bu sagdigin sutleri napicaksi hayatim stok dolmadimi ihtiyaci olana yollarim falan diyordun....Estagfullah kuzum ne demek aptallık sadece daha toysun, heveslisin:)))
Şaka bir yana ben de eşime karşı hoş görünmeye gayret ediyorum, en azından temiz pak bakımlı...ama eşim ben 34 bedenken bile bana biraz kilolusun derdi de milletin gözleri fırlardı şaşkınlıktan yerinden, şimdi 44 bedenken bana güzelsin hoşsun dese ne ben ona inanırım, ne o ağzından çıkana inanır. Yani eşimi tanıyorum zayıflığı seviyor. Herşey onun istediği gibi olsun dersem emzirme olayını riske hadi bilemedin ikinci plana atmam gerek. Şuan bunu yapamıyorum vicdanen. Onun dışında ben de onun bir eksiği olmasın diye çabalar dururum. Sevdiği yemekleri yaparım (boğazına çok düşkündür, onu mutlu etmek için mükemmel sofra kurmak yeter mesela) gelince iki elim kanda da olsa kapıya koşarım, günün nasıl geçti hoşgeldin diye güleryüzle karşılarım. Bunlar bekarlıkta ya da flört döneminde yaşadığın romantizm değil ama daha anaç bir yaklaşım:)
Bir de iki çocukla hayat çok yoğun bambaşka gerçekten. Konuşacak zaman bile bulamıyorsun. Gözgöze gelip göz kırpmak bile sevgini ifade ettiğin bir an haline geliyor. Hayal kuruyorum sık sık, Deren biraz büyümüş. Ben tekrar zayıflamışım, saçlarımı uzatmışım, kendimi yenilemişim biraz, eskisi gibi güzel giyinmişim zayıflayınca eşim beni tekrar cekici bulmuş, benimle yine ilgileniyor mesela...
( Yani anlayacagın burada bazılarının eşleri biraz farklı
Geçmiş olsun o halde umarım burada istediğiniz yanıtları ve tedaviyi alırsınız.
Benimkiler de kibar gerçekten. Bu saatte emzirmek için uyandırmaya çalıştım hanımefendi yalandan iki hımhım yaptı yattı uyuyor yine, ben makina ile sağıyorum!
AMA BEN COK SISTIM SEN DEMI BİRUTUS
DİREK SANA DEGİL SÖZUM HAYATIM BEN MIIYIM BI TEK APTAL YA EN MIYIM BIR TEK BU KADAR KOCA MERAKLISI ASI ONUN MİDESİNİ HUZURUNU ZEWKİNİ DUSUNEN SIZE AYIRDIGIM ZAMAN DAN BASKA KENDIME AYIRDIGIM TEK SN YOK RESMEN WC DE OTURURKEN DIS FIRCALAYIP DUS ALIRKEN SAC TARAR HALDEYIM....
AMA AMAN ESIM BENDEN SOGUMASIN AMAN BENI BITKIN PISMAN YORGUN GORMESIN AMAN ODA PISMAN OLMASIN BENI TERCIH ETTIGI ICIN....BUNLARI BIR BEN MI DUSUNUORUM COK PARDON DA BEN INCIMI BULUCAM ANLAMADIM BENIM SUTUM DE KESILIR AYAGIMA FELCTE INER DAHA NE DIYIM KI BENI BI DURTUN SIRKEELEYIN KIZLAR TEK BEN MIYIM GERCEKTEN ALLAH ASKINA BIRILERI YOK BENDE KOCAMIN ARZULARINA HISLERINE MEMNUYETINE OZEN GOSTERIOM DESINEFKARIM SIGMIO OCOME
DURUN YAZMAYIN BEN BULDUM:18::18: CUNKU ESIM BENIM ICIN TUM AILE SULALESINI ARKASINA ALDI ONUN KESKE BU KADAR HAYATIMI BU KADINA FEDA ETMESEYDIM DIE BIR SANIYE DUSUNMESI BENI KAHREDER SANIRIM BU YUZDEN BU SIRTIMDA KI CUWAL ALTINA EZILIORUM :
Canm Bestekizda telden giriyordu ama 2-3 resim atmisti en son nasil yapmisti bilmiyorum girince yazar belki:44:
Hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah... 6haftadan sonra görulebilr ama kilolu bayanlarda biraz daha gec görunebiliyor kiloya bagli olarak...
