2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar benim bebegim 35 günlükken egzama oldugu söylendi,ama öyle böyle degl özellikle cenesinden sarı sular akıordu yüzü çok kötü olmuştu,emzrirken her yerine bez dayıyordum,,vücudunda da vardı hatta.. doktoru anne baba da varsa cocukta da böyle cilt problemleri olabilecegini söylemişti,krem olarak da kortizonlu bir krem önerdi ama ben kullanmadım içinde kortizon var diye cekindim.mustela bulamadım burdaki eczanelerde babenin kremini ve yıkama yagını aldım bi sürü para verip. kullandım fayda etmedi. sora oturup deli gibi arastırdım internnetn cünkü kortizonlu krem kullanmamakta kararlıydım. bir krem buldum netten sizin de sıkıntınız olursa diye paylaşmak isterim adı coresatin pediatrik. kortizon içermiyor.kullandım iki günde tamamen gecti yüzü tertemiz oldu. gecen acaba ilk aldıgım krem mi gecirdi diye düsündm,ikollarında yine kızaıklık vardı sıcktan olur ya, sürdüm ertesi gün tertemiz olmustu.

Evet söyledi masajda yapacağız, inşallah bi faydası olur
o kaşlardaki ne haltsa sardı heryerini kuzumun nasıl hormonmuş kardeşim bendekide anlamadım..

Sorma ya ne garip bişeymiş bu anne babalık.. Eşimle ikimiz sabahtan beri çocuğun yüzüne bakıp bakıp ağlamaklı oluyoruz bi garip delilik halindeyiz anlayacağın :))

Ah canım Sağol sorduğun için. Çok iyiyiz bin şükür. 43 günlük olduk. Şu kırk çıktı da psikolojik olarak rahatladım biraz.
Doktora gelince; Kuzenimin "herkes övüyor, çok iyimiş" dediği Şenay Doğan'ı denemeye karar verdim. 2. Ayımızda ona gidicem. Araştırmada çalışıyomus. Sen nasılsın? Gerçi gayet iyisin sanırım, okuyorum burda seni, güldürüyosun valla :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi canli icin "elden cikarmak" terimi bence oldukca insafsiz bi yaklasim. Cok var hamile oldugunu ogrenince evcil hayvanindan kurtulmaya calisan insanlar. Endiselenmeyin temizligi ve bakimi iyi yapıldığı surece birsey olmaz kuslardan. Kafesin etrafina tuylerin ucmasini onleyen tul gecirin. Zaten de diğer odada kalacaklarmis.

Günaydın canım,

Anne evi gibisi yok... Bizim anneanne kayıplarda yine:)

Hemde nasıl 12 gundur annemdeyim adapz. ve de istanbula donmeye hiccc niyetim yokk:))yazin tatilimizde burdayis buyuk kizim bahcelerde beren ananesinin diminde bense bol bol dinlenmece...

Cabucak gecer insallah...

Sorma ya ne garip bişeymiş bu anne babalık.. Eşimle ikimiz sabahtan beri çocuğun yüzüne bakıp bakıp ağlamaklı oluyoruz bi garip delilik halindeyiz anlayacağın :))

Cok zor cok :)
Esime aksam diyorum ki insan cocuk planlarken boyle seyleri hic bilmiyor guldu valla 2. yi cok dusunecez gb diyor

Bende delilige vurdum isi ne yapayim :)
Saka bir yana iyiyiz cok sukur bizde..
Sen gidince yazarsin yine memnun kalacak misin bakalim..Ben 9nda yine Sener Bey'e gidecegim..Aslinda hic hastanelerde surunesim yok ama denerim Senay hanimida..
Denk gelsek tanismakta isterim :)

Senay hnm hangi ha s tanenin doktoru?

Cok zor cok :)
Esime aksam diyorum ki insan cocuk planlarken boyle seyleri hic bilmiyor guldu valla 2. yi cok dusunecez gb diyor )

:)))) benim eşim ders almıyor kardeşim! :) 2 sene sonra 2.yi yaparız artık diyor. Dedim anlaşıldı 2 sene sonra bi iki sene boyunca senle köşe kapmaca oynamaya başlarız

Sakarya Ünv. Arastirma Hastanesindeymis..Eski devlet hastanesinin oldugu yerde yani biliyorsundur..
Sen burda mi gideceksin kontrole?

Tabi biliyorum Muhtemelen 2.ay kontrolumuzde burdayis ama sen buraya mi geliosun ayni gune alip gorussek mi ne dersin?

:)))) benim eşim ders almıyor kardeşim! :) 2 sene sonra 2.yi yaparız artık diyor. Dedim anlaşıldı 2 sene sonra bi iki sene boyunca senle köşe kapmaca oynamaya başlarız

iyimis..
Allahtan benimkinin gozu korktu biraz..
Gerci bende dogumdan sonra odaya gecince 2. yapmayalim olur mu dedim esime :)))))
Saka bi yana,cok isterim kizimin bir kiz kardesi olsun insallah boyle gunlerinde birbirlerinin yaninda olabilsinler..

