bu kadın ya jilet ettirmakts neymiş?! Korku filmi gibi mübarek!!!

Ben bu alarjisi var olayini sevdim.iyi fikirmis valla.bugun 40 cikti gelen giden cok olur.sivilceler tamamen gecermiki.bebek cildi gibi degil bebegim

Cnm bizde de var yenidoğan sivilcesi. Doktor anne sütünden annenin hormonları bebeğe geçiyor o da sivilce yspıyor dedi. 2-3 aya geçermiş. Bizimde yüzümüz sivilceyle doldu içim gidiyor,ama geçecek inşsllah biraz zaman..

Çokta güzel olur..Umarım istediğin şekilde bi iş yapabilirsin.. Birine yardım etmenin, edebilmenin verdiği mutluluk paha biçilemez gerçekten..

Ohh ne güzelll, bence hocalar yapar bi güzellik ya. İlk başta çok sert yaklaşıyorlar ama ilişki ilerleyip öğrenciyi tanıyınca ona göre davranabiliyorlar. Sen bi başla mutlaka devamı gelir. Çok sevindim senin adına hadi hayırlı olsunnn..

Bebeği yıkadıktan sonra ayağından tutup silkeleyince noluyo biri bana anlatabilir mi suyunumu süzdürüyo napıyo bu kaynana anlayamadım yapma dedikçe inatlaşıyo ya

Dengesiz ya, sen ona Uzman Tv de sarsılmış bebek sendromu videolarini bi izlet bence

Ah canim ya hayırdııırr ne oldu seni bu kadar çileden cıkaracaaakk:)
Klasik öcü teyze durumları yasadın sanırım:)

Cok ucuk birsey olmadi aslinda taktigimdanda degil ama buara bunlari cok fazla duymak sıktı artik..insanlara aciyarak bakiyorum ciddiye alamiyorum artik onlari..
Hamile ya da yeni dogum yapmis bayan gorursem pohpohlayacam artik :)
Bebisi severken amanda annesi ne guzel bakmis bu bebise fln diye moral verecegm :))
Hicbisy sormayacam kesin katii konusmayacam :)

ben sorumsuz azimsiz birimis cok fewrimisim sutten kesilirse benden kaynaklimis uzulmucekmisim

lilacsofienin dedigi gb bunu sana soyleyen kompostalar yemekler fln yapsin sana iyi baksin moralini bozmasin..
Biri ac mama ver der biri sutten kesilecek der arkadasim en iyisinide yapsan yapmadigin birseyi soyleyecekler nasilsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…