İnş bişi yoktur sorcak mısın doktora. Bizimki de çok tuhaf ses çıkarıyor gerinirken keçi gibiydi şimdilerde at gibi kişniyo)
Geçmiş olsun iyileşir inş hemen. Göz masajı yapılıyodu onn için söyledi mi doktor. Kaşlardaki şeyden bizde de var.
Sag gozunden geliyor gozyasi..
Masaji yaptim yaptikcada ici mi temizleniyordu artik bilmiyorum sivi sekilde cikiyordu capak temizliyordum hep ama bi gece cok aglayinca daha cok capak oldu sabah direk saglikocagina gittim..1 haftadir kullaniyorum iste daha iyi cok sukur..
Okudum bazi yerlerdede uzun surebiliyormus insallah surmez..
Insan gercekten ona olmasin bana olsun diyor :)
Benim annemdede var 1 tane..
Cok konusur ama ucus ucus yapmaz zaten salmiyoruzda..Geldigimizde duruyor yerinde uzakta :)
Hem ev kucuk hem kus fazla solunum acisindan daha farkli olabilir canim..
Nasilsinizz miniginle? :)
Ne kadarlik oldunuz,nasil gidiyor?
Doktor isini ne yaptin devam mi Sener Bey'e?
:))) evet hortum ve kafa kkisminda sessizligimi koruyamadim bende
Kizlar agustos eylul gibi annemlere gidicez insallah...annemlerin suan 2 kusu var biz gidene kadar en az 4 olucaklar cunku anne kus isbasinda 😉
Anneme alerji yapar dedim kizim icin ama siz gelince öteki odaya katariz dedi ki baska odaya katsalarda evleri cok kucuk 5 kisi ben ve kizimla 7 kisi olucaz 60-70 metrekarede....
Acaba bu kuslarin bi zarari olurmu bide muhabbet kusu bunlar cok fazla tuy dökuyorlar. Benimde 2 kusum vardi ama hamile oldugumu ögrendikten sonra elden cikardim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım,
Anne evi gibisi yok... Bizim anneanne kayıplarda yine:)
Sag gozunden geliyor gozyasi..
Masaji yaptim yaptikcada ici mi temizleniyordu artik bilmiyorum sivi sekilde cikiyordu capak temizliyordum hep ama bi gece cok aglayinca daha cok capak oldu sabah direk saglikocagina gittim..1 haftadir kullaniyorum iste daha iyi cok sukur..
Okudum bazi yerlerdede uzun surebiliyormus insallah surmez..
Insan gercekten ona olmasin bana olsun diyor :)
Sorma ya ne garip bişeymiş bu anne babalık.. Eşimle ikimiz sabahtan beri çocuğun yüzüne bakıp bakıp ağlamaklı oluyoruz bi garip delilik halindeyiz anlayacağın :))
Ah canım Sağol sorduğun için. Çok iyiyiz bin şükür. 43 günlük olduk. Şu kırk çıktı da psikolojik olarak rahatladım biraz.
Doktora gelince; Kuzenimin "herkes övüyor, çok iyimiş" dediği Şenay Doğan'ı denemeye karar verdim. 2. Ayımızda ona gidicem. Araştırmada çalışıyomus. Sen nasılsın? Gerçi gayet iyisin sanırım, okuyorum burda seni, güldürüyosun valla :)
Cok zor cok :)
Esime aksam diyorum ki insan cocuk planlarken boyle seyleri hic bilmiyor guldu valla 2. yi cok dusunecez gb diyor
Bende delilige vurdum isi ne yapayim :)
Saka bir yana iyiyiz cok sukur bizde..
Sen gidince yazarsin yine memnun kalacak misin bakalim..Ben 9nda yine Sener Bey'e gidecegim..Aslinda hic hastanelerde surunesim yok ama denerim Senay hanimida..
Denk gelsek tanismakta isterim :)
Cabucak gecer insallah...
Senay hnm hangi ha s tanenin doktoru?
Cok zor cok :)
Esime aksam diyorum ki insan cocuk planlarken boyle seyleri hic bilmiyor guldu valla 2. yi cok dusunecez gb diyor)
Sakarya Ünv. Arastirma Hastanesindeymis..Eski devlet hastanesinin oldugu yerde yani biliyorsundur..
