Canım inş büyür ameliyata gerek kalmaz..ben bilemiyorum bıngıldağı küçük mu değilmi ama bakan ebeler ya da dr söylerdi heralde küçük olsaydı değil mi?
Bir de d vitamini kullanmamak mi gerekiyo öyle bi durumda?
anladım cnm,inşallah RABBİM in izniyle gerek kalmazCanım içini hemen öyle karartma kuzenim şuan 22 yaşında izmirde ameliyat olmuştu sanırım 6 aylık falandı böyle şeyler pel sorulmuyor biliyorsun tekrar aynı şeyleri hatırlamak istemezler şimdi hukuk oluyor gayet sağlıklı onun kafası çok büyüyordu sorun oydu ...
Canım ALLAH şifa versin inş hiçbişeye gerek kalmaz büyür kızının başı..dua edicem bebeğin icin Allah büyük..evet cnm,hemen söylerler,bizimkinin durumu biraz farklı
anladım cnm,inşallah RABBİM in izniyle gerek kalmaz
Canım kilo almış sa reflü olmuyor mu? Benim kızımda kusuyor 3 gündür ne dik tutma ne yastıkta yatırma farketmiyor. .çok canım sıkılıyorEvet canım emzirme şekillerimiz aynı. İkinizin de aldığınız keyfi tahmin edebiliyorum, biz de o şekilde kızımla aşk yaşıyoruz:))) ama, aması var işte bizde de reflü başlamış olabilir, zaten tetikteydim sürekli. İlk kez dün gece ağız dolusu kustu Deren, üstelik ben çok az emdiğinden şikayetçiyim bir süredir. Yani fazla beslenmeden olduğunu pek sanmıyorum. O emdikten sonra sağmaya başladım tekrar hemen bakıyorum çok az çıkıyor. Ya artık çok hızlı emiyor, ya da sütüm de azalmaya başladı ve ben az emdiği için farkedemedim((( Eskiden o kendini doyuracak kadar içtikten sonra sağdığımda en az 200 cc çıkardı şimdi 100-120 hatta geçenlerde 80 çıktı. Aslında bu miktarlar gayet iyi ama emmiyorsa ve ben emmediği için olduğu gibi kalanı sağıyorsam diye korkuyorum, İstanbul'a dönüşte bir dr.da tartı bakmamız şart oldu sanırım, herseyi tartı açıklar...
Okudugum kitaptan sizlerle birkaç cümle paylaşayım dedim..
"Bebeğiniz ağladığı zaman onu kucağınıza alın. Böyle basit bir davranışa karşın, kötü davranışlı bir çocuk yetiştirmek istemedikleri için bebeklerini kucaklarına almaktan kaçınan bir çok ebeveyn vardır. Fakat yeni doğan çocukların kötü davranışları olmaz. Onlar sadece doğal bir yolla iletişim kurarlar. düşünü ki, çevreyle iletişim içinde olmanızı sağlayan bütün donanımlarınızdan yoksunsunuz ve ağlamanıza hiç kimse aldırmıyor, acaba ne yapardınız? Ağladığı zaman kendisine cevap verilmeyen bebek "iyi" bebek olmaz (ancak sessiz bir bebek olur), o cesareti kırılmış bir bebek haline getirilir. O, öğrenmesini istemediğiniz bir şeyi öğrenir: Bu da bir ihtiyacı olduğu zaman sizinle iletişim kuramayacağı ve size güvenemeyeceğidir..."
Bu tam da benim bakış açımı yansıtıyor, paylaşmak istedim...Tabi bu bebekler için geçerli...Büyüdükçe durum değişiyor
Oh be içimi rahatlattin milletin kucagina alistirmissin sen bu kızı demesin den bikmistim artık:/Okudugum kitaptan sizlerle birkaç cümle paylaşayım dedim..
"Bebeğiniz ağladığı zaman onu kucağınıza alın. Böyle basit bir davranışa karşın, kötü davranışlı bir çocuk yetiştirmek istemedikleri için bebeklerini kucaklarına almaktan kaçınan bir çok ebeveyn vardır. Fakat yeni doğan çocukların kötü davranışları olmaz. Onlar sadece doğal bir yolla iletişim kurarlar. düşünü ki, çevreyle iletişim içinde olmanızı sağlayan bütün donanımlarınızdan yoksunsunuz ve ağlamanıza hiç kimse aldırmıyor, acaba ne yapardınız? Ağladığı zaman kendisine cevap verilmeyen bebek "iyi" bebek olmaz (ancak sessiz bir bebek olur), o cesareti kırılmış bir bebek haline getirilir. O, öğrenmesini istemediğiniz bir şeyi öğrenir: Bu da bir ihtiyacı olduğu zaman sizinle iletişim kuramayacağı ve size güvenemeyeceğidir..."
