arkadaşlar hastanede doğum, sezeyan şu kadar diye konuşuluyor ya başta... sonradan hastanesi şu masrafıda yaptık bu masrafı da yaptık diye ek bişeyker çıkaran oldu mu???
iyi akşamlar anneler fazla nete giremedim söylemiştim Yusuf'u hastaneye götürdük tahlil falan bi sürü şey yaptılar neyse 1 hafta içinden benim sütüm azaldı elektrikli pompayla sağıyorum en fazla 20 cc geliyor deli oldum resmen meğerse oğluşum da doymadığı için ağlıyormuşşimdi anne çayı kuru dut çok tüketiyorum ama sütüm o kadar da çok değil 1 ay sonra işe başlıyacağım nasıl olucak sadece 3 poşet süt sağıp saklayabildim sizler nasıl yapıyorsunuz mama vermek istemiyorum
Canım bir kaç poset daha atabilsen ilk başladığında o sutler kullanılırken sende sağladıklarıni dolaba atarsin ben öyle yapacağım
yeter mi yetmez mi muallakta kaldım inşallah yeter, 2 saatte bir acıkan bir bebeğim var, şirkette de sağmayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa
Bende suan geceden ılık ve sekerli suya 7-8 adet dolmalık fıstık koyuyorum gece bekliyor sabah 9 gb içiyorum,haftalık bir kürmüş..Genelde böyle şeyler 1 hafta yapılmalıymış..Bakalım daha ilk gunumdü :)
tekrar yazarım işe yararsa
Oyy geldi mi üstüste diye buna derler..Telefonun azizliğine şükürmüş demek kaybolmasından iyimiş..Neyse cana gelmesin..
İlk bayramımızz ne kadar guzeel :) Belki düsündüğün gb zor olmayacaktır..En azından su 1 gununu bunu dusunerek gecirip daha da yorma kendini
Kilo alımı idrar yolu ya da bağırsak enfeksiyonundan yavaşlamıştır muhtemelenCanım inşallah önemsiz birşeydir umarım testlerinizde temiz çıkar.
Deren'in kilo alımı azalmış boyu ise uzundu boyuna maşallah... tahminime göre kilo alımı yavaşladığı için olabilir bu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yemek yeme konusu hep fena zaten, biraksam cornflakes makarna pilav uclusuyle yasayacak, zoraki biseyler yiyor ama duzeni altust oldu tabi, en azindan kreste yiyordu arkadaslariyla, bende cok yemek falan yapamiyorum minikle ugrasmaktan, duzen kalmadi yahu, canim cikti valla 2 ayda, yardimci da yok
Uzuldum ya zor olmustur tabi. Biz kendi aracimizla gittik ondan sanirim rahatti.Dün gece 23 otobüsüne bindik amasyaya dogru. Otobus otogarda 00:30 kalkti, oraya buraya ugra yolcu al derken gece saat 3 de hala istanbuldaydik. Allahim boyle rezillik yok. Pazartesi yollar acik olur herhalde. Ucakla gidicektik, gec kaldigimiz icin pahaliydi cok. Bi daha mi cocukla otobuse binmek, tobeler olsun. :banghead::banghead::banghead:
Kizlar cok sukur guzel bir tatil oluyor.oglum denize bayildi.sahilde herkes durduruyor ve ogluma bakiyor. Sahil star koyduk oglusun adini. Tabi herseye burnunu sokan teyzeler tatildede yakamizi birakyor. Kizlar birde ben gebelikte 6 bucuk kilo aldim dogumda 6 kilo verdim sonra bir kilo daha verdim simdi gebe kalidigim kilodan bir kilo azim. Gobek kaldi ama sanirim sezaryenden kaynakli. Esim saka yapar gibi surekli gobegime laf ediyor artik alinmaya basladim. Alindigimi belli ediyorum ama yinede devam ediyor.kac gundur yemek yemiyorum duzgun. Sutum azaldi resmen. Tosun diyor bana. Cok kiriliyorum. Su anda bile acliktanoluyorum resmen. Yemek yerken esimden utaniyorum. Bu garip bir psikoloji. Bana akil verin yahu.
Inşallah sütün bollasir canım, gün içinde sagman gereki zaten .ben suanda dolaba attığım sütlerden takviye yapıyorum sütüm azaldı yineee ( emzirme kampı ile çoğaltmıstım )
Sana inanamiyorum😳😳😳👏👏👏Bu saatte süt sağıp, bebek emzirip üzerine zeytinyağlı yaprak saran bir ben varımdır herhalde
Delirdim mi acaba:)
Kizlar cok sukur guzel bir tatil oluyor.oglum denize bayildi.sahilde herkes durduruyor ve ogluma bakiyor. Sahil star koyduk oglusun adini. Tabi herseye burnunu sokan teyzeler tatildede yakamizi birakyor. Kizlar birde ben gebelikte 6 bucuk kilo aldim dogumda 6 kilo verdim sonra bir kilo daha verdim simdi gebe kalidigim kilodan bir kilo azim. Gobek kaldi ama sanirim sezaryenden kaynakli. Esim saka yapar gibi surekli gobegime laf ediyor artik alinmaya basladim. Alindigimi belli ediyorum ama yinede devam ediyor.kac gundur yemek yemiyorum duzgun. Sutum azaldi resmen. Tosun diyor bana. Cok kiriliyorum. Su anda bile acliktanoluyorum resmen. Yemek yerken esimden utaniyorum. Bu garip bir psikoloji. Bana akil verin yahu.
Gitmesi onun icin daha iyi olur sanki ama gitmek istemiyor diyordun biliyorum, daha duzenli oluyorlar okula gidince
Bu arada ilani internette nasil verdin, hangi site?
Bu saatte süt sağıp, bebek emzirip üzerine zeytinyağlı yaprak saran bir ben varımdır herhalde
Delirdim mi acaba:)
Bebeğimin sağ kulağından ölee bi pislik akıyor ki anlatamam yeşil ve sarı renkli koyu kıvamlı sabah yastığına bile akmış olduğunu görüyorum dr okyanus suyu verdi daha kullanmaya başlamadım. Banyoda su kaçtı sanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?