2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

tüylerim diken diken oldu çünkü yakın zamanda benzer bir olayı yaşadım bende.şimdi tamamen hayatımdan çıkardım o insanları çok rahatım.ancak bayram geliyor hiç konuşmadığımız bu mesele eşimle aramızda bir soruna yol açarmı tekrar bilmiyorum.çünkü bende asla asla yüzlerini görmek istemiyorum.okuyunca tekrar yaşadım o günleri resmen.

neyseki sorun çözülmüş diğer yazdıklarını sonradan farkettim.bide ağlama lütfen üzüldüm okuyunca nedir bu bebekli annelerle uğraşmaları pöfff.

bir anda gözümün önüne geldi dizi dizi mayıs bebesi ellerinde pankartlar yürüyorlar.

o anne buraya gelecek .
ben ne dersem o olur.

nerelerdesin unuturmuyuz hiç.herkes bebeklerin telaşında.ben işe bile başladım üstelik

telefonumun şarjını iş yerinde bırakmışım evdede bilgisayar sırası bana hiç gelmedi.ne kötüymüş iki gün uzak kalmak burdan sabah geldim birikmiş on sayfayı okudum ohh rahatladım resmen :)

günaydın herkese

uzun süredir yazıp okuyamıyorum ikizler canımı okuyor cok gazlılar hala geçmedi
ve yalnız bakıyorum umarım herkes iyidir bebişlerin keyfi yerindedir

Zeytinyağı sürmeyi denesene

Ne hayallere daldııımm :)
Esime bile diyorum ki gece 'dusunsene bizimle konusacak ne degisik di mi' :)))))))
Her zamanlarinin bi guzelligi var..Hamileligin somut,gulucuklerle odullendirilmis hali..

Alintilamis bulundum yazayim dedim yine de arkadaslarda onermis ben kullanmadim ama cok yakin arkadasim Sudocremden cok memnun..Kendinede bebisede kullaniyor..
Cilt icinde onerilen bi krem cunku..

Pes :)))
Hersey sorun yahu..
O fisirdaklik koydugun sicak sudan olabilir mi?
Buarada Sezen hep o sekilde yapiyor hem gaz hem kaka ikisi biarada ciktigindan..
Son kullanim tarihine zaten dikkat etmissindir actiktan sonra kac gun gecti bide onu dusun? E zaten agzi flnda acik degilse korkulacak birseeyy yok..

Bu deniz meseleside bence denize gore degisiyor..
Hamileyken bile buraya yakin biryer Cebeci'de kuzenimin yanina ugradik 2 gun ama girmedim,izmir'e gittigimizde de sudan cikmadim malum su miss..
Bu sene Eylul gb dusunuyoruz yine ve ozellikle Sezen icin istiyorum..

günaydın herkese

uzun süredir yazıp okuyamıyorum ikizler canımı okuyor cok gazlılar hala geçmedi
ve yalnız bakıyorum umarım herkes iyidir bebişlerin keyfi yerindedir

Cok merak ediyordum seni :)
Allah kolaylik versinn..
Kacirdim mi bilmiyorum sanmiyorumda ama ne kadarlik oldunuz?
Sen nasilsin?

canım benim bende sizi hep m.ettim ama yogunluktan giremiyorum vakit buldugumda sızıyorum:)
3.ay bitecek ayın 26.sında senin bebiş nasıl

canım benim bende sizi hep m.ettim ama yogunluktan giremiyorum vakit buldugumda sızıyorum:)
3.ay bitecek ayın 26.sında senin bebiş nasıl

Masallahh
Tahmin bilee edemiyorum biz bile bazen birsyleri yapamiyoruz derken sen 2 taneyle :)
Ama ne tatlilardir kim bilir :)
Benim bebiste iyi teyzesi ellerinden oper :) 10unda 2. ayi doldu buyudu buyudu :)
Fotograflari var albumde gorebilirsin..
Cok sıkıntılı degil neseli bi bebis Sezen cok sukur :) anasi gb:82:

Sezen hanımı gördüm maşallahhhh güzelime çok tatlı çok.

Oğlumla aynı gün doğumlu sezen maşallah pek tatlı :) çok yakın arkadaşımın adı da sezen ismi de güzel :) Rabbim nazarlardan korusun acılarını göstermesin

kizlar selam hepinize....

aman sen bel fitigi olmusun nidalari uzerine ben sadece incilttigimi dusundugum kalcami arastiraim dedim bel fitigi ile alakasi yok ama kalca kreclenmesinin birebir etkileri yasiorum...
yani su su su warsa kalca kreclenmesi %90 dior .... ve hepsi war... ama hala esim terden ben ise agir kaldirmaktan oldugunu dusunuoz ama oyle bir ihtimali bile dusundugumde gozumden yaslar bosalmasina engel olamadim cunku hayatim biter artik yarim insan olurum cocugumu bile kucaklayip opup saramam allahim kimseye caresiz dert wermesin....

canim 3. ayi yarilayalim bi demisti dr. bizde tam 4 . ayin icindeken dusunduk iste..nerdeydi memleket deniz yakin mi bizim yaz kis kapida ))

Merhaba,
Ben inşallah ekim annesi olacağım.Birşey sormak istiyorum siz tecrübeli annelere ,Süt saklama poşetleri veya kapları ilk etapta lazım oluyor mu? Elimizin altında bulunmasının faydası var mı yoksa çalışmaya başlayınca mı almak lazım.Yardımcı olursanız sevinirim.