Sen burda mi gideceksin kontrole?
:)))) benim eşim ders almıyor kardeşim! :) 2 sene sonra 2.yi yaparız artık diyor. Dedim anlaşıldı 2 sene sonra bi iki sene boyunca senle köşe kapmaca oynamaya başlarız
Tabi biliyorum Muhtemelen 2.ay kontrolumuzde burdayis ama sen buraya mi geliosun ayni gune alip gorussek mi ne dersin?
kızlar benim bebegim 35 günlükken egzama oldugu söylendi,ama öyle böyle degl özellikle cenesinden sarı sular akıordu yüzü çok kötü olmuştu,emzrirken her yerine bez dayıyordum,,vücudunda da vardı hatta.. doktoru anne baba da varsa cocukta da böyle cilt problemleri olabilecegini söylemişti,krem olarak da kortizonlu bir krem önerdi ama ben kullanmadım içinde kortizon var diye cekindim.mustela bulamadım burdaki eczanelerde babenin kremini ve yıkama yagını aldım bi sürü para verip. kullandım fayda etmedi. sora oturup deli gibi arastırdım internnetn cünkü kortizonlu krem kullanmamakta kararlıydım. bir krem buldum netten sizin de sıkıntınız olursa diye paylaşmak isterim adı coresatin pediatrik. kortizon içermiyor.kullandım iki günde tamamen gecti yüzü tertemiz oldu. gecen acaba ilk aldıgım krem mi gecirdi diye düsündm,ikollarında yine kızaıklık vardı sıcktan olur ya, sürdüm ertesi gün tertemiz olmustu.
Aceba aynı şeyden mi bahsediyoruz canin bilemedim..Burun tıkanıklığı yok kizimin hırıltı gibi de değil böyle kükrüyor gibi anlatamadım ama hep var doğduğundan beri doktorumuz bişey yok dedi bidaha gideyim diyorum baska doktora umarım bişey çıkmaz ama bariz sesler var bi sıkıntı var ama ne?
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım burdan tanıdığım kadarıyla çok temiz kalpli birisin herşey gönlünce olsun 😄😄😄 ben de hiç olmadığım kadr koca memeli ve yumuşak göbekliyim özgüvenim yerlerde giydiğim kalem etek ve topuklu ayakkabıları gördükçe iç çekiyorum fazla iki kilom kaldı ama göğüslerim kocaman göbeğim salmış kendiniKızlar,
Bugun evlilik yıldönümümüz; tam dört yıllık evliyiz ve çok şükür iki de evladımız var.
Kayınvalidem ve Dilber (yardımcı) Demir ile Deren'e bakacaklar, biz eşimle buluşup başbaşa bir yemek yiyeceğiz... Eşim de kocaman kıpkırmızı bir dolu gül göndermiş, çok ta romantik bir not yazmış.
Uykusuz, yorgun, hiç olmadığım kadar dobik hatta obezite sınırlarında olabilirim ama aynı zamanda hiç olmadığım kadar da mutluyummm:))))
Allah'ım sana şükürler olsun... Sevgimiz, aşkımız da yavrularımızın gülen gözlerinde sonsuza dek yaşasın:)
Maşallah size sevginize ailenize..nekadar düşünceli bi esin var senin gibi allah birbirinize yazmış sizi ne mutlu..Kızlar,
Bugun evlilik yıldönümümüz; tam dört yıllık evliyiz ve çok şükür iki de evladımız var.
Kayınvalidem ve Dilber (yardımcı) Demir ile Deren'e bakacaklar, biz eşimle buluşup başbaşa bir yemek yiyeceğiz... Eşim de kocaman kıpkırmızı bir dolu gül göndermiş, çok ta romantik bir not yazmış.
Uykusuz, yorgun, hiç olmadığım kadar dobik hatta obezite sınırlarında olabilirim ama aynı zamanda hiç olmadığım kadar da mutluyummm:))))
Allah'ım sana şükürler olsun... Sevgimiz, aşkımız da yavrularımızın gülen gözlerinde sonsuza dek yaşasın:)
Keske imkan olsada yerimizi degistirseydik :) yillardir oturdugum apartman dairesindeki karsi komsumu bile tanimiyorum sosyal hayat 0 nerede o komsu komsuya sarma göturmeler...Ne diyosuuun bizim hayalimiz iskandinav ülkeleri :) Bi vesile olsa bi dakika durmayız.
