2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Biz de ankaralılar olarak mı görüşsek ya
Ama ben çok heyecanlanırım
Ankaralılardan iki çocuğu olan var mıydı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canım sen de küçüksün belli yaş kaç

28. Başörtüsü 3-4 yaş ileri attırıyo zaten. Bi de aralarında kocaman bişey çıkmışım :)
Ama plojovic hakkaten liseli kız gibiydi. Yaşını ben de merak ediyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok ya daha da küçük gösteriyosun bence
boyun uzun mu bizim kızlar mı çok ufak

28 yasindayim kizlar esimde 33 yasinda :) Irsi bizde bu durum :) es tarafida boyle :)
Liseli kiza sesli guldum :)))))
Alisigim tabii ))
Simdi Sezen'le yuruyunce teyzeler ne acelen vardi be kizim der gb bakiyor,hatta calisirken yuzuklerimi goren teyze bizzat sordu ne acelen vardi diye :))
Asık oldum teyze dedim,olmeden daha fazla ne kadar anı biriktirsem kar :)))

günaydın güzel anneler ve mis kokulu bebekler.çok güzel bir gün olsun herkese...

Bugun kendimi simartiyorum kizimda izin veriyor sagolsun :) gercekten guzel birgun..Aslinda hicbirsey yapmiyorum.Sacimi bukle bukle yaptim :) Bir de odullendirdim kendimi Hüsnü Arkan ve Yeni Turku sarkilari dinliyorum cok severim..
Ve yuregim sevincli gozlerim dolu upuzuuuun bir yazi yazdim kizimin gunlugune,sanirim gozleri dolarak okuyacagi bir yazi :) sizlerden de bahsettim :)
Ohh be doya doya muzik dinlemek bile ne guzelmis :)))))

Biz 2 kisi sakaryadayiz,arkadas istanbuldan gelince ayarladik..Fotograf bayaa geride kaldi sayfayi bulup paylasirim :)

Bi daha paylaş gerçekten bakalım. Şanslıgillerdensin o zaman :) ablanın çocuğuna bakıyo gibi duruyorsun

Bi daha paylaş gerçekten bakalım. Şanslıgillerdensin o zaman :) ablanın çocuğuna bakıyo gibi duruyorsun

:)))) o kadar mi?
Bazen iyide bazende kotu bu da..Ciddiye almadiklari oluyor bazen sert olmak zorunda kaliyorum..

Canim o masajı söyleyen arkadas bendim :)

Canim bende normal doğum yaptım o dediklerin bendede var

Allahımmm hakkaten tam bir çam yarmasıyım :)

Masallah uzun boylusun gercekten ve cok hossun
Meyra'da anasina cekecek :)

Hahhaaha ben de ilk gördüğümde plojovic kardeşini göndermiş dedim

O neseli sesin altindan bu tipin cikacagi belli degil miydi ask olsun :)))))
Oysa ki ben lilacsofienin o sirin sesinin ardindan bu guzellikle karsilasacagimi tahmin etmistim :)))
Seninde mesela cok kararli bir durusun var

Yok yok sende tam bi Sevgi Pıtırcığı tipi var:) karakter-görüntü uyumu :thumbup:
iltifatın için de Teşekkür ederim efendim.

cok tesekkur edeeim canim yani olumlu dusunmeniz sewindirici cunku napisoun sen yaraniomusun falan diceksiniz die cok korkmustum ii ki warsiniz...[/QUOTE]

Hayır yanlıs anlama canım benım gayet içimden geliyor ama ne bileyim yani böyle açıkça söylemek te zor ama eşimin beni böyle kilolu halde hiç beğenmediğini biliyorum. Şimdi onun istediği forma girmem için tekrar manken gibi olmam gerekli. Günün büyük kısmını spora ayırmalı, sıkı bir rejim yapmalıyım, ancak o zaman dönüp bana annesine bakıyormuş gibi bakacak bunu çok iyi biliyorum. Bunu şu anda yapmaya çalışmak ise Deren'in rızkını kesmek demektir bunu da biliyorum. Çünkü ben o salata yiyerek süt yapabilen kadınlardan değilim çok istesem de
Onun dışında nakyaj yaparım, saçıma başıma, manikür pedikürüme dikkat ederim, giyimime bu kilonun el verdiği kadar önem veririm, eşime de değer veririm. Mesela şimdi tatildeyiz, ona meyva soyar veririm, krem sürerim hep iltifat ederim vs ama sonuç aynıdır onun ilgisinde pek değişen birşey olmaz. Hep ne kadar çok sevdiğini, ailesinden değerli birşeyi olmadığını vs söyler, adam gibi adamdır da ama o gözündeki bakış farklı oluyor işte....
Demir'den sonra eski halime dönmüştüm, eşimin benle tekrar ilgilendiğini görüyordum ki, tekrar hamile kaldım işte Deren'e. Benim eşim ve ikimiz için tek hayalim, Deren'i de biraz büyütüp sütten kesince kendimi tekrar bakıma almak ve eşimle olması gereken romantizmi tekrar yakalayabilmek. Umarım bunun için geç kalmış olmayız

