Gece uykusunu uzun ve kesintisiz mi uyuyor pekii?
kızlar bugünde dert yanayım size eşim bebek olsun pek istemiyordu aslında şimdi istiyor ama ben araştırıyorum soruyorum kendimi eğitiyorum çocuk gelişimi konusunda ama eşimde hiç böyle şeyler yok çok çalışıyor yorgun gelince film izliyor internete takılıp kafa dağıtıyor hep ama araştırmıyor bana soruyor bazen hangi yöntemleri öğrendin bugün bakalım diye ama kendisi araştırmıyor...biliyorum anne en çok ilgilenecek ama 3- 4 yıl sonra kız çocuk babaya aşık olur ve onunla kızım arasındaki iletişim benimkinden bile önemli olacak acaba eşim işin içine daha mı çok girmeli ya da eşimi ben mi daha çok sokmalıyım işin içine...sizinkiler nasıl şimdilik uzaktan mı bakıyorlar bebek işine???:26:
Esimin tarafi 1. Oglan cok babaya benzedigi icin asiri seviyorlpr. Ama 2 numara bana benziyor benden pek haz edilmiyor:) tabi daha 3 aylik bebek belli olmaz ama cok gulec tum dengeleri bozabilir. Cana yakin olmasi da muhim
Evet gece uykumuz çok şükür iyi, kafayı vurup yatıyor 4 - 5 saat, nadiren 6 saat uyuduğu oluyor. Ama evde çıt çıkmayacak, sessizliğe fena alıştı. Ses duyunca hemen irkilip uyanıyoruz. Birde beşiğine koyduktan sonrada uyanıyor hemen sallayıp uykuya dalmasını sağlıyoruz.. Ama hep bir sallama mevcut, yeni bi taktik bulmam lazım, salla salla nereye kadar dimi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya benim kizim da bu aralar pek emmek istemiyor... dilinde beyazlik var,pamukcuk mu acaba diye doktorunu aradim bi ilac verdi, ondan suruyoruz ama hala gecmedi... cok agliyor bazen kizarana kadarbi de ellerini yiyor, ben parmagimi verince isirmaya basliyor... acaba dis etleri mi kasiniyor, dis cikarmak icin cok erken ama ya degil mi? Tukuruk de cok geliyor... bu arada 5 kilo oldu ancak...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim kızımdanda sürekli tükürük geliyor ve eli hep ağzında doktor olabilir damakları kalınıyordur dedi. Hepimizde aynı durumlar söz konusu panik yapma atkadaşım ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu kadar işi iki cocukla nasıl yapıyorsun sastim kaldım valla..ben bi kahvaltı zor hazırlıyorum kızım durmuyo ki pusette falan..anladım benim kız çok yaramaz
Aspiratör esliginde kahvalti :) ayni biz:) iki cocuklu olmanin benzer yanlarini yasiyoruz :))
Ben sürekli anlayış gösterdikçe eşim daha fazlasını istiyor ve bekliyor etrafımızda bizim kadar aileyle vakit geçiren bir çift daha yok ben hiç zevk almamaya başladım bu yaşantıdan benim kadar kv ve görümcesiyle görüşen bir kişi daha yoktur daraldım ... Eşim yiğenini mutlu etsin annesini ablasını mutlu etsin biz de oğlumla bekleyelim sıra bize gelecek diye ne yazık ki eşimden gün geçtikçe soğuyorumCanim cok tehlikeli sular. Valla durustlukle samimiyetle zor cozulur karsindakiler bu meziyetlere sahip degilse o kurallara gore oynamalisin. Esini tamamen kendi tarafina alana kadar asla kardesleri annesi icin bisi deme. En az 2 yila ihtiyacin var agir agir islemek gerekiyor hoslanmadigin kotu niyetli insanlarla mesafeni acabilmek yahut seni incitmelerini onlemek icin. Once esini tam anlami ile kendi tarafina almak ve tatli tatli alt bilincine gercek aileniZin siz ve bebeginizden olustugunu diger her akrabanin cemberin disi oldugunu kafasina sokmak gerekiyor. Allah kolaylik versin. Ben hala ugrasiyorum esimi bu yola sokmak icin. Ama valla politikacidan beter oldum dogrucu davutluktan bugunlere geldik . Daha iyi sukur. 6 yil oldu evleneli.
Soguma aksine isinmalisin ne yazikki. Bizi neresdeyse ayiriyorlardi. Ben coknet bir cikis yaptim sonrasinda da ablamin yazligina gittim. Esimdwn telefonla baski gorunce barisicaksin ara gibi e sen bilirsin ben yasarim taniyorsun beni gayette iyi idare wderim deyip rest cektim. 1 hafta aglasm da sizlasam da teli acmadim. Dogumm gunumde 9 saat yol tepip geldi binbir jestle suprizle kutlama yapti. Ama sonra bir bayramda kv ozur diledi baristik. Sonra uyandim bu dengeye ayak uydurmayi ogrendim. Esimi ne kadar tepki verirsem cevresi o kadar gaz veriyor evde huzur kalmiyor. Esini yanina alip agir agir mesafe koymak onemli. Akilli olmak cok obemli ilk yazdigim gibi politik olmak sart. Simdi yorgunsun ama kafani rahatlat. İnsallah sikintini cozuceksin.Ben sürekli anlayış gösterdikçe eşim daha fazlasını istiyor ve bekliyor etrafımızda bizim kadar aileyle vakit geçiren bir çift daha yok ben hiç zevk almamaya başladım bu yaşantıdan benim kadar kv ve görümcesiyle görüşen bir kişi daha yoktur daraldım ... Eşