2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bu sagdigin sutleri napicaksi hayatim stok dolmadimi ihtiyaci olana yollarim falan diyordun....

walla hayatim cok haklsin yorgunluk ve iki cocuk olayinda ha sunubilioruz ki hepsi gecicek aslinda hic ama hic hewesli deilim ne yemek yapamaya ne de yuzune gulmeye kaldiki oynasmak su kadarcik icimde gelmio ama bilmiorum bu hissi aferim manyagi mi ne oldum heralde ;(( ;;((

Bence kesinlikle aptal degil aksine cok akillisin.kocani elinde tutmaya calisiyosun.romantizm falan degilki eslerimizin bekledigi.bence bu konuda erkekler ihtiyaclarinin giderilmesine bakar daha cok.tabiki guzel gorunursek extra cazibesi olur.ama onlari da anlamak lazim.
bu gayretlerinin hepsini takdir ediyorum arkadasim senin esine yetistigin kadar esime yetisemesem de

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

cok tesekkur edeeim canim yani olumlu dusunmeniz sewindirici cunku napisoun sen yaraniomusun falan diceksiniz die cok korkmustum ii ki warsiniz...

sey ben sadece ya gece ya sabahtan yikiorum zor olmuo mu tek basina tutmak yikama ligenindemi yikiosun filede ben hem tutup hep su dokemeiorum da .... birde bende ilk zayiflamak ve bebek calismalarina baslamak icin iste hapi birakinca ne olur kac gunde hamile kalinir nasil anlasilir falan yazilar okurken goglede kesfettim burayi ne yazsam kk cikio dedim bu da nere hoppp icine dustum....sanirim 2 bucuk sene falan oluo...

Merhaba, insallah atlatirsiniz bu durumu cok gecmis olsun Turkiyede daha detayli kontrollerini yaptirabilirsiniz ilgilteredeki hastaneler ve doktorlarda isvecteki gibiyse sorunun ne oldugunu anlamaniz zorlasabilir....
bende yurtdisinda yasiyorum ve gittigimiz hastanede bu sehirde rota virusu yapilmiyor dediler...
Kismetse eylul gibi bizde Turkiyeye gidecegiz Adanaya direkt ucak olmadigindan mecburi aktarmali ucakla.. Biraz korkuyorum aktarmali oldugundan....
Sizin bebis kac aylik ve aktarmalimi gideceksiniz?

Cok zaman gecmis acimaz ama ne olur ne olmaz kisaca öpusmeleri uzun tutmakta fayda var.

Kesinlikle anlatacaklarima göre bakip ayni durumun ucunden bile yasayan varsanormal dogumu bosversin sezeryan öneriyorum yeterki anneye ve bebege bakan birileri olsun
Ben cok cektim baskasi ceksin istemiyorum....
Turkiyedeki doktorlar cati muayesi yapiyor catinin dar olup olmadigini önceden belirleyip normal dogum yapip yapamayacaklarini söyluyorlar...
Öncelikle yurtdisindayim.
Burada sezeryana karsilar ölum kalim durumu olunca sezeryana aliyorlar ancak...
yok bebegin kilolu yok catin dar diye birsey yok herseyden önce hersey yolundaysa bebegi sadece 1 kere ultrasyonda görebiliyoruz...
Dogumda 2 gunden fazla kaldim tam 3 gun olmasada... Kizim dogmadi suyum erken patlatildi kafasi asagi inmediginden 1 doktor 2 ebe iskence edercesine vakumla cektiler kizimi...
Kizim dogdugundan beri sol gözunde virus var bu kucuk beden hergun antibiyotik damlalari aliyor sirf sezeryana almamak icin kizim kör olacakti halada tam iyilesmis sayilmasada sukur ki cogunu atlattik biz.. Hala kontrollere damlalara devam ediyoruz...

Egerki bir anneye bebek kilolu veya catin dar veya normal dogum yapman zararli derse doktoru kesinlikle dinlemeli yoksa bebekte gecici olsun kalici olsun kötu hasarlar cikabiliyor bebisini saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz insallah...

Esin cok acik sözlu cok sasirdim bu duruma benim esimde cok asiri acik sözlu agresif insanin biri ama gecmisten hic bahsetmez heleki bu tur seylerden eski evliliginin bile konusunu acmami istemiyor tabi ben merakliyim da...
Iyi mi desem kötumu desem bilemedim ama hergun biriyle olmasi iyi degilmis bu durumu kendini suclu bulmaman icin anlatmasida iyi olmus...

