2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hay allah üzüldüm şimdi. İnşallah önemli bir durum değildir. Sonuçları ne zaman alacaksınız. Kaç kilo almışki az buldu doktor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En az 400 alması gerekirken onu bile alamamış
350 almış ki
İştahsızlık ve üzerine önceden çok iyi kilo alan bir bebek olması sorun
Ayrıca yeşil kaka var

Canım sıkkın
Demir de bağırıp duruyor eteğimden çekiyor
Yardımcıya da 3 gün izin vermiştim
Kvalidemlerde bayramda bayramoğlu'na gitmişler
Kimse hiç düşünmüyor iki çocukla bu durumda nasıl gelecekler ta oralara diye
Kışlık yakın 10 dk gider gelirdik

Sabaha kadar sağıp emzirme steril arasında sadece bir iki saat uyuyabildim
O da Deren benim yastığımda uyuyunca kıyamadım kaldırmaya kenara sıkıstım her yerim uyusmus
İki dk boşluk oldu, Demir hikaye okunmasını istiyor
Babamız yemeğini yedi yattı ben yorgunum diye
Haklı adam sabaha kadar süt sağıp emziriyor neticede yazıkk!

Off bilmiyorum belki sadece sinirlerim bozuk

Son düzenleme:

Benim oğlumda aynı ama ben çözümü battaniyesini her iki yandan sırtına doğru sıkıştırıyorum o zaman açamıyor canım :)

Bir ayda mı 350 gr almış ?allah kolaylık versin ben bir çocukla ve eşimin sürekli destek olmasına rağmen çok yoruluyorum ...

Gecmis olsun, sicakta cocuklari cok etkiliyor.benimki cok huysuz biraz hava serinledi sakinlesti. İnsallah deren de tekrar bol bol uyur ve icer sutlerini. Dr kac gr almasi gerektigini soyledimi. Benimkide gece uyumaya basladigindan beri az kilo almis.

180 cc de çok ama bence abartmışlar
Fakat 3 saatte bir 40-50 içiyorsa aynen Deren gibi iştahsız hatta daha da iştahsız
Başka birşey var mı idrar kaka yaparken zorlanma
Koyu renk idrar bezde ya da farklı renk fazla cıvık ya da mukuslu kaka gibi?

Ne oluyor bu cocuklara böyle
Hepsi guzel guzel beslenip kilo alırkarken
Bir sürü arkadas istahsızlıktan sıkayet etmeye basladı(

Bu ay için minumum 600 gr
Keşke sıcaklık olsa ama bizde farklı bir durum var
Sen endişe etme cnm sadece gece uykusu ise, onun eksiğini gündüz kapatır nasılsa

Kızlar bebeğin kafa tası ayda kaç cm büyümeli acil cevap please :) bu arada kaka tahşlili yaptırdım temiz çıktı

Üzülme canım kötü bişey yoktur. Sıcaklarda etkiliyor bebekleri. Tahlil sonuçları ne zamam çıkar.
Bizimde babamız oruç tutuyorum diye uyuyor dün işten akşam sekizbuçuçta geldim annem yemek yapmış verdi saolsun koşa koşa eve gittim iki çocukla iftarı hazırladım beyfendi azıcık yedi burun kıvırdı annem yaptıya yemeği sonra yatıcam dedi akşam dokuzda uyuyup sabah kalktı. Ben iki çocukla başbaşa kaldım ikisinide yıkadım oynadım uyuttum sonra çamaşır astım öyle yattım sanaha kadar zırtpırt emzirdim kaka temizledim. Sabah ta aynı devam ediyor neymiş beyfendi oruç tutuyor.
Sinirden çatlıcam az kaldı bende.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Fikirlerinize ihtiyacim vsr üzülüyorum. 4.gunu kakasini yapamiyo utku.cisi iyii gazda cikiyo sma kaka yok.fitil markasi verirmisiniz.zeytinyagla uyardim.bi kasikta icirdim ama maalesef

Geçmiş olsun sizede cnm.
3.ay kontrolünü bayram sonunda yapıcaz. Bakalım kilosu nasılmış

