Eminecim Nerelerdesin sen ya mınık kız ini buldun bizi unuttun:) vallahi benim kızım da çok cadi:) gaz hala var ama en azından kendisi çıkarabiliyor artık. .Baya zaman oldu girmeyeli. Bugun 58 günlük olduk. Hala gaz için bir çözüm bulamadımbir de cok huysuz ve sinirli bi kiz oldu bu ya
kızlar aranızda memur olup heyet raporu alan ya da almayı düşünen var mı
Konusuldu mu bilmiorm ama rota virüsü aşısı yaptirdiniz mi her hangi bir etkisi oldi mu yada yaptiracak misiniz arkadaşlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bazen çok bunalıyorum, kendi hayatım kalmamış gibi kendime özel hiç bir şeyim yok. Tüm zamanım kızımın.bütün gün yeteri kadar doydumu altı temiz mi en streslisi uyutmak az uyudu uykusunu alamadı bak şimdi huzursuz ve bunun gibi bir sürü şey.özellikle gece uyutmak tam bir işkenceartık yorgunluktan bende dayanamadığım için daha huysuz oluyorum oda huysuz oluyor. Belki bencillik ama uyusada bende uyusam artık yeter dediğim oluyor.kızıyorum bazende neden doğurdum kendim ettim diyorum sonra onun bir gülüşü yetiyor.anneme bakıyorum benim gibi değil kadın,sabır küpü ve beni çok seviyor.ben neden böyleyim tüm özgürlüğüm gitmiş gibi hissediyorum.onun her şeyiyle bana bağlı olması stres yaratıyor.eşimle konuşamıyoruz bile tam konuşcaz bıdık ağlıyor.akşam beraber yemek yiyemiyoruz ben yerken o bakıyor sonra o yemek yiyor.konuşmamız bebek üstüne bazen sıkıldığını anlıyorum. herşeyim bebek olmuş başka bişe konuşmuyorum.sosyal hayat diye bişe kalmadı kızım dışarı çıkınca ağlıyor ondan evde otur otur patlayacak gibi hissediyorum.ben mi anormalim herkes mutlu mu benim gibi hisseden yok mu,ağlamaktan başka bişe yapamıyorum
aynen yaa pazar günü iftardaydıkk eyşan hanımda ellerini emiyo öcü teyzeler ayy çocuk aç falan diyo hatta bitanesi parmakları kısa olur tühh falan dedi yuhh dedim içimden yaaa
Bir dusunelim ailece,biz size haber veririz :82:
Hahah :) Saka bir yana Allah yavrularimizi hayirli insanlarla karsilastirsin..
Aksaam Sezen kucagimdayken ninni soyluyor gb amanda babasi ona bisiklet alacak -esim arada diyor ki ooo hem de ne guzel-
Ama babasi tek tekerler idare edecek -(tek teker bisikleti var esimin)guluyor-
Amanda kizim buyuyecek okullara gidecek bana diyecek ki anne bir daha anlat babamla hikayenizii cok guzeell -esim iyice siritiyor-
Devam ediyorum :)
Amanda kizim gelecek anne ben hic asık olacakmiyim ki diyecek dedigim an da esimin surat düstü demez benim kizim oyle soyleme cocuga simdiden empoze etme ask fln sen demiyor musun bu cocuk anliyor kaydediyor diye dedi :)))))))
Aklimiza geldikce guluyoruz aksamdan beri
Bende albümde bekliyorumçok güzeller hele televizyona bayıldım çok şirin olmuşşş :)
Daha yaptırmadım ama yaptıracağım. Ağızdan damla şeklinde yapılan bir aşıymış yan etkisi olmadığını söylediler. Sormadın ama onuda söyleyeyim bilmiyorsan 140-150 arası bi fiyatmış sanırım.
arkadaşalr benimde kafam karışık bu aşı hakkında.
oğlumun doktoru yapacağız dedi, bizde kontrole geldiğimizde kararımızı söyleriz dedik ve anlattı yapılması gerektiğini...
başka bir doktorda da gerekli görmediğini, dizanterinin rotaya göre daha yaygın olduğunu söyledi, her aşının yan etkisinin olma ihtimalinden bahsetti, ayrıca devletin aşı takviminin yeterli olduğunu da söyledi,
bu arada rota virüsü sadece isale neden olmuyormuş boğaz enfeksiyonunada neden olabiliyormuş.
3. ay kontrolümüze kadar vaktimiz var, yaptırmazsaM pişman olmak istemiyorum. ayrıca bilgisine çok güvendiğimiz bir tanıdığa sorduk, onunda 7 aylık oğlu var, biz yaptırmadık dedi, temiz güzel bir bakım önemli dedi. .. falan filan, ay karıştı aklım benimde, sizleri takip etmeye devam, fikirlerinizden fikir ediniyorum bende.
