2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

okurken içim parçalandı Allah yardımcın olsun canım ben 1 yaşına kadar başlamayı düşünmüyorum keşke imkanlar elverseydide sende gitmeseydin.stres yapmaki sütün olsun.

teşekkür ederim evet memurum tüp bebek benimki ve çok sorunlarımız oldu başlarda psikologlarda da dolaştım iyi değil di yani psikolojim başlarda...bir psikoloğa daha giderim tekrar anlatırım herşeyi yani gerçek benim ki herkes doğum sonrası sendrom raporu alıyor ya ...bana da verirler heralde...

Bizde durur mu durmaz mi diye bilemedigimizden anakucagini 2. el baktik canim,daha uygunlari vardi..Esim sabirsizdir biraz bi heveslede almis,sansimiza sevdi Sezen'de.
Mama sandalyeside soylemistim sansimiza geldi biraz..Bende arastiririm bulduklarimi paylasirim.

kesinlikle haklısın. şu dönemde karınlarını doyuruyorsak şükretsinler hallerine.keşke eşim doğursaydı benim yerimede elini ayağını öperdim.heryerim şiş şiş kadından başka herşeye benzetiyorum kendimi.evet eski halimize dönecez ama ne zaman en az 2 yıl.diyetisyene gittim yüzüme bakmadı.eve git biraz daha ye der gibi konuştu.

kızlar size enn en ene en önemli soruyu soruyorum eylül anneleri adına yazdıklarınızı orda da paylaşacağım ben onların sözcüsüyüm:))))
sezeryan mı ?????? mormal doğum mu???? işte bütün mesele bu:)
neler yaşadınız yazarmısınız özelikle sezeryan olanlar bi anlatırmısınız yaaa???

Normal raporu yazmaktan cekinmezler. Özellikle psikiyatride kolay. Çünkü amirin şüphesini çekip hakem heyetine sevk edilsen de psikolojinin tahlili yoktur. Burda amirinin sana karşı tutumu önemli . Aran iyiyse sorun olmaz. Bir de çalıştığın veya çalışacağın kurumların teşhisten ötürü seni yargılaması ihtimali var. Bunu da düşün.
Ayrıca 40 günlük normal rapor hakkını doldurduğunda grip olsan bile artık hakkın kalmadığı için heyet alman gerekir. Ama yıl sonunda sıfırlanır. Benim rapor hakkında bildiklerim ve düşüncelerim bunlar...
Tüp bebek sürecinin ne kadar yorucu ve bunaltıcı olduğunu görümcemden biliyorum. Gerçekten zor. Sende daha fazlası var anladığım kadarıyla. Allah yardımcın olsun. Gönlünü ferah tutmaya çalış en azından bebeğin için... Fırsatını bulunca yazarsın. İçini dökmek bi nebze rahatlatır.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dediginiz testleri burda yaptirmak cok zor. Allahtan bu cts turkiye'ye ucuyoruz. Geldigimizde kapsamli testleri ins yaptiriyo olacagiz. Sozkonusu asi belki de benim bebegime agir geldi.her bebegin bunyesi farkli. Trdeki test sonuclari ve doktor onerisini almadan ikinci asiyi yaptirmayi dusunmuyorum. Son sey, bu asi da etkisi azaltilmis olsa da canli virus var. Enfekte olma ihtimali dusuk olsada mevcut ki biz etkilendik...

bANA DA DR.MUZ YAN ETKİSİ YOK DEDI YA.....HAY BU LİLİ Sİ PİPİ Sİ
CANIM WALLA EWİN İCİN DEKİ HALİM BASKA YATAK ODASINDA BASKA SOKAKTA BASKA PEK YONLU INSANIM SANIRIM YANI NORMAL DOGUM DEĞİL AMA HALA SONRASINDA BENIM DIKISLERİM BİLE SIZLIYOR HAYATIM.....SADECE SUNU FARKETTIM BILMIORUM NE KADAR DOGRU TESPIT AMA GUZELCE HAZIRLANIP SUREKLI O MODDA TUTARSAN KAFANI VE COK GUZEL GECICEK DIE DUSUNURSEN OYLE GECER....

tamam hayatım cok sewinirim

Onceleri benim aklima asidan olabilecegi gelmemisti isin dogrusu.sonra bir aksam nette arastirma yapinca bu konudan muzdarip diger ingiliz annelerin yorumlarini okuyunca, bebegimdeki degisimin asi kaynakli olabilecegini anladim.burda kullanilan asi 2 seferde yapiliyor.tr de 3 seferde saniyorum.farkli uretici firma, asilardaki farkli bilesimler, bebeklerin bunyeleri vb faktorler farkli sonuclar dogurmus olabilir tabi.

