kizlar selam hepinize....
aman sen bel fitigi olmusun nidalari uzerine ben sadece incilttigimi dusundugum kalcami arastiraim dedim bel fitigi ile alakasi yok ama kalca kreclenmesinin birebir etkileri yasiorum...
yani su su su warsa kalca kreclenmesi %90 dior .... ve hepsi war... ama hala esim terden ben ise agir kaldirmaktan oldugunu dusunuoz ama oyle bir ihtimali bile dusundugumde gozumden yaslar bosalmasina engel olamadim cunku hayatim biter artik yarim insan olurum cocugumu bile kucaklayip opup saramam allahim kimseye caresiz dert wermesin....
Merhaba,
Ben inşallah ekim annesi olacağım.Birşey sormak istiyorum siz tecrübeli annelere ,Süt saklama poşetleri veya kapları ilk etapta lazım oluyor mu? Elimizin altında bulunmasının faydası var mı yoksa çalışmaya başlayınca mı almak lazım.Yardımcı olursanız sevinirim.
Bebişlerinizi güle güle büyütün darısıda başımıza:)
walla billa yakinda sen bu cocuga yaramion osman yeni anne alsin falan dicekler die beklemedeyim))
agzi kapali hayatim hep .. tarihi ve actigim tarihte dolapta yazio hani 4 hafta anca acik kalabilio ya die..ama iste kurt dusuruolar...
ayyy superdir oralalar bizimde burda temiz mukkemmel diebilcegim kisim yarim saat uzaklikta duruyu sokucagimiz zaman praya gideriz heralde))
Merhaba kızlar baya uzun bir ara verdim malesef başımıza çok kötü şeyler geldi.
...
Allah kimsenin karnını dolu kucağını boş bırakmasın, aşılama için ısrar ettiğimden dolayı kendimi suçlu hissediyorum((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar baya uzun bir ara verdim malesef başımıza çok kötü şeyler geldi. Biz tüp bebek yaptırdıktan sonra, çocuğu olmayan bir arkadaşımızı cesaretlendirmiştik onların da bizim gibi çocuğu olmuyordu. Bizimki tek seferde olumlu sonuçlanınca, onlara da en azıdan aşılamayı denemeleri için baya ısrar ettik. Israrlarımız sonucunda arkadaşımız da bizim doktorumuzla birlikte aşılama tedavisine başlamışlardı ve bizden 2 ay sonra artık onlar da bir bebek beliyorlardı. Fakat bebek kıymetli olduğu için bizim doktorumuzu bırakıp kendileri profesöre gitmeye karar verdiler, son zamanlarda profesör ile de anlaşamayıp bizim doktorumuza geri döndüler. Doktorumuz Haziran'ın ortasında durumu fark edip ciğer iğnesi ve doğum geciktirici ilaç vermişti arkadaşıma fakat arkadaşım brn ilaç kullanmak istemiyorum istemiyorum deyip ilaçları almadı ve bebeği 6 hafa erken doğurdu malesef bebeğin ciğerleri gelişmemişti hemen yoğun bakıma alındı fakat bebeğin ciğerleri ve emme refleksi gelişmediği için yavrucak beslenemedi malesef bizlere veda etmek durumunda kaldı. Bu yüzden sürekli arkadaşımın yanında olmak durumda kaldım ve bebeğimle ilgilenirken sizler okumaya çalıştım fakat bir türlü yazamadım. Umarım herkes ve bebişlerimiz iyidir. Allah kimsenin karnını dolu kucağını boş bırakmasın, aşılama için ısrar ettiğimden dolayı kendimi suçlu hissediyorum((
canım kendını hıc suclama.. benımkıde tup bebek 6 ay sakır sakır kanamam oldu yataga mahkum yasadım. bebegım dusmesın dıye drdan dra dısarı cıktım. hep rsıklı gebelık gecırdım kanam bıttı baska sorunlar cıktı ama drumun dedıgı herseyı yaptım bende drlardan cok cektım bırsuru dr degıstım en son buldugum tup bebek uzmanı benı dogurtanda oydu. herkese onu onerdım. bır arkadasında tuttu kanaması oldu progestanı kullanmadı drum yatcan dedı o ıse gıttı. bebegını dusurdu. ben drun dedıgı herseyı yaptım. sımdı bebegıme bakıyorum sukredıyorum gecenlerde o arakdasım bana geldı ogluma sarılıp nasıl agladı ben de agladım ..hep kendını sucladı sen yattın bak bebegıne kavustun hep kendıne kızdı. senın arkadasınkı tamamen dusuncesızlık herkes erken dogum rıskı varsa hemen cıger gelıstırıcı vurduruyo. arkadasımın bebegı 32 haftada dondu dru hemen belkı kanala gırebılır dıye cıger gelıstırıcı yaptı. o oyle zararlı bır ıgne degılkı bır de bızımkılerı tedavı bebegı. bızım aman duserse ıkıncıyı yaparız deme sansımız yokkı. kendını hıc suclama ama arkadasın suclasın boyle ıhmal olmaz