Canım dostlarım,
Beni siz anlarsınız, bir saat önce kadar gözyaşlarım sel oldu... Babaannemiz ve dedemiz tatile gideceği için, torunlarını görsünler diye evlerine gittik. Dönüşte Demir ben gelmeyeceğim, babaannemi çok özlüyorum diye trip yaptı. Nasılsa bensiz bir yerde kalamaz diye pek önemsemedim, eşyalarımızı topladım. Son anda hadi oğlum ayakkabılarımızı giyelim diyorum, bana ağlayarak bağırıyor sennnn git! Ben burda kalıcammmm, ya sen git diye! Hadi kucağıma gel diyorum, istemiyor, seni özlerim gece yatağında göremeyince ağlarım diyorum daha çok çıldırıyor...Birara elindeki birşeyle vurmaya çalıştı hatta.
Mecbur döndüm arkamı aldım Deren'i çıktım. Yolda perişan oldum ağlamaktan. Çünkü ilk kez uzun vadede böyle ayrıldık...Bir de beni kovar gibi göndermesi, gelmemek için ağlaması beni çok üzdü. Üstelik onlar da sabah erkenden yola çıkıyorlar, gece gidip Demir' i almamız gerekecek.
Yemeği ile ilgili birşey söylemek için babaannesini aradım. Telefonu ahahahhahahhhhahahahaaaaaaaaa çok hoş oldu ayooll ahahhahahahhhhhahhhhahhhhhhhhaaaaaaaa! diye açıp dakikalarca gülmez mi? Anne ben burda ağlıyorum, sen gülüyor musun dedim dayanamayıp. Ay canım ağlama yazık çocuk beni özlemiş ama çok keyfi yerinde tv izliyor, hiç üzülmedi diyor... Arkanızdan annemi özledim dedi, hadi anneni arayalım gelip seni alsın diyince hayır hayır diye istemedi diye de ekliyor!!!!!!!
Ne olur bunun bana, Deren'le ilgili olmadığını söyleyin. Onunla daha mı az ilgilendim, elimden geleni yaptım ama kötü anne mi oldum şimdi? Daha hamileliğimin başında Demir'e acıyarak bakıp, ezilecek zavallı çocuk muamelesi yapıyorlardı, başardılar psikolojisini de zorla bozmayı tebrikler.........Çok ama çok kötüyüm.......
Psikologanne umarım sen de okursun((
Canım dostlarım,
Beni siz anlarsınız, bir saat önce kadar gözyaşlarım sel oldu... Babaannemiz ve dedemiz tatile gideceği için, torunlarını görsünler diye evlerine gittik. Dönüşte Demir ben gelmeyeceğim, babaannemi çok özlüyorum diye trip yaptı. Nasılsa bensiz bir yerde kalamaz diye pek önemsemedim, eşyalarımızı topladım. Son anda hadi oğlum ayakkabılarımızı giyelim diyorum, bana ağlayarak bağırıyor sennnn git! Ben burda kalıcammmm, ya sen git diye! Hadi kucağıma gel diyorum, istemiyor, seni özlerim gece yatağında göremeyince ağlarım diyorum daha çok çıldırıyor...Birara elindeki birşeyle vurmaya çalıştı hatta.
Mecbur döndüm arkamı aldım Deren'i çıktım. Yolda perişan oldum ağlamaktan. Çünkü ilk kez uzun vadede böyle ayrıldık...Bir de beni kovar gibi göndermesi, gelmemek için ağlaması beni çok üzdü. Üstelik onlar da sabah erkenden yola çıkıyorlar, gece gidip Demir' i almamız gerekecek.
Yemeği ile ilgili birşey söylemek için babaannesini aradım. Telefonu ahahahhahahhhhahahahaaaaaaaaa çok hoş oldu ayooll ahahhahahahhhhhahhhhahhhhhhhhaaaaaaaa! diye açıp dakikalarca gülmez mi? Anne ben burda ağlıyorum, sen gülüyor musun dedim dayanamayıp. Ay canım ağlama yazık çocuk beni özlemiş ama çok keyfi yerinde tv izliyor, hiç üzülmedi diyor... Arkanızdan annemi özledim dedi, hadi anneni arayalım gelip seni alsın diyince hayır hayır diye istemedi diye de ekliyor!!!!!!!
Ne olur bunun bana, Deren'le ilgili olmadığını söyleyin. Onunla daha mı az ilgilendim, elimden geleni yaptım ama kötü anne mi oldum şimdi? Daha hamileliğimin başında Demir'e acıyarak bakıp, ezilecek zavallı çocuk muamelesi yapıyorlardı, başardılar psikolojisini de zorla bozmayı tebrikler.........Çok ama çok kötüyüm.......
