2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Tebrik ederim canım ne mutlu sana
Aile eş çocuk hepsi lazım insana.
Eşine de on puan walla

:)))) onlar kesilse biçilse doğursa bebeleri bak bakalım bi daha istiyolar mı çocuk, bekara karı boşamak kolay bakma biz kadınlar unutuyoruz balık misali bu melekler gözümüzün önünde büyüyünce, bende çok isterim bi kardeşi olsun onları oynarken,sohbet ederken, kıyafet kavgası yaparken göreyim. Ay kıyafet kavgası dedim de Allah mı söyletti acaba ikincide mi kız olacak yoksammm

Oy maşallah size mutluluğunuz heppp sürsün inşallahh..

Amin canım aminnn.. İlk söylediğinde çok üzülmüştüm bende şükür sonra güzel haberlerini vermeye başladın meleğinin.. Allahım korusun onları inşallah.. Hep gülsünler minik suratlı kuzularımız inşallahhhh

Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah esinle yavrularinda daha nice mutlu yillara sevginiz bir ömur sursun.
Kiloyu da kafandan at bence hepimizi dobikiz :) bugun diledigin gibi esinle ye ic olumsuz tum dusunceler bir kenarda duruversin :)

daha nıce senelere hep beraber saglıkla huzurla askla ve cocuklarınızın hergun buyudugunu gormenız dılegıyle. ne mutlu 4 yıla ıkı cocuk sıgdırmıssınız allah nazarlardan korusun

Bizimde bugün evlilik yıldönümümüz. 3. Yılımızı doldurduk bizde ve 2 aylık bir kızımız var . Demir ve Derenle birlikte nice uzun mutlu yıllarınız olsun inş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amiinn :)
Rabbim birbirinizden hic mahrum etmesin,sevginiz Demir'le Deren'e de örnek olsun hep..

Eki Görüntüle 1176646

:))))) tam yerine rassgeldiiii..

Insallah :)
Su sozde ne kadar dogruymus evlenince anladim gercekten :)
Cok korkuyorum ama yakin zamanda hamile fln kalmaktan :)
Aman aman..

Nice mutlu,saglikli,sevgili yillaraa..
Daim olsuun mutlulugunuuz :)

Ne mutlu size askiniz daim olsun tebrikler daha nice 4ler kutlarsiniz insh...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün komik bir olaya şahit oldum anlatmadan geçemeyeceğim....
Hastanedeydik kızımla başka bir çiftte oğlunu kontrole getirmiş boyunu kilosunu ölçüyorlardı.... Bebek çığlık çığlığaydı babası cıbıldak oğlunu kucağına alıp sakinleştirmeye çalıştı hop hop yaptı aşağı yukarı derken minik bebisko da nasıl nişan aldıysa babasının ağzına kadar işedi.. adamın ağzı yüzü çiş içinde kaldı :)))

kızlr karınlarınız ne durumda benim ki duruyor daha 4-5 aylık hamile gibiyiim.

Yanlız değilsin :)) mekik çekmeye başladım dün biraz fazla yapınca karnıma sancılar girdi anlayacagın sporda yapamıyorum

Eki Görüntüle 1176646

Aynen doğru resimdeki....Benim kocamda hep der tüm gün bilgisayar başındasın diye .. yemeği evin işini leylekler yapıyor diyorum bende😈

Kanguru arayisinda olan arkadaslar momfortbaby tavsiye ederim siddetle..ergobaby non türk versiyonu..hem bebeklerin anatomik yapisina uygun hem de bebek icin en uygun disari cikis araci..dun yavuz beslenme disinda uyudu hep icinde ben de ilk kez aglarsa susturamazam endisesi olmadan dolastim sokakta..bi inceleyin bence..

cooook guldum cooookkk

Iyi geceler kızlar yavrum üşütmüş kusuyo hep yeni uyuttum ih ih diyerek uyuyo
Bir daha asla kendi bildigimden sasmicam ve kimseye müdahale ettirmicem kuzuma
Genzinden gelen ses için gitcektim aslında yarin doktora şimdi bir de bunu gösteririm artık..herkese sağlıklı günler geceler diliyorum..

Kızlar yarın bebeğim 1. ay aşısını olcak doktor aşı olmadan yarım saat önce calpol ver dedi acaba versem mi ağır gelir mi kullanan var mı

1. Ay asisinda ates agri olmuyor bildigim kadariyla. Bosuna verme bence ama her cocuk ayni olmuyor tabi. Asidan sonra huzursuz olursa verirsin. O zaman da rahatlatabilir. Agir da gelmez merak etme ama ilac iste :)

Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin. YYavrular hasta olunca butun dunya duruyor sanki. Zaten cocuk soz konusu olunca her kafadan ses cikiyor. Senin yuzunden hasta olsa bu kadar canini yakmaz valla. Baskasi soz konusu olunca ve cocuk kustukca oksurdukce insanin katil olasi geliyor. Usutmeye de ne iyi gelir hic bilmem. Gunde bir iki kasik ilik ihlamur versen belki midesi rahatlar. Yavrum benim duzelir insallah hemen.

Benim sipam da hastaneden cikti uc gundur yine hirliyor. Ama balgam var geniz akiyor ne yapacam bilmiyorum. Dr mu gitsem acaba. Esim de gecer deyip duruyor. Insallah ilerlemez yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…