2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Kızlar ya Allah yardımcınız olsun gerçekten
Lusin midemi bulandırdı kaynanan karısı!
Bi sussunlar Allah aşkına
Yapacakları işleri söyleyin yemek yap evi topla vs
Madem gliyolar yan glip yatmasınlar
Belki işten bunalıp erkn kaçarlar
İki oğlum var imş böyle bi kaynana olmam

Etraftan çok mu beklentiliyim bilmiyorum ama evde pisirdiginden bi tabak paylasan olsa ne dualar ederim... aslında dengeli beslenmemiz şart şu durumda...
ikidir hafta sonları kv geliyo. Misafir gibi kendisi sağolsun.
. Esim çocuğa bakarken ben 3 çeşit yemek yapıp bi de cekindigimden evi silip süpürüyorum. Tık yok kadında. Bi de eşim soruyo annemle konusmuyo musun diye. Yok bayılıyorum konuşmaya. Üstelik surat sirke satıyo ne
konuşayım?
Kendi kayinvalidemden görmediğim yardımı kimden bekleyebilirim ki...
Gıybet olmasın diye anlatamak istemiyorum kimseye ama içimde patlayacak artık...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sebebini doktorun demesi ve incelemelerim neticesinde opulme ve cok giydirme oldugunu anladim geciyo gibi ama tam gecmiyo bi turlu.birde open ne yazikki babasiydi. O kadar dedim cok opuyon diye ama nerde.zaten top sakslida var.sivilce icin doktora gidince doktor dedide oyle birakti.simdi artik gelen gidende oper daha kimse gelmedi herkes 40 i ciksin diye bekliyo

Ah canimm yaaaa....cahilligin bu kadari yani....Allah kolaylik versin....

Derin dondurucum doldu :) bundan sonra sagdiklarimi vermek isterim yerim kalmadi :)

Canim iyi niyetli bir sekilde dusunup sutunu vermek istiyorsun ama sut kardesi denilen bi durum var.acaba biraz sakincali olabilir mi ki?? :what::what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun cnm bence garip bir salgın bu.

Çok sağol canım. BLog yazan bir sürü anne var çok güzel şeyler yazıyorlarlar, birine daha ihtiyaç var mı bilmiyorum ama biraz çocuklar büyüyünce birşeyler düşünüyorum iş olarak, bakalım... Belki yardımlaşma üzerine birşeyler olur, hayatta en cok istediğim sey.

Kardeş farkı işte, maaşallah size:) İlerde bizimkiler de birbirlerine böyle destek olsunlar inşallah. Görüyor musun bak oferta moral bulalım canım:)

Ayy çildiriciiimmmmmmm çocuk benim kardeşim, belki ben kucaklarda gezdiricem öyle istiyorum kime ne. Ayrıca hani işin ne demişti ya işim çocuğumu sevmek kucaklamak kardeşim. Bebekken doyasıya sevilen kucaklanan, her agladıgında ilgi sevgi gören çocuğun gelısımı ve huyu, hakikatten, inanın kı bambaska oluyor.
Diyelim ki alıstı kucaga (ne demekse) sunun surası kac ay kaldı emekleme ya da oyun halısında tek basına yatma donemlerıne? Zaten kac ay daha alacagız kı boyle sureklı kucaga....

Son düzenleme:
Kizlarr persembe gunu 40mozi ucurttuk ama sol karnim bide kasiklarim sancilanio arasira ozellikle lavobaya girdigimde acosi terletio beni sizce nden dr gitmem gerekmi.Bide bugun sunnetimiz var ins.

Pazar gunu40 miz cikti sukur utkuyla hemen yazligimiza geldik ramazana kadar kalcam..denise girip spor yapmam lazim.utku iyii ben kotuyum el bileklerim agriya bebeg kavrayyamiyorum.bide eger ogleden sonra utkuyla yatmassa uykusuzluga gelemeyip sinirli ve mutsuz oluyorum

Bebeği yıkadıktan sonra ayağından tutup silkeleyince noluyo biri bana anlatabilir mi suyunumu süzdürüyo napıyo bu kaynana anlayamadım yapma dedikçe inatlaşıyo ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haydaaaa!!
Daha neler duyacazz..
Boyunu uzattigini mi saniyor acaba..
Inatlasmak ne demek ya senin cocugun o al elinden..Allah korusun cocuk sakatlansa ne olacak an'lik boyle seyler..
Yas bas hikaye,gelip onu da sallayasim var suan!! Belki beynine kan gider..
Bazen cok ciddi bir sekilde tirnaklari gostermek gerekiyor..Onu kirmamak cabasiyla ilerleyen gunler cocugunuzu kirdiginiz zamanlara donusecek..