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm güzel ayrıntıya deginmissin.cok teşekkür ederim. Bende öyle yapayım. Rahatlar inş kuzum

Canim gecmis olsun. Inşallah ciddi birseyi yoktur. Benim kizimda cok istahsiz sadece geceleri guzel emiyor uyku sersemi dayiyorum memeyi. Yoksa memede kavga ediyir emmemek için mecbur kaldiriyorum 2 saatte bir zorla emziriyorum neredeyse bugun disari cikarken 100 cc sut sagdim biraktim 50 cc anca içmiş onu da oynaya oynaya

Onu da esim cikardi kaya kaya icine girermis :))) zaten onun kadar..neyse bugun halledecegim tulum isini..dikerdim ama suan makinelerimi cikarmam eziyet olur..

Ben arada kaloyorum :) uzeri hep acik oldugu icin giydirmek zorunda kaliyorum uzerinde hicbisy tutmuyor bizim evimizde serin oluyor cok sabaha karsi,buralar hep esiyor cunku..Kakasini yapamiyor o zamanda..tulum isini hemen halledecem bari bacaklari ciplak olsada farketmez..

Cok gecmis olsuunn..
"Olacaktim" diye okuyunca yuregim hop etti korktum..Allah korusun.. bizim topik gbside yok onaylanmis oldu..
Dilerim en kisa zamanda toparlanir..

Gecmis olsun canim..
Gunduzde uyuma imkanin olmuyordur,cok zor..
Deren'in duzenide degistigi icin canin sıkkın dogal olarak..Allah beterinden korusun..
Bayramda o kadar yorulmasaniz cok mu ayip olur en azindan Deren'e bi duzen oturtmaya calistigin bu zamanda..

Benim oğlumda aynı ama ben çözümü battaniyesini her iki yandan sırtına doğru sıkıştırıyorum o zaman açamıyor canım :)

Denedim canim :)
Heryerini sıkıstirirsam icine dogru kayiyor,poposunu kaydira kaydira bildigin yatakta dolaniyor :))

Tulum harika birsey 1. De 3 aylikken basladik atlasta 2. Ayda. Ozellikle kisin ustu acildi derdi yok. Ayrica bebek icine girince biliyor ki uyuyacak rutinin bir parcasi oluyor. En az 2 adet kislik, 2 adet yazlik gerekiyor. Genelde 6 aydan sonra alistirmak zor. En iyisi bu aylarda alistirmak. Tatile giderken bile en unutulmamasi gereken sey. Ben ca dan aldim 39 daha bile ucuzlamis olabilir kumasi incecik yazlik tavsiye ederim

Cok tesekkur ederim :)
Aslinda hep bakip bakip biraktigim birseydi ama ilk almam gerekenmis :)
Rutinin bi parcasi olacagida aklima gelmemisti daha cok sevdim suan :) En azindan kisinda bi uzun kollu yetecektir kaloriferli evimiz..
Buarada kisin buhar makinesi almaliyim di mi kaloriferlerden dolayi? Kasim gb 6 aylik fln olacak iste..

Her haftasonu ve bayramlarda gidiyoruz canım hiç şaşmıyoruz
Ben kendi babama gidemiyorum çünkü Silivri'deler çok uzak günübirlik gidilmez
Kalmaya da yer yok, biz kalabalığız, bir de ablamlar orada
Annem zaten yok

Amin cnm sağol. Ne oldu bu çocuklara böyle...
Bwn çok sıkı takibe aldım
Başladım sağmaya ve biberonla beslemeye
Üç saatte 90-100 civarı içirdim ama tam bir saatte

Alicam bende. Hamileyken bile dayanamadim kuruluga. Durmadan burnum kanadi. Onda da puf noktasi evi bol bol havalandirmakmis ama kis olmuyor. Cok pahali olmayan bi tane alicam. Daha ucuzu her aksam yayvan kaplarda su yahut islak havlu koymak kaloriferin ustune. Gecen kisi boyle atlattik bu sene makina alicam.

Ogle uykularinsda bile giydirirsen daha uzun uyuyor. Hafif odayi karartip oncesinde kisa banyo gelsin uzun ogle uykulari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…