2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
İki kiloyla böyle hissediyorsan iyi yine canım, ben fazla kilolarımı saymadım sayamadım :))

Maşallah size sevginize ailenize..nekadar düşünceli bi esin var senin gibi allah birbirinize yazmış sizi ne mutlu..
Çok şükür sağol canım

Tebrik ederim canım ne mutlu sana
Aile eş çocuk hepsi lazım insana.
Eşine de on puan walla

Eşim sinirlidir, mükemmelliyetçidir, kuralcıdır ama birtanedir yine de, maaşallah:))

Sağol amin canım

Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah esinle yavrularinda daha nice mutlu yillara sevginiz bir ömur sursun.
Kiloyu da kafandan at bence hepimizi dobikiz :) bugun diledigin gibi esinle ye ic olumsuz tum dusunceler bir kenarda duruversin :)

Teşekkür ederim canım, hepimizin yuvası daim olsun. Kiloları inan takmıyorum, bugun birkaç parca alısveris yaprım sanırım 44 bedendi aldıklarım mutlu mutlu aldım çıktım o derece yani, nasılsa zamanı gelince vereceğim... )

daha nıce senelere hep beraber saglıkla huzurla askla ve cocuklarınızın hergun buyudugunu gormenız dılegıyle. ne mutlu 4 yıla ıkı cocuk sıgdırmıssınız allah nazarlardan korusun
Teşekkür ederim, darısı tüm isteyenlerin başına:)

Ne güzel bir tesadüf, bizim de yıldönümümüz ve 2 aylık kızımız var:))
Size de bir ömür mutlu bir yuva dilerim canım:)

Tesekkurler cnm:)

Ne mutlu size askiniz daim olsun tebrikler daha nice 4ler kutlarsiniz insh...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin biz de bu aksam konustuk 40.yılı da görmek nasip olur insallah diye

Yazacaktım zaten aklımdasın. Galiba iki aylık olduktan sonra eğer bi problemi yoksa hastaneye gitmiyoruz sağlık ocağına devam edicez. Tanısalım inşallah çok isterim. Denk getirelim o zaman. Nasıl olur hiç bilemiyorum şuan ama topu sana atıyorum

Kızlar,
Demir'in takıntı haline getirdiği bazı davranışlarından bahsetmiştim ya hani bunun için tavsiye edilen bir psikolog doktor vardı, hazır çocuklara bakan varken önce ona gidelim sonra da bir yemek yer eve döneriz dedik. Doktorun yanında epeyce zaman geçirdik, çok detaylı sorular sordu, dolayısıyla doğumdan sonra ilk defa evden ve Deren'den 4 saat kadar ayrı kaldım...

Eve geldim ki, iki çift kara kara göz bana bakıyor. Deren beni gördü önce güldü sonra dudağını büküp suratını büzüştürmeye başladı, sen nerdeydin der gibi... Demir, annecim çok özledim diye bacaklarıma yapıştı.

O saatte Deren de Demir de çoktan uyumuş olurlardı, baktım ikisi de ayakta. Demir ben gelince dişini fırçaladı, tuvaletini yaptı, pijamalarını giydi ve uyudu. Ben yokken kabul etmemiş hiçbirini yaptırmayı.
Deren'e tepe tepe süt bırakmıştım sağıp, hepsini içmesine rağmen uzun uzun meme keyfini yaptı, sonra kakasını yaptırdım, poposunu yıkadım, üzerini değiştim, o da güzelce uyudu.

Yatarken bir baktım ki, gögsümde Deren gözleri gözlerime kilitli mutlu mutlu emiyor... Demir bir yanımda, sırtını okşuyorum, onun da gözleri gözümde...
Sevgi ve hasret dolu bakan dört adet göz... Allah'ım dedim bundan güzel bir armağan, hazine olamaz... Yine anladım ki, kimse anne gibi olamaz, aynı anda on kişi baksa bile, bir çocuk için annenin yeri asla dolmaz...

Son düzenleme:

Erkekler çok tahat oluyor canım bence hemen gitmelisin
Tekrarlarsa fena olmaz mı? Neler çektiniz....

