Yok canım sen de küçüksün belli yaş kaç
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
28. Başörtüsü 3-4 yaş ileri attırıyo zaten. Bi de aralarında kocaman bişey çıkmışım :)
Ama plojovic hakkaten liseli kız gibiydi. Yaşını ben de merak ediyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar yebrik ederim süpersiniz
Plojovic ne kadar ufak tefek görünüyorsun yaşın kaçtı
Genç bayanlar lilosofie küçük gösteriyosun
Ne güzel sağlık olsun. Canım eşin nasıl oldu. İşe başladı mı. Çocuklar nasıl :)
28. Başörtüsü 3-4 yaş ileri attırıyo zaten. Bi de aralarında kocaman bişey çıkmışım :)
Ama plojovic hakkaten liseli kız gibiydi. Yaşını ben de merak ediyorum.
günaydın güzel anneler ve mis kokulu bebekler.çok güzel bir gün olsun herkese...
Forumdakiler hep istanbul civarında oturuyor ne güZel buluşmuşsunuz sonra buluşacaksınız benim gibi Manisa izmir tarafında oturan yok sanıyorum ... Ben kızların buluşma fotolarını göremedim nereye bakıcam ?:) güzel bir gün olsun inşallah hepimize
28 yasindayim kizlar esimde 33 yasinda :) Irsi bizde bu durum :) es tarafida boyle :)
Liseli kiza sesli guldum :)))))
Alisigim tabii))
Simdi Sezen'le yuruyunce teyzeler ne acelen vardi be kizim der gb bakiyor,hatta calisirken yuzuklerimi goren teyze bizzat sordu ne acelen vardi diye :))
Asık oldum teyze dedim,olmeden daha fazla ne kadar anı biriktirsem kar :)))
Bugun kendimi simartiyorum kizimda izin veriyor sagolsun :) gercekten guzel birgun..Aslinda hicbirsey yapmiyorum.Sacimi bukle bukle yaptim :) Bir de odullendirdim kendimi Hüsnü Arkan ve Yeni Turku sarkilari dinliyorum cok severim..
Ve yuregim sevincli gozlerim dolu upuzuuuun bir yazi yazdim kizimin gunlugune,sanirim gozleri dolarak okuyacagi bir yazi :) sizlerden de bahsettim :)
Ohh be doya doya muzik dinlemek bile ne guzelmis :)))))
Biz 2 kisi sakaryadayiz,arkadas istanbuldan gelince ayarladik..Fotograf bayaa geride kaldi sayfayi bulup paylasirim :)
Bi daha paylaş gerçekten bakalım. Şanslıgillerdensin o zaman :) ablanın çocuğuna bakıyo gibi duruyorsun
istek uzerine..
Bi daha paylaş gerçekten bakalım. Şanslıgillerdensin o zaman :) ablanın çocuğuna bakıyo gibi duruyorsun
Lilypie idi canim
Ben ilk anne sutu denedim,capak devam etti,sonra cay ve masaji yaptim cok daha fazla sulu sekilde akti hep temizledim.
Sonra bi gece cok agladiginda sabahi temizlenecek gb bile degildi saglikcagindan verilen damla ve merhem kullandim biraz daha akip toparlandi..Aktikca temizlendi diye dusunuyorum.En son gectigimiz hafta 1 haftalik bir damla ve damla seklinde merhem kullandim ve burdan bir arkadas soylemisti masaj goz cukurundan gozaltina dogru degil goz cukurundan burun yaninda devam ettirerek olmaliymis (goz doktorunun onerisi imis,denedim) simdi hic akma yok oyle beyaz capak gb,sadece sulaniyor bazende gozyasi gb akiyor kendiliginden.
Boyle iste :)
Bu hafta goz doktoruna gidecegiz.
Tkrar yazarim.
Asiyi bizde yaptirdik 2. Ay asilariyla..
ama farkli birsey olmadi zaten gunde 2 ye 1 e dusmustu kakasi oncesindede..
Ishal olsa daha fazla yapar diye soylemisti arkadaslar bence de mantikli..
Suan bir sıkıntı yok..