Bence o orucun hikmetindendir benim de oyle oluyor oruc oldugum gun goguslerim daha bir dolu oluyor. Sadece ben biraz halsiz oluyorum onu da uzanarak yatarak hallediyorum.Selam kızlar nasılsınız
Tam okuyamadım daha
Okuduğum kadarıyla;
Benim oğluş da elini emiyooo
Bi de bizim parkeler de gıcırdıyo hem de yatak odasına adım atar atmaz
Awm.ye gittik arkadaşla. Onda iki çocuk ben de iki çocuk ne gezdik ne gezdik dermişim bi iki mağazaya girdik zaten peşlerinden koşarken yoruluyo insan. Ayaklarım ağrıyo hala
Dün iftarda taze soğanlı dereotlu salata yedim kızlar. Yatarken de sahur niyetine iki kuru kayısı bi hurma yarım muz bi bardak hoşaf içtim bugün göğsüm daha dolu gibi geldi
Dediniz diye tahin de aldım üç gün önce tatlıyla beraber yedim ama farketmedi sütlere. Yedim yandım su içtimmm :)
Hastayim su anneanne babaanne dedelere!!! Nasil bir ego tatminidir torunun kendilerini sevip anne babayi dislamasi. Hic uzulme canom Demir orada biraz fazla ilgi gorduyse cezbolmustur. Ayrica anladigim kadariyla uzun suredir de gorusmuyorlardi. Ozlemistir. Sen degil miydin Demir'in hassasligindan bahseden. O an oyle esmistir cocuk akli. Bizimkine de geliyor arada. Babanne de ustelediyse tam olmustur. Senin gibi anne sevilmez mi :) Sıkma canini. Birkac saate ya da yarina arar annecigim ozledim seni der.
Ben de dun anneme cirladim valla anlasilmiyolar. Kizima kiziyorum hemen kucakliyor falan. Bizimki ddelaf ebesi gibi bana babasina cevap veriyor. Sana bbunualamayiz deyince direkt dedem alir!! Diye basliyor.
Ben abisine yaptırmamıştım. Anne sütü alanlar çok az risk altında oluyomuş diye. Bebeğime de yaptırmam gibi ama kararsızımKonusuldu mu bilmiorm ama rota virüsü aşısı yaptirdiniz mi her hangi bir etkisi oldi mu yada yaptiracak misiniz arkadaşlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım dostlarım,
Canim bence kendini üzme cocuklar bazen bu sekilde davranabiliyorla. Ben kendi cocuklugumu hatirladim anneanneme gidince gelmek istemezdim. Kalinca da annemi ozlerdim. Sen Demire de Derene de yetebilen cok iyi bir annesin lohusaligin etkisiyle daha duygusal dusunuyorsun. Ara ara olur boyle seyler
Ben abisine yaptırmamıştım. Anne sütü alanlar çok az risk altında oluyomuş diye. Bebeğime de yaptırmam gibi ama kararsızım
Aşk oyunu buna derler. Üzerine kuma geldi kolay değil ama yaşları gereği de böyle dediğim dedik adi inatlar. Sen kendini niye suçluyosun ki elinden geleni yapıyosun. Davranışları çok normal. Kötü anne miyim deyip üzme kendini. Gitme bence üstüne. Büyüyolar bizim küçük ergenler. Hem bi arkadaş demişti git demesi gel demekmiş sevme demesi sev demekmiş kıskançlıktan ötürü. Ben de bakıp üzülüyorum oğluma o da küçük ilgi bebesi. Ama bugünlergeçecek herşey unutulacak birbirlerini çok sevecekler amaaa kavgaları devam edecek bikaç sene sonra da bundan dert yanarızbiz kardeşlerimle koca kazık olmuştuk hala didişirdik
Lilacsofie babanne ayıp yapmış üzüntüne üzüntü katmış canım senin hassas olduğun bi konu sonuçta
Gülmek da neymiş öyle anlam vermek zor
Canım sağol beni rahatlatmak için çaba sarfetmen bile çok değerli ama dediğin gibi olsa öyle vurmaya çalışmazdı değil mi bana
Sadece ağlamadan normal şekilde anne ben babaannnemde kalıcam diyebilirdi
Çok abartılı tepkişer verdi, pekii ben gidiyorum gel öpüşelim dediğimde öpmek istemedi sanki zorla söküp alacağım gibi....
Babaannesi çok şımartıyor, dışarda ne isterse beşer beşer alıyor. Eve geliyoruz aldıklarının yüzüne bakmıyor. Depomuz iki çuval eski oyuncak oldu, iki çuvalda kırık çıkıklar atıldı, odası temizlendi diye sevinirken iki ayda eski haline geldi.
Demir turşuyu çok seviyor, ben de tuzsuz turşu bulup alıyorum çocuklar için özel. Babaannesi isteyince benden gizli gizli veriyor sanki ben kızıyormusum gibi. Yahu kızsam eve almam, sadece yemeği yemeyip kavanozu bitirmesine izin vermiyorum, ama babaanne veriyor.
Deren geldiğinden beri ona sürekli her fırsatta acıyan gözlerle bakıyor. Ben Fikret'e kıyamadım da ikinciyi yapmadım diyor (oysa eşim sekiz yıl sonra uzun süren tedaviler sonucu olmuş) Deren ile çok az ilgilendiğini söylememe gerek yok sanırım...
Çocuğum ne hale geldi böyle, çok üzgünüm mestcan.
Eskiden benden ayrılıp başka yere gitmezdi, bensiz kalmazdı. Baba ile ben yoksam biryere gitmezdi mesela. Sonra bensiz kalabilmeye biryerlere gitmeye başladı ki bu benim çok hoşuma gitti. Aa anneye güvenli bağlanma süper filan demeye başladım ama bu işin sonunda beni resmen kovacağını hiççç düşünemezdim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?