Tabi biliyorum Muhtemelen 2.ay kontrolumuzde burdayis ama sen buraya mi geliosun ayni gune alip gorussek mi ne dersin?

Cok seviniriimm :)
Ben Altinovaya gidiyorum normalde 9nda orada olacam.. Gözü icin Sener Bey'in fikrini merak ediyorum..
Sen kacinda gideceksin doktora muayeneye girmesemde bi aksilik olmazsa gelmeye calisirim..

Coresatin sarı beyaz tüpte eşim egZaöa olmuştu yüzü doktoru bunu verdi iki üç gün sürdü bişey kalmadı bitkisel bişey ilaç değil tekrarlayınca sürüo geçio çok güzel bir krem geçmiş olsun

Aynı olabilir, doktora gitmeyi düşünmekle çok çok iyi yapmışsın bence canım

Gaz sancısı girdiğinde çıkıo o sesler biogaia gaz problemimizi çözmeue yardımcı oldu ve sesler kalmadı gibi bişey :) normal yani sıkıntı yok hatta benimki o sesden sonra gaz çıkarıyordu :)

Kızlar,

Bugun evlilik yıldönümümüz; tam dört yıllık evliyiz ve çok şükür iki de evladımız var.

Kayınvalidem ve Dilber (yardımcı) Demir ile Deren'e bakacaklar, biz eşimle buluşup başbaşa bir yemek yiyeceğiz... Eşim de kocaman kıpkırmızı bir dolu gül göndermiş, çok ta romantik bir not yazmış.

Uykusuz, yorgun, hiç olmadığım kadar dobik hatta obezite sınırlarında olabilirim ama aynı zamanda hiç olmadığım kadar da mutluyummm:))))

Allah'ım sana şükürler olsun... Sevgimiz, aşkımız da yavrularımızın gülen gözlerinde sonsuza dek yaşasın:)

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım burdan tanıdığım kadarıyla çok temiz kalpli birisin herşey gönlünce olsun 😄😄😄 ben de hiç olmadığım kadr koca memeli ve yumuşak göbekliyim özgüvenim yerlerde giydiğim kalem etek ve topuklu ayakkabıları gördükçe iç çekiyorum fazla iki kilom kaldı ama göğüslerim kocaman göbeğim salmış kendini (

Maşallah size sevginize ailenize..nekadar düşünceli bi esin var senin gibi allah birbirinize yazmış sizi ne mutlu..

Ne diyosuuun bizim hayalimiz iskandinav ülkeleri :) Bi vesile olsa bi dakika durmayız.

Keske imkan olsada yerimizi degistirseydik :) yillardir oturdugum apartman dairesindeki karsi komsumu bile tanimiyorum sosyal hayat 0 nerede o komsu komsuya sarma göturmeler...
Daha yeni geldigimde kandil diye seker dagitmak istemistim cocuklar bana öcu gibi bakmisti ve kimse sekerimi almamisti
Cadilar bayrami geldiginde ise cocuklar zilime basip seker veya para istediklerinde seve seve vermistim.

Benim kiziminkindende geliyor öyle sesler en son kalbi dinlendigindede hisirti var onunla alakasi olabilirdi demisti cocuk doktoru... aysonu kalp doktoruna gidicez kalbinde delik var dendi buyuk ihtimal.

Canim seni cok iyi anliyorum cok cok gecmis olsun yilda 2 cocukta cikan cornea iltihabida benim kizimda ciktiginda dunyalar basima yikilmisti hala antibiyoktik damlaticilar kullaniyoruz normalde cocuklarin bile kullanamayacagi bir ilacmis bu insallah atlatiriz bizde....
Rabbim dermansiz dert vermesin.

Benimkide dun aglarken meee mee diyordu videoya bile aldim albumlere eklenilseydi yuklerdim valla cok komik veledler :))

Kuslarimla esim hicbir zaman ilgilenmedi hep ben yaptim bakimlarini ama hamileyken bari esim yapsin dedigimde bile kabul etmedi cunku o evde hayvan beslemenin yanlis oldugunu dusunen ve onlara kafes icinde hapis hayati yasatitigini dusunen biri....
Bu yazdigini okuyunca gercekten kendimi acimasiz biri gibi hissettim.... kuslarimi esimin arkadasina verdikten sonra gunlerce aglamistim...

Annemlerin evi cok kucuk demistim 2 odasi var mecbur kalip öteki odayada giricez elbet misafir geldiginde orada emzirmemde giydirmemde gerekicek.....
Bebegim dogdugundan beri problemler yasiyoruz körluge sebep olan yilda 2 bebekten 1 inde görulen cornea iltihabi ve kalbindeki delik fazlasiyla icler acisi az öncede doktordan geldim cok kusuyor reflu olabilir diye gitmistim...
Ben bir sorunu daha tasiyabilecegimizi sanmiyorum ve kuslar alerji astma gibi problemlere yol aciyor 1 kustan bahsetmiyorum en az 4 muhabbet kusu...
Burada sordum bir sorun olurmu diye....biraz bile risk varsa gitmem gidersem bile annem gecici olarak bir arkadasina komsusuna emanet edebilir diye dusunmustum. Bununda kötu birsey oldugunu dusunmuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…