Canım benim süt bezlerimin gelişmedigini söylediler, şekli ve hiç büyümemiş olması dolmaması sebebiyle... 2 günde 60 cc cıktı en son....Sana soyle soyleyeyim...damlaları biriktiriyorum...gerçekten damlayınca ustume ahhh gitti falan diyorum...acınası bir haldeyim... günde bir ögününü cıkarabilseydim ona bile sevinecektim...yanımda yardımcım var, hiç iş yapmıyorum bebekle ilgilenmek dısında...uykumu da uyuyorum, beslenmem de süt yapıcı seyler üstüne...belki bikaç cc artar diye umitle sagıyorum... hayatım boyunca sükreden biri olmaya calıstım, ama ilk defa özeniyorum, hatta belki kıskanıyorum süt verebilen anneleri... Adaklar bile adadım... Kendimden sıkıldım... Sizi de hep sıktım burada...
Canım açıkçası biz bayanlar için daha geri planda cinsellik ama erkekler bunu ihtiyaç olarak görüyorlar benim de doğumdan 5 kilom kaldı göbeğim çatladı ve resmen sarktı saçlarım beyazladı göğüslerim yer çekimine yenik düştü anlayacağın çok fena durumdayım ama baktım ki eşim bunu hiç önemsemiyor. Bir ikikere karşılık vermediğimde isteğine artık beni ikinci plana mı atacaksın çocuk bize engel değil uzaklaşma falan diye söylendi ona da hak verdim hamilelik boyunca zaten sabrettiler o yüzden eşine kızmayıp onu anlamaya çalış derim. Seni çok özlemiş demek ki diye düşün.Kızlar dün gece sahur hazırlamak için uyandigimda eşim balkonda tabletteydi. Neye bakıyor diye ekrana baktım. Sakladı. Bakma lütfen dedi. Inatlastim gormesen iyi olur dedi. Bırakıp gittim kahrimdan ölüyorum. ..... izlediğini düşündüm. Gûn içinde cep telefonu nu kurcaladim. Bişey yok. Ertesi gün sahurda baktım tablet ortada uyuy kalmış hemen geçmiş den dün ziyaret edilen sitelere girdim. Birde ne göreyim ''eşi birlikte olmayı reddeden erkek mastürbasyon yaparsa harammi" "fogum sonrasikarısı cinselliği istemeyen es"diye aramış. Deli oldum.adam haklı. 3 ay oldu doğum yapali. 11 dikisim vardı. Hala yerleri taş gibi. Istemez oldum. Bide ramazan girdi. Napıyım ben şimdi. Düşündükçe çok üzülüyorum. Ama istemiyorum zaten vücudumdan nefret eder oldum. Kilo kalmadı 3.4 kilo. Ama her yer sarkık. Selülit desen düz yer kalmamış. Sutler akiyo falan. Cinsellik çok geri planimda bana bişeyler soyleyinnnn nolur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
0-16 kg kullanilabiliyormus..
Ben senin gisterdigin modellerinde dogru kullanildiginda zarar verdigini dusunmuyorum alinabilir bence..
Kızlar dün gece sahur hazırlamak için uyandigimda eşim balkonda tabletteydi. Neye bakıyor diye ekrana baktım. Sakladı. Bakma lütfen dedi. Inatlastim gormesen iyi olur dedi. Bırakıp gittim kahrimdan ölüyorum. ..... izlediğini düşündüm. Gûn içinde cep telefonu nu kurcaladim. Bişey yok. Ertesi gün sahurda baktım tablet ortada uyuy kalmış hemen geçmiş den dün ziyaret edilen sitelere girdim. Birde ne göreyim ''eşi birlikte olmayı reddeden erkek mastürbasyon yaparsa harammi" "fogum sonrasikarısı cinselliği istemeyen es"diye aramış. Deli oldum.adam haklı. 3 ay oldu doğum yapali. 11 dikisim vardı. Hala yerleri taş gibi. Istemez oldum. Bide ramazan girdi. Napıyım ben şimdi. Düşündükçe çok üzülüyorum. Ama istemiyorum zaten vücudumdan nefret eder oldum. Kilo kalmadı 3.4 kilo. Ama her yer sarkık. Selülit desen düz yer kalmamış. Sutler akiyo falan. Cinsellik çok geri planimda bana bişeyler soyleyinnnn nolur
hayatim mesajlari toptan silmisim sen miydi arkadaslik yolladim diyen oyle hatirladim.....umursamadim sanma hayatim telden teklif gonderemiyor ve alamiorum malesef ......((
canim bilmiorum baska bir sorun war midi sut uretmen ile alakali fakat.....eger takip edior isen ben de biraz gelisme war emzirmeden once emzirmeden sonra vs..hala mama takviyesi yapmakla birlikte sutum de farklilik war...arkadaslar da her sagmada 200 ml cikarken bende tum gun de 200 anca cikior ama bu bile mucize bisi ....yaninda yardimci var mi beslenmene dikkat ediomusun duzenli sagip emziriormusun butun gun sagsan en son 60 mi oldu mesela onu wersen falan sanirim sut bezimi diodun bir sorun wardi...yani herseyi paylasabilirim cunku seni cok ii anliorum emip ustune bir 90 lik mama tek nefeste bitiren kizimi gorunce kahroluyordum ama simdi emio mama yapinca ustune denemek amacli 30 unu bile icemior....