Allah sabir versin seninde bebisininde yardimcisi olsun insallah... Ilk gun oldugundan cok daha zor gececektir sonucta bebegine iyi bir yasam sunmak icin calisiyorsun bu yuzden bozma moralini sen moral bozdukca sutun azalir bugunku gibi cok sanslisin anneannesi bakiyor ogluna gözun arkada kalmasin.
Yapmadik biz daha dogrusu yapmiyoruz dediler sordugum hastane.
Canim ayni sekilde dayimin kizida full enerji doluydu kardesi geldiginde annesini daha fazla sinir eder olmustu onda puzzle ise lyaramsiti hem zeka gelisimi icinde iyi...
Tv, pc gibi seylerin basinda aptallasiyor cocuklar elinden geldigince izletme benim kiz simdiden gözlerini tv ye dikiyor bazen yoruluyorum ama elimden geldigince birakmiyorum.
Cok sasirdim forumla böyle bir olaydan sonra tanismana. Allaha sukurler olsun saglikla aldin Deren ini kucagina antibiyotiklerin zararlari olabilirde olmayabilirde siz atlatmissiniz cok sukur darisi bizimde basimiza insallah...
Iyiki buradayiz iyiki varmis burasi bukadar birbirine destek veren birbirini anlayan insanlar baska hicbiryerde olamazdi...
Baskasinin elestirdigi seyleri buradaki anneler anliyor bazilarina göre lohusa depresyonu yokmus bazilarina göre bu bebek ac vsvs :)
Herseyi anlayip yasayip birbirimize destek olmamiz cok guzel... iyiki Deren bebiste mayisa denk gelmiste seni tanimisiz :)
Ben burdayim :) !
Kiskanmadim dersem yalan olur :))
Bende 1 ay önce kadar nisan anneleri topiginden biriyle tanismistim bebislerin 40 i ciktigindada bulustuk ilk ben gittim ona daha sonra o ve esi gelmisti hala görusuyorum cokta iyi bir insan...
Ama mayis annelerinden de biri varsa isvecte bulusabilirim
Kizimi sabah aksam olmak uzere 2 kez yikiyorum gun arasindada ellerinin kirlendigini kötu koktugunu gördukce yikiyorum pasaklilar kirli ellerini agizlarina sokuyorlar
Birde 5-6 aylik olunca yakaladigi herseyi agzina sokacaklar dusunmek bile korkunc ama gulunc geliyor .
Merhaba, insallah atlatirsiniz bu durumu cok gecmis olsun Turkiyede daha detayli kontrollerini yaptirabilirsiniz ilgilteredeki hastaneler ve doktorlarda isvecteki gibiyse sorunun ne oldugunu anlamaniz zorlasabilir....Dediginiz testleri burda yaptirmak cok zor. Allahtan bu cts turkiye'ye ucuyoruz. Geldigimizde kapsamli testleri ins yaptiriyo olacagiz. Sozkonusu asi belki de benim bebegime agir geldi.her bebegin bunyesi farkli. Trdeki test sonuclari ve doktor onerisini almadan ikinci asiyi yaptirmayi dusunmuyorum. Son sey, bu asi da etkisi azaltilmis olsa da canli virus var. Enfekte olma ihtimali dusuk olsada mevcut ki biz etkilendik...