Ciddi anlamda gozumde canlandikca aglayasim geliyor..
Yenidogan olmalari onlara yaratik gb davranilabilir anlamina gelmiyor yaa!!

Son düzenleme:
Kızlar eşimle aramız acayip bozuk dün çok fena kavga ettik ne yazıkki içimdeki herşeyi bir avazda adama kustum ayların birikmişliğini nemi oldu çok fena oldu tabi. Ben anlayışsız çok fesat ve kötü oldum onun gözünde bu durumda bile nasıl davranıyormuşum allah benim ailemin başına böyle bişey getirse ne olurmuş hasta olan benim abim olsaymış fikan felan.
Neticede çok kötüyüz çok. Ayrılmayı bile düşünmeye başladım ciddi ciddi.
Bizi bu hale getirene kadar uğraştılar ya anlayışsızlar ne olacak.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yarım saat önce fitili verdim kızım ikina ikina 2 bezi doldurdu yavrum çok zorlandi yoruldu öyle çok yaptıki tabii Bi haftanın kakası nolcak bi dahaki sefere kendisi yapar umarım

Bizde saglik ocagindan geliyoruz Sezen'in gozundeki capaklanma masajla ve surekli temizlemeyle gecmedi,doktor damla ve merhem verdi..
Umarim gecer..

Yarım saat önce fitili verdim kızım ikina ikina 2 bezi doldurdu yavrum çok zorlandi yoruldu öyle çok yaptıki tabii Bi haftanın kakası nolcak bi dahaki sefere kendisi yapar umarım

Masallah masallahh
Insallah bunun rahatligiyla duzene girer..

Cok uzuldum..
Herseeyin duzene girmesini beklerken bu kotu olmus..Ama bi patlama cok olagandi sanirim bu kadar kirginligindan yorgunlugundan sonra..
Tabii onun baktigi açidan ona oyle geliyor olayin icinde saglikta olunca..
Dimdik ayakta duruyorsan hicbisy yok gb geliyor insanlara,kotuyum demen icin illa ki yatak dosek yatman gerekiyormus gb..
Halbuki zihinsel olarak iyilesmek daha zor ve malesef ki bu onlarin elinde..
Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun en kisa zamanda..insallah birarada kalarak atlatirsiniz..

Dun kalca cikigi kontrolumuzu yaptirdik.
Coooook sukur her sey yolunda :)

Bi de ben bu teyzelerden cok sıkıldım...
Hastanede beklerken kizim kucagimdaydi. Yanima yanasti bi teyze. Cocuk üşümüş, saclari diken diken olmusmus usumekten. Kocanin elindeki şalını al da cocugu ört dedi bana :)
Komsu teyzem de takti bize. Annemle ben bu cocugu kucaga alistirmisiz oyle diyo. Sanki 24 saat benim evimde de goruyo.
Baska bi teyze de sanciya takmis. Cocugum gik dese, baaaaak ben diyorum sancisi var bunun deyip duruyo.
Bi digeri de kizim aglamaya basladi mi ac bu cocuk, kizim annen sana mama vermedi mi ac mi birakti seni demeye basliyo... Vs vs vs...

Ya Sabır ! :))

Canım fiilin ismi nedir bugün bizim 9. Günümüz ve sikintilaniyoruz çok fazla.

Canim fiilin ismi nedir? Bizde bugün 8. Gundeyiz.

Insanlarin bu bebeklere mudahale meraki nasil bir dürtü yahuu :)
Konusacak bisy bulup dedikodu yapamadiklarindan cocuga atip tutuyorlar galiba :)))

Canım fiilin ismi nedir bugün bizim 9. Günümüz ve sikintilaniyoruz çok fazla.

Selam kızlar daha öncelikle bebişleriniz saglıkla büyüsün inş. burda bi arkadaşa yazmıştım aguline diye bi gaz ilacı var tamamen bitkisel netten araştırın.Yagımsı kıvamda oldugu için kaka yapmasına yardımcı oluyo bizzat denenmiştir.Hem gazını çıkarır hem kakasını yapar rahatlar,hastanede vermişlerdi bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…