2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Keske vermeseydim ateşi de normaldi pimpirikli davrandim cok sagol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teslim oluyorum ))

walla tek nefes okudum yazdiklarini cok haklsin ) ama iste merak okutuo sonrada ta surama oturuo esimde o halimi gorunce aradi bugu kac kere baban dr a gotursun ama duoeum yer etti zaman la gecer simdi annisteyiz ) yemege cagirdi ugrasma dinlen aksama gelin dedi...

nasil ii ken annis ) oluomus demekk i ))

ama esim her aksam koca bir paket bitirio bende hakkimi yedirtmem her aksam yemiom da 4 aksamda bir yada cok kokar canim cekerse bi kucuk cerez tabagi yiorum ))

Evet canım çok normal bizimde geçen haftaydı ve 2 gün boyunca çok huzursuzdu.ben calpol kullanma gereği duymadım çünkü ateşimiz çıkmadı.sen ateşi olsa ya da olmasada mı verdin?

yazin denize giren dewami ne hayatim soledigin seyler mantikli tabi ki bu aylarda degil de agustos eylul falan...krem yok yani onerebilcegin ) ;)

Slm kizlar. Uzundur yazamıyorum. Kıymetli yol arkadaşlarım ve meleklerinize sevgiler

Evet canım çok normal bizimde geçen haftaydı ve 2 gün boyunca çok huzursuzdu.ben calpol kullanma gereği duymadım çünkü ateşimiz çıkmadı.sen ateşi olsa ya da olmasada mı verdin?

Hemşire hemen ver dedi bende sazan gibi atladım kontrol ediyorum sürekli insallah atresi çıkmaz 4 saat arayla surup verdim sonuçta

Moralim çook bozuk
Kızlar büyük bir sorunum var kızım bugün yeni bir alışkanlık edindi bütün gün başparmağını emip durdu 4-5 saat boyunca hiç ağlamadan oyalandı öyle emzirmeye kalkıncada reddetip ağladı hep....neden böyle yapıyor sinir oldum açmı kalacak yada hazır mama mı istiyor anlayamıyorum bu durumu

Son düzenleme:

Canım bütün çocuklarda oluyor bu dönemde. Açlıktan değil o emme refleksleri yoğunlaşıyor. Benim kızımda elini emmeye başladı iki- üç gündür. Ben hemen çekiyorum elini emzik veriyorum. Aç olsa ağlar zaten durmaz. Panikleme hemen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yazin denize giren dewami ne hayatim soledigin seyler mantikli tabi ki bu aylarda degil de agustos eylul falan...krem yok yani onerebilcegin ) ;)

Ağustos Eylül'de daha dik oturamazlar. O almak istediğin oturtmalı şeye koyamazsınız cnm, koysanız da beli açısından yanlış olur.
Krem illa istersen Babe, mustela gibi ürünler iyidir, eczanede satılıyorlar dermokozmetiktirler bu yüzden biraz pahalı olabilirler... Sebamed'in herşeyi daha uygun ama o da gayet iyidir.

Off off bana parmak emme deme canım... Koca kazık oğlum halen parmak emiyor. Ne yaptıysak vazgeçiremedik, hatta geçenlerde bir doktora danıştık bu konuyu gidip...
Geçen gün bir baktım şup şup Deren de emiyor, eşimle birbirimize bakakaldık....ben de elini çekip meme veriyorum hemen, emziği pek sevmiyor. Meme almak istemese ben de oturup ağlardım sanırım(((

Canim benim kızımda da var bayadir. Parmak emmeye başladığından beri geceleri süt içmeye bile kalkmiyordu. Aciktiginda parmağını emerek uyuyormus sonradan fark ettim. Bende emince elini çekiyorum ve ağzına emzigi koyuyorum. Bir ara cok emiyordu ve emdiği ele eldiven taktım bir süre sonra azaldı. Bazen cok gazlandiginda ve banyodan sonra emiyor. Drumuz sakinlesmek icin emdigini söyledi. Bende artık karismiyorum. Sende emdiği ele eldiven takip ağzına emzik verebilirsin. Benim ki bu sayede biraz emzigi de tutmaya başladı.