walla saskınım esının bu kadar durust olmasına senın bu anlayısına falan cok saskınım bana dese esım benı ıstemıon dıe aglamaktan kusar kusmaktan da ölurdum heralde ama uzaktan konusmak kolay gercekten durustluge hayran kalım :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Onun kararı doğum zamanı geldiğinde dr tavsiyesiyle verilir bence. Keyfî olmamalı.
Benim günüm 8 gün geçtiği halde hiç bir belirti olmadığı, su azaldığı ve bebeğimin iri olmasından ötürü mecburi sezeryan oldu. Hiç istemedim. Ağlayarak ameliyata girdim ağlayarak çıktım. Sonrasında ise şükrettim çünkü bebek tombul, 4600 dü. Normal diye zorlasaydım belki de doğum esnasında ben perişan olabilir, bebeğim de zarar görebilirdi. Nitekim yurt dışında normal doğuma zorlandığı için hasar gören bebekler çok. Allah korusun. Fakat eğer anne ve bebeği sağlıklı ve normal doğuma mani bi durum yoksa elbette normal olmalı. Herşey gibi bunun da doğal olanı makbul...

TALWEGCIM BIZIM OZAMAN YAZKLARIMIZI BIR OKUSANIZ ZATEN CATLARSINIZ KACASINIZ GELIR.....BEN BIRAZ TOPİGİN DIK KAFALISIYIM HATTA SON AY ARTIK BANA YORUM BILE YAPMIOLARDI DOĞUM ILE ILGILI COK SASIRTICI DIMI SAKA SAKA SEWERLER BENI BEN GENEL ANESTEZI SEZERYAN ILE DOGUM YAPTIM....BENCE DOGUM SEKLININ HER HALI VE ANI KUTSA...BELDEN UUSMALI COK ISTEIM FAKAT MIGREN AGRISI YAPMA IHTIMALINI GOZE ALAMADIM.....ASL PISMAN DEGILIM HEMDE HIC PIMAN OLMADIM....COK KOLAY TOPARLADIM GOZUMU ACTIGIMDA KIZIM KOYNUMDADI...SUTUM SAKIR SAKIR AKIODU BILMIORUM TAM OLARAK BILMEK ISTEDIGIN NE ISE ANLATABILIRIM..... BU TAMAMEN ICINIZDEN GELEN SES ILE KARAR WERCEGINIZ BI KARAR ASLA BASKASININ YONLEDIRMESINE IZIN WERILMEMELİ.... NORAL DOGUMDA ILK SESI DUYMAK ILK KOKUSUNU ALMAK SEZARYEN DE KOYNUNDA UYANMAK YANI HEPSININ BAMBASKA KUTSAL DK LARI WAR...... BU KONUDA MASTIR YAPMIS BIRI OLARAK BURADAYIM

AMA BEN COK SISTIM SEN DEMI BİRUTUS
DİREK SANA DEGİL SÖZUM HAYATIM BEN MIIYIM BI TEK APTAL YA EN MIYIM BIR TEK BU KADAR KOCA MERAKLISI ASIGI ONUN MİDESİNİ HUZURUNU ZEWKİNİ DUSUNEN SIZE AYIRDIGIM ZAMAN DAN BASKA KENDIME AYIRDIGIM TEK SN YOK RESMEN WC DE OTURURKEN DIS FIRCALAYIP DUS ALIRKEN SAC TARAR HALDEYIM....

AMA AMAN ESIM BENDEN SOGUMASIN AMAN BENI BITKIN PISMAN YORGUN GORMESIN AMAN ODA PISMAN OLMASIN BENI TERCIH ETTIGI ICIN....BUNLARI BIR BEN MI DUSUNUORUM COK PARDON DA BEN INCIMI BULUCAM ANLAMADIM BENIM SUTUM DE KESILIR AYAGIMA FELCTE INER DAHA NE DIYIM KI BENI BI DURTUN SIRKEELEYIN KIZLAR TEK BEN MIYIM GERCEKTEN ALLAH ASKINA BIRILERI YOK BENDE KOCAMIN ARZULARINA HISLERINE MEMNUYETINE OZEN GOSTERIOM DESIN EFKARIM SIGMIO OCOME