Cok guzel demissin sanki beni anlatmissin ökuz gibi oldum yiyorum acikmasamda... yemek yemekten bile zevk alir oldum hobby ne deseler yemek yemek diycem yakinda.

Ben de sonunda kuzumun resmini ekleyebildim
Arkadasim olur musun ?

Mayıs meleklerinin 3'ü :)
Hatta 6'sı mı demeliyim :)
Insallah daha kalabalik fotograflara..
Masallah ucunuzede bebislerde cok tatli annisleride cooook kiskandim valla
Ortadaki anne de mayis annelerindenmi ?

Canim yanlis demisim aslinda babasiyla yikiyoruz...
Tabi benimde yanliz basima yikadigim zamanlar oluyor kuvete oturuyorum oda kucagimda bir yandan cesme altina veriyorum bazende dur hortumunu acik birakip lazim oldukca dökuyorum ki bunu nadiren yapiyorum ödum kopuyor kayipta dusurucem diye...
Filede var ama kizim sevmiyor illa tutun beni öyle yikayin diyor...

Hepimizin kk ile tanisma hikayesi nasil oldu diye bir soru ciksa ilginc cevaplar ama ayni sorunlardan hikayeler cikardi :)
Bende tup bebek pko tiroid ne varsa baktim yillarca uye olmadan daha dogrusu beceremedigimden...
en son hamile kaldigimda tekrar uyelik denedim mailime 1-2 ay sonra onay geldi onayi aldigim gibi girdim kk ye ve basladim icimdekileri dökmeye iyiki tanimisim burayi bazen yanliz oldugumu unutturuyor :)

Oglumu emzirirken hizlica son sayfaya baktim. Benim sipa biraz huysuzgillerden. Onun icin hep yazamiyrm.
Lutfen ama lutfen kilolariniz icin uzulmeyin. Daha once de yazmistim. Ben 11 kg aldim ama 52 gunde 15 kg verdim. Cok hizli gitti. O nedenle de hastalandim. Suan mecbur annem de kaliyrm. Evime ve esime bakamiyrm. Kaldiki kendime bakamiyrm. Ogluma zor yetisiyrm. Korkudan evde kalamaz oldum yune hastalanirda bebegime bakamam diye. Kkilo almak icin gece yiyrm artik. Eee hal boyle olunca da esim mutsuz cunku duzen bozuldu. Ben mutsuz cunku evlendikten sonra baba evine bile sigamiyrmus insan. Heleki babaniz uzerinize yurur anneniz her firsatta kocanizi azarlarsa.... onun icin kiloalrinizi sevin canlar. Uzmeyin kendinizi. Zamanla yavas yavas verin. Abimin esi 2 yilda verdi. Ben 52 gunde. Sonuc o mutlu bej perisan. Siz de mutlulardan olun.

Ben kendim yikiyrm cnm. Her oglen. File kullanmiurm. Yere havlulari seriyrm. Bas altina ayri bir havlu daha koyuyrm. Sampuani ayri kaba lifle kopurtuyrm. Onunla hem vucudunu hem de basini yikiyrm. Suyu da tasla dokuyrm. Yuzustu de kol altlarindan tutuyrm. Sukir kafasini cevirmiyr yikanirkende kulagina su kacmiyr

Unutmadan dün kontrolumuz vardı.
Kızım 2 ay 18 günlük
kilosu 5740 boyu 62 bas cevresıde 40 olmuş. kızım 18 günde 360 gram almış buna ragmen gelişimi cok iyimiş diyodu.
Ortalamanın üstünde deyip duruyor aylık aldıgı miktarı önemsemiyor gibi...

Birde rotavirusu sordum bu sehirde yapılmıyor dedi...
İnternette baktım fiyatına 1 miyar 300 liraydı türkıyedekıler 100-200 tl arası veriyorken bu çok yüksek bir fiyat...önemli bir aşımı yaptırmayan varmı bende bunlarımı dinliyim burdakiler in çogu yaptırmıyor gereksiz deyip duruyorlar...
Ki bence fiyatı yuksek oldugundan bu sehirde yasaklanmıştır. Hastane paralarını ödemiyor kimse burda çocuklar için demiştim eşimin maaşından 100/20 vergi alıyorlar her ay 4 milyara yakın ediyor. Sizce kendim kalkıp almalıyım bu anormalleride dinlemek istemiyorum ya pişman olursam diye ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Benimki de suan ayni, maşallah cok iştahlı ama pek kilo veremedim. Belki de konuşmak için daha erken ama pek umudum yok niyeyse

