2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bende emzirme kampı işe çoğaltmıştım ama sonra 3 saatte bir emzirmeye başlayınca birden azaldı günde 1,2defa mama veriyorum şimdi e herzaman da durmadan emziremem ki niye azaldı anlamıyorum

Mayıs anneleri olarak aynı şeyleri aynı anda yaşıyoruzz .cezveye 3-4 inciri bölüp atıyorum az kaynattiktan sonra içiyorum zincirleri de yiyorum canım sütüm farketti denemeni tavsiye ederim :)

Kulağı icinmi verdi yoksa burnunu mu açık tutun dedi canım ben bir ay önce kulak için antibiyotik kullanmak zorunda kaldım malesef geçmiş olsun Bebisee

Kulağı icinmi verdi yoksa burnunu mu açık tutun dedi canım ben bir ay önce kulak için antibiyotik kullanmak zorunda kaldım malesef geçmiş olsun Bebisee

Okyanus suyunu kullan kulağınada fayda edecek dedi dr enfeksion falan ddemedi biraz kızarıklık var dedi. Huzursuzluğu falan yok senin bebişte varmıydı sadece akıntı mıydı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gitmesi onun icin daha iyi olur sanki ama gitmek istemiyor diyordun biliyorum, daha duzenli oluyorlar okula gidince
Bu arada ilani internette nasil verdin, hangi site?

İstemese de biraz ısrarcı olacağız bu sefer tabii
Kışın ev çok daha sıkıcı çünkü

İlanı da, utanıyorum ama :) elamanim.online, işvar.com filan gibi sitelere vermiştim. İş arayanlar, eleman arama gibi google'a yaz çıkar.

Orta kulak iltihabı olmuştu ateşide yükselmisti .burnunun sürekli açık olması kulağı için önemliymis sonrasında aktı kulağı şimdi iyiyiz

Yazarim tabii ise yararsa..
Sapancada duzenli sagamadim dedin ya onun etkisidir Deren'de azaltinca..
Simdi duzene girdikce tekrar cogalacaktir..
Sen demedin mi hep oncelikle boyle olacagina inan :)
Sarmalar icinde masallaahh :)
Bende kompostoyu ayarliyordum dolaba koymak icin :) geceleri kollamak komik :)

Bence ciddi bi sekilde uzuldugunu anlamali..Ve sende bu yuzden yemegi kesme lutfen bebisinden onemli mi nasil gorundugun?
9 ay degisen herseyu 2 - 3 ayda toparlamak cok acimasizca..vucuduna izin ver :)

Bana normal dogumla sezeryandan sonra gobegin,birine nazaran digerinde daha cok kalmasinin sebebini bilen biri anlatabilir mi?

Evet.Ciddi anlamda merak ediyorum..

Ocu teyzelerde sezeryanda icinin daha az temiz kaldigini savunurdu ama ogrendik ki sezeryanda iciniz daha cok temizlenir ve kanama normale gore az olur..

Nedense hep gordugum sey normal dogum yapan sezeryani sezeryan yapan normali mama veren vermeyeni,mama vermeyen zararini konusuyor..
Eminim kimse bunlari keyfinden secmedi.

Bir de arkadaslar kendinizle bu kadar savas vermeyin,hersey kisa surede olacak olsa 2 ayda dogururduk..9 ay bir duzenle ilerlemis vucuttan cabucak toparlanmasini neden istiyoruz? Tabi ki istediginizde ve zamani geldiginde kurtulacaksiniz kilolardan..Hatta kurtulamayadabiliriz ama biz kendimizi bu kadar ezdikce karsimizdakilere daha cok cesaret veririrz laf etmeleri icin..

Daha minislerin pesinde kosturacak enerjide lazim bol bol kosturacagiz insallah :)

Sezeryanda kalmasi normalde kalmamasi gibi birsey yok:) iste bunlar hep uyduruk:) ben ilk sezeryan oldum 5 sene once bu hamileligime kadar gobegim dumduzdu, simdi de emzirme bitsin diet ve sporla yine oyle olacak✌️✌️✌️

Insanlarin oyle konusup uzmesine,arkadaslarinda bir sebebe baglanip uzulmesine dayanamiyorum aslinda..
Zaten oyle cok sey degisti ki koklu bi sekilde zor durumdayiz her konuda..
Hepberaber diyete spora baslayana kadar rahat olalim bari :)
Yalniz yapmak yok tamam mi :)

arkadaşlar hastanede doğum, sezeyan şu kadar diye konuşuluyor ya başta... sonradan hastanesi şu masrafıda yaptık bu masrafı da yaptık diye ek bişeyker çıkaran oldu mu???

