2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Sana 'ÖNCE' olumlu dusunmeyi ogretecem kizce :)
Kendi doktorun olmak teshis etmekte degilde uygulamali iyilesmede iyidr :)
Boyle olumsuz okuyup kendini harap etme..
Duru'nun kilosu gittigin yol vs dusunursek kendini cok zorladin..
Eger gecmiyorsa doktora gorun ama acile degil randevu alarak isin erbabina git..
Dusundugunun yanindan bile gecmiyordur insallah sendeki

Hayirli olsun bebis,Allah saglikla kavustursun
Elinde olmasi faydali cok sutun olabilir,duzenli sagman gerekebilir,farkli birsy olabilir vs vs :) oyle ustten belirttim ama bu konuda deneyimli annelerimiz yardimci olacaktir..

Benim bebeeem bayat seviyor de :)))))
Ben dalgaya aliyorum insanlari artik iyi gida oluyor sonra gulmek icin :)))
Gercekten bildigin seylerde insanlara hic kulak asma canim..
Agrin fln nasil oldun buarada?
Birde gozumden kacmadi degil sen cips mi yiyorsun

Amiinn..
Off ne zor..
Bence kendini suclu hissetme,sizin israrci oldugunuz asamada basarili olunmus en azindan tekrar denenebilecegi tuttugu olabilecegi biliniyor artik..Bu denemelerlede cocuk sahibi olamayanlar var sonucta..

Annenin biraz sorumlulugunun risklerin farkinda olmasi daha iyi olurmus..
Onun pismanligi daha da kotudur..

Herseyden ote Rabbim bunu yazmissa bozmak kimin haddine iste..
Insallah tekrar cesaretlenir ve cocuk sahibi olurlar..
Allah yardimcilari olsun..

canım kendını hıc suclama.. benımkıde tup bebek 6 ay sakır sakır kanamam oldu yataga mahkum yasadım. bebegım dusmesın dıye drdan dra dısarı cıktım. hep rsıklı gebelık gecırdım kanam bıttı baska sorunlar cıktı ama drumun dedıgı herseyı yaptım bende drlardan cok cektım bırsuru dr degıstım en son buldugum tup bebek uzmanı benı dogurtanda oydu. herkese onu onerdım. bır arkadasında tuttu kanaması oldu progestanı kullanmadı drum yatcan dedı o ıse gıttı. bebegını dusurdu. ben drun dedıgı herseyı yaptım. sımdı bebegıme bakıyorum sukredıyorum gecenlerde o arakdasım bana geldı ogluma sarılıp nasıl agladı ben de agladım ..hep kendını sucladı sen yattın bak bebegıne kavustun hep kendıne kızdı. senın arkadasınkı tamamen dusuncesızlık herkes erken dogum rıskı varsa hemen cıger gelıstırıcı vurduruyo. arkadasımın bebegı 32 haftada dondu dru hemen belkı kanala gırebılır dıye cıger gelıstırıcı yaptı. o oyle zararlı bır ıgne degılkı bır de bızımkılerı tedavı bebegı. bızım aman duserse ıkıncıyı yaparız deme sansımız yokkı. kendını hıc suclama ama arkadasın suclasın boyle ıhmal olmaz

Çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun.
Sen üzme kendini canım. Senin bir hatan yok. Elbet deneyecekti bebek sahibi olmayı. Kismet değilmiş ; (
Sen de kendini çok üzme ki sütüne bir şey olmasın.

sodocream herderde deva.bbek pişiklerine sivilceye nemlendirmeye,,,birçok unlu profesyonel makyaj oncesi cilt altına uygular ve çogu çantasından eksik etmez.kendimede kullanıyorum..kızım için bitmiş başka bir kutuda bıraz zeyın yağı ile karıştırıp uyguluyorum hem dahada inceliyor hem bereketli oluyor.:)epilasyon sonrası kızarıklıklar için önermişlerdi ..çok iyi geldi. yuzume surup bi sure ruh gibi dolaşıyorum evde.allahtan cabuk emiliyor..:)

Kiziminda totosu fena halde kizarik bende almak istiyorum ama bumu degilmi bilmiyorum ¨

Eki Görüntüle 1188293 [/QUOT

Sudocrem birebir ben çok memnunum ünlüler hep onu kullanıyor hlartta çok pahalı da değil eczaneden edinebilirsin ..

Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için,sudo cream alıcam, pişik bugün daha iyi,geçer inşallah, zeytinyağıda banyodan sonra sürüyorum

Kızlar canım çok sıkıldı. Yusuf huzursuz bir çocuk gazı çok. Dayanamadik başka bir doktora daha gösterelim diye gittik. Idrar kültür tahlili istemişti. Idrar yolu enfeksiyonu çıktı. 5 iğne verdi doktor. Uf nasıl olacak şimdi. Küçücük bebeğe 5 iğne. Sizde Bu durumda olan var mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım kendını hıc suclama.. benımkıde tup bebek 6 ay sakır sakır kanamam oldu yataga mahkum yasadım.
...