DURUN YAZMAYIN BEN BULDUM :18::18: CUNKU ESIM BENIM ICIN TUM AILE SULALESINI ARKASINA ALDI ONUN KESKE BU KADAR HAYATIMI BU KADINA FEDA ETMESEYDIM DIE BIR SANIYE DUSUNMESI BENI KAHREDER SANIRIM BU YUZDEN BU SIRTIMDA KI CUWAL ALTINA EZILIORUM :

Ben de diyetisyene gidecektim zaten senin o yazın üzerine gitmedim biliyor musun?
Emzirip kilo verebilen de var tabii ama ben öyle yaratılmamışım işte

Ben de diyetisyene gidecektim zaten senin o yazın üzerine gitmedim biliyor musun?

biliyormusun ben ilk çocuğumda 93 kiloyla doğuma gittim.6 aya kadar 65 e düştüm sonra 55e ve emzirmeyle verdim gerçekten kerem benim iliğimi kurutuyordu.bu küçüğü kibar kibar 2-3 dk emiyo bırakıyo gitmiyo ya gram bişey gitmiyo.çocuktan çocuğa değişiyo işte canım.

ben de diyetisyene gidecektim zaten senin o yazın üzerine gitmedim biliyor musun?

walla ben anlamadım bu işi

su ıcsen yarar sut olur
emzırırsen zayıflarsın
4o cıksın hersey bıter ...........

Uzar gıder ama bende bı cacık degısmıo

tezeler tezelelerrr

Annem benım fot. Ekledı kankı can kız arkadaslar ve damat adayları aramaktayım

Estagfullah kuzum ne demek aptallık sadece daha toysun, heveslisin:)))

Şaka bir yana ben de eşime karşı hoş görünmeye gayret ediyorum, en azından temiz pak bakımlı...ama eşim ben 34 bedenken bile bana biraz kilolusun derdi de milletin gözleri fırlardı şaşkınlıktan yerinden, şimdi 44 bedenken bana güzelsin hoşsun dese ne ben ona inanırım, ne o ağzından çıkana inanır. Yani eşimi tanıyorum zayıflığı seviyor. Herşey onun istediği gibi olsun dersem emzirme olayını riske hadi bilemedin ikinci plana atmam gerek. Şuan bunu yapamıyorum vicdanen. Onun dışında ben de onun bir eksiği olmasın diye çabalar dururum. Sevdiği yemekleri yaparım (boğazına çok düşkündür, onu mutlu etmek için mükemmel sofra kurmak yeter mesela) gelince iki elim kanda da olsa kapıya koşarım, günün nasıl geçti hoşgeldin diye güleryüzle karşılarım. Bunlar bekarlıkta ya da flört döneminde yaşadığın romantizm değil ama daha anaç bir yaklaşım:)

Bir de iki çocukla hayat çok yoğun bambaşka gerçekten. Konuşacak zaman bile bulamıyorsun. Gözgöze gelip göz kırpmak bile sevgini ifade ettiğin bir an haline geliyor. Hayal kuruyorum sık sık, Deren biraz büyümüş. Ben tekrar zayıflamışım, saçlarımı uzatmışım, kendimi yenilemişim biraz, eskisi gibi güzel giyinmişim zayıflayınca eşim beni tekrar cekici bulmuş, benimle yine ilgileniyor mesela...
( Yani anlayacagın burada bazılarının eşleri biraz farklı

Geçmiş olsun o halde umarım burada istediğiniz yanıtları ve tedaviyi alırsınız.

Benimkiler de kibar gerçekten. Bu saatte emzirmek için uyandırmaya çalıştım hanımefendi yalandan iki hımhım yaptı yattı uyuyor yine, ben makina ile sağıyorum!

Biri bana t eldeki fotolarimi nası kucultup albüme koyabilecegimi anlatır mi yoksa albumum hep boş kalacak:26:
Canm Bestekizda telden giriyordu ama 2-3 resim atmisti en son nasil yapmisti bilmiyorum girince yazar belki:44:

Hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah... 6haftadan sonra görulebilr ama kilolu bayanlarda biraz daha gec görunebiliyor kiloya bagli olarak...

Allah sabir versin seninde bebisininde yardimcisi olsun insallah... Ilk gun oldugundan cok daha zor gececektir sonucta bebegine iyi bir yasam sunmak icin calisiyorsun bu yuzden bozma moralini sen moral bozdukca sutun azalir bugunku gibi cok sanslisin anneannesi bakiyor ogluna gözun arkada kalmasin.