Cok zaman gecmis acimaz ama ne olur ne olmaz kisaca öpusmeleri uzun tutmakta fayda var.BESTEKIZ canım bendim telden album oluşturmaya çalışan. .pc alabilirsem vakit bulup artık ordan yaparım albümü. .ben de çok kıskandım buluşan anneleri mızı ve melekleri..çok hoş bi resim olmuş maşallah herkes de çok güzel ve şık..ben hala Lilacsofie nin son msj inin son paragrafında bahsettiği kusmuk lu tshirt ve eşofman altınla dolaşıyor um.saclar doğum yaptım yapali hiç açılıp duzlesmedimisafirlige gitcek sem sadece görme bi kalem sürüyorum ki ruh gibi gorunmeyeyim
Allahım ne zman cikacam bu moddan. .Eşim yanımda yok zaten özledim özledim diyor sürekli telde ama ben o eski ben değilim siskoyum catladim patladım bakimsizim diorum olsun ben her halini severim diyor..uzak ya ondan sanirim:) gelmeden kendime çeki düzen vermem lazim..size sormak istediğim şu ki lafı çok uzattım normal doğum yapan anneler kesi dikisinizde sertlik az da olsa sizlama var mı bende var da aceba canım yanar mi die korkuyorum
kızlar size enn en ene en önemli soruyu soruyorum eylül anneleri adına yazdıklarınızı orda da paylaşacağım ben onların sözcüsüyüm:))))
sezeryan mı ?????? mormal doğum mu???? işte bütün mesele bu:)
neler yaşadınız yazarmısınız özelikle sezeryan olanlar bi anlatırmısınız yaaa???
bak bende kimselere anlatamadıpımı şuraya dökeyim benim eşimde tam tersi evi süpürür masayı yediklerini hemen toplar sudan geçirir öyle yapar çok iyidir bana hep kahvaltı hazırlar:))) ama gel görki bizde de istek yok( başta çok üzüldüm anlamaya çalıştım herkesin kocası h ergün ister bende hep ben atlıyorum üstüne hemen evlendik 1 yılda böyle oldu çocuk da yok boşuz yani ama böyle işte en sonunda ağzından aldım baklayı daha önce hergün birileriyle oluyormuş farklı farklı kızlarla bekarken...tabi evlenince hep aynı kişi...diyor ki tek eşlilik bana göre değilmiş aslında seni seviyorum bu böyle az az gitsin işte diyo yani adam benim için birlikte oluyor sanki benimle...eşim çok açık sözlüdür bunu da böyle açık açık söyledi .ben seni aldatmayacağım ama sana karşıda çok heyecanlı olmayacağım kabul et diyo şimdi ne yapayım herşeyi iyi beni seviyor çok beğeniyor sürekli iltifat eder güzelimde ve çok bakımlıyımdır gece öyle süsleniyorum ki ama aynı pilav hesabı işte çabuk sıkılan erkeklerden benim ki şimdi boşanayım mı olmaz tabiki(psikloğa da gittik)) yani anlayacağın her adamın farklı her evliliğin noksanlığı var sanırım siz ne düşündünüz okuyanlar benden sizden düşünce alayım??????
birde arkadaşım normal doğumda ki atılan kesinin dikiişlerinden mi bahsediyorsun onlar geri mi alınıyor bide estetik bi görüntü olmuyor mu sonrası ????
Cok guzel demissin sanki beni anlatmissin ökuz gibi oldum yiyorum acikmasamda... yemek yemekten bile zevk alir oldum hobby ne deseler yemek yemek diycem yakinda.Doğum sonrası eşlerle olan romantik durumlar konuşulmuş... Bilmiyorum ki; doğum yaptım ama o açıdanhayatımızda hiçbirşey değişmedi diyen var mıdır??? Bazı ünlülerin kendimi hamileyken çok seksi hissediyorum filan dediklerini okumuştum ama ya onlarda bir gariplik var ya da aynaya pek bakmıyorlar.
İlk çocuğumda aldığım kilolar, uykusuzluk,bakımsızlık hepsinin üstüne bir de yeni evli olmak, beni çok yıpratmıştı. Görüntümü, yaşadığım değişimi o kadar yadırgıyordum ki, aynaya bakmak dahi istemiyordum. Yaşlı bir cadı misali aynaya taş atıp kırasım geliyordu:) Eşimle dışarı çıkmak, birlikte birşey yapmak bile istemiyordum kısacası kendimi onun yanına yakıştıramıyordum...
