- 10 Ocak 2014
- 291
- 132
- 133
kızlar bebeğim dünden beri meme almak istemiyorbaşlıyor ağlamaya geri itiyor kendini çok üzülüyorum çok seviyordu emmeyi ne oldu anlamıyorum
Şu bayram telaşıda bitsin görüşelim artık canım. Kardeş gibi olduk gerçektende burda. Çok seviyorum sizi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen yenisin galibaaa49: canım internete tomrisin emzirme kampı yaz ve oku.
bende dün hazır suyu kaynatıp biberonuna koydum elinden zor aldım 30ml içti herhalde.sonra kendime çok kızdım bu çocuğu susuz bırakıyorum diye.
ama öyle minik midesi süt gibi bir mucizeyle dolacağına sadece su ile dolmuş olmuyor mu??? sütünüzün içinde dünyanın en değerli suyu da yok mu zaten??
t
Yorgunluktan geberiyorum.gercektende kime neye yapar insan ? kadir,kiymet bilmeyen yoksa.
Ya benimki de ayni kac gundur. Hadi Sütüm az dicem ama daha memeyi almadan aglamaya basliyor ne bu ya
Eki Görüntüle 1202984 Eki Görüntüle 1202985 Eki Görüntüle 1202986
Merhaba teyzelerrrrr
Bugün Kuzeyle gezdik tozduk sizede resim koyalım dedim. Ayaz paşam babasıyla gitti bizde oğlumla doya doya vakit geçirdik.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dilber yarından itibaren üç gün yok, nasılsa delireceğiz diye eşimle bugün başbaşa yemeğe çıktık.
Dün gece yarısından beri 15 çeşit yemek yaptım çok yorgundum ama süslendim püslendimmm aldım kocamı çıktım....
Çok heyecanlı:)))
Canlar,
Biliyorsunuz benim baştan beri mastit olacak derecede sütüm çoktu. Üç gündür azalmak kelimesi yetersiz kalır sanırım tarif bulamıyorum... Emzirdikten sonra tek gögsümden 140-150 çıkarken, şimdi emzirmeden 60 çıkmaya başladı. Tamam aslında üç saatte bir 100 şuan kızıma yetecek bir rakam ama......ne oldu anlayamadım...
Kısmet, her işte hayır vardır diyip geçeceğim ama oğlumda çok içimde kalmıştı emzirmek, inşallah kızımda kalmaz. Bana "AYY BARİ BU 6 AY EMSEYDİ" diyenlere laflarını yutturmayı da istiyordum doğrusu...
Sormak istediğim ise şu; regl olanlar acaba öncesinde sütlerinde ani bir azalma hissettiler mi? Bir belirtim yok ama acaba regl mi olacağım? Eğer böyle bir durumunuz olduysa sonrasında eskiye döndü mü süt miktarınız çok merak ediyorum...
Seni gidi hirsiz seni sormadan resimde calarmiscanim deme oyle yaaa ..... sana oyle gelio baya yol kattettik az kaldi....benim oyle garip solgun bir tenim varki hic boyamiom cok ugrastim sarilar kizillar kahweler turucular ama yakismio hepsinde makyaj yapmam gerekio diolar ki hastamisin oyle garip oluom....gule gule kullan...
demir abi naptin sen ya ;((((
canim bazi fot. walla kopisledim itiraf ediorum)) birde lutfen geldigi de git borvhastaneye soyleee allahim hatta dewlete gorunebiliomusunuzvurda bilmem ama dewlet hastanesine ayri ozel hastaneye ayri git hatta sende bakim kontrol ettir kendini rahmini k.dogumcuya falan boyle dr. manyagi olarak gidin burdan o uyuz memelekete tekrar ( cok kizdim cok yinevtutmayin beni acil degil mi yaaa acilin anlami baskasi ici diorum yani adam oraya kalbi duruk mu gitmeli..insan hayati bu kadar ucuz olmamali kaldiki o paralara burdabkral hibi bakinirsiniz...o rota virusunude birda wurlabiliosa vurdur wallaa 150 tl nerde 1500 milyar nerde...
Sagol canm amin....Canım, Allah yardımcın olsun. Biz burda devlet hastanelerinden şikayet ederken, oradakilerin ölsen umurlında değilmiş gibi havaları var bide bizi beğenmeyip Avrupa birliğine almazlar. Türkiye ye gelince bütün yaşadıklarının acısını çıkarırsin inşallah:)
Hic gulecegim yoktu merak ettim resimleride :)) anneninde tavuklari sevmesi guzel valla ama öyle onlara özel yemekler hazirlamasi cocugu tarafindan kiskanilacak bir durumkızlar gecende annem çocukluk fotoğraflarımızı çıkardı ayyy ben cok çirkinmişim hatta eşim ve diğerleri sen evrim mi geçirdin ne yaptırdın filan diyip dalga geçiyor ve yine eşim bu çocuk sana benzerse evde kalır şimdiden kertsek mi diyor.
bende madem çikindim neden benimle evlendin diom.
eşim: arkadass bana büyü mü yaptnız yada karanlıkta mı sseni bana kakaladılar diyor. Ayy inşalah bu çocuk bana benzemez HUYU da
çünkü küçüklüğüm hiç açıcı deil horoz kesmeden, çocuk dövmeye kadar çok vukuatım var ayrıca cok pasaklıydım
resimleri burdan yükleyemiyorum telefon ile bi türlü bağlanamıyorum. şirket telefonu ondan mı izin vermiyor acaba! pinti kocam telefonda almıyor
olur valla hem de süper olur bütün myıs annleri daha da bütünleşiriz voltran gibii hiihhh hooytt:))) blog ismine de nasıl mutlu lohusa olunur deriz:))))
bu arada eşim bana doğum hediyesi almadı her sölediğimde kredi kartını ödüüycem diye gece gündüz çalışıyorum diyyooooo yermiyim bunları il dışarı çıktığımda ıpad alıcam kendime olmuyo böle çok pis gaza geldim bu gazla gidiyim bari:)
bu arada mother care buyaka da varmıydı?