Asidan olmayabilir mi ki? diye yazmak istedim
BESTEKIZ canım bendim telden album oluşturmaya çalışan. .pc alabilirsem vakit bulup artık ordan yaparım albümü. .ben de çok kıskandım buluşan anneleri mızı ve melekleri..çok hoş bi resim olmuş maşallah herkes de çok güzel ve şık..ben hala Lilacsofie nin son msj inin son paragrafında bahsettiği kusmuk lu tshirt ve eşofman altınla dolaşıyor um.saclar doğum yaptım yapali hiç açılıp duzlesmedimisafirlige gitcek sem sadece görme bi kalem sürüyorum ki ruh gibi gorunmeyeyim
Allahım ne zman cikacam bu moddan. .Eşim yanımda yok zaten özledim özledim diyor sürekli telde ama ben o eski ben değilim siskoyum catladim patladım bakimsizim diorum olsun ben her halini severim diyor..uzak ya ondan sanirim:) gelmeden kendime çeki düzen vermem lazim..size sormak istediğim şu ki lafı çok uzattım normal doğum yapan anneler kesi dikisinizde sertlik az da olsa sizlama var mı bende var da aceba canım yanar mi die korkuyorum
Allahımmm hakkaten tam bir çam yarmasıyım :)
Hahhaaha ben de ilk gördüğümde plojovic kardeşini göndermiş dedim
Canim o masajı söyleyen arkadas bendim :)
Masallah uzun boylusun gercekten ve cok hossun
Meyra'da anasina cekecek :)
O neseli sesin altindan bu tipin cikacagi belli degil miydi ask olsun :)))))
Oysa ki ben lilacsofienin o sirin sesinin ardindan bu guzellikle karsilasacagimi tahmin etmistim :)))
Seninde mesela cok kararli bir durusun var
istek uzerine..
bu sagdigin sutleri napicaksi hayatim stok dolmadimi ihtiyaci olana yollarim falan diyordun....
walla hayatim cok haklsin yorgunluk ve iki cocuk olayinda ha sunubilioruz ki hepsi gecicek aslinda hic ama hic hewesli deilim ne yemek yapamaya ne de yuzune gulmeye kaldiki oynasmak su kadarcik icimde gelmio ama bilmiorum bu hissi aferim manyagi mi ne oldum heralde ;(( ;;((
Bence kesinlikle aptal degil aksine cok akillisin.kocani elinde tutmaya calisiyosun.romantizm falan degilki eslerimizin bekledigi.bence bu konuda erkekler ihtiyaclarinin giderilmesine bakar daha cok.tabiki guzel gorunursek extra cazibesi olur.ama onlari da anlamak lazim.
bu gayretlerinin hepsini takdir ediyorum arkadasim senin esine yetistigin kadar esime yetisemesem de
Oglumu emzirirken hizlica son sayfaya baktim. Benim sipa biraz huysuzgillerden. Onun icin hep yazamiyrm.
Lutfen ama lutfen kilolariniz icin uzulmeyin. Daha once de yazmistim. Ben 11 kg aldim ama 52 gunde 15 kg verdim. Cok hizli gitti. O nedenle de hastalandim. Suan mecbur annem de kaliyrm. Evime ve esime bakamiyrm. Kaldiki kendime bakamiyrm. Ogluma zor yetisiyrm. Korkudan evde kalamaz oldum yune hastalanirda bebegime bakamam diye. Kkilo almak icin gece yiyrm artik. Eee hal boyle olunca da esim mutsuz cunku duzen bozuldu. Ben mutsuz cunku evlendikten sonra baba evine bile sigamiyrmus insan. Heleki babaniz uzerinize yurur anneniz her firsatta kocanizi azarlarsa.... onun icin kiloalrinizi sevin canlar. Uzmeyin kendinizi. Zamanla yavas yavas verin. Abimin esi 2 yilda verdi. Ben 52 gunde. Sonuc o mutlu bej perisan. Siz de mutlulardan olun.
Biz de ankaralılar olarak mı görüşsek ya
Ama ben çok heyecanlanırım
Ankaralılardan iki çocuğu olan var mıydı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
son paragraf tamda bizim evin özeti olmuş.yine doğru teşhisi koymuşsun arkadaşım.bizimkine artı olarak benim çalışmamı ve birde maddi sıkıntılarımızı ekle.vallahi romantizimmi o da ne gerçektende.
kızlar size enn en ene en önemli soruyu soruyorum eylül anneleri adına yazdıklarınızı orda da paylaşacağım ben onların sözcüsüyüm:))))
sezeryan mı ?????? mormal doğum mu???? işte bütün mesele bu:)
neler yaşadınız yazarmısınız özelikle sezeryan olanlar bi anlatırmısınız yaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?