Şimdi ikinci oldu, bakıyorum da eskisinden beter haldeyim. Hele aldığım kilolar.... Geçen gün aynanın yanından geçerken gözüm takıldı da, geç geç bitmiyorum maaşallah yük katarı misali olmuşum:) İlkinde eşim her iki günden birinde kilo ver vs diye bana laf söylerdi, şimdi hiççççççç birşey demiyor, herhalde iyice umursamaz oldu diye düşünüyorum içimden...
Hemen kilo vermeye başlamaktan da çok korkuyorum. Geçen gün ablamın arkadaşı bir diyetisyen "emzirmek kilo verdirir" diye kandırıyoruz anneleri demiş! Kızımın sütü hiçbirşeyden önemli değil ki sonuçta, ben kafamı niye buna takıyorum diyorum...
Yazdım yazdım da ben ne demek istedim pekii? Kendimden hiççç hoşnut değilim, hal böyleyken eşimin hoşnut olması mümkün mü göz var nizam var? Vu vuuu...vu vuuu sesleri eşliğinde sürekli süt sağan bir kadın, ağlayan bağıran herşeye itiraz eden bir ergen çocuk, fışkıran kakalar, gazlar, kusmuklar derkennnn günün sonunda kanepelerde sızan bir çift, pardonn romantizm mi demiştinizzz?((
Arkadasim olur musun ?Ben de sonunda kuzumun resmini ekleyebildim
Masallah ucunuzede bebislerde cok tatli annislerideMayıs meleklerinin 3'ü :)
Hatta 6'sı mı demeliyim :)
Insallah daha kalabalik fotograflara..
Canim yanlis demisim aslinda babasiyla yikiyoruz...sey ben sadece ya gece ya sabahtan yikiorum zor olmuo mu tek basina tutmak yikama ligenindemi yikiosun filede ben hem tutup hep su dokemeiorum da .... birde bende ilk zayiflamak ve bebek calismalarina baslamak icin iste hapi birakinca ne olur kac gunde hamile kalinir nasil anlasilir falan yazilar okurken goglede kesfettim burayi ne yazsam kk cikio dedim bu da nere hoppp icine dustum....sanirim 2 bucuk sene falan oluo...
sey ben sadece ya gece ya sabahtan yikiorum zor olmuo mu tek basina tutmak yikama ligenindemi yikiosun filede ben hem tutup hep su dokemeiorum da .... birde bende ilk zayiflamak ve bebek calismalarina baslamak icin iste hapi birakinca ne olur kac gunde hamile kalinir nasil anlasilir falan yazilar okurken goglede kesfettim burayi ne yazsam kk cikio dedim bu da nere hoppp icine dustum....sanirim 2 bucuk sene falan oluo...
Ben de diyetisyene gidecektim zaten senin o yazın üzerine gitmedim biliyor musun?
Emzirip kilo verebilen de var tabii ama ben öyle yaratılmamışım işte
biliyormusun ben ilk çocuğumda 93 kiloyla doğuma gittim.6 aya kadar 65 e düştüm sonra 55e ve emzirmeyle verdim gerçekten kerem benim iliğimi kurutuyordu.bu küçüğü kibar kibar 2-3 dk emiyo bırakıyo gitmiyo ya gram bişey gitmiyo.çocuktan çocuğa değişiyo işte canım.
Unutmadan dün kontrolumuz vardı.
Kızım 2 ay 18 günlük
kilosu 5740 boyu 62 bas cevresıde 40 olmuş. kızım 18 günde 360 gram almış buna ragmen gelişimi cok iyimiş diyodu.
Ortalamanın üstünde deyip duruyor aylık aldıgı miktarı önemsemiyor gibi...
Birde rotavirusu sordum bu sehirde yapılmıyor dedi...