Benim kiziminkindende geliyor öyle sesler en son kalbi dinlendigindede hisirti var onunla alakasi olabilirdi demisti cocuk doktoru... aysonu kalp doktoruna gidicez kalbinde delik var dendi buyuk ihtimal.Günaydın arkadaşlar benim kizimin doğduğundan beri genizden ses geliyor sanki hırıltılı değil de nası anlatsam sanki burnu tikanır da garip sesler çıkarır ya öyle. Bunu çocuk doktorumuz a söyledik göğsünü dinledi sırtını dinledi kulağına boğazına burnuna baktı bişey yok dedi..ama bu ses hiç gitmedi hatta ablam falan kızımı küçük Kaplan die seviyo ole sesler yani:/ ben de kbb doktoruna gotureyim diorum çünkü gecicek gibi görünmüyor ve aklıma takılıyor ne dersiniz? Bu sorunu yaşayan var mı ben gibi
Ha bu arada uyurken falan nefes alması normal burnundan alıyo uyanıkken cikariyo bu sesleri. .
Canim seni cok iyi anliyorum cok cok gecmis olsun yilda 2 cocukta cikan cornea iltihabida benim kizimda ciktiginda dunyalar basima yikilmisti hala antibiyoktik damlaticilar kullaniyoruz normalde cocuklarin bile kullanamayacagi bir ilacmis bu insallah atlatiriz bizde....Kızlar doktordan geliyoruz bu arada. İki gündür kızımın gözleri şişmişti. Dün devlete götürdük bişeyi yoktur ama emin olmak için idrar tatlili yaptıralım böbreklerden dolayı oluyor olabilir demişti. Onda bişey çıkmadı bugün daha da çoğalınca şişliği kendi doktorumuza götürdük. Yavrucağımın gözyaşı kanalları tıkalıymışki zaten ağladığı zaman hiç gözyaşı akmıyordu, daha küçük diye gelmiyordur diye düşünmüştüm ama meğerse durum buymuş. Sabah gözlerini açamadı şişlikten resmen kuzum benim ya
Bide kaşlarında konağa benzer bişey çıktı tam adını hatırlamıyorum şuanda oda anneden geçen hormonla alakalıymış kaştan başladı baya gözkapaklarına kadar filan iniyor. Temizledikçede yayılıyor sanki. Normal ama hormonların yüksek demekki biraz daha uzun sürebilir dedi diğer bebeklere görekuzum benim baktıkça içim acıyor, Allah dermansız dert vermesin tabi ama insan öyle görünce içi parçalanıyor anlarsınız beni.. Allah hiçbirinin acılarını, hastalıklarını göstermesin inşallah.. Aminnnn..
Benimkide dun aglarken meee mee diyordu videoya bile aldim albumlere eklenilseydi yuklerdim valla cok komik veledler :))İnş bişi yoktur sorcak mısın doktora. Bizimki de çok tuhaf ses çıkarıyor gerinirken keçi gibiydi şimdilerde at gibi kişniyo)
Geçmiş olsun iyileşir inş hemen. Göz masajı yapılıyodu onn için söyledi mi doktor. Kaşlardaki şeyden bizde de var.
Ver de baksınlar artık eserlerine. Bizim toplumumuzda bulaşıcı bi hastalık bu; bebek bakımına karışmak akıl vermek!! Hele beni kardeşimin nişanında görcektiniz. Kaç kişi ver ben sallayayım ver ben hoplatayım sağolsunlar ben rahat edeyim diye yaptılar ama hangi birine vereyim elden ele kaybolur falan ;p kıskandım bebeğimi itiraf ediyorum hehehe
Bi canli icin "elden cikarmak" terimi bence oldukca insafsiz bi yaklasim. Cok var hamile oldugunu ogrenince evcil hayvanindan kurtulmaya calisan insanlar. Endiselenmeyin temizligi ve bakimi iyi yapıldığı surece birsey olmaz kuslardan. Kafesin etrafina tuylerin ucmasini onleyen tul gecirin. Zaten de diğer odada kalacaklarmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?