2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bi alayim deneyim ozaman aslinda ben istedgim doyduguna emin oldugumda yarim sat
Ate olsa oyalanmasi bende orada islerim faln yaparim.ama utku uyanir uyanmaz emmek istiyoo taaaa uyuyana kadar oda 2 ssat suruyo beni dusun.sirtim kopuyo

Allah hepimize kolaylık versin hem ev işi hem yemek hem bebek bi de evdeki "koca" bebekler ne diim.. inş alır bnm ki de zorla alıo olmadı su bakkal emzgni deniycem ztn.. :/

Bizee vardi o sorun..
Temizliyordum ilik suyla hep ve masaj yapoyordum gozunun buruna yakin yerinden asagiya dogru ama gecmedi canim aglayinca daha fazla oluyor,bi gece cok aglamisti kaka probleminden sabahnda solugu saglik ocagunda aldim..
Damla ve merhem verdi..
Saglik ocagindaki doktora bi gorun istersen..

Albümee kızlarrr iki boncuk resmi varr:))

Hemen bakiyoruuuumm guzelliklere :)

Slm kızlar,bebekleriniz ateşi kaç,normalde kaç olması gerekiyor acaba? ilayda dün aşıdan sonra akşam ateşlendi gecede hep ayaktaydım takip ettim 36,5 37,0 37,4 değişiyor sürekli

Bitmiyor dertler bitmiyooooorrr. Ben bittim ama.
Ayazı sünnet için doktora muayeneye götürdüm elle muayenede fıtıktan şüphelendi ultrason çektirdik iki tarafındada fıtık varmış ameliyat önerdi ürolog. Pazartesi cocuk cerrahından randevu aldık oda muayene edecek bakalım ne diyecek. Sünnet için gitmesek haberimizde olmayacaktı çocuğunda bir sıkıntısı yoktu. Çok moralim bozuldu.
Gözlerindeki çapaklanma için göz doktorunada gösterdim gitmişken mikrop kapmış damla verdi.
Annemde evdekilere kötü davranma beddua alma diyor nerden neye bağladı konuyu kendimi beter hissettirdi. Sanırım çok kötülük yapıyorum allah cezamı veriyor. Çocuk doğdu doğalı hastanelerden çıkamadık birde ameliyat derlerse ne yaparım işe de başlıcam çok moralim bozuk çok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hay Allah nedir bu başınıza gelenler yahu,Allah beterinden saklasın sizleri..Kendini niye kötü hissediyorsunki evdekilere iyi dayanıyorsun bence,ben olsam en fazla 1 hafta dayanırdım,herkes evinde rahat çocuklarıyla eşiyle mutlu huzurlu şekilde oturmak ister,kötülük yapıyorum diye düşünüp moralini bozma sakın,herşeyde bir hayır vardır sakın isyan etme,herşey en kısa zamanda yoluna girer inş..

İnşallah canım. Geldimi üst üste geliyor işte.

Slm kızlar,bebekleriniz ateşi kaç,normalde kaç olması gerekiyor acaba? ilayda dün aşıdan sonra akşam ateşlendi gecede hep ayaktaydım takip ettim 36,5 37,0 37,4 değişiyor sürekli

Makattan 38
Kulak 37.8
Koltukalti 37.2 den yuksekse atesli kabul edilirmis canim..

Gecmis olsun canim..
Allah yardimcin olsun..
Diger durum icinde cok uzuldum..
Hem saglik hem huzursuzluk en onemli 2 seyler savasiyorsun..

Resımlerı eklemeyı becerememısım sımdı oldu

Cok gecmıs olsun canım bu ne boyle gercekten
Umarım amelıyatlık bır durum degıldır
Bıze de hbr ver n olur saglam durmaya calıs, sen de saglıklı olmalısın kı bu gunler gecsın bıran once...

canim yakin zamanda olcmedim 15 gun once ilk asi sini oldugunda olcmustum 36di ama 37 den yuksek ise yuksek kabul edilio die duymustum..

canim allah buyuk caresiz dert wermesin...allah gorur siniyordur cok guzel gunler gelicek merak etme sunneti de fitik amilyatinida yaptir hic dusunme...bizim bi kpmsu bi akraba yaptirdi ikisinide kucuktu bebekler yine bole hic sikinti yasamadi...annenede bakma sen seni rahatlatmak icin dior gunaha girme kafana takma die ama bilmiolar senin ne kadar dayanikli ve merhametli oldugunu...

canim yakin zamanda olcmedim 15 gun once ilk asi sini oldugunda olcmustum 36di ama 37 den yuksek ise yuksek kabul edilio die duymustum..

off şu aşılar birde ateş yapmasa ne güzel olcak,yemek bile yiyesim gelmiyor canım öyle çok sıkıldıki,gece saat başı kalktım baktım 4 de ateşi 37,4 olmuştu 4 den sonra hiç uyumadım sürekli ateşini ölçtüm,sürekli değişiyor bir bakıyorum 37,4 15 dk sonra birdahaki ölçmemde 36,6 kısa sürede sürekli değişkenlik gösteriyor,aşıdan sonrada uyku hali var genelde uyuyor

Cok gecmıs olsun canım bu ne boyle gercekten
Umarım amelıyatlık bır durum degıldır
Bıze de hbr ver n olur saglam durmaya calıs, sen de saglıklı olmalısın kı bu gunler gecsın bıran once...

senin kiler de babasinin kopyasi tatlim benim kizda ) ;)) masallah allah nazarladan saklasin ne kadar buyumus derende ikisinin de masallahi var onca arastirman onlar icin yaptiklarin okadar acik ki tebrik ederim seni )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…