İnternette baktım fiyatına 1 miyar 300 liraydı türkıyedekıler 100-200 tl arası veriyorken bu çok yüksek bir fiyat...önemli bir aşımı yaptırmayan varmı bende bunlarımı dinliyim burdakiler in çogu yaptırmıyor gereksiz deyip duruyorlar...
Ki bence fiyatı yuksek oldugundan bu sehirde yasaklanmıştır. Hastane paralarını ödemiyor kimse burda çocuklar için demiştim eşimin maaşından 100/20 vergi alıyorlar her ay 4 milyara yakın ediyor. Sizce kendim kalkıp almalıyım bu anormalleride dinlemek istemiyorum ya pişman olursam diye ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar size enn en ene en önemli soruyu soruyorum eylül anneleri adına yazdıklarınızı orda da paylaşacağım ben onların sözcüsüyüm:))))
sezeryan mı ?????? mormal doğum mu???? işte bütün mesele bu:)
neler yaşadınız yazarmısınız özelikle sezeryan olanlar bi anlatırmısınız yaaa???
Onceleri benim aklima asidan olabilecegi gelmemisti isin dogrusu.sonra bir aksam nette arastirma yapinca bu konudan muzdarip diger ingiliz annelerin yorumlarini okuyunca, bebegimdeki degisimin asi kaynakli olabilecegini anladim.burda kullanilan asi 2 seferde yapiliyor.tr de 3 seferde saniyorum.farkli uretici firma, asilardaki farkli bilesimler, bebeklerin bunyeleri vb faktorler farkli sonuclar dogurmus olabilir tabi.
Merhaba, insallah atlatirsiniz bu durumu cok gecmis olsun Turkiyede daha detayli kontrollerini yaptirabilirsiniz ilgilteredeki hastaneler ve doktorlarda isvecteki gibiyse sorunun ne oldugunu anlamaniz zorlasabilir....
bende yurtdisinda yasiyorum ve gittigimiz hastanede bu sehirde rota virusu yapilmiyor dediler...
Kismetse eylul gibi bizde Turkiyeye gidecegiz Adanaya direkt ucak olmadigindan mecburi aktarmali ucakla.. Biraz korkuyorum aktarmali oldugundan....
Sizin bebis kac aylik ve aktarmalimi gideceksiniz?
Cok zaman gecmis acimaz ama ne olur ne olmaz kisaca öpusmeleri uzun tutmakta fayda var.
Kesinlikle anlatacaklarima göre bakip ayni durumun ucunden bile yasayan varsanormal dogumu bosversin sezeryan öneriyorum yeterki anneye ve bebege bakan birileri olsun
Ben cok cektim baskasi ceksin istemiyorum....
Turkiyedeki doktorlar cati muayesi yapiyor catinin dar olup olmadigini önceden belirleyip normal dogum yapip yapamayacaklarini söyluyorlar...
Öncelikle yurtdisindayim.
Burada sezeryana karsilar ölum kalim durumu olunca sezeryana aliyorlar ancak...
yok bebegin kilolu yok catin dar diye birsey yok herseyden önce hersey yolundaysa bebegi sadece 1 kere ultrasyonda görebiliyoruz...
Dogumda 2 gunden fazla kaldim tam 3 gun olmasada... Kizim dogmadi suyum erken patlatildi kafasi asagi inmediginden 1 doktor 2 ebe iskence edercesine vakumla cektiler kizimi...
Kizim dogdugundan beri sol gözunde virus var bu kucuk beden hergun antibiyotik damlalari aliyor sirf sezeryana almamak icin kizim kör olacakti halada tam iyilesmis sayilmasada sukur ki cogunu atlattik biz.. Hala kontrollere damlalara devam ediyoruz...
Egerki bir anneye bebek kilolu veya catin dar veya normal dogum yapman zararli derse doktoru kesinlikle dinlemeli yoksa bebekte gecici olsun kalici olsun kötu hasarlar cikabiliyor bebisini saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah...
Esin cok acik sözlu cok sasirdim bu duruma benim esimde cok asiri acik sözlu agresif insanin biri ama gecmisten hic bahsetmez heleki bu tur seylerden eski evliliginin bile konusunu acmami istemiyor tabi ben merakliyim da...