Kizlar rotavirus asisi yaptirdiniz mi acaba
Yapmadik biz daha dogrusu yapmiyoruz dediler sordugum hastane.

Canim ayni sekilde dayimin kizida full enerji doluydu kardesi geldiginde annesini daha fazla sinir eder olmustu onda puzzle ise lyaramsiti hem zeka gelisimi icinde iyi...
Tv, pc gibi seylerin basinda aptallasiyor cocuklar elinden geldigince izletme benim kiz simdiden gözlerini tv ye dikiyor bazen yoruluyorum ama elimden geldigince birakmiyorum.

Cok sasirdim forumla böyle bir olaydan sonra tanismana. Allaha sukurler olsun saglikla aldin Deren ini kucagina antibiyotiklerin zararlari olabilirde olmayabilirde siz atlatmissiniz cok sukur darisi bizimde basimiza insallah...
Iyiki buradayiz iyiki varmis burasi bukadar birbirine destek veren birbirini anlayan insanlar baska hicbiryerde olamazdi...
Baskasinin elestirdigi seyleri buradaki anneler anliyor bazilarina göre lohusa depresyonu yokmus bazilarina göre bu bebek ac vsvs :)
Herseyi anlayip yasayip birbirimize destek olmamiz cok guzel... iyiki Deren bebiste mayisa denk gelmiste seni tanimisiz :)

Ben burdayim :) !
Kiskanmadim dersem yalan olur :))
Bende 1 ay önce kadar nisan anneleri topiginden biriyle tanismistim bebislerin 40 i ciktigindada bulustuk ilk ben gittim ona daha sonra o ve esi gelmisti hala görusuyorum cokta iyi bir insan...
Ama mayis annelerinden de biri varsa isvecte bulusabilirim

Kizimi sabah aksam olmak uzere 2 kez yikiyorum gun arasindada ellerinin kirlendigini kötu koktugunu gördukce yikiyorum pasaklilar kirli ellerini agizlarina sokuyorlar
Birde 5-6 aylik olunca yakaladigi herseyi agzina sokacaklar dusunmek bile korkunc ama gulunc geliyor .

AMA BEN COK SISTIM SEN DEMI BİRUTUS
DİREK SANA DEGİL SÖZUM HAYATIM BEN MIIYIM BI TEK APTAL YA EN MIYIM BIR TEK BU KADAR KOCA MERAKLISI ASIGI ONUN MİDESİNİ HUZURUNU ZEWKİNİ DUSUNEN SIZE AYIRDIGIM ZAMAN DAN BASKA KENDIME AYIRDIGIM TEK SN YOK RESMEN WC DE OTURURKEN DIS FIRCALAYIP DUS ALIRKEN SAC TARAR HALDEYIM....

AMA AMAN ESIM BENDEN SOGUMASIN AMAN BENI BITKIN PISMAN YORGUN GORMESIN AMAN ODA PISMAN OLMASIN BENI TERCIH ETTIGI ICIN....BUNLARI BIR BEN MI DUSUNUORUM COK PARDON DA BEN INCIMI BULUCAM ANLAMADIM BENIM SUTUM DE KESILIR AYAGIMA FELCTE INER DAHA NE DIYIM KI BENI BI DURTUN SIRKEELEYIN KIZLAR TEK BEN MIYIM GERCEKTEN ALLAH ASKINA BIRILERI YOK BENDE KOCAMIN ARZULARINA HISLERINE MEMNUYETINE OZEN GOSTERIOM DESIN EFKARIM SIGMIO OCOME

DURUN YAZMAYIN BEN BULDUM :18::18: CUNKU ESIM BENIM ICIN TUM AILE SULALESINI ARKASINA ALDI ONUN KESKE BU KADAR HAYATIMI BU KADINA FEDA ETMESEYDIM DIE BIR SANIYE DUSUNMESI BENI KAHREDER SANIRIM BU YUZDEN BU SIRTIMDA KI CUWAL ALTINA EZILIORUM :[/QUOTE]

Bence kesinlikle aptal degil aksine cok akillisin.kocani elinde tutmaya calisiyosun.romantizm falan degilki eslerimizin bekledigi.bence bu konuda erkekler ihtiyaclarinin giderilmesine bakar daha cok.tabiki guzel gorunursek extra cazibesi olur.ama onlari da anlamak lazim.
bu gayretlerinin hepsini takdir ediyorum arkadasim senin esine yetistigin kadar esime yetisemesem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…