kızlar sezeryan olupta ağrısı hala geçmeyen varmı.yani temizlik,yürüyüş gibi aktivitelerden sonra bel, bacak ağrısı çeken.
İzin kullanmayi ben de cok istiyorum ama elimde olmayan sebeplerden dolayi baslicam mecbur...
Evet 15 saat ders alicam, 4 gun oglene kadar ayarlaticam insaallah.
Yani kizimdan 5 saat kadar ayri kalcam, su an tam o saatlerde hic uyanmadan uyuyo. İnsaallah boyle devam eder.
Oğlumun sol gözü sulaniyor ve capaklanmisn. neden olabilir acaba arkadaslar
EMziriken gogsunun ucunun gozune degmemesine dikkat et canim. Nezle grip falan degil dimi? Bizimki dogdugunda anlattigin sekildeydi damla ile gecti. Ama sizinki sonradan olunca ayni sorun degildir diye dusundum.
Bende acayip fena tarif edilemez bir sirt agrisi varSaatlerce gezen sabah sokaga cikip gecenin korunde eve gelen ben yarim saatten fazla ayakta dursam boynumun agrisindan oturamiyorum. Emzirmekten zatn kizimda ensemin altindaki omurlardan bbiridisari dogru cikmisti. Kambur oldum resmen. Tam duzeldim tekrar hamile kaldim ve sezeryanda kendimi fazla kasinca... oyy cok dertliymis cok anlattim. Anladin sen onu :)[/QUOT
Bendede omuz boyun ağrısı var canım dr gittim emara girdim ilaç kullanamadigim için 15 gün fizik tedavi gördüm ama hala aynı napcez cekecez gari bebisler için sanada geçmiş olsun
Teeezeler başını usutmussun derler :)
Sütünden damlat cok iyi geliyor
Teşekkür ederim süt gelmesin diyemi,süt gözüne zarar veririm acaba Nezle falan değil sadece gözü sulaniyor capaklı bir şekilde akıyor
Benden de film istendi ama dr ne cikarsa ciksin ilac vermem deyince cektirmedim. Dik dur dedi. Bazen tuvalette farkediyorum kambur durdugumu. Sipalar saglikli olsunlar da. Duzeliriz insallah :)Bende acayip fena tarif edilemez bir sirt agrisi varSaatlerce gezen sabah sokaga cikip gecenin korunde eve gelen ben yarim saatten fazla ayakta dursam boynumun agrisindan oturamiyorum. Emzirmekten zatn kizimda ensemin altindaki omurlardan bbiridisari dogru cikmisti. Kambur oldum resmen. Tam duzeldim tekrar hamile kaldim ve sezeryanda kendimi fazla kasinca... oyy cok dertliymis cok anlattim. Anladin sen onu :)[/QUOT
Bendede omuz boyun ağrısı var canım dr gittim emara girdim ilaç kullanamadigim için 15 gün fizik tedavi gördüm ama hala aynı napcez cekecez gari bebisler için sanada geçmiş olsun
Gözünün içine mi kaç damla canım ?
teşekkür ederim bestekız.çikolata kahve saçrengim.aslında açık renk demek istedim ama şimdi şişkoyumya iyide teyzelere benzeyecektim.koyu olsun istedim.senin ten rengin açık mı neden yakışmasın.gönlün gibi kendinde güzelsindir bence :)
walla saclarim siyaaha yakin siyah denicek bi kumral kahwe gibi ama ten rengim ne beyaz ne kara garip soluk bisi))
hepimiz aynı psikolojiyle büyümüşüz sanırım kahküller aynı ve küt saçlar
ayyy cok güldüm. Bene gecende esime sana abi diyebilir miyim dedim. Karı koca lafı bile gecmyor aramızda
Bugün 3. ay kontrolümüze gittik... 5900 olmusuz, boyumuz da 61 cm... Bir ayda 800 gr almısız... Rota asımızı da olduk.... Şimdilik cincanda sıkıntı yok, sadece bugün sürekli memede kalmak istiyor...huzursuzluk mu yaptı ası bilmem
sen gene iyimişin güzel giydirmişler ben de oda yokbildiğin erkek çocuğu gibi motor, araba resimli tişört hatta lisedeyken annem oğlum teyfik sen mi geldin derdi bana
Süpermişşşş koptum valla
kıyamam Demire.Bizimkindede ayn ne laflar ne laflar.Ama kızıncada bir o kadar hakaret var bizde birde.