Masallaaahhh
Cok tatlisiniz ucunuzdeee..Gorunce gercekten garip geliyor hep konusmuslugun icini bilmisligin yumusakligi..
Masallah
Artik bol bol kacamaklar olsun hep :)
Senin bu sorunla benimde aklima bir yerde okudugum bir yazi geldi..
Bayagi bir kiside emmiyor deyince iyice korkmaya basladim..
Regl oncesi bebeklerin memeyi reddettigini okumustum,yazan bayan sagip kenara koyun bu donemde onlarla idare edin diye eklemisti..
Yaziyi bulayim..
Fikir yagmuruna tutalim :)))
Kizlar Bayraminiz mubarek olsun bebislerimizle daha nice nice bayramlar kutlariz insallah...
Bizden guzel ciciler isteyip harcligimizida verin diyecegi gunleride göruruz insallah :)
Bizim burada malesef bayram yok kaynanama gidicez musait oldugumuz gunlerde eltilere vs sadece...
Sanirim gelecek bayramda Turkiyedeyim tabi doktor randevusuna göre gidecegiz mecbur... 6 yildir ilk kez Bayrami adam gibi kutlayabilirim belki...
bugun 6. evlilik yildönumumuzdu hicte guzel gecmedi esim ne beni özel bir yere göturdu nede özel birsey yapti odun gibi sabah kalkti hadi sana hediye almaya gidelim dedi.
Ben almiycak miyim ki sana dedim yok senin aldiklarini begenmiyorum dedi .
Neyse bende bisey istemiyorum dedim
avm ye gittik 10 parca kiyafetle girdim prova odasina hicbiri yakismadi eli bos ciktim koskoca yerden.
Neyse sonra aksama disarda yiyelim dedik ki carsiyada gittik 3-4 rentorant vardi hangisine gidelim dedi fark etmez sen bilirsin dedim aslinda evde tavukta vardi onumu yapsaydim dedim ki demez olaydim onu pisirip yiyek bari dedi disari yemekleri iyi degil oraya verecegimiz parayi senin hesabina yollarim dedi bende ne evet ne hayir demeden karari ona biraktim eve geldim tavuk yaptim bu sözde Özel gunde...
Hesabimada disaridaki yemege gidecek olan 60-70 lirayi yuklemis gercekten :))
Bugun Evliligimizle ilgili olan pismanligimizi konustuk keske annelerimize karsi cikip direnseydik evlenmemek icin keske zamani geriye alsaydikta evlenmeseydik gibi seyler konustuk o beni bende onu anliyorum kizmiyoruzda artik dusuncelerimiz cok bambaska malesef onun hayali okulunu bitirdikten sonra Avusturalya gibi bir ulkeye yerlesmekti...
Benimkide annemlere yakin kendi dusuncemde kendi buyudugum sehirde, o ortamda biriyle evlenmekti ki 20 yasimdan sonra ama olmadi iste o okulunu bitirip isvecte kaldi benimle bende ailemden uzakta bir ulkedeyim artik .
Dilber yarından itibaren üç gün yok, nasılsa delireceğiz diye eşimle bugün başbaşa yemeğe çıktık.
Dün gece yarısından beri 15 çeşit yemek yaptım çok yorgundum ama süslendim püslendimmm aldım kocamı çıktım....
Çok heyec]
Sefan olsun ohhhhhhh güzel geçmiştir umarım :). Neeeeee 15 çeşit mi benim eşim bir çeşiti bulunca seviniyor garibimm
Vallahi benim yemeklerimle restaurant açsaydım köşeyi dönerdim:)
Ne yapayım eşimin bir zaafı var o da yemek
Canlar,
Biliyorsunuz benim baştan beri mastit olacak derecede sütüm çoktu. Üç gündür azalmak kelimesi yetersiz kalır sanırım tarif bulamıyorum... Emzirdikten sonra tek gögsümden 140-150 çıkarken, şimdi emzirmeden 60 çıkmaya başladı. Tamam aslında üç saatte bir 100 şuan kızıma yetecek bir rakam ama......ne oldu anlayamadım...
Kısmet, her işte hayır vardır diyip geçeceğim ama oğlumda çok içimde kalmıştı emzirmek, inşallah kızımda kalmaz. Bana "AYY BARİ BU 6 AY EMSEYDİ" diyenlere laflarını yutturmayı da istiyordum doğrusu...
Sormak istediğim ise şu; regl olanlar acaba öncesinde sütlerinde ani bir azalma hissettiler mi? Bir belirtim yok ama acaba regl mi olacağım? Eğer böyle bir durumunuz olduysa sonrasında eskiye döndü mü süt miktarınız çok merak ediyorum...
Ben 8 aylikken regl olmustum azalmisti sutum oncesinde, dusun ki gunduz hic emzirmiyordum, gece uyumadan once ve uyanirsa emziriyordum 9 aylikkende sut bitti zaten, dolayisiyla azalinca regl oluyorsun ve regl olunca da kisa sure sonra sut bitiyor, bende oyle oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?