2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
arkadaşlar hastanede doğum, sezeyan şu kadar diye konuşuluyor ya başta... sonradan hastanesi şu masrafıda yaptık bu masrafı da yaptık diye ek bişeyker çıkaran oldu mu???

Medicalpark gebzede doğum yaptım .dr doğumdan çıkınca 2 ameliyat birden oldu demiş aileme .haberim yoktu birsürü miyon kazımış rahminden ,ödeme yaparkende dr unuzun hediyesi demişler konuşulan ücret ödenmiş ..

Canım bir kaç poset daha atabilsen ilk başladığında o sutler kullanılırken sende sağladıklarıni dolaba atarsin ben öyle yapacağım

Canım bir kaç poset daha atabilsen ilk başladığında o sutler kullanılırken sende sağladıklarıni dolaba atarsin ben öyle yapacağım

yeter mi yetmez mi muallakta kaldım inşallah yeter, 2 saatte bir acıkan bir bebeğim var, şirkette de sağmayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa

Herkese iyi geceler arkadaşlar;bu gün oğlumu gözü için dr götürmüştüm damla ve masaj verdi .Kilosunu merak ediyordum günde 18 gr almış ,dr iki hafta daha takip edelim kilo alımı yavaşsa arastitiriz dedi offfffffff bende artık 2 saatte bir emzirmeye karar verdim, uyumak yokkkkk

yeter mi yetmez mi muallakta kaldım inşallah yeter, 2 saatte bir acıkan bir bebeğim var, şirkette de sağmayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa

Inşallah sütün bollasir canım, gün içinde sagman gereki zaten .ben suanda dolaba attığım sütlerden takviye yapıyorum sütüm azaldı yineee ( emzirme kampı ile çoğaltmıstım )

Fıstığı dene işe yararsa haber ver canım, sütüm inanılmaz azaldı... Ne oldu anlamadım... Canım sıkkın ondan mı, yoksa canım ondan mı sıkkın orasını da bilmiyorum...
Telefonu da eğer çaldılarsa çoook hayal kırıklığına uğrayacaklar doğrusu... Dışı güzel, içi fos:))

Kilo alımı idrar yolu ya da bağırsak enfeksiyonundan yavaşlamıştır muhtemelen
Şimdi sağıp sağıp üç saatte bir 80-100 civarı içiriyorum ama ne içirmeee, uğraşa uğraşa...
Zaten abisini yedirmek için de bir o kadar uğraşıyorummm off offf

Bakalım bizim oğluş bu sene yuvaya gidecek mi? Yazın gitmeyeceğim diye başlayan sorun devam edecek mi? Ederse ne yaparım bilmiyorum doğrusu
Yardımcı için her yere söylüyorum. Bizimkinin bildiği yok şuan ama olursa söyleyecek. Siteden de ses çıkmadı. Aslında bir ilan versen internete belki düzün biri arar, inanılmaz ama ben öyle buldum bu kadını.

Bu saatte süt sağıp, bebek emzirip üzerine zeytinyağlı yaprak saran bir ben varımdır herhalde
Delirdim mi acaba:)

Uzuldum ya zor olmustur tabi. Biz kendi aracimizla gittik ondan sanirim rahatti.

Kizlar cok sukur guzel bir tatil oluyor.oglum denize bayildi.sahilde herkes durduruyor ve ogluma bakiyor. Sahil star koyduk oglusun adini. Tabi herseye burnunu sokan teyzeler tatildede yakamizi birakyor. Kizlar birde ben gebelikte 6 bucuk kilo aldim dogumda 6 kilo verdim sonra bir kilo daha verdim simdi gebe kalidigim kilodan bir kilo azim. Gobek kaldi ama sanirim sezaryenden kaynakli. Esim saka yapar gibi surekli gobegime laf ediyor artik alinmaya basladim. Alindigimi belli ediyorum ama yinede devam ediyor.kac gundur yemek yemiyorum duzgun. Sutum azaldi resmen. Tosun diyor bana. Cok kiriliyorum. Su anda bile acliktanoluyorum resmen. Yemek yerken esimden utaniyorum. Bu garip bir psikoloji. Bana akil verin yahu.

Eşin şaka yapsa da ayıp ediyor. Henüz 2-3 ay önce karnından kaç kiloluk bir bebek çıktı. İç organların bile yer değiştirmişti.
Ciddi şekilde söylersen bulup ta bunadığını anlayacaktır. Esi kilona dönmüşsün ne guzel kısa sürede. Baktın olmuyor bizden bahset, kaçar kilo alıp veremediğimizi filan

Gece 4 te uyandirio emzirdim sabah 7 olmus uyandi. Alt degistirdik biraz gulustuk hadi emziriyim diye tutuyorum memeye yok bi ağlama yine ufff ne bu kac gündür yaa atakta meme acikta gezdirirken kandirip tutturdum yine 3 gundur Böyleyiz yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah sütün bollasir canım, gün içinde sagman gereki zaten .ben suanda dolaba attığım sütlerden takviye yapıyorum sütüm azaldı yineee ( emzirme kampı ile çoğaltmıstım )

Bende emzirme kampı işe çoğaltmıştım ama sonra 3 saatte bir emzirmeye başlayınca birden azaldı günde 1,2defa mama veriyorum şimdi e herzaman da durmadan emziremem ki niye azaldı anlamıyorum

kızlar bebeğim dünden beri meme almak istemiyor başlıyor ağlamaya geri itiyor kendini çok üzülüyorum çok seviyordu emmeyi ne oldu anlamıyorum

Bu saatte süt sağıp, bebek emzirip üzerine zeytinyağlı yaprak saran bir ben varımdır herhalde
Delirdim mi acaba:)
Sana inanamiyorum😳😳😳👏👏👏

Acikca soyle uzuldugunu canim, bazen dolambactan anlamiyorlar malesef, ona gore o sadece saka yapiyor ama sen hem uzuluyorsun hem sutun gidiyor

Bebeğimin sağ kulağından ölee bi pislik akıyor ki anlatamam yeşil ve sarı renkli koyu kıvamlı sabah yastığına bile akmış olduğunu görüyorum dr okyanus suyu verdi daha kullanmaya başlamadım. Banyoda su kaçtı sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Farkettim de Bir çok arkadaşın bebisi emme ile ilgili problem yaşıyor bebeklerimiz de genelde aynı şeyleri yaşadigimizdan korkmaya başladım bizde de olur mu bu memeyi istememe sıkıntısı:18:
Ins geçici bi durumdur bu canlar ve hersey eskiye döner minikler memeyi bırakmak istemezler..

Su kacmasiyla oyle olur mu bilmiyorum ama enfeksiyon olmasin? Doktor mu dedi su kacmis o yuzden diye?

Sakin bir anda ornegin uyumadan once vs. Kimse yokken ciddi bir sekilde kirici oldugunu bunun seni uzdugunu soyle ise yarar. Esin muhtemelen cok komik oldugunu saniyor:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…