İyi geceler kızlar kendimin ve sıpalarımın bakımlarından sonra sıra buradaaaa :))
kızlr karınlarınız ne durumda benim ki duruyor daha 4-5 aylık hamile gibiyiim.
Bence foto paylaşalım
Kmik olmuş cidden :)) bu da adama ders olsun
Gçmiş olsun canım ya inş sabaha hiç bişeyi kalmaz
Mestcana katılıyorum cnm ben yenilerde 2. Ay aşılarını yaptırdım gitmeden calpol verdim gece yükseldi gene verdim
Kuzucuklar analarını mı beklemiş. Ana güven şefkat demek mutlu sonnnn

Annelik bambaşka ya Rabbime şükürler olsun ki bizler anneyiz ve çok tatlı evlatlarımız var...
Amerikalı ünlü bir yazar adını hatırlıyamadım şimdi ödül verildiği akşam konuşmasında :
-hep çalıştım ayaklarımın üstünde durdum okulumu bitirip meslek sahibi oldum anneme güzel bir ev aldım. Şuan yazmış olduğum kitabım için verilen ödülümü almaya geldim ama yinede kendimle gurur duymaz bunlar bana az gelirdi hep herşeyin fazlasını zoru başarmayı isterdim... taa ki bende bir anne oluncaya kadar annelik bambaşkaymış çok güzel bir bebeğin var ve hep seni istiyor senden beklentileri var ben onun isteklerini yaptıkca bile kendimle gurur duyuyorum ve anne olduğum için de kendimle gurur duyuyorum gerçekten gurur verici birşey hiçbişeyle böylesine övünmemiştim böylesine sevinmemiştim demişti.

off kizlar ya ben sut uretemiom bi boka yaradigim yok ne guzel kendimi motiwe ediodum ohhhh 20 20 de ciksa bi buzluga bi dolaba bi duruya ben biriktirie birer ogun werir sonra emzirim falan die masaj yapiom bnm gogsum biraz kucuk pek ise yaramadi masaj sanirim ee sagiorum emziriom dana gibi sigir gibi yiom kofteler tahin helwalari sut cayi su bol su ben daha napim ya bu kadar seye oluk gibi akmasi gerekn sut bi duruyu emziriom 2 saat gecio sagiom gelmio 3 saat gecio sagiom gelmio duruyu emziriom acikio ce kince aglio velli doymuo allahim bn daha napcam ki ... sakir sakir aksin die damla damla sut biriktiriom yaaa lanet olsun...

bu arada du hastalandim acaba ondan kesilir mi adet oldum yani hapimada basladim hersey duzene girerken bu sut cogalcagina gidio cocugu emsin de sut getircek die ac birakiom olur mu bu ya yazik degil mi.....bugun cok zor tuttum kendimi mama yapmadim ama tam 2 saat gohsumde emdi uyuya kaldi sonra terden geberdi cok sikkinim cok...... nie hersey bu kadar zor annem kocam bir anda bir daha ki ay sunnet yapmaya kalkan kuzenim allahimmm bulasik yemek camasir supurge duru duru duru aksamin olduguna inanmiorum zaman kawrami yok gitti ...... aglamak istiorum bagirmak istiorum yapayanliz saatlerce uyumak istiorum ac kalmak istiorum tualette keyif yapmak istiyorum....ben niye kizimi doyuramiorum...kocami mutlu edemiorum 10 bucukta uyudu mutlu olsa uyumaz ki birakamaz ki bu saatte beni hickirmak istiorum...

Kızlar yarın bebeğim 1. ay aşısını olcak doktor aşı olmadan yarım saat önce calpol ver dedi acaba versem mi ağır gelir mi kullanan var mı

1. Ay asisi canli bi asi degil ki..sasirdim bende doktor soyleyince belki onlem icindir ama bizde de hic sikayet olmadi..

Bende sen bizim gb wvden cikinca ne oluyor diye evi aramazsin diye dusunmustum :)
Zaten bekliyorlarmis kiyamam :)

album eklesene benim canim yok mu goremiom yaaa ;)))
..

Albumde fotograflar var canim bugunde ekledim hatta :)
Arkadaslarim arasindasin gorebilirsin..

Ne mutlu size askiniz daim olsun tebrikler daha nice 4ler kutlarsiniz insh...

