merak ediyorum ama nasi görülüyor albümün:/Albümee kızlarrr iki boncuk resmi varr:))
merak ediyorum ama nasi görülüyor albümün:/
Gönderdim arkadaşlık canım şimdi gorebilirim sanirimGaliba arkadas olanlara görünüyor cnm sadece
İsteden gönder arkdalık görebilirsin
Bi alayim deneyim ozaman aslinda ben istedgim doyduguna emin oldugumda yarim sat
Ate olsa oyalanmasi bende orada islerim faln yaparim.ama utku uyanir uyanmaz emmek istiyoo taaaa uyuyana kadar oda 2 ssat suruyo beni dusun.sirtim kopuyo
Kızlar bebeğin birgözünde çapaklanma olmuş yapışmış gibi oluyor açmakta zorlanıyor. Ne yapsam burda bir kaç kişide vardı sanırım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Albümee kızlarrr iki boncuk resmi varr:))
Bitmiyor dertler bitmiyooooorrr. Ben bittim ama.
Ayazı sünnet için doktora muayeneye götürdüm elle muayenede fıtıktan şüphelendi ultrason çektirdik iki tarafındada fıtık varmış ameliyat önerdi ürolog. Pazartesi cocuk cerrahından randevu aldık oda muayene edecek bakalım ne diyecek. Sünnet için gitmesek haberimizde olmayacaktı çocuğunda bir sıkıntısı yoktu. Çok moralim bozuldu.
Gözlerindeki çapaklanma için göz doktorunada gösterdim gitmişken mikrop kapmış damla verdi.
Annemde evdekilere kötü davranma beddua alma diyor nerden neye bağladı konuyu kendimi beter hissettirdi. Sanırım çok kötülük yapıyorum allah cezamı veriyor. Çocuk doğdu doğalı hastanelerden çıkamadık birde ameliyat derlerse ne yaparım işe de başlıcam çok moralim bozuk çok.
Gönderdim arkadaşlık canım şimdi gorebilirim sanirim
Hay Allah nedir bu başınıza gelenler yahu,Allah beterinden saklasın sizleri..Kendini niye kötü hissediyorsunki evdekilere iyi dayanıyorsun bence,ben olsam en fazla 1 hafta dayanırdım,herkes evinde rahat çocuklarıyla eşiyle mutlu huzurlu şekilde oturmak ister,kötülük yapıyorum diye düşünüp moralini bozma sakın,herşeyde bir hayır vardır sakın isyan etme,herşey en kısa zamanda yoluna girer inş..
Albümee kızlarrr iki boncuk resmi varr:))
Slm kızlar,bebekleriniz ateşi kaç,normalde kaç olması gerekiyor acaba? ilayda dün aşıdan sonra akşam ateşlendi gecede hep ayaktaydım takip ettim 36,5 37,0 37,4 değişiyor sürekli
İnşallah canım. Geldimi üst üste geliyor işte.
Bizee vardi o sorun..
Temizliyordum ilik suyla hep ve masaj yapoyordum gozunun buruna yakin yerinden asagiya dogru ama gecmedi canim aglayinca daha fazla oluyor,bi gece cok aglamisti kaka probleminden sabahnda solugu saglik ocagunda aldim..
Damla ve merhem verdi..
Saglik ocagindaki doktora bi gorun istersen..
Hemen bakiyoruuuumm guzelliklere :)
İnşallah canım. Geldimi üst üste geliyor işte.
canim yakin zamanda olcmedim 15 gun once ilk asi sini oldugunda olcmustum 36di ama 37 den yuksek ise yuksek kabul edilio die duymustum..Slm kızlar,bebekleriniz ateşi kaç,normalde kaç olması gerekiyor acaba? ilayda dün aşıdan sonra akşam ateşlendi gecede hep ayaktaydım takip ettim 36,5 37,0 37,4 değişiyor sürekli
Bitmiyor dertler bitmiyooooorrr. Ben bittim ama.
Ayazı sünnet için doktora muayeneye götürdüm elle muayenede fıtıktan şüphelendi ultrason çektirdik iki tarafındada fıtık varmış ameliyat önerdi ürolog. Pazartesi cocuk cerrahından randevu aldık oda muayene edecek bakalım ne diyecek. Sünnet için gitmesek haberimizde olmayacaktı çocuğunda bir sıkıntısı yoktu. Çok moralim bozuldu.
Gözlerindeki çapaklanma için göz doktorunada gösterdim gitmişken mikrop kapmış damla verdi.
Annemde evdekilere kötü davranma beddua alma diyor nerden neye bağladı konuyu kendimi beter hissettirdi. Sanırım çok kötülük yapıyorum allah cezamı veriyor. Çocuk doğdu doğalı hastanelerden çıkamadık birde ameliyat derlerse ne yaparım işe de başlıcam çok moralim bozuk çok.
Makattan 38
Kulak 37.8
Koltukalti 37.2 den yuksekse atesli kabul edilirmis canim..
canim yakin zamanda olcmedim 15 gun once ilk asi sini oldugunda olcmustum 36di ama 37 den yuksek ise yuksek kabul edilio die duymustum..
Cok gecmıs olsun canım bu ne boyle gercekten
Umarım amelıyatlık bır durum degıldır
Bıze de hbr ver n olur saglam durmaya calıs, sen de saglıklı olmalısın kı bu gunler gecsın bıran once...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?