Çok hak veriyorum sana yavaş vermek konusunda
En basit düşünceyle iki ayda almadım ki bu kadar kiloyu, iki ayda geri vereyim?

Ama insanın kadınlık gururu inciniyor işte. Eşim beni her halimle beğenmiyor ile kendi aynadak görüntünden tiksinmek arasında uçlarda gidip geliyorsun. Aslında bu konuyu fazla konuşmak ve düşünmek istemiyorum çünkü Demir'e balayında hamile kalmıştım ve birden bu hallere düşmek hele de yeni evliyken eşimle böyle olmak beni çok üzmüştü, çok gözyaşları dökmüştüm, özgüvenim yerle bir olmuştu. Şimdi aynı şeyleri kafaya takıp kızımın rızkını kesmek istemiyorum. Altı ay emzirmek istiyorum, sonra sütüm azalda da bir şekilde yeter zaten ek gıdalar yediriliyor çünkü...

Eşime çok minnettarım bana bu halde bile dayandığı için. Bunu ona söylesem, o da hemen "olur mu hiç öyle şey, sen bana iki çocuk verdin kolay mı? Seni çok seviyorum, size baktıkça gözlerim doluyor" der... Ama bu cevap ta bile anaç bir sevgi gizli. Bestekız'ın bahsettiği gibi bir durum sözkonusu değil... Erkekler görselliğe bizden daha çok önem veriyorlar bu bir gerçek.

Hep sezeryan tecrübelerinden bahsedilmiş. Ben de normal dogumumu anlatayim:)

Hamile kalmadan önce bile normal doğum yapmak isteyen biriydim. Agrisi sancisi olsa da bana hayirlisiyla nasip et Allahim diye dua ederdim.

Bizim küçük hanim 41.haftayi bitirmek üzereyken bile hala doğum belirtisi göstermeyip içimdeki normal doğum umutlarini bitirmeye baslamisti kii, kontrole gittik.

Dr muayene etti vee 4 cm acilmam olduğunu (cok yürüyüş yapıyordum ve son hafta özel bolgeme zeytinyagi koyarak rahmi yumusatip açilma olmasini sagladim, Allahin izniyle de oldu), doğum basladigi için beni doğuma alacagini söyledii.
Azicik bile sanci hissetmeyen been, Hastane kapisindan girerken bile eşime bakip "ya bende dogurcak tip var mi hiiiicccc" diye dalga gecerkeen, o anda saadece annemi arayip haber ver diyebildim.

Saat 10a doğru suni sanci verilmeye basladi. Dr gidip gelip bakti hala mi yok sancin diyip durdu.
Oglen ezani okunurken (yaklaşık 1bucuga doğru) çok hafif adet sancisi seklinde sancilarim olmaya başladı. 2-2bucukta biraz daha artti. Son bir saat biraz fazlaydi tabi ama 15.25te kizimi kucagima almistim bilem. :116:

Esim ne kadar sürer diye sorup durmuş. Aksami bulur, ertesi güne bile kalabilir demişler. En kötü ihtimali soylemisler ..
Ama serum yariya inmeden kizim doğdu.
Kucagimda yavrumla dogumhaneden ciktigimizda eşimin yüzündeki korku sevinç heyecan mutluluk stres herbiseyi gördüm yazik kendimi unutup ona üzülmüstüm..
Zaten odaya geldik, sonra bi ara kayboldu, lavaboya gidip hüngür hüngür aglamis :))

Velhasil kelaamm, ben de böyle normal doğumu yasadim geldi geçti çok şükür.
N.doğumda isin özü ıkınmaya dayanıyor. Pes etmeden uzun soluklu ıkinmalarin sonu meleginize kavuşmak oluyor..
Ne kesiyi hissediyorsunuz, ne de suyunuzun patlatildigini..
Korkmayin inanin ve basarin )
Doğum şekliniz ne olursa olsun, saglikli sihhatli bebisiniz sizinle olsun inşaallah.. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…