Bende emzirme kampı işe çoğaltmıştım ama sonra 3 saatte bir emzirmeye başlayınca birden azaldı günde 1,2defa mama veriyorum şimdi e herzaman da durmadan emziremem ki niye azaldı anlamıyorum
Bebeğimin sağ kulağından ölee bi pislik akıyor ki anlatamam yeşil ve sarı renkli koyu kıvamlı sabah yastığına bile akmış olduğunu görüyorum dr okyanus suyu verdi daha kullanmaya başlamadım. Banyoda su kaçtı sanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kulağı icinmi verdi yoksa burnunu mu açık tutun dedi canım ben bir ay önce kulak için antibiyotik kullanmak zorunda kaldım malesefgeçmiş olsun Bebisee
Gitmesi onun icin daha iyi olur sanki ama gitmek istemiyor diyordun biliyorum, daha duzenli oluyorlar okula gidince
Bu arada ilani internette nasil verdin, hangi site?
Okyanus suyunu kullan kulağınada fayda edecek dedi dr enfeksion falan ddemedi biraz kızarıklık var dedi. Huzursuzluğu falan yok senin bebişte varmıydı sadece akıntı mıydı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Fıstığı dene işe yararsa haber ver canım, sütüm inanılmaz azaldı... Ne oldu anlamadım... Canım sıkkın ondan mı, yoksa canım ondan mı sıkkın orasını da bilmiyorum...
Telefonu da eğer çaldılarsa çoook hayal kırıklığına uğrayacaklar doğrusu... Dışı güzel, içi fos:))
Kilo alımı idrar yolu ya da bağırsak enfeksiyonundan yavaşlamıştır muhtemelen
Şimdi sağıp sağıp üç saatte bir 80-100 civarı içiriyorum ama ne içirmeee, uğraşa uğraşa...
Zaten abisini yedirmek için de bir o kadar uğraşıyorummm off offf
Bakalım bizim oğluş bu sene yuvaya gidecek mi? Yazın gitmeyeceğim diye başlayan sorun devam edecek mi? Ederse ne yaparım bilmiyorum doğrusu
Yardımcı için her yere söylüyorum. Bizimkinin bildiği yok şuan ama olursa söyleyecek. Siteden de ses çıkmadı. Aslında bir ilan versen internete belki düzün biri arar, inanılmaz ama ben öyle buldum bu kadını.
Kizlar cok sukur guzel bir tatil oluyor.oglum denize bayildi.sahilde herkes durduruyor ve ogluma bakiyor. Sahil star koyduk oglusun adini. Tabi herseye burnunu sokan teyzeler tatildede yakamizi birakyor. Kizlar birde ben gebelikte 6 bucuk kilo aldim dogumda 6 kilo verdim sonra bir kilo daha verdim simdi gebe kalidigim kilodan bir kilo azim. Gobek kaldi ama sanirim sezaryenden kaynakli. Esim saka yapar gibi surekli gobegime laf ediyor artik alinmaya basladim. Alindigimi belli ediyorum ama yinede devam ediyor.kac gundur yemek yemiyorum duzgun. Sutum azaldi resmen. Tosun diyor bana. Cok kiriliyorum. Su anda bile acliktanoluyorum resmen. Yemek yerken esimden utaniyorum. Bu garip bir psikoloji. Bana akil verin yahu.
Sezeryanda kalmasi normalde kalmamasi gibi birsey yok:) iste bunlar hep uyduruk:) ben ilk sezeryan oldum 5 sene once bu hamileligime kadar gobegim dumduzdu, simdi de emzirme bitsin diet ve sporla yine oyle olacak✌️✌️✌️Bana normal dogumla sezeryandan sonra gobegin,birine nazaran digerinde daha cok kalmasinin sebebini bilen biri anlatabilir mi?
Evet.Ciddi anlamda merak ediyorum..
Ocu teyzelerde sezeryanda icinin daha az temiz kaldigini savunurdu ama ogrendik ki sezeryanda iciniz daha cok temizlenir ve kanama normale gore az olur..
Nedense hep gordugum sey normal dogum yapan sezeryani sezeryan yapan normali mama veren vermeyeni,mama vermeyen zararini konusuyor..
Eminim kimse bunlari keyfinden secmedi.
Bir de arkadaslar kendinizle bu kadar savas vermeyin,hersey kisa surede olacak olsa 2 ayda dogururduk..9 ay bir duzenle ilerlemis vucuttan cabucak toparlanmasini neden istiyoruz? Tabi ki istediginizde ve zamani geldiginde kurtulacaksiniz kilolardan..Hatta kurtulamayadabiliriz ama biz kendimizi bu kadar ezdikce karsimizdakilere daha cok cesaret veririrz laf etmeleri icin..
Daha minislerin pesinde kosturacak enerjide lazim bol bol kosturacagiz insallah :)
Sezeryanda kalmasi normalde kalmamasi gibi birsey yok:) iste bunlar hep uyduruk:) ben ilk sezeryan oldum 5 sene once bu hamileligime kadar gobegim dumduzdu, simdi de emzirme bitsin diet ve sporla yine oyle olacak✌️✌️✌️
arkadaşlar hastanede doğum, sezeyan şu kadar diye konuşuluyor ya başta... sonradan hastanesi şu masrafıda yaptık bu masrafı da yaptık diye ek bişeyker çıkaran oldu mu???
Farkettim de Bir çok arkadaşın bebisi emme ile ilgili problem yaşıyor bebeklerimiz de genelde aynı şeyleri yaşadigimizdan korkmaya başladım bizde de olur mu bu memeyi istememe sıkıntısı:18:
Ins geçici bi durumdur bu canlar ve hersey eskiye döner minikler memeyi bırakmak istemezler..
Insanlarin oyle konusup uzmesine,arkadaslarinda bir sebebe baglanip uzulmesine dayanamiyorum aslinda..
Zaten oyle cok sey degisti ki koklu bi sekilde zor durumdayiz her konuda..
Hepberaber diyete spora baslayana kadar rahat olalim bari :)
Yalniz yapmak yok tamam mi :)
Mayıs anneleri olarak aynı şeyleri aynı anda yaşıyoruzz .cezveye 3-4 inciri bölüp atıyorum az kaynattiktan sonra içiyorum zincirleri de yiyorum canım sütüm farketti denemeni tavsiye ederim :)
Acıbadem Atakent de doğum yaptım cnm.dogum sonrası ağrı kesici istedim. taburcu olana kadar parol tablet verdiler. Doğum sonrasında midem bulanıyor dedim medyanın serum taktılar.sadece bunlar için isteğe bağlı ilaç kullanımı oldu demişler eşime 562 tl tıbbi malzeme kullanım bedeli diye fatura kesmisler. Doğum paketi dışı diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok sinir bozucu bi durum..Kizlar bayram icin kayonvalidemin yanindayim. Bebegimi elime alamiyorum bile, birakmiyor hic. Bana sabir dileyin nolur 2 gun daha burdayiz
Bende emzirme kampı işe çoğaltmıştım ama sonra 3 saatte bir emzirmeye başlayınca birden azaldı günde 1,2defa mama veriyorum şimdi e herzaman da durmadan emziremem ki niye azaldı anlamıyorum
Kizlar bayram icin kayonvalidemin yanindayim. Bebegimi elime alamiyorum bile, birakmiyor hic. Bana sabir dileyin nolur 2 gun daha burdayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?