benim canim gog mu))
BEZ KONUSU kizlar bende primadan cok memnunum bu sanirim biraz sans kismet isi ve bebislerin poposuna bagli ama primada bir soru yasarsak direk molfiksi denicem...esime anlattim memnunuz nasilsa degistirmeyelim dedi ama pahalida gewur malida ama ucuz ve gewura ait ilmayan ne warki hayatimizda...
canim aslinda anlamadim fakat konuya gore kendim dn aciklama yapabilirim...3 saatte bir sagmamadaki ama sutumu cogalmasi dinlenmesi ayrica mamayi da 50 ml yapmandaki amac alismasin die mi 90 lik tan 5 ml eksik olsun duru asla doymuo ustelik oncesinde sonrasinda emio ve sagdigim sutu icio boyle oluncada en az 3 saat birdaha yemior....kg su iiyiyse acil durumda 50 lik le falan doyuorsa sorun yok demektir tatlim ...ama 60 lik mamadan sonra 1 bucuk saat dolarken acikio agliodu duru....
Canım emziriyorum istedikçe ama emmediği zaman bile sagınca cıkmıyor....3 saatte bir emzirip mama verdiigimden emdikten bir süre sonra sagıyorum ama dedigim gibi emmedigi zaman bile cıkan 20 cc maalesef
Canım benim bizimkine 3. gün mama baslamak zorunda kaldık, cok kilo kaybetti...Sonra mamayı az tuttuk, emzirmeye devam ettik ama kilo almadı uzun süre...Ne zaman ki mamayı normal seviyesine getirdik, cocuk kilo almaya basladı...Velhasıl süt yok, durum bu
Sanırım bu konuda hep üzülecegim.....
Ben de ayni durumdayim. Hic sagmadim. Ev de mama ya da yedek sutte yok. Hatta iki kez acillik oldum. Kolumdan serumu aldirip cikip disarida oglumu emzirdim. Perisan oldum. Aslinda az da olsa yedek sut tutmak lazim sanirim.
Dr bana artik 3 saatte bir emzir dedi. Belki kizlar o nedenle 3 saat bekliyrdur. Yoksa ben bebek ne zaman istese emziriyrm.
Kızlar dün gece sahur hazırlamak için uyandigimda eşim balkonda tabletteydi. Neye bakıyor diye ekrana baktım. Sakladı. Bakma lütfen dedi. Inatlastim gormesen iyi olur dedi. Bırakıp gittim kahrimdan ölüyorum. ..... izlediğini düşündüm. Gûn içinde cep telefonu nu kurcaladim. Bişey yok. Ertesi gün sahurda baktım tablet ortada uyuy kalmış hemen geçmiş den dün ziyaret edilen sitelere girdim. Birde ne göreyim ''eşi birlikte olmayı reddeden erkek mastürbasyon yaparsa harammi" "fogum sonrasikarısı cinselliği istemeyen es"diye aramış. Deli oldum.adam haklı. 3 ay oldu doğum yapali. 11 dikisim vardı. Hala yerleri taş gibi. Istemez oldum. Bide ramazan girdi. Napıyım ben şimdi. Düşündükçe çok üzülüyorum. Ama istemiyorum zaten vücudumdan nefret eder oldum. Kilo kalmadı 3.4 kilo. Ama her yer sarkık. Selülit desen düz yer kalmamış. Sutler akiyo falan. Cinsellik çok geri planimda bana bişeyler soyleyinnnn nolur
ewet ay utandim yahu su donemlerde duru hanim icin calismalardaydik sanirsamtam 1 yıl önce bıdıklarımızın tohumları bu tarihlerde atılmaya başlandı yavaş yavaş filizlendiler.. köklerini uzatıp toprağa sıkı sıkı tutundular guneşi gorunce vakitleri gelince topraktan başlarını çıkardılar gun yuzune cıktılar yuzlerini guneşlerı olan anne ve babalarına donduler şimdi filiz suruyorlar...ömurleride yıllanmış ağaçlar gibi sağlıklı ve mutlu olsun inş...
ah zaman... ah zaman ...ne de çabuk geçiyorsun...gecen gun 10.yıl donumumuzu kutladık valla yaşlanıyorum die bukadar iç geçirmemiştim...:123:
canım cevabın için teşekkür ederim.mamayı ilk ay veriyordum sonra baktık ilk ay iyi kilo almış bıraktık.şuan vermiyorum. sütü artırmak için sağdığınızı anladım.ben onuda sağsam aç kalır herhalde ne varsa içiyor.sabahtan beri uyumadı.çok sinirliyim ona karşı
canim oncelikle hosgeldin...ikinci olarak beklentini herzaman dusuk tut....hayatimmm mesela 2 sene emzirdigini warsayma emdigi kadar emicek yawrum de...o kadar sorunlu donemki deme allah yardim eder sorunsuz gecer insaalah ama yasarsam sutyeni dusuncek halim kalmaz de....akil wermek degil amacim inan bana bu topikte %99 umuzun edindigi bir ders bu....beklentiyi asada tutmak...kotuyu cagirmamak....