Iyi mi desem kötumu desem bilemedim ama hergun biriyle olmasi iyi degilmis bu durumu kendini suclu bulmaman icin anlatmasida iyi olmus...
Cok guzel demissin sanki beni anlatmissin ökuz gibi oldum yiyorum acikmasamda... yemek yemekten bile zevk alir oldum hobby ne deseler yemek yemek diycem yakinda.
Arkadasim olur musun ?
Masallah ucunuzede bebislerde cok tatli annisleridecooook kiskandim valla
Ortadaki anne de mayis annelerindenmi ?
Unutmadan dün kontrolumuz vardı.
Kızım 2 ay 18 günlük
kilosu 5740 boyu 62 bas cevresıde 40 olmuş. kızım 18 günde 360 gram almış buna ragmen gelişimi cok iyimiş diyodu.
Ortalamanın üstünde deyip duruyor aylık aldıgı miktarı önemsemiyor gibi...
Birde rotavirusu sordum bu sehirde yapılmıyor dedi...
İnternette baktım fiyatına 1 miyar 300 liraydı türkıyedekıler 100-200 tl arası veriyorken bu çok yüksek bir fiyat...önemli bir aşımı yaptırmayan varmı bende bunlarımı dinliyim burdakiler in çogu yaptırmıyor gereksiz deyip duruyorlar...
Ki bence fiyatı yuksek oldugundan bu sehirde yasaklanmıştır. Hastane paralarını ödemiyor kimse burda çocuklar için demiştim eşimin maaşından 100/20 vergi alıyorlar her ay 4 milyara yakın ediyor. Sizce kendim kalkıp almalıyım bu anormalleride dinlemek istemiyorum ya pişman olursam diye ?
Kızlar yebrik ederim süpersinizMayıs meleklerinin 3'ü :)
Hatta 6'sı mı demeliyim :)
Insallah daha kalabalik fotograflara..
Merhaba hanimlar herkes kilodan dertli ben dertli degilim sayet bayram icin alisverise gittim 38 beden pantalon aldim kendime :) ama bizdede esim dertli cok cabuk kilo verdin bakmiyosin kendine ye ic biraz kilo al deyip duruyorhalbuki evde ne var ne yok somuruyorum resmen sanirim cok hareket ettigim icin gitti kilolar. Bide ben hic sisman olmadim hayatimda hamileliklerim disinda evlenmeden once 45 kiloydum ilk cocuga 45 kiloyla hamile kaldim. Haa simdi 45 kilo degilim ama yinede sisman degilim :) annemde leylege dondun deyip duruyor gitmis lactamil almis bizde durumlar boyle kiloluda dertli kilosuzda yani takmayin kafaya
Kızlar yebrik ederim süpersiniz
Plojovic ne kadar ufak tefek görünüyorsun yaşın kaçtı
Genç bayanlar lilosofie küçük gösteriyosun
Ne güzel sağlık olsun. Canım eşin nasıl oldu. İşe başladı mı. Çocuklar nasıl :)
Amin canım inş enerjin çok pozitifSagol canim cocuklar iyi cok sukur. Esim muhasebeden insaatciligavterfi etti :) insaatta amelelik yapiyor. Olsun bunada sukur issizliktrn iyidir. Ilac kullanmaya devam ediyor esim sanirim 1 seneye yakin kullanacak ilaclari. Iyi olsunda bunada sukur. Umarim tekrarlamaz cok zor cunku. Allah kimseyi sagligindan etmesin insallah
günaydın güzel anneler ve mis kokulu bebekler.çok güzel bir gün olsun herkese...
Kızlar yebrik ederim süpersiniz
Plojovic ne kadar ufak tefek görünüyorsun yaşın kaçtı
Genç bayanlar lilosofie küçük gösteriyosun
Ne güzel sağlık olsun. Canım eşin nasıl oldu. İşe başladı mı. Çocuklar nasıl :)
Ha bi ben yaşlıyım yani :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?