Almanyadaki doktor rotavirusu yaptirmana gerek yok, şimdi hic bir cocuk ishalden ölmez zamanında gerekli müdahaleler yapiliyor zaten demisti. Ben yaptirmicam canim

Kizlar Bebedor islak mendil kullanan var mi? Varsa memnun musunuz?
Hangi marka islak mendil kullanıyorsunuz

Merhaba hanimlar herkes kilodan dertli ben dertli degilim sayet bayram icin alisverise gittim 38 beden pantalon aldim kendime :) ama bizdede esim dertli cok cabuk kilo verdin bakmiyosin kendine ye ic biraz kilo al deyip duruyor halbuki evde ne var ne yok somuruyorum resmen sanirim cok hareket ettigim icin gitti kilolar. Bide ben hic sisman olmadim hayatimda hamileliklerim disinda evlenmeden once 45 kiloydum ilk cocuga 45 kiloyla hamile kaldim. Haa simdi 45 kilo degilim ama yinede sisman degilim :) annemde leylege dondun deyip duruyor gitmis lactamil almis bizde durumlar boyle kiloluda dertli kilosuzda yani takmayin kafaya

Normal dogumu cok isteyen,kurslar,kitaplar,egzersizler vs esliginde hazirlanan ama basima birsey gelirse diye cok korktugu sezeryanada kendini alistirmis biri olarak tek tavsiyem dualarinizi eksik etmeyin :)
Benim hersey yolunda olmasina ragmen kizim zoru basarip 39. hafta ters döndü makat gelisliydi.39+5'te spinal sezeryan oldum.Biraz sansliyim biraz da dayanikliyim hic sikayetim olmadi desem yeridir.
Dogumda her ikisinede hazirlanmali insan,cunku gercekten basiniza gelecek varsa vardir amuda da kalksan olmuyorsa olmayacak :)
O an sadece saglikla kurtulalim sadece diyorsun bebegimi kucagima alayim yeter..
Hayirlisi,sagliklisi neyse o olsun hakkinizda..
Bu da dogum hikayem;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695747&page=5&p=35356233#post35356233

Rotarix 2 doz,Rotateq 3 doz..
Benim vurdurdugumda 2 doz olan Rotarix..
Her cocuk bir olmuyor tabi,dedigin gb farkli sonuclarda cikiyor karma asilarda bile biri cok huysuz biri sakin geciriyor..
Dilerim halledilebilir,illa saglik sorunu yasanmali ve tedaviye gidilmeli kurali cok kotu..

Mayis annelerinden canim,Janicee arkadasimiz..
Tesekkur ederim.

Ben bir link paylasmistim,bazi ulkelerde de rutin asi uygulamasina girmis bir asi..
Ben yaptirdim asiyi cunku keske demenin hic faydasi yok..
Sahsi fikrim eskiye gore daha cok yasanabilecegi bu durumun,cunku goc ve degisen komsularimiz cok..
Ben riske atmadim acikcasi..
Ne icin yaptirmayim ki? Bence bu sorunun cevabi yok.

Mayıs meleklerinin 3'ü :)
Hatta 6'sı mı demeliyim :)
Insallah daha kalabalik fotograflara..
Kızlar yebrik ederim süpersiniz
Plojovic ne kadar ufak tefek görünüyorsun yaşın kaçtı
Genç bayanlar lilosofie küçük gösteriyosun

Ne güzel sağlık olsun. Canım eşin nasıl oldu. İşe başladı mı. Çocuklar nasıl :)

Sagol canim cocuklar iyi cok sukur. Esim muhasebeden insaatciligavterfi etti :) insaatta amelelik yapiyor. Olsun bunada sukur issizliktrn iyidir. Ilac kullanmaya devam ediyor esim sanirim 1 seneye yakin kullanacak ilaclari. Iyi olsunda bunada sukur. Umarim tekrarlamaz cok zor cunku. Allah kimseyi sagligindan etmesin insallah

Forumdakiler hep istanbul civarında oturuyor ne güZel buluşmuşsunuz sonra buluşacaksınız benim gibi Manisa izmir tarafında oturan yok sanıyorum ... Ben kızların buluşma fotolarını göremedim nereye bakıcam ?:) güzel bir gün olsun inşallah hepimize

Amin canım inş enerjin çok pozitif
günaydın güzel anneler ve mis kokulu bebekler.çok güzel bir gün olsun herkese...

Günaydın canım hayılrlı günler

Ha bi ben yaşlıyım yani :S

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…