2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhaba sevgili Mayis annesi bacilarim:)))

Bidiklarla ilk bayramimiz kutlu olsun:) Sizleri yanaklarinizdan, bidiklari minnak ayaklarindan operim:)

Ne zamandir yazamadim daha sik ugriycam insallah... Bugun bidigim 3 aylik oldu sukur Allahima...

Ben kafasina mustela kopuk, vucuduna bioderma jel sampuan kullaniyorum, anne bakim urunleri duskunu olunca bebise de yansiyo galiba:)

Bu arada biz iki hafta once sunnet ettirdik oglumu merak eden olursa ayrinti yazarim...ne zamandir yazmiyorum cenem dustu herhalde:))

Ya ben regl oldum sutum zaten azdi simdi bitcekmi pff benim kizlar emmek istemedi oglan bari emse memeyede cok duskun ama sut yetmiyo ve suan oyle bir regl oluyorumki afedersiniz batmayan pantolon kalmadi pet yetistiremiyorum (

Arkadaslar konusulmus sanirim. Ben dr.una danistim..cok sicak. Gunde birkac tatli kasigi su ver dedi.
Ben de kaynatip sogurtup veriyrm..ozellikle oglen..zaten banyoda da suyu iciyr )
Sadece anne sutu aliyr oglum.

Çeşme suyunu mu kaynatip veriyorsun. Hazir su versek birsey olur mu acaba

Bitmez o bilmisler. Eskiden bilmis teyzeler varmis simdi bilmis amcalar daha fazla. Hele benim babam. Ne olsa "baba yapma" dedigimde ilk cumlesi "bisi olmaz bisi olmaz. Alissin". Zaten ben de bostan korkulugu hicbirsey bilmiyrm iyi ki cok bilmisler ordusu varsa; mazallah nasil buyuturduk bu kuzulari onlar olmasa

Bu arada biz iki hafta once sunnet ettirdik oglumu merak eden olursa ayrinti yazarim...ne zamandir yazmiyorum cenem dustu herhalde:))
Hayirli ugurlu olsun. Biz de istedik ama dr yaptirtmadi. Kendi bilecekmis sunneti; yasamasi lazimmis ;((
Kaldi o nedenle.

Enteresan:) Sağlıkla ilgili birşey dese tamam da, yaşayıp yaşamamasına dr ne karışırmış, Allah Allah bir yaşıma daha girdim.....

Sanırım onlar da çoğu zaman sırf konusup birşeyler söylemiş olmak için söylüyorlar.

Cnm henuz regl.olmadim.

ama dun ilk kez LACTAMIL ictim 1 bardak. Denemek icin. Bu sabah sutumun biraz arttigini gordum. Bir dene istersen cnm.

Sizlere de bahsettiğim şeylerin bazılarını yapmaya başladım
En önemlisi sağmak tabii
Dün gece süt bittikten sonra tam bir saat sağdım!
Bugun biraz etkisini gördüm
Düzenli sağarsam daha iyi olur inş.

Bugun öğleden sonra Deren de iyi emdi, biberon da aldı sasırdım
Diğerleri kirli diye Nuk verdim ondan içti
Ne zamandır ilk kez yutarak isteyerek içti sevinçten göbek attım bir de beste yaptım geçtim karşısında oynadım:)))))

Aaa yok olur mu
Teyzelerden daha mı iyi bilicezzz töbe haşaa
Sezeryanda bebeği alıp öyle hop diye kapatıveriyolar
Cumbul cumbul kalıyoz öyle:)

Benim kiz bugun delirdi, canima okudu. Binbir guclukle emzirdim, uyumasi lazim hala agu agu yapiyor :banghead:

Masallah cok sevindim. Yesin kuzucuk. Yesin de buyusun

Bişey sormak istiyorum, bebişinizi nasıl uykuya dalmasını sağlıyorsunuz? Bizimki memede uyuyordu şimdi ise ayakta sallayarak uykuya geçiş yapabiliyoruz. Bu böyle sürüp gidecek mi başka yol yok mu acaba, fikirleri bekliyorum. Beşiğine koyduğumda kendiliğinden uyusa mesela ne güzel olur ama nerdeeee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla fazlaca cesitlerimiz mevcut
Bugun delirtti beni, zorla emziriyorum. Doyduktan yatagina koydum biraz kipirdadi sonra uyudu. Butun.gun canina okudum annemin bari kendim uyuyayim demis olmali
Henuz bi duzenimiz yok, bazen memede uyuyor bazen sallayarak bazen kendi kendine vs vs. Cok uykusu geldiginde karninin tok oldugundan emin olduktan sonra yatagina koysan da uyumuyor mu?

Ben genelde emzirip kendim de uyuyor gibi yaparak
Gündüz daha kısa kolay uyuyor sanki
Gece uykusuna daha zor dalıyor
Beni yanında istiyor

35 mi saka yapiyorsun sanirim 25 en fazla 28 duruyosun cikolata yiyodum agzim acik kaldi bi masallah sana 2 si kuzularina :)

Utandırıyorsunuz beni minyon olduğum için pek yaşımı göstermediğimi söylüyor herkes çok seviniyorum çok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…