Bu tam da benim bakış açımı yansıtıyor, paylaşmak istedim...Tabi bu bebekler için geçerli...Büyüdükçe durum değişiyor
evet cnm,hemen söylerler,bizimkinin durumu biraz farklı
anladım cnm,inşallah RABBİM in izniyle gerek kalmaz
Medela elektrikli ve lansinoh manuel kullaniyorum ve manuel elektrikliye acik ara fark atiyor
Elektrikliyle anca psikolojim bozuluyodu cok az diye, kilo aliyodu ama sagdigim sut 25 cc uzerine cikmiyodu nasil yeter cok az bu süt diye sagdigim süte zemzem ekliyodum üzülerek..
Her manuel de ayni degil oncesinde baska model kullandim bosa yoruldum, bu camsil sisesi gibi sikma mandali olan model, aventin de var ayni modelden
Elektrikli kiralamaktansa 50tl bundan alin siddetle tavsiye ediyorum
Medela elektrikli ve lansinoh manuel kullaniyorum ve manuel elektrikliye acik ara fark atiyor
Elektrikliyle anca psikolojim bozuluyodu cok az diye, kilo aliyodu ama sagdigim sut 25 cc uzerine cikmiyodu nasil yeter cok az bu süt diye sagdigim süte zemzem ekliyodum üzülerek..
Her manuel de ayni degil oncesinde baska model kullandim bosa yoruldum, bu camsil sisesi gibi sikma mandali olan model, aventin de var ayni modelden
Elektrikli kiralamaktansa 50tl bundan alin siddetle tavsiye ediyorum
Cok moralim bozuldu kizlar
2 hafta once kizimin kilosu 5400, boyu 58 cikmisti.
Simdi evde kendim olctum: kilo 5500, boy hala 58
Neden buyumuyo((((((
O tahin beni yaktııı :))) dogumdan sonra kilo aldım tahin yiyim diye, gene süt yok gene yok...ben kendimden sıkıldım şerefsizim... bakın az once sagdım iki gogusten 10 cc :)) Nasıl ama?
Bir de fil gibiyim affedersiniz...ye babam yeee...nolcak bu haller bilemiyorum
Canım kilo almış sa reflü olmuyor mu? Benim kızımda kusuyor 3 gündür ne dik tutma ne yastıkta yatırma farketmiyor. .çok canım sıkılıyor
Benden ve olmayan sütümden bıkan anneler....:))
Dün arkadasıma gittim onun da 6 aylık kızı var...O makinede sagarken bi baktım ki, bayaa cekiyooo...Benim makine ona kıyasla hiç çekmiyormuşş... Bir ara konusulmustu, medela hastane pompası nereden kiralayabilirim bilen var mı???
Bozma moralini canım hastanelerde bile ölçümden olcume değişir dedi Dr umuz bana ki sen kendin evde olcmussun..en sagliklisi belli bi hastanede ya da sağlık kuruluşunda aynı tartı ve hatta aynı kişi ile olcturmekmis...Cok moralim bozuldu kizlar
Neden buyumuyo((((((
Senin makinada var bişey ama?!?
Sumas a.s yaz internete canim iletisim holumunden numarasini al
Cok moralim bozuldu kizlar
Neden buyumuyo((((((
Bizde asimizi olduk geldik inşallah hafif atlatiriz) bizde de bilgiler söyle; boy; 61 kilo; 5.550 bas çevresi; 39 gecen aya gore boyumuz7cm kilomuz 1200 bascevremizre 1cm artmis başka da sıkıntı miz yok cok şükür:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benden ve olmayan sütümden bıkan anneler....:))
Dün arkadasıma gittim onun da 6 aylık kızı var...O makinede sagarken bi baktım ki, bayaa cekiyooo...Benim makine ona kıyasla hiç çekmiyormuşş... Bir ara konusulmustu, medela hastane pompası nereden kiralayabilirim bilen var mı???
Canım ALLAH şifa versin inş hiçbişeye gerek kalmaz büyür kızının başı..dua edicem bebeğin icin Allah büyük..
Çok geçmiş olsun arkadaşım, inşallah ameliyata gerek kalmadan yoluna girer hersey
Bize de bilgi ver lütfen, dua ettim bebişin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?