Korkunc bır durum. Sen nasıl saglıklı bır psıkolojıyle gecırebıldın gebelıgını bravo. Cok zor olmustur bu kadar yakınında olunca. Nur içinde yatsın yengenız de, bebegı zaten melekmişCok zor birsey ya dogumda anneyi veya bebegi kaybetmek bizde bu aciyi tattik
Ben henuz 3 aylik hamileyken yengemde hamileydi..... 21 yasindaki yengem sapasaglam kadin 8 aylik hamileyken sabahin erken vakitlerinde vefat etti uyandirmaya calistilar ama uyanmadi oysaki hamileligi bile cok iyi gidiyordu
Cenazesine ebesi gelmisti 2 tane saglikli hamileden biriydi dedi...
Hastaneye kaldirildi bebegin kalbi atiyor deyip aldilar ama malesef oda 3 gun yasayabildi sonra onuda annesinin yanina gömduler...
Size de cok gecmis olsun. Bugun yavrum taburcu du mis kokulum yanimda yatiyor suan. Insallah siz de biran once atlatirsiniz. Cok zor bir rahatsizlik :/ Bizimki bir hafta falan oksurdu ve goturdugumuz doktorlar kucuk diye ilac vermediler. Boylece ilerledi hastalik. Akciger filmi cekildi ki zaten nefes almasi zorlasmisti. Balgam yuzunden tikaniyorduHastaneye gelene kadar poposuna vurdum ki nefes almayi unutmasin diye. Allah kimseye yasatmasin.
Kalça ultrasonu çektırdık bugun kızlar. Deren ıstenen pozısyonda rahatca durdugu ıcın sorun olmadı ve kısa surdu. Hamılelıkte bakılan ultrason gıbı sag ve sol kalcasına jel surup bakıp, ölçümler yaptılar. Normal çıktı çok şükür. Kilo alımımız da iyiydi maasallah:) Biberon kazalarından sonra cok kızıp sadece emzırmeye gecmıstım. Sağdığım sütleri biberonla vermeyıp dondurucuya atıyorum artık. O yuzden kılo alımını merak edıyordum acıkcası.
Avent'e yazdıgım şikayete, ürünü teknık srvıse goturun sonrun varsa degıstırırız yazmıslar, pek cıddı bulmadım boyle bır fırma ıcın. Bu tur seylerı de sonuna dek takıp ederım, goturmeyecegımı sanıyorlarsa yanıldılar. Degıstırmelerı onemlı degıl zaten aynı rıskı alıp o modeli hatta markayı kullanmam artık...
tam kaç günlüktü canım bende bu hafta içinde çektiricem ama doğru zaman mı bilemedim.6/8 hafta arası normal demişti bir doktor ama her hastane farklı tarih verdi şaşırdım bende
Selam kızlar moralim okadar bozuk ki anlatamam. Eşim özel is yaptığı için kazanamadi para . Buna rağmen hep idare ettim 2.5 senedir. Düğün borcu hadi bakalım yeşim kredi çek öde hadi bakalım altınları sat krediyi öde onu öde bunu öde . En son bebek hazırlıklarına bayagi borcum olmuştu herseyi kendim gogusledigim için ben alıp hallettim için. Bir yıl öncede araba aldım onu ödüyorum. Eşimin yardımı yok tabiki. Neyse bebek borçları için bu araba kredisinin üstüne bir kredi daha çektim. Sonra 2 ay önce arabanın kasko şu bittiği için kasko parasini eşime verdim yaptı diye. 1 aydır kasko yaptı artık diye yalvardim resmen. Yaptırması yok en ucuz kasko yu arıyormus haber bekliyormus bilmem ne. Geçen gün kasko için ayirdigimiz paranın yerinde olmadığını gördüm ve eşimi aradım ne yaptın diye yarısını harcadım dedi bu yok zamanda. Markete harcadım kendime mi harcadım diyor. Halbuki ben annemdeyim geleli 1 hafta oldu sadece 1 hafta Dada ekmek kola vs dışında hiçbir şey istemedim. Meğer kasko parasini harcıyor Muş. Çok tartıştık. Gel gelelim dün eşimin kardeşi benim arabayla kaza yaptı kasko da yok tabiki. Teyzesindeydim eşimin eve getirin beni lütfen dedim eniştesini getirdi. Kayinvalidede geldi benimle onunla kavga ettik. Eşyalarını topladım babamı aradım geldi beni aldı. Annemin evindeyim şimdi. 2 aylık yavrum mi yanayım kendime mi yanayım salakligima mi yanayım. Eşimi bukadar şey yasasam da sevmem mi. Rabbim dua ediyorum hep içimi Sogutsun diye. Çok zor cok
Lütfen biri banada anlatsinn.....nuk aldim damakli kaucuk almiyoo almiyoo silikon aldim yine almiyoo.dikiyle atiyo zorluyorun busefe migdesi bulaniyo.uyumak icin meme istiyo 5 dakka da olsa ama heryerde olmuykii
iNCiR SUYUUUU
Kizlar 2 gundur kizim gazdan ve kakadan sıkıntıdaydi ne yaptik ne yaptik diye dusunuyordum ki sıkıntının basladigi gunden itibaren incir suyu icmeye baslamistim..