süper fikirmiş bende iş sağlığı ve güvenliği uzmanınız olurum.
yapalım cidden bu işi
öldüm gülmekten.haha daha çok beklerler
maşallah kuzucuk kocaman olmuş.üçüncü ayları konuşur olduk zaman çabulk geçiyor üç yaşlarınıda konuşuruz inşallah buradan.
Arkadaslar bebislerinizin uyku periodu nasil? Yani benimki 1,5 saatte bir 30 dk uyuyor, sizin nasil? Niye kesintisiz uyumuyor bu cocuk?
Her hamile ya da lohusada saç dökülmesi olabilir, hormonlar sebep olabilir
Saçının önü açılacak kadar saçı döküleni hiç duymadım görmedim
Vitamin vb eksikliği olmasın? Ya da aşırı stres?
Oğluşumda banyodayken saf zeytinyağı sürüp, ince tarakla (hani eski erkek taraklarından:) konağı temizliyordum, çabucak geçmişti.
Ciddi miyiz kızlar? Blog için internet syf hazırlayabilecek kimse var mı aramızda pekii:)
Deren de aşılardan sonra sürekli meme istiyor. Maaşallah buarada Can'a:)
Evet canım insanlar için iş konusunda danışman olabilirsin ya da annelik tecrübelerin fayda sağlar
Demir de hep böyle değil cnm of off çok asabi. Özellikle yardımcıya karşı çok kaba ve kötü davranıyor, biraz zorlanıyoruz doğrusu.
Blog yaparsak, yemek tarifleri önerileri kısımları olabilir?
Çok komik en azından eşin halen espri yapabiliyor ne guzel.
Biz de dünya ahret kardeşizzz:)) Yan gözle bakarsam nolayımmm:))
Kızlar
Kendi kendime birşeyden şüphelenip Deren'in bezinden örnek alıp tahlile götürmüştüm.
Dışkıda gizli kan çıktı. Canım sıkıldı. Yarın kontrole gideceğiz.
Dr daha detaylı tahliller yazacak bakacağız.
Bizim kız emmemekten nihayet sütümü azaltmayı başardı sanırım. Sapanca'da dökmek çok gücüme gittiğinden sağamamıştım fazla. Malum orada dondurup saklama ve İstanbul'a çözülmeden getirme şansım yoktu.
Bugun ilk defa hiç rahatsızlık hissetmedim gögsümde. İki kez 3-4 saatte bir sağdım bir de baktım ki 125 130 civarı çıkıyor.
Normale döndük diye sevineyim miiiii, bu birşeyin başlangıcı diye üzüleyim miiii bilemedim.....
Emzirdikten sonra 270'lerden, emzirmeden 125'lere düşmek te marifet ister yani. Stres filan da yapmadım ne oldu ki...
Bugun alisverise gittim denedigim hic birsey uzerime yakismadisenelerce 36 beden ve 52 kiloydum fizigimde iyidi simdi 60 kiloyum eski kıyafetlerime sigamiyorum denedigim hicbirsey yakismiyor ben normal dogum yapmama ragmen karnim kaldi hala 4 aylik hamile gibiyim gebelik sekerim vardi benim 24.haftadan sonra hep diyet yaptim dogumdan sonra seker dustu ben de deli givi tatliya pastaya yamuldum tatli pasta cikolota yemeye doyamıyorum hala kilolar eksilcegine artiyor. Off off
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hepinize merhabalar eminim hepinizin belki benimkinden daha onemli sorunlari wardir....ama insan nasil boyle caresiz hisseder kendini nasil bu kadar aglamaktan basi catlar.....