Kizlar ben zaten Sener beye gidecegim..
Siz hastaneye tahminen ne zaman gideceksiniz ? Denk getirirseniz ben size katilirim sorun degil :)

Gittikten sonra alican cevabi yazar misin benimkinde de ayni sorun var ama bizim dr da israrla bisey yok diyor. Yahu bildigin cocuk har hur ses cikartiyo emerken

Ben dışarı çıkınca çok fena evi ararım, kontrol mahiyetinde. Sen nasıl dayanıyorsun belki de annene bıraktığın içindir.
Benim kayınvalidem iyidir ama o kadar paniktir ki, mesela şuanda asla ve katta Deren ile yalnız kalamaz, bunu da söyler yani....

Ay dur ne oluyorsun canımm bir anda...
Bir kere herseyden önce sana birşey söylemiştim. Duru'nun kilo alımı çok iyiydi, gerçekten iki-üç saatte 20-30 cc ise ona yetmeyecektir. Onu hemen tarttırmaya götürmelisin, gerçekten kilo alımı azsa mama takviyesini sütün artana dek sürdürürsün. Ne olacak ki, önce emzirirsin sonra ardından yaparsın bir 100luk o istediği kadarını içer ama bunu yapmadan önce kilo almadığından emin olmalısın...
Diğer taraftan gögsün büyük küçüklüğü ile hiç ilgisi yok sütün rahat ol, benimkiler de küçüktür, hatta küçük gögsün daha çok süt ürettiği bilimsel bir gerçekmiş.
Eğer sütün birden azaldıysa muhakkak bir sebebi olmalı iyi düşün bulacaksın. Birşeye mi kafanı taktın, içinden sıkıldın mı birşeylerden?Gerçekten istiyorsan biraz çaba ile geri gelecektir. Regl olman da lohusalıktaki hormon seviyenin düştüğünü gösterir bence bunu kanıtlar.
Şuanda sağma işlemini ne sıklıkla yapıyorsun, kaç dk sağıyorsun, sağımı doğru yaptığına emin misin? Masaj derken, kibarlık olsun diye öyle denmiş, bildiğin inek sağmak gibi ))))) kahverengi kısımda beze var mı vs baktın mı herseye?

Son olarak eşinin uyuması yorgunluktandır be canım neden durup dururken sevmesin? Depresif takılma sütüne de zarar boşver olumsuz düşünceleri, trip yapma sarıl kocana mutlu ol.

Çok güzel, az bile demiş. Ne kadar hırslı kadınlar var, çocuk her anne için aynı şey demek değil... Benim müdürüm gece onikilere kadar çalışırdı, kızı bazen arar ağlar yalvarırdı, anne ne olur bu gece gel de beraber yiyelim sofrada diye... Tamam çıkıyorum der gece yarısına dek kalırdı yine bizimle... Bari gelmeyeceğim de, garip heveslenmesin beklemesin! İçimiz acırdı kızcağıza, bir de her lafının başı kızım kızım diye başlardı, çok seviyor düşünüyormuşşş gibi?

Günaydın kızlar dün kizimin usuttugunu söylemiştim akşam zor uyumustu gece 2 kere uyandı herzamanki gibi sıkıntı yok sabah da 6 da uyandı emzirdim altını degiseyim derken bütün emdiğini cikardi okadar üzüldüm ki ona rağmen gülücükler saçıyor etrafa altı açıldı mutlu oldu yavrum kiyamam şimdi tekrar emzirdim uyuyor ama korkuyorum yine çıkaracak die 10 buçuk ta randevumuz var drla usuttugu için ne verir ki dr dun nane limon falan kaynattim kendim ictim sutten gecer belki die ama... keşke bugün düzelmiş olsaydı
Babamızdan ayriyiz bitaraftan evimiz malatyada toplanmış bekliyor biz kayseride eşim izmirde duzenimiz yok taşınma asamasindayiz göçebe gibi bi anane de bi babane de mekik dokuyoruz resmen kıyafetler eşyalar bölük börçük hiçbiryere çıkamıyorum bunaldim sıkıldım artık Evimi düzenimi kocamı istiyorum kızım iyileşsin istiyorum

Yok canim sen deneyimlisin manasinda demistim ama bu gecmiyormus demek
Bende ariyorum yani anneme daha birakip cikmadim,sadece gecen gun sacimi kestirdim Sezen annemleydi ama yan dukkanda amcamin yanindaydilar..
2 kez uyurken babaannesi biraktim ondada icim icimi yedi uyandiginda yanindaydim :)

Ben 21 inde araştırmaya randevu alcam.

