Ben 8 aylikken regl olmustum azalmisti sutum oncesinde, dusun ki gunduz hic emzirmiyordum, gece uyumadan once ve uyanirsa emziriyordum 9 aylikkende sut bitti zaten, dolayisiyla azalinca regl oluyorsun ve regl olunca da kisa sure sonra sut bitiyor, bende oyle oldu yani
Ayyy şımardım şimdi yaş 35 olunca bunu duymak hoş geliyor teşekkür ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar konusulmus sanirim. Ben dr.una danistim..cok sicak. Gunde birkac tatli kasigi su ver dedi.
Ben de kaynatip sogurtup veriyrm..ozellikle oglen..zaten banyoda da suyu iciyr)
Sadece anne sutu aliyr oglum.
Çeşme suyunu mu kaynatip veriyorsun. Hazir su versek birsey olur mu acaba
Bitmez o bilmisler. Eskiden bilmis teyzeler varmis simdi bilmis amcalar daha fazla. Hele benim babam. Ne olsa "baba yapma" dedigimde ilk cumlesi "bisi olmaz bisi olmaz. Alissin". Zaten ben de bostan korkulugu hicbirsey bilmiyrmInsanların sürekli vaaz vermesine sinir oluyorum artık.. Herkes çok biliyor maşallah, anne içgüdüsü ile ben çocuğuma bakabilirim ve dilinden anlayabilirim.. Nedir bu bilmiş tavırlar ile bize davranışları hiç çözemiyorum. Zamanında onlara çok yapılmış heralde şimdi de aynısını onlar yapıyorlar. Sütün yetmiyor senin, göbeğin gitmemiş, bu çocuğun bir sıkıntısı var, bu çocuğun niye gazı var, bu giydirdiğinden sıkıldı vb. Daha olumsuz bir sürü şey ... ayyy patlıcam bi gün görecekler... 😡
Hayirli ugurlu olsun. Biz de istedik ama dr yaptirtmadi. Kendi bilecekmis sunneti; yasamasi lazimmis ;((Bu arada biz iki hafta once sunnet ettirdik oglumu merak eden olursa ayrinti yazarim...ne zamandir yazmiyorum cenem dustu herhalde:))
Bitmez o bilmisler. Eskiden bilmis teyzeler varmis simdi bilmis amcalar daha fazla. Hele benim babam. Ne olsa "baba yapma" dedigimde ilk cumlesi "bisi olmaz bisi olmaz. Alissin". Zaten ben de bostan korkulugu hicbirsey bilmiyrmiyi ki cok bilmisler ordusu varsa; mazallah nasil buyuturduk bu kuzulari onlar olmasa
Hayirli ugurlu olsun. Biz de istedik ama dr yaptirtmadi. Kendi bilecekmis sunneti; yasamasi lazimmis ;((
Kaldi o nedenle.
Insanların sürekli vaaz vermesine sinir oluyorum artık.. Herkes çok biliyor maşallah, anne içgüdüsü ile ben çocuğuma bakabilirim ve dilinden anlayabilirim.. Nedir bu bilmiş tavırlar ile bize davranışları hiç çözemiyorum. Zamanında onlara çok yapılmış heralde şimdi de aynısını onlar yapıyorlar. Sütün yetmiyor senin, göbeğin gitmemiş, bu çocuğun bir sıkıntısı var, bu çocuğun niye gazı var, bu giydirdiğinden sıkıldı vb. Daha olumsuz bir sürü şey ... ayyy patlıcam bi gün görecekler... 😡
Cnm henuz regl.olmadim.
ama dun ilk kez LACTAMIL ictim 1 bardak. Denemek icin. Bu sabah sutumun biraz arttigini gordum. Bir dene istersen cnm.
Bana normal dogumla sezeryandan sonra gobegin,birine nazaran digerinde daha cok kalmasinin sebebini bilen biri anlatabilir mi?
Evet.Ciddi anlamda merak ediyorum..
Ocu teyzelerde sezeryanda icinin daha az temiz kaldigini savunurdu ama ogrendik ki sezeryanda iciniz daha cok temizlenir ve kanama normale gore az olur..
Nedense hep gordugum sey normal dogum yapan sezeryani sezeryan yapan normali mama veren vermeyeni,mama vermeyen zararini konusuyor..
Eminim kimse bunlari keyfinden secmedi.
Bir de arkadaslar kendinizle bu kadar savas vermeyin,hersey kisa surede olacak olsa 2 ayda dogururduk..9 ay bir duzenle ilerlemis vucuttan cabucak toparlanmasini neden istiyoruz? Tabi ki istediginizde ve zamani geldiginde kurtulacaksiniz kilolardan..Hatta kurtulamayadabiliriz ama biz kendimizi bu kadar ezdikce karsimizdakilere daha cok cesaret veririrz laf etmeleri icin..
Daha minislerin pesinde kosturacak enerjide lazim bol bol kosturacagiz insallah :)
Sizlere de bahsettiğim şeylerin bazılarını yapmaya başladım
En önemlisi sağmak tabii
Dün gece süt bittikten sonra tam bir saat sağdım!
Bugun biraz etkisini gördüm
Düzenli sağarsam daha iyi olur inş.
Bugun öğleden sonra Deren de iyi emdi, biberon da aldı sasırdım
Diğerleri kirli diye Nuk verdim ondan içti
Ne zamandır ilk kez yutarak isteyerek içti sevinçten göbek attım bir de beste yaptım geçtim karşısında oynadım:)))))
Bişey sormak istiyorum, bebişinizi nasıl uykuya dalmasını sağlıyorsunuz? Bizimki memede uyuyordu şimdi ise ayakta sallayarak uykuya geçiş yapabiliyoruz. Bu böyle sürüp gidecek mi başka yol yok mu acaba, fikirleri bekliyorum. Beşiğine koyduğumda kendiliğinden uyusa mesela ne güzel olur ama nerdeeee
Benim kiz bugun delirdi, canima okudu. Binbir guclukle emzirdim, uyumasi lazim hala agu agu yapiyor :banghead:[/Q
Bemki hiç uyumuyo sallamaya alıştırmadık kucağa alıştırmadık ama yok sallasam da uyumuyo anlamadım gitti bazen 5 6 saat uyanık kaldığı oluyo uyuyuncada 4 5 saat uyanmıyo tam bir inatçı
Kızlar bayramınız kutlu olsun..size bişey sorcam ben bebek şampuanı chicco kullanıyorum siz ne kullanıyosunız
Bişey sormak istiyorum, bebişinizi nasıl uykuya dalmasını sağlıyorsunuz? Bizimki memede uyuyordu şimdi ise ayakta sallayarak uykuya geçiş yapabiliyoruz. Bu böyle sürüp gidecek mi başka yol yok mu acaba, fikirleri bekliyorum. Beşiğine koyduğumda kendiliğinden uyusa mesela ne güzel olur ama nerdeeee
35 misaka yapiyorsun sanirim 25 en fazla 28 duruyosun cikolata yiyodum agzim acik kaldi bi masallah sana 2 si kuzularina :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?