Sute etkisi oldu evet ama cocuga iskence oldu resmen..
Bana boyle bir etkisi oldu bilginiz olsun..
ben sorumsuz azimsiz birimis cok fewrimisim sutten kesilirse benden kaynaklimis uzulmucekmisim
Su emzik isini bana da bi anlatin yahu
Ben kizlarin ikisinde de beceremedim emzik tutturmayi.
Organik emzik olarak su inek modundan cikmak istiyorum
Bi yere cikiyoruz hobba meme de meme ne olcak halimiz
Gece ben inat ettim emsin diye o diliyle atti
Sonra iyice sinirlendi uykusu sapti sonuc sabaha kadar agladi(
Chicco tavsiye ettiler onu aldim begenmedi diye bi damakli daha aldim onu da begenmedi
Tavsiyeniz var mi ya da bunun bi formulu
Korkunc bır durum. Sen nasıl saglıklı bır psıkolojıyle gecırebıldın gebelıgını bravo. Cok zor olmustur bu kadar yakınında olunca. Nur içinde yatsın yengenız de, bebegı zaten melekmiş(
Cok zor bır sureci atlattınız cok sukur. Bır daha yasamayın boyle ayrılık ınsallah toparlansın kuzucuk yıne yıksın ortalıgı.
Hastane sutunu vermıyordu ne yaptılar en son kabul etmısler mıydı
anne olan biri emin ol ki bebeği söz konusu olduğunda asla sorumsuz olamaz.bebeğinin rızkını bilerek engellemez sen kulaklarını tıka bunlara dinlersen kendine bebeğine zarar verirsin canım hiiç takmaaa duymaaa bilee hıhı de geççç
Kalça ultrasonu çektırdık bugun kızlar. Deren ıstenen pozısyonda rahatca durdugu ıcın sorun olmadı ve kısa surdu. Hamılelıkte bakılan ultrason gıbı sag ve sol kalcasına jel surup bakıp, ölçümler yaptılar. Normal çıktı çok şükür. Kilo alımımız da iyiydi maasallah:) Biberon kazalarından sonra cok kızıp sadece emzırmeye gecmıstım. Sağdığım sütleri biberonla vermeyıp dondurucuya atıyorum artık. O yuzden kılo alımını merak edıyordum acıkcası.
Avent'e yazdıgım şikayete, ürünü teknık srvıse goturun sonrun varsa degıstırırız yazmıslar, pek cıddı bulmadım boyle bır fırma ıcın. Bu tur seylerı de sonuna dek takıp ederım, goturmeyecegımı sanıyorlarsa yanıldılar. Degıstırmelerı onemlı degıl zaten aynı rıskı alıp o modeli hatta markayı kullanmam artık...
tam kaç günlüktü canım bende bu hafta içinde çektiricem ama doğru zaman mı bilemedim.6/8 hafta arası normal demişti bir doktor ama her hastane farklı tarih verdi şaşırdım bende
gozun aydin tatlim insalah bizde bole haberler ile doneriz......situ sagdin diyelim bu tapir gibi kalplara buzdolabi posetlerine falan koyanlar war sut saklayici 6 ay tutuosa buzlukta bu sekil 3 ay tutsak olur mu ki acaba...
TesekKur Ederim. Kimse yasamasin boyle kotu gunler. Sutleri israrima dayanamayarak kullandilar. Sadece ucuncu gun ve bugun sagdigim sutlerden toplam alti poseti buzlanmis bir sekilde iade ettiler. Onlari da artik ihtiyac duydugumda kullanirim :)
Süt saklaman için özel poşetler var canım bence en iyisi öyle sallamak. Hem steril, bem de üzerine gün, cc bişgilerini yazabiliyorsun.
3 ay ideal bence max saklama süresi olarak.
Çok ilginç bir durumdu. Tüm hastaneler anne sütü ister gelmeyince mecbur mama verir, sizinki de tam tersi oldu. Malum anne sütü, bebek hastaviken farklı üretiliyor bebeğin tam ihtiyacına uygun olarak. Neyse.....kavuştunuz ya önemli olan bu.
sakladiklarini duydugum icin sasirdim ve danismak istedim ee e soylim bari ben o arkadasa 6 ay falan tutcam dio du kaldi ki basit bi kap o ;,,(((
eczanede mi bulur bende alim bari belki lazim olur simdi pompam gelince ;)) ; ))
ben hastane ve ebemden falan cok memnundum biliosuniz sasircak derece de memnun ayrildim ;) benden beklenmeyen performan neyse kisa kesim....benim sutum ilkten coktu sonra gelen giden hastane ziyaretine 1 saatlik cocugu tutmaya calisan cocuklar derken ben hemen gerginlikmoduna girdim....
neyse sutum gelmio gibi olunca duru cok aglayinca hemen mama getirdiler hani yardim edelim emsi masaj yap sunu yap sagali bi bakalim falan yoktu yani...
zannedersem artik mama eskiden anasinin kolayina geldi tikti mamayi laflari tarih olucak hastanede tikiolar mama yi olucak :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?