Canim doktorunun adi neydi?
Kuzenim 12 yillik evli..Tedaviler fln derken bir sure dinlendiler buara tekrar niyetlendiler..Onlara onermek isterim..

kızlar bebeğinizin göbeğini ne yaptınız?. benimki hala evde karar veremedim

Evde Kuranin yaninda duruyor simdilik..
Nasipse Umreye ya da Hacca gidenle topraga gommeleri icin gondermek istiyorum benim gobegimle beraber :))
Benimkide duruyorda :))))

Korkma bebekler uyuyor zaten genelde yolculuk esnasinda, sen kendini düşün
Evet canim, turkiyeye geldim gelin olarak

kızlar bebeğinizin göbeğini ne yaptınız. benimki hala evde karar veremedim
Benim ilk çocuğumunki bile evde. Kıyamadım birşey yapmaya.
Büyüyünce hatıra kurusu içinde ilk saçı ve tırnağı ile vermeyi düşünüyorum, kendisi istediğini yapar en azından diyorum ama iğrenç mi olur onu da bilmiyorum:))

Çok üzücü gerçekten ama sen bir de o annenin vicdan azabını düşün,
Sizin doktorunuz olsa da olmasa da zaten deneyecekti bebek sahibi olmayı, kaldı ki doğal yollardan da olabilirdi
Kritik olan tedaviyi yaptırmaması olmuş

kızlar bebeğinizin göbeğini ne yaptınız?. benimki hala evde karar veremedim
Büyük oğlumunki bile duruyo. Evcimen yapıcam oğlanları
Geçmiş olsun canım. Hiç başıma gelmedi. İnş hafif bi iğnedir acil şifalar diliyorum

Ben de abarttığımı düşünüyordum abisininkini tutuyorum diye. Sen de daha bi abartmışsın hehehe annen mi tutmuş göbeği

bestecım hametan adlı kremı bana benım bebegım pısık olunca dr yazmıstı. ama bana sadece uc gun kullan dedı . bırgunde sadece 3 kere hametan sur dıger alt degımelerınde normal kullandıgın kremı sur dedı.alt degısırken ıyıce kurula dedı. zaten kuruluyordum. dr bebek pısık oldugunda ıkı uc gun hametan kullan ama gunde uc kez sur. cunku ıcınde de yazıyor kucuk bebeklerde sureklı kullanmayınız yazıyor

Annemde iste abimle benimkini koymus oyle duruyor ikiside gecen gun gosterdi hatta gazli bezle sarilmis bizimkiler :) simdikiler mandalli :) bakarsin torunumunki farkli olur gobek bagi tarihcesi diye bakariz

Sende evcimen yapacam diye girmissin konuya elin kizinida dusun :))))))

Emin misin 1 aydan basliyor hesaplar bir de gurmebebek sitesinden dene istersen benim oglusumda 52 cm 3300 gr di maşallah senin bebisinede

Canim benim kizimada idrar yolu enfeksiyonu dedi doktor 7tane igne verdi bundan bir ay önce icimiz rahat etmedi başka 2 doktora daha goturduk tahlili baska hastanede tekrarladik enfeksiyon var ama igne vurulacak seviyede deil dedi ikiside surup kullandik ve cok şükür geçti ama her ay takip edilecek bence başka bir doktora daha götürün ve başka hastanefe de tahlil yaptirin. İnşallah iğneye gerek kalmaz

Bebisleriniz her gün kaka yapio mu kızlar. . Benm kizin bundan bir hafta öncesine kadar her gün hatta her bezde kakasi olurdu ama bir haftadır iki güne bir kaka yapmaya başladı yapinca da maşallah beline kadar cikio normal mi acaba??

Hatunlar bugün oglusumun asilari yapildi calpol verdim 4 saat sonra bir daha verdim hemşire o sekil vermemi söylemişti ama cok huysuz durmuyor yerinde emziremedimde bi türlü sagdim zar-zor içti normal mi bu şekil

Hatunlar bugün oglusumun asilari yapildi calpol verdim 4 saat sonra bir daha verdim hemşire o sekil vermemi söylemişti ama cok huysuz durmuyor yerinde emziremedimde bi türlü sagdim zar-zor içti normal mi bu şekil

Ben atesini hep kontrol ettim,sadece 37.5 oldugunda daha da fazla cikmasin gece diye 1 kere verdim calpol..Bana saglikocagindaki bayan atesi cikarsa 4 saat araliklarla verebilirsiniz demisti cikmiyorsa verme bence sonuc olarak vucuda mikrop bagisiklik kazansin diye yukleniyor..
Asi oldugu gun birtek bende aglamadan durdu hep ve omuzumda uyudu sadece huysuzdu yani..
Hepsinin farklidir canim..
Ilk gun huysuzluk normal..
Cok anormal birsy hissettiginde gorus tabii hemsirenizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…