Merhaba kızlar baya uzun bir ara verdim malesef başımıza çok kötü şeyler geldi. Biz tüp bebek yaptırdıktan sonra, çocuğu olmayan bir arkadaşımızı cesaretlendirmiştik onların da bizim gibi çocuğu olmuyordu. Bizimki tek seferde olumlu sonuçlanınca, onlara da en azıdan aşılamayı denemeleri için baya ısrar ettik. Israrlarımız sonucunda arkadaşımız da bizim doktorumuzla birlikte aşılama tedavisine başlamışlardı ve bizden 2 ay sonra artık onlar da bir bebek beliyorlardı. Fakat bebek kıymetli olduğu için bizim doktorumuzu bırakıp kendileri profesöre gitmeye karar verdiler, son zamanlarda profesör ile de anlaşamayıp bizim doktorumuza geri döndüler. Doktorumuz Haziran'ın ortasında durumu fark edip ciğer iğnesi ve doğum geciktirici ilaç vermişti arkadaşıma fakat arkadaşım brn ilaç kullanmak istemiyorum istemiyorum deyip ilaçları almadı ve bebeği 6 hafa erken doğurdu malesef bebeğin ciğerleri gelişmemişti hemen yoğun bakıma alındı fakat bebeğin ciğerleri ve emme refleksi gelişmediği için yavrucak beslenemedi malesef bizlere veda etmek durumunda kaldı. Bu yüzden sürekli arkadaşımın yanında olmak durumda kaldım ve bebeğimle ilgilenirken sizler okumaya çalıştım fakat bir türlü yazamadım. Umarım herkes ve bebişlerimiz iyidir. Allah kimsenin karnını dolu kucağını boş bırakmasın, aşılama için ısrar ettiğimden dolayı kendimi suçlu hissediyorum((
sodocream herderde deva.bbek pişiklerine sivilceye nemlendirmeye,,,birçok unlu profesyonel makyaj oncesi cilt altına uygular ve çogu çantasından eksik etmez.kendimede kullanıyorum..kızım için bitmiş başka bir kutuda bıraz zeyın yağı ile karıştırıp uyguluyorum hem dahada inceliyor hem bereketli oluyor.:)epilasyon sonrası kızarıklıklar için önermişlerdi ..çok iyi geldi. yuzume surup bi sure ruh gibi dolaşıyorum evde.allahtan cabuk emiliyor..:)Arkadaşlar kızımın poposu pişik oldu,bübchen kullanıyorum pişik kremi, altını pamuk su ile temizleyip kuruluyorum,biraz açık bırakıp havalandırıyorum ama bi türlü tam iyileşme olmuyor,iki gündür de çok kötü, ne yapabilirim,yardımcı olurmusunuz?
Kiziminda totosu fena halde kizarik bende almak istiyorum ama bumu degilmi bilmiyorum ¨
Eki Görüntüle 1188293 [/QUOT
Ben de ilik su ve pamukla temizliyorum ve altini sık degistirmeme ragmen benim oglumunda poposu pisik olmustu. Bubchen ve chicco pisik kremi vardi iyi gelmedi. Bubchen onleyici zaten, pisik olduktan sonra iyi gelmiyor. Gittim eczaneden bepanthol aldim o da iyi gelmedi. Dr kontrolumuz vardi ona sordum bir krem yazarim (travacort gibi biseydi adı) ama genelde mantar icin yaziyoruz, tahris olmus yere iyi gelebilir dedi. Cinkolu kremler iyi gelir ama sgk ödemiyor yinede gecmezse onlardan alin dedi. Ordan cikar cikmaz cinkolu krem aldim. Mustelanin bakim urunlerini almak istiyordum zaten, set olarak aldim. Pisik kremi harika! Cok iyi geldi. Oglumun poposu neredeyse kanayacak gibi olmustu pisikten acik yara gibiydi. 1 gunde normale döndurdu. Bacak aralarina zeytinyagli pamuk suruyorum poposuna dogru, poponun pisik olmaya meyilli yerine de ayrica mustela pisik kremi suruyorum. Umarim hemen iyilesir kiZiniz, gecmis olsun.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sudocrem birebir ben çok memnunum ünlüler hep onu kullanıyor hlartta çok pahalı da değil eczaneden edinebilirsin ..
canim SUDO CREAM VE HAMETAN tek gecerim ikisinide sudo krem pahali ama cok ii hametan ucuz ama oda mukkemel...
ben soyle bir yol izledim dr.muz sudo krem onerdi simdi ilk sudo yu kullaniorum bitsin hametana dewam edicem...ciger gibi kizarigi bir bucuk gunde ikisininde gecirdigine gozumle sahit oldum......
