İki kiloyla böyle hissediyorsan iyi yine canım, ben fazla kilolarımı saymadım sayamadım :))Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım burdan tanıdığım kadarıyla çok temiz kalpli birisin herşey gönlünce olsun 😄😄😄 ben de hiç olmadığım kadr koca memeli ve yumuşak göbekliyim özgüvenim yerlerde giydiğim kalem etek ve topuklu ayakkabıları gördükçe iç çekiyorum fazla iki kilom kaldı ama göğüslerim kocaman göbeğim salmış kendini(
Çok şükür sağol canımMaşallah size sevginize ailenize..nekadar düşünceli bi esin var senin gibi allah birbirinize yazmış sizi ne mutlu..
Tebrik ederim canım ne mutlu sana
Aile eş çocuk hepsi lazım insana.
Eşine de on puan walla
Eşim sinirlidir, mükemmelliyetçidir, kuralcıdır ama birtanedir yine de, maaşallah:))
Sağol amin canım:)))) onlar kesilse biçilse doğursa bebeleri bak bakalım bi daha istiyolar mı çocuk, bekara karı boşamak kolaybakma biz kadınlar unutuyoruz balık misali bu melekler gözümüzün önünde büyüyünce, bende çok isterim bi kardeşi olsun onları oynarken,sohbet ederken, kıyafet kavgası yaparken göreyim. Ay kıyafet kavgası dedim de Allah mı söyletti acaba ikincide mi kız olacak yoksammm
Oy maşallah size mutluluğunuz heppp sürsün inşallahh..
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah esinle yavrularinda daha nice mutlu yillara sevginiz bir ömur sursun.
Kiloyu da kafandan at bence hepimizi dobikiz :) bugun diledigin gibi esinle ye ic olumsuz tum dusunceler bir kenarda duruversin :)
Teşekkür ederim canım, hepimizin yuvası daim olsun. Kiloları inan takmıyorum, bugun birkaç parca alısveris yaprım sanırım 44 bedendi aldıklarım mutlu mutlu aldım çıktım o derece yani, nasılsa zamanı gelince vereceğim...
Teşekkür ederim, darısı tüm isteyenlerin başına:)daha nıce senelere hep beraber saglıkla huzurla askla ve cocuklarınızın hergun buyudugunu gormenız dılegıyle. ne mutlu 4 yıla ıkı cocuk sıgdırmıssınız allah nazarlardan korusun
Ne güzel bir tesadüf, bizim de yıldönümümüz ve 2 aylık kızımız var:))Bizimde bugün evlilik yıldönümümüz. 3. Yılımızı doldurduk bizde ve 2 aylık bir kızımız var . Demir ve Derenle birlikte nice uzun mutlu yıllarınız olsun inş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Size de bir ömür mutlu bir yuva dilerim canım:)
Tesekkurler cnm:)Amiinn :)
Rabbim birbirinizden hic mahrum etmesin,sevginiz Demir'le Deren'e de örnek olsun hep..
:))))) tam yerine rassgeldiiii..
Insallah :)
Su sozde ne kadar dogruymus evlenince anladim gercekten :)
Cok korkuyorum ama yakin zamanda hamile fln kalmaktan :)
Aman aman..
Nice mutlu,saglikli,sevgili yillaraa..
Daim olsuun mutlulugunuuz :)
Amin biz de bu aksam konustuk 40.yılı da görmek nasip olur insallah diyeNe mutlu size askiniz daim olsun tebrikler daha nice 4ler kutlarsiniz insh...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.