annem ile birlikte ananeme gittik bunlarida anlatmak isterim ama suan degil....
ewe geldim pasam (muhabbet kusumuz ilk ewlilik yili hediyesi esimin) buzulmus titrio gozler kapali allahim bir egildim ki heryeri kan aglamaktan bayilcaktim duru kucagim da gozyaslarim ustune akio delirdim resmen esim geldi 5 dk sonra biri oldu sanmis sesime pasa nasil oldusa kanadini kanadinin altini falan kanatmis ya sikisti yada bilmiorum biraz yikadik falan aspirin yaptim suyuna ama hala titrio ve kanio ;((( o benim herseyim di 10 kelime ogretim ben ona annem intihar etmistir dio hayir buna firsat wercek bisi yapmadim hamile kaldigimi ogrendim anda hole koyduk 1 senedir holde oraya alisti gecerken laf atmamiza falan oarayi bildi tanidi duruyu falan gosteriom duru kucagimda onu sewmeye gidiom falan zaten kic kadar ew oturdugum yerde goruom pasayi ihmal etmedik yani....ama nie bole oldu bilmiorum lutfen olmesin duru oynucak onunla daha ;,,((( ;,((
yemek yedik duru arka arkaya 4 kes bariz yesil ve sumuklu kaka yapti beynim de vuruldum bi kez daha allahim beni sewdiklerimle sinama artik die oturdum agladim...yarin dr. arayip solucem gece de cikmaya dewam ederse direk dr.a goturcez yarin...
ustune annem ananem ve ayak tirnagimin ustune dusen ekmek tahtam ( tirnagim zaten dusuo tirnak yataginda bi catklak war ) eee bacagim topalim biliosunuz ...
allahim verdigin basim ustune ama tek tek wer...yemek soffrasi duruo camasir selesi duruo esime dedim ki biraz durunu yaninda durda sunlari halledeyim yatcam dio ben napim geberim mi ben ya ...nasil bir bencilliktir bu ben napiorum simdi masada pusette duru yatio yaninda pasa kafeste yaninda bi ona bi ona bakiorum mutfakta ona sahur sofrasi kuruom yoruldum iki kelam yazim dedim...bu kadar nankorluk mu yapilir die aglaya aglaya agzima geleni saydim bu kadar tantanada dondurma kahwe bile yaptim ben ona bee hakediorum ben herseyi...
tatil ustu bayram ustu ayrica dugun ustu cok guzel oldu bunlar cooooookkkkk.......
Hee yalniz olmadigimi bilmek hos :)
galiba enn kolay sac modeliymis :)))
Napalim artik bunlarin acisida cikar birgun
Masallah
Bizim asilarin hepsu brden oldugu icin bilemedim o asidan midir ama o gun Sezende hep kucagimda durmak istedi hatta omuzumda uyumustu sadece..
canli asi tabii oluyordur huysuzlugu..
Liseyi es geciyorum ben yok sayiyorum kendimi
Teyfikte cok iyiymiss
Bende bide dalga gecer gb kopmustum aksamneyse ki esprilere devam etti
Aslinda beklemiyorda o an'in guzelligi oldu diyelim
Hala degisik :) yani 2 gun cok duzenli olabiliyor ama bugun hep yarim saatlik uyudu..sabirla 4. ayi bekliyorum,biraz oturttu gb ama buna da sukur..
Ben cok ciddiyim bu isi yaparsan evde kizimlada olurum :) hatta sadece giysi degil lazim olabilecek aparatlar,beraber banyo yapilabilecek seyler vs dikerdim ne guzel olur daha milyon fikir var aklimda :) lazim oldukca su olsa dedikce bir isik yaniyor :)
Insallah ciddi birsey degildir..
dusundumde Sezen gecen gun cok fazla koyu kivamda ve sumuksu yapmisti cok degisik geldi sonra gecti ama yazdigin iyi oldu daha dikkatli olacagim,suan normal.
