2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Canim sakin ol, ben de gunlerdir ayni dertle boğuşuyorum. Kizim da 2 gun once 5 saat boyunca emmedi her meme vermek istedigimde bagirdi agladi. 2 gun emziremedim dogru duzgun. Deren benim kizimda buyuk ustelik o yuzden 6 saat diyince sasirmadim. Sanirim sakin olmamiz gerekiyor bi cok arkadasta ayni dertten muzdarip ustelik. Demekku sıcaklar yuzunden diyorum artık dun biraz esiyordu bu sefer emdi 2 saatte bir. Yikamanin da etkisi buyuk sanirim verem asini oldu diye 3 gun yikayamamistik dun yikayinca kendine geldi biraz cocugum. Gerekirse gundr 2 kere suyun altina sokup çıkarmak gerekiyor belkide
Ben bile gunde 3 kere dusa giriyorum. Kızım da boncuk boncuk terliyor surekli. Ama panik yapma bence sende. Ben 2 gun inat ettim mama vermedim bakalim bugun nasil olcaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mayis annelerinin ve kuzularinin bayramini kutlarim :))

Eklentiler

• $1406535166351.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 61

Bu süt olayı cidden karmaşa Ayazda çok az emiyor sonra saatlerce istemiyor bende burda okuyunca aynı şeyleri takmıyorum kafama. Hava çok sıcak onlarda haklı sık sık yıkıyorum ben biraz faydA ediyor. Kısmeti kadar emecekler ne yapalım. Üzülme sende ne olur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mayis annelerinin ve kuzularinin bayramini kutlarim :))çok tatlısınızn maaşalllah size....

sanırım ben 6 ay regl olmamıştım.cokta hatırlamıyorum aradan 8 sene gecti ...ama sutum azalıyor diye memeleketten şişe şişe boza getirtmiştim..şimdi bi hafızamı yokladımda adet olduğum zamanlara mı denk geliyor ne????ben buyuduğu için sut ihtiyacı artıyor diyordum...ek gıdaya çok dayanmamıştım önceliği sute veriyordum...

Eki Görüntüle 1203266

İyi bayramlar teyzoşlar

ama çok tatlısınız siz...

Cnm henuz regl.olmadim.

ama dun ilk kez LACTAMIL ictim 1 bardak. Denemek icin. Bu sabah sutumun biraz arttigini gordum. Bir dene istersen cnm.

Arkadaslar konusulmus sanirim. Ben dr.una danistim..cok sicak. Gunde birkac tatli kasigi su ver dedi.
Ben de kaynatip sogurtup veriyrm..ozellikle oglen..zaten banyoda da suyu iciyr )
Sadece anne sutu aliyr oglum.

Sık sık duş aldırma olayını deneyeceğim
Altını hemen hemen her açmada yıkıyordum ama bir de böyle deneyeyim sagol cnm

Hey Allah'ım bu ne lokumluk böyle, maaşallah annesi kızına

Ama bizim kilo alımı çok beter çıktı
Emiyor uyuyor ağlamıyor diye takmadım ama biberonla 3 saatte 50 içmeye razı sadece gerisi zorla
Gece daha da kötü
İyi ki erken farkettim üç saatte 50 çektiyse gögsümden azalmaz mı sut
Ben de dayanıyor sagmıyordum azalsın dıye
Meger zaten azalıyormus kızım sayesınde

Eki Görüntüle 1203266

İyi bayramlar teyzoşlar

Çok tatlısın çokk öpüyorum üçünüzü de iyi bayramlar

Bende daha regl gıbı bır durum da yok ama bakalım
İnş düzelir kilo alımı
Tahililer de yarın aksam çıkacak

Kızlar bayramınız kutlu olsun..size bişey sorcam ben bebek şampuanı chicco kullanıyorum siz ne kullanıyosunız

Eki Görüntüle 1203266

İyi bayramlar teyzoşlar

Oyy masallaahh meleklerimize
Nice bayramlara insallah..

Birsey cikmamasi sevindirici..
Sinirlenme canim buna cok sukur..
Demir'de yasadigin sıkıntilari unutma..
Baskalarinin 6 ay emse bari dusunceleride birak onlara kalsin..icten ice insan onlari dinlemiyor degil ama nasibin onune gecilmez..
Sadece ac kalmasin,sagligi ile ilgili bir problem olmasin yeter ki..
Sen elinden geleni yaptin yapiyorsun,yasadiklarinda tek basina basa cikiyorsun,Demir'le ilgili olanlar,kilonla ilgili takildiklarin hersey bir etken ve en onemlisi nasip..
Kendini farkli hissetme..

Meleklerinizle saglikli huzurlu neseli nice bayramlara kizlar :)
Hepberaber seneler gectikce nice paylasimlara insallah..
Bayram gunu gezerken sizleri hayal etmek,merak etmek guzel :)
iyi ki varsiniz..♡

Insanların sürekli vaaz vermesine sinir oluyorum artık.. Herkes çok biliyor maşallah, anne içgüdüsü ile ben çocuğuma bakabilirim ve dilinden anlayabilirim.. Nedir bu bilmiş tavırlar ile bize davranışları hiç çözemiyorum. Zamanında onlara çok yapılmış heralde şimdi de aynısını onlar yapıyorlar. Sütün yetmiyor senin, göbeğin gitmemiş, bu çocuğun bir sıkıntısı var, bu çocuğun niye gazı var, bu giydirdiğinden sıkıldı vb. Daha olumsuz bir sürü şey ... ayyy patlıcam bi gün görecekler... 😡

Kızlar bayramınız kutlu olsun..size bişey sorcam ben bebek şampuanı chicco kullanıyorum siz ne kullanıyosunız

Johanses bayb kulkaniyorum ama membun degilim buyuk kizimda sebamed kullaniyodun cok memnundum almis bulundugumuz icin henuz degistiremedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…