Hahahaha benimkide nefret ediyo sudan nezaman aliscak bu cocuk diyorum her banyoda resmen anliyo citcitli body cikarinca basiyo cigligi banyo bitince susuyo :))
Canim sudo krem cok iyi ben yuzume bile onu suruyorum makyaj oncesi felan cok memnunum pisigide hemn geciriyor
canım kendını hıc suclama.. benımkıde tup bebek 6 ay sakır sakır kanamam oldu yataga mahkum yasadım.
...
kızlar bebeğinizin göbeğini ne yaptınız?. benimki hala evde karar veremedim
Ne kadar tesekkur etsem az kafamdaki tum sorulari bitirdin hic merakim kalmadi artik :)
Ucakta birsey olurmu korkusu yasiyordum o korku yok artik bizimki kötu olan coook uzun surucek yolculugumuz atla ucaga var evine hesabi olmuyacak yani...
Bizim evden stockholm havaalanina oradan ucakla istanbula, istanbuldan adanaya, adanadan mersine, ölme esegim ölme cok yorucu olacak istanbulda teyzem vardi oda isvece yerlesme hazirliklari yapiyor orayada gidemem artik istanbulda kalmamdan yanada degildi gerci esim...
Bilmiyorum böyle uzun bir yolculuk biraz fazla gelmezmi bebege diye dusunuyorum bunun dusunda hic bir korkum merakim kalmadi sayende :)
Sende gelin olarak Turkiyeyemi gittin?
Benim ilk çocuğumunki bile evde. Kıyamadım birşey yapmaya.kızlar bebeğinizin göbeğini ne yaptınız. benimki hala evde karar veremedim
Büyük oğlumunki bile duruyo. Evcimen yapıcam oğlanlarıkızlar bebeğinizin göbeğini ne yaptınız?. benimki hala evde karar veremedim
Geçmiş olsun canım. Hiç başıma gelmedi. İnş hafif bi iğnedir acil şifalar diliyorumKızlar canım çok sıkıldı. Yusuf huzursuz bir çocuk gazı çok. Dayanamadik başka bir doktora daha gösterelim diye gittik. Idrar kültür tahlili istemişti. Idrar yolu enfeksiyonu çıktı. 5 iğne verdi doktor. Uf nasıl olacak şimdi. Küçücük bebeğe 5 iğne. Sizde Bu durumda olan var mı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim doktorunun adi neydi?
Kuzenim 12 yillik evli..Tedaviler fln derken bir sure dinlendiler buara tekrar niyetlendiler..Onlara onermek isterim..
Evde Kuranin yaninda duruyor simdilik..
Nasipse Umreye ya da Hacca gidenle topraga gommeleri icin gondermek istiyorum benim gobegimle beraber :))
Benimkide duruyorda :))))
Büyük oğlumunki bile duruyo. Evcimen yapıcam oğlanları
Geçmiş olsun canım. Hiç başıma gelmedi. İnş hafif bi iğnedir acil şifalar diliyorum
Ben de abarttığımı düşünüyordum abisininkini tutuyorum diye. Sen de daha bi abartmışsın hehehe annen mi tutmuş göbeği
Bize iyi dediler boyu icinde kilosu icinde tabi kilosu boyuna göre az kendimde görebiliyorum bunu elleri bacaklari dolu dolu degil ama zayifta degil...
Kizim ilk dogdugundada 3912 kg oldugunu söylediklerinde sok olmustum iyide öyle görunen bir hali yoktu... ama boyu uzundu 53 cm di dogdugundan beri boyu uzun kilosu az hep...
Bu hesaplayiciyi kullandim ama 3 aydan basliyor sende onu denemis olmayasin 3-6-9 aylik diye gidiyor... 2 ay diye bir alternatif yoktu
Kızlar canım çok sıkıldı. Yusuf huzursuz bir çocuk gazı çok. Dayanamadik başka bir doktora daha gösterelim diye gittik. Idrar kültür tahlili istemişti. Idrar yolu enfeksiyonu çıktı. 5 iğne verdi doktor. Uf nasıl olacak şimdi. Küçücük bebeğe 5 iğne. Sizde Bu durumda olan var mı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hatunlar bugün oglusumun asilari yapildi calpol verdim 4 saat sonra bir daha verdim hemşire o sekil vermemi söylemişti ama cok huysuz durmuyor yerinde emziremedimde bi türlü sagdim zar-zor içti normal mi bu şekil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?