Bebişlerinizi güle güle büyütün darısıda başımıza:)

walla billa yakinda sen bu cocuga yaramion osman yeni anne alsin falan dicekler die beklemedeyim ))

agzi kapali hayatim hep .. tarihi ve actigim tarihte dolapta yazio hani 4 hafta anca acik kalabilio ya die..ama iste kurt dusuruolar...

ayyy superdir oralalar bizimde burda temiz mukkemmel diebilcegim kisim yarim saat uzaklikta duruyu sokucagimiz zaman praya gideriz heralde ))

canım bebegın hayırlı olsun sut saklama kapları ve posetlerı bence cok gereklı. benım dort gun sutum gelmedı. sonra cok asırı fazla sut geldı. o esnada bebegım tam ememedı ben de saklama kapına koyup bıberonla verıyordum. sut fazla olunca saklama posetlerıne tarıhı yazıp buzluga attım. buzlukta 3 ay derındondurucuda 6 ay gıdıyor.ılk aykı sut cok besleyıcı yaglı ve sarı renklı oluyor. ben mayısta dogum yaptım. hergun buzluktan bır tane buzdolabının altına ındırıyorum cozuluyor bıberon ısıtıcıda ısıtıp verıyorum.cunku ılk aykı sutler cok faydalı bır damla sutumu bıle dokmedım oglum emdıkten sonra hep sagım yaptım sagım yaptıkca sutumde arttı. hala buzluga atmaya devam edıyorum. ıse basladıgım da yada sutum kesılırse benı ıdare edecek sutum var. bence sagma makınesıde al ama elektrıklı al. bana alma emzırırsın dedıler ama sutum gelmeyınce gelsın dıye hep sagdım sagdıkca cogaldı sonra kendılıgınden gelıncede mıktarı fazla oldu depoluyorum. sana tavsıyem saklama kaplarını bıberona uyumlu al. benımkı nuk saklama kaplarım sagma makınem avent kapaklar uymuyordu. sonra dr browns bıberona gectım . hıc gaz yapmıyor...sımdıden saklama posetını cok al. benım saklama posetım bıtmıstı bır ıkı gun dısarı cıkamadım sutler yıgıldı kaldı. o yuzden bol bol saklama posetı al dolapta yer kaplamıyor

Merhaba kızlar baya uzun bir ara verdim malesef başımıza çok kötü şeyler geldi. Biz tüp bebek yaptırdıktan sonra, çocuğu olmayan bir arkadaşımızı cesaretlendirmiştik onların da bizim gibi çocuğu olmuyordu. Bizimki tek seferde olumlu sonuçlanınca, onlara da en azıdan aşılamayı denemeleri için baya ısrar ettik. Israrlarımız sonucunda arkadaşımız da bizim doktorumuzla birlikte aşılama tedavisine başlamışlardı ve bizden 2 ay sonra artık onlar da bir bebek beliyorlardı. Fakat bebek kıymetli olduğu için bizim doktorumuzu bırakıp kendileri profesöre gitmeye karar verdiler, son zamanlarda profesör ile de anlaşamayıp bizim doktorumuza geri döndüler. Doktorumuz Haziran'ın ortasında durumu fark edip ciğer iğnesi ve doğum geciktirici ilaç vermişti arkadaşıma fakat arkadaşım brn ilaç kullanmak istemiyorum istemiyorum deyip ilaçları almadı ve bebeği 6 hafa erken doğurdu malesef bebeğin ciğerleri gelişmemişti hemen yoğun bakıma alındı fakat bebeğin ciğerleri ve emme refleksi gelişmediği için yavrucak beslenemedi malesef bizlere veda etmek durumunda kaldı. Bu yüzden sürekli arkadaşımın yanında olmak durumda kaldım ve bebeğimle ilgilenirken sizler okumaya çalıştım fakat bir türlü yazamadım. Umarım herkes ve bebişlerimiz iyidir. Allah kimsenin karnını dolu kucağını boş bırakmasın, aşılama için ısrar ettiğimden dolayı kendimi suçlu hissediyorum ((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkürler bende alayım o zaman..İnşallah bizimde bol bol sütümüz gelir..Sana da maşallah Allah nazardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…