Minnaklar arkadasimizda yazsin bakalim gunleriniz yakinsa siz randevulari denk getirirsiniz bende yaniniza gelirim :)

Gecmis olsun canim..
Altini hemen emdikten sonra degistirirsen kusmasi normal hic durtulmeye gelmiyorlar e alt degistirirkende malum :)
Yani bu normal bugunde daha kusmadigina gore belki daha iyidir,insallah..
Sicaklik giydirmek konusunda kimseyi memnun edemezsin cunku hersey gb herkesin dogrulari farkli..Ben kendimden pay bicerek giydiriyorum ufakligi 1 fazla,sicak diye soymadim daha hic mesela ya da cok giydirip kafasinin terlememesinede dikkat ediyorum..en iyi sen bilirsin bunu..
Tasinma iside zormus,Allah kolaylik versin en kisa surede halledersiniz insallah..

Bestekız lilacsofie arkadşımız söylencek herşeyi söylemiş zaten. Çok şükür birbirimizle dertleşiyoruz yalnız olmadığımızı görüyoruz ah bizim bu hormonlar bi aşağı bi yukarı :)) anlaşılan yukarı çıkma sıra senin hırmonlarda. Olumsuz düşünme lütfen. Bu hislerin geçecek sütlerin kalacak inş tomrisin emzirme günlüğünü sen okumuş muydun ben de okumadım ama okuyanlar çok tavsiye ediyor. Ön e derin bi nefes aaaal at bakalım kaka düşünceleri kafandan )

Tülayokay işin zormuş canım inş düzene girersiniz kısa zamanda. Düşünüp de sık a kendini hazır ananeler babaneler varken kendine de zaman ayır dinlen alışveriş falan yap fırsatları değerlendir

Ben 21 inde araştırmaya randevu alcam.

Canim normal sartlarda b enim kontrolum 12sinde asimizi yaptiracagiz ben burda saglik ocaginda yaptirmayi dusunuyorum siz bi tarih belirletseniz ben ona uyarim gelmem de sorun olmaz tanisabilirsekde memnun olurum..

Erkekler çok tahat oluyor canım bence hemen gitmelisin
Tekrarlarsa fena olmaz mı? Neler çektiniz....

BizImkinde ilaca karsi bir antipati var. Ozellikle de antibiyotige karsi. Kizim dort yasinda masallah sadece bir kutu antibiyotik kullandi. Ihlamurla atlattik her hastaligi. Millet sut meyve suyu cay icerdi bizim kiz biberon biberon ihlamur icerdi. Hala da sever. Ama her bunye ayni olmuyor tabii ki. Gel bunu bizim kocaya anlat. Bu kez tavrimi koydum valla ben ne dersem o yapilacak diye. Yarina randevu aldim. Bugunu de hava nemlendiricisi emzirme ve az ihlamurla atlatacagiz. Insallah gecer hemen.

Deren ve Demir'le yasadigin aska da bayiliyorum. Kocaman bir masallah size :)

Dr dan geldik kızlar..sinir oldum ağzından cımbizla laf alıyoruz konuşmaya eriniyo adam uyuz ya bida gitmem arkds söylemişti. Neyse kusmasina olabilir ama yine de idrar tahlili yapalım dedi yaptık sonuçlar çıkmadı daha..Genzinden gelen sesleri söyledim kızım da o arada o sesleri çıkardı bir iki defa işte böyle hep var dedim normal bogazi yla bişey çok yakın olduğu için çıkarır öyle sesler dedi o şey ne onu anlamadım diliyle dişi arasında konuştuğu icin adam:/ bazen çoğalır bazan azalır dedi 1 yaşına kadar sürebilir dedi bazı çocuklar her nefesinde cikariyo o sesi dedi..neyse boyumuz 57cm kilomuz da 4 kilodan 5250 ye çıkmış şükür ki kilo alımı iyi 250 yi düşüyorum ben kafadan çünkü kıyafetiyle tartti lar hastanede hersey anormaldi yani daha da gitmem o hastaneye de o doktora da..sali gunu ignelerimizi olmaya aile hekimine gitcez bakalim sonrasında tekrar bi Dr araştırıp içime sindiririm bu söylenenleri. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…