onden acilan sudyende cok kullanisli ozellikle gogus pedi guzel oturuyor rahatca acip emziriosun digerlerin de zorlandim cocugun yuzune degio cenemle tutuom falan filan...bi beden yada iki beden buyuk alabilirsin zaten sikinti basio bide onlar sikmasin.....ayrica hamile kilodu al bence eger sezaryen olursan cok rahat dikisine gelmior..ayrica hamilelikten sonrada cogu zaman hersey normale donuyor die biliorum tatlim....
boyle sartlanmamali kizlar cunku tamam saatlerce kucakta emebilir falan ama bi ara o cocugunda duz yatmaya ihtiaci war sizinde dinlenmeye...yatakta olmaz cok sakincali donersiniz esiniz carpar yani oyle bian gelio ki yataga kafa koyar koymaz olu gibi uyuosun o yuzden en ucuz park besiklerden sepetlerden edinilmeli bence o mobilya tarzlarina falan para wermek istemiosaniz...yataginizin yanina sigcak sekilde...
canim bizim bebwk dr.muzun oldugu hastanede wardi o yonlendirdi ultrasonografi yaziodu kapida...
Offf çok zor bir durum biliyorum büyük oğlum doğduğunda aynı şeyleri yaşadık bizde. Ben kendimi o kadar bebeğe adamıştımki eşimin ne halde olduğunu bile unutmuştum. Bu durum çok derin izler bıraktı bizde psikoloklara aile danışmanlarına gittik. Çocuktan önceki halimize asla dönemedik çoğu defa görev icabı evet dedim ben yatakta ama buda çok yapmacık olduğumdan herşeyi daha da beter etti. Yıllar sürdü bunu aşmamız hep kendimi suçladım ama bir türlüde yapamıyordum istemiyordum malesef. Aramız çok açıldı uzaklaştık hergeçen gün diyebilirim. Ben de çalıştığım için sadece oğlumu akşamları görüyordum bu vakitlerde ise eşimi görmüyordu gözüm. En önemli şey hayatımın odağı yaşam sebebim hep oğlumdu. Bu yüzden ikinci bebeği aklımızın ucundan bile geçirmiyorduk. Zaten aşk bebeği değil benimkiler biliyorsunuz tüp bebekler. Bu nedenle hep onlar benim gibi hissediyorum. Şimdi durumda pek iç açıcı değil aramızda. Zaten yaşadıklarımıda unutamıyorum hala. Eşim durumu fazla kabullenmiş gözüküyor. Geçen senelerde başka bir ilişkisi olduğunu bile düşündüm başka türlü bir erkek için zor olmalı diye düşünüyordum.
Sana tavsiyem bu olayı derinleştirmeden çözmen ama nasıl olacağını bilemiyorum. Ben senelerdir çözemedim çünkü. Normalde eşimi çok seviyorum yanımda yokken çok özlüyorum ama olay o noktaya gelince çoğu zaman tahammül edemiyorum. Ciddi bir sorun bu anlayacağın.
Keşke farklı hissetsem.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
enterasan cayin sut yaptigini duymus gulup gecmistim bu sefer deniycem...Kızlar sizinle paylaşmak istedim belki tesadüftür dedim ama ikidir ıcetea içtiğimde sütümün çok artığını farkettim hatta sağlarken arada içtim daha çok süt gelmeye başladı tuhaf geldi ama size de söyleyeyim belki işine yarayan olur dedim
elbette cok gec cocuk her istedildiginde emzirilmeli...Aynen canım.ne zaman isterse emziriyorum.3 saat çok gibi.
Bestekızz ben ne yapayım bide bana akıl ver kuzum yaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyy neymiş o şeyler yaa çok merak ettim gidip hemen alayım ama anlamadım kiBen 1 adet emzirme atleti almistim cok memnun kaldim beli gobisi usutmemek adina :)
Genel olarakta hamileyken sutyen niyetine aldigim Lilacsofieninde resmini yukledigi seylerden aldim,onlarin icinde incecik destegi olan en azindan birsy giydiginde duz durmasina yarayan aparatida var..Hamileligimde cok rahat ettim simdide o aparatin icine gogus pedini yapistirip kullaniyorum emzirirken cikariyorum fln :)
Besik icin nacizane fikrim hic pisman olmadim ilk gunden beri kendi yataginda yatiyor..
Hayirli olsun minisiniz :)
Amiiiiiinnnnnn :)
sağolasın ceap için :))) sende nerden geldin dememişsin:))
estagfurallah ratlim))
kızlar oturup tüm sayfalarını okuyacağım valla sağolun ne yaşayacağımızı hiç bilmiyoruz 2 ay sonra neyle karşılaşacağımızı burdan öğrenebiliriz tüm eylül anneleri sizi takip ediyorsur kasım anneleride bizi takip ediyordur:))) yazdıklarınız çok değerli şu haytta en değerli şey tecrübe aslında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?