Acaba artik sutumuz daha doygun ve bebislere gore ayarlaniyor olabilir mi?
Daha cok erken karinlarin duz olmasi icin kii..
ben cabuk verdim hemde minyonum ama gobis az da olsa var da var yani..
sezeryan olmustum buarada sezeryan olunca daha mi gec gidiyormus ya da kaliyormus anlamadim???
Bizde bu sorun dogdugu gunun ertesi sabahi oldu sonra gecti ve 1 aydir fln var..Goz kanallari tikanik olurmus bazilarinin..hatta 2 kez damla ve merhem kullandik masaj sut cay vs ama suan sadece sulu sekilde..
Ama sinradan olabilecegini duymadim hic..biri demisama acaba terlediginde usudu mu bi an ..
Sen ne kadar ilgilensende eskisi gb degil canim ve bu onu cok iyi hissediyor..
Benim kusumda evlendigimde öldü ve bebekligimden beri bizde hep kus olmustur cok akillilar bence :)
Durunun kaka problemide umarim gecicidir ciddi birsy degildir..
Dikkat ediyorumda buara herkes bundan sikayetci..
Esinin tepkisinede uzuldum..
Acaba ciddi anlamda yardim istesen belli zamanlarda?
Derin derin nefes al gececek bunlar, hersey var hayatta. Ustesinden geliniyor herseyin. Bir an dunya yikiliyor saniyorsun sonra yavas yavas gecmiste kaliyor nasil basa ciktim o zaman bunca seyle degip gulumsuyorsun bile. Kusun icin uzuldum. İnsallah iyilesir. Bebegin icin endiselenme cok. Ara ara yesil kaka bizde de oluyor isal esliginde. 1 gun gerekiyor netlesmesi icin. Camasiri masayi hic takma kafana bebegini al yat. Yarin simsicak guzel bir sabaha uyanacaksin. Ayaginda agrilarinda gececek. Popomun uzerine oturamiyordum 1. Zedelemisti kuyruk sokumumu bel agrimda vardi zamanla geciyor. Seninki de gececek. Esine gelince, bebekle beraber onlara da bir haller oluyor. Zaman tani bencilliginden siyrilip baba olmayi ogrenecektir. İnce ince isle yola sokarsin. Yaptigi yanina kalmaz hic kimsenin. Hep soyluyorum anne olmak icin bizim zamana ihtiyacimiz yok, ama baba olmak sorumluluk almak ogreniliyor zaman istiyor. Aglamak istiyorsan agla sakinles, duygularini bosaltmak en iyisi. Cok gecmis olsun
Hee yalniz olmadigimi bilmek hos :)
galiba enn kolay sac modeliymis :)))
Napalim artik bunlarin acisida cikar birgun
Masallah
Bizim asilarin hepsu brden oldugu icin bilemedim o asidan midir ama o gun Sezende hep kucagimda durmak istedi hatta omuzumda uyumustu sadece..
canli asi tabii oluyordur huysuzlugu..
Liseyi es geciyorum ben yok sayiyorum kendimi
Teyfikte cok iyiymiss
Bende bide dalga gecer gb kopmustum aksamneyse ki esprilere devam etti
Aslinda beklemiyorda o an'in guzelligi oldu diyelim
Hala degisik :) yani 2 gun cok duzenli olabiliyor ama bugun hep yarim saatlik uyudu..sabirla 4. ayi bekliyorum,biraz oturttu gb ama buna da sukur..
Ben cok ciddiyim bu isi yaparsan evde kizimlada olurum :) hatta sadece giysi degil lazim olabilecek aparatlar,beraber banyo yapilabilecek seyler vs dikerdim ne guzel olur daha milyon fikir var aklimda :) lazim oldukca su olsa dedikce bir isik yaniyor :)
Insallah ciddi birsey degildir..
dusundumde Sezen gecen gun cok fazla koyu kivamda ve sumuksu yapmisti cok degisik geldi sonra gecti ama yazdigin iyi oldu daha dikkatli olacagim,suan normal.