himmm anladim canim bakalim kucakta olur artik tabi aksam ustu temiz deniz fala denk getirmek kac kez girebilir bilmiorum.... insallahhh pisman olmayiz ;)) hos az ewwel babamlardan geldik annem dio sokturmam ben bu cocugu denize :)) :)) bakalim kismet artik....

bitanem bu konuda cok deneyimli arkadaslarim war burda fakat inan bana suanki aklim olsa ilk alucagim alet o olurdu.....ve posetleri bu bir lutuf ne kadar sutun oluo o cocuk acmi tokmu falan sadece sagip difriz olayi degil yani ikadar soru yasiosunki cocuk ih dese aman sutun gelmio ac bu cocuk bu lafi adindan cok duyucaksin ;(( korkutmak gibi olmasin...en azindan yo demin sagdim 100 luk bu cocuk tok dersin zaten sutun az sa bunuda gorup hemen takwiyelere baslicaksin benim gibi....ayrica bir arkadasim allah binkere razi olsun pompasini paylasti benim le sut posetlerini...onumuzdeki ay sunnet war kuzenimin ozaman annem wersin die sagip ikidir atiorum dolaba....yani bence al elektirikli bir pompa....herzman bekleriz hayatim
allahim bu nasil bir acidir allahim sen yardim et sen verdin sen aldin gucune gitmesin...eminim suan kendini sucluodur bende cok uyuzluk yaptim yapiorum da biliosunuz allah kimseyi aldigi karar ile sinamazsin....rabbim sabir wersin...senle ne alakasi war be guzelim... tup asilama aman kiymetli bebek muhabbetinede ayrica ayar oluyorum....ewlat bunun adi basiniz sagolsun...

cok ama cok sasirdim ablam kuzenim yillarca yillardir hala daha hametan kullaniolar cok saskinim suan...

Korkma bebekler uyuyor zaten genelde yolculuk esnasinda, sen kendini düşün
Evet canim, turkiyeye geldim gelin olarak

Kızlar bence deniz olayını iyi düşünün. Hasta olurlarsa bu yaşlarda ilerleyen zamanlarda sıkıntı oluyor. Arkadaşım bebeğini götürdü soktu denize dikkatlice ama çocuk sonra hasta olunca 1 ay uğraştı. ben gelecek yaza kadar sabretcem sanirim☺

no panik

ha ha bunu ben deyince hic inandirici degil amma welakin guzelim duru bir ara elinin hepsini agzina sokuodu ve o sesi ben cikaramam cok cok falan sonra parmaga gecti simdi birakti....ama emdikce misade etmedim tabiki gordugum anda aldim elini yada parmagini agzina emzigini werdim genelde agzindan emzgi dustugunde uyaniksa yapiodu bole bole unuttu gitti ..

simdikte dilini emio dil cikarir gibi yapip dilin ortasini emio elini agzina soktugunda annemi arastim panikle ama simdi demedim kimseye bisi ilgisini dagittip biraktiriom dilini ama oyle komik emio ki az da izliom walla....

Herkesin ki parmak emio benim ki yumruğunu emiyor :) bi de midesi bulanıo elinin hepsini sokunca :) doktora söyledik müdahale etmeyin dedi şuan oral dönemdeler kendini böyle tanıtacak herşeyi ağzına götürebilir dedi engellemeyin motor gelişimini sağlıyor dedi .... Sonra zaten yapmıyacak dedi ... Ve istediğim kadar elini çekeyim emzik vereyim emziği eliyle itirip yumruğunu ağzına sokuo :)

:)) kısmet canım, iyi tatiller şimdiden
Önemli olan biraz da bizim eğlenmemiz, artık hakettik değil mi:)

Belin nasıl oldu buarada, daha iyi misin? Gidecek misin tekrar doktora?

Bize de müdahale etmeyin diye diye üç yaşımızı geçtik, hala parmak emmeden uyumuyoruz! Keşke müdahale edip emzik verseymişiz, emziği bırakmak ta daha kolay, damak diş gelişimini de daha az bozuyor hiç olmazsa(

Kızlar,

Deren düzeldi galiba. Gece dokuz-oniki-üç olmak üzere az da olsa üç saatte bir emmeye başladı yine:)
Gözü kapalı emiyor, altı değişip uyumaya devam....
Perşembe verem aşımız var, o sırada tartılırız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…