Acıbadem Atakent de doğum yaptım cnm.dogum sonrası ağrı kesici istedim. taburcu olana kadar parol tablet verdiler. Doğum sonrasında midem bulanıyor dedim medyanın serum taktılar.sadece bunlar için isteğe bağlı ilaç kullanımı oldu demişler eşime 562 tl tıbbi malzeme kullanım bedeli diye fatura kesmisler. Doğum paketi dışı diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet tüm bebeklerde aynı sıkıntı var bu ara memeyi almak istemiyorlar. Sıcakla alakalı olabileceğini düşünüyorum ben. Dönemsel bir durum olabilir. Sıkmayın canınızı 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Burada bebislerle ilgili ne okusam uc dort gun sonra bizim sipada goruyorum. Yarin Trabzon yolcusuyuz kendi arabamizla gidecegiz. Sipam cok uslu masallah kizimi araba tutuyor ama Neyse ki annem de geliyor bizimle. Esim namaza gittiginde Iki cocukla arabada oturup beklemek eziyet olurdu. Simdi tej korkum sizin emme sorunlariniz yarin bir gun bizde de olursa kalabalikta naparim pif. Insallah kuzular hemen memelere yapisirlar da rahatlariz :)

Bu aradA dort sene once ben de 20 kilo fazlayla sezeryan oldum. Iki sene icinde (hatta uc kere adet olduktan sonra) eski kiloma dondum. Azcik da ayva gobegim kaldi. Pilates yaptim kendimce tabi cok faydasini gordum. Yavrular oturmaya baslayinca koyarsiniz onlerine bir top birlikte spor yaparsiniz uzulmeyin. Benim planim bu yönde valla.

SImdiden herkese iyi bayramlar. Rabbim basta kuzularimiza sonra da bize eslerimize ve butun sevdiklerimize saglikli guzel omurler versin. Dinimiz amin :))

Son düzenleme:

Anlastik:))) 👍👍👍

Mayıs anneleri olarak aynı şeyleri aynı anda yaşıyoruzz .cezveye 3-4 inciri bölüp atıyorum az kaynattiktan sonra içiyorum zincirleri de yiyorum canım sütüm farketti denemeni tavsiye ederim :)

Tamam bunuda deneyeyim canım sağol artarsa çok dua ederim valla :)

52 lira ne serummuş be:)) su istesek 100 lira diyecekler heralde doğumu ne kadara yapmıştın ki zaten birsürü alıyorlar ya allah allahhh

Kızlar bişey sorcam benim kızım doğduğunda gözlerinde kayma vardı cocuk doktorumuz yenidogan larda gorulebilecegini bikaç haftaya geçeceğini söyledi. Söylediği gibi 1 ay sonrasında falan baya bi düzeldi ama yine cok hafiften tek gözünde var bunu farkedemedim başlarda ama şimdi dikkatli bakınca görebiliyorum dışardan bikaç kişi de söyleyince emin oldum. Şimdi Göz doktoruna goturcem erken teşhis önemli sonuçta inş düzelir..buarada ben de de cok dusuk derecede astigmat var genetik olabilir kizimin ki böyle bi durumla karşılaşan var mı?

Kizlar bayram icin kayonvalidemin yanindayim. Bebegimi elime alamiyorum bile, birakmiyor hic. Bana sabir dileyin nolur 2 gun daha burdayiz

Canim gercekten Allah sabir versin bebegim doğduktan sonra kaynanam 2 hafta kaldi en son ben sinir krizleri gecirecektim nerdeyse kapilari filan carptim bebegi almak bi yana kucagimdan zorla almaya ve vermemeye baslamisti. En sonunda bi inat ettim yok emziriyorum yok uyutuyorun derken kucagimdan birakmadim 3 gun hic dogru duzgun uyumadim temizligimi bebek uyurken yaptim yemegimi oyle en sonunda küsüp cekti gitti. Hala kadina ofkem gecmiyor. Seni cok iyi anliyorum. o gudince annem geri gelmisti 40im dolana kadar yanimda kaldi annm. Annem gider gitmez de tekrar geldi. Simdi kaynanam biIm evde ben babamlarin yanindayim ben annemlere gelmeme ragmen hala bizde kaliyor. O gidene kadar eve donmek bile istemiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…