Acaba artik sutumuz daha doygun ve bebislere gore ayarlaniyor olabilir mi?
Daha cok erken karinlarin duz olmasi icin kii..
ben cabuk verdim hemde minyonum ama gobis az da olsa var da var yani..
sezeryan olmustum buarada sezeryan olunca daha mi gec gidiyormus ya da kaliyormus anlamadim???
Bizde bu sorun dogdugu gunun ertesi sabahi oldu sonra gecti ve 1 aydir fln var..Goz kanallari tikanik olurmus bazilarinin..hatta 2 kez damla ve merhem kullandik masaj sut cay vs ama suan sadece sulu sekilde..
Ama sinradan olabilecegini duymadim hic..biri demisama acaba terlediginde usudu mu bi an ..
Sen ne kadar ilgilensende eskisi gb degil canim ve bu onu cok iyi hissediyor..
Benim kusumda evlendigimde öldü ve bebekligimden beri bizde hep kus olmustur cok akillilar bence :)
Durunun kaka problemide umarim gecicidir ciddi birsy degildir..
Dikkat ediyorumda buara herkes bundan sikayetci..
Esinin tepkisinede uzuldum..
Acaba ciddi anlamda yardim istesen belli zamanlarda?
Süt meselesini çok iyi bilmemekle beraber sanmıyorum canım
Eğer doyuruculuk kıvamı ile anlaşılıyorsa mesela
Şimdiye dek hiç su görünmezdi içinde üstünde tereyağ gibi bir kısım olurdu altı direkt sarımstrak
Birkaç gündür dikkat ediyorum da çok çok belirsiz ve az olsa da, açık beyazımsı bir bölüm de var
Acaba kiloları, eşlerin durumlarını filan konuştuk ta dertlendim mi ettim içimden nedir?
Neyse sağımları sıklaştıracağım biraz mantıken biraz düzelmesi lazım
Çocukları biraz büyütünce ben de sadece evde olmak istemiyorum
Artık bu saatten sonra bankacılığa da dönemem
Aklımda birşeyler var ama konusup sekıllendırmek lazım cıddı cıddı
Zaman sorun değil acelemeiz yok nasılsa ama keske İstanbul'da olsaydınız ya da biz orada
Bu takımdan , bu enerjiden iyi birşeyler çıkardı gibi hissediyorum:)))
tatlim neden oldu ozaman kendimi sikistirdibi yere aldim o danin ortasina koydum simdik ama duruya zarari olmaz insallah yoksa napicam bilmiorum haywan deyip gecemiorum...esimde oyledir oda cok uzuldu masaya alip onuda yemek yedi dusun yani.......
bende farkettim su rota wirusu yaptirmaliyiz bence de hic degilse en kotusunden kurtarir dimi??
esim walla cok deil ama istediim yardimci olur ne cok ne az yani ama onun bu sacma takintisi beni gerio saat geciomus uyanamicakmis sabah yaaa omur bitio 15 dk ayircan alti ustu yani bu yardimi mesela pazar olsaydi ve saat 3 olsa misal istesem hem duruya bakar h bana yardim bile eder ama benim o psikolojide biraktigi yetmio bide 5 dk tahamul edemio ama yokkkk ogretcem ben ona bu babaligi yedirip yutturucam ben gorur o....
aglarken goguslerim sizladi biliomusu resmen yani ölum hastalik yok ama hormudur bilemiorum ah dedim sutum mu kesilio yok aglamiorum ki sadece icim doldu ondan dislerimi fircaladim elimi yuzumu yikadim ( hala agliorum ) ama yok aglamiorum biraz daraldim dim ondan hersey yolunda kocam 10 gun izne cikti ilk bayramimiz geldi (hala agliorum ) iste bitti aglamiorum ki ne o sozde sutumu kandiriom) )) simdi guluorum ama gercekten cok uzgundum... ve kuzenimle annemle konustum sizin kadar kelime sarfetmediler hatta yarsi degil ceyregi kadar sonra esim dio ki ne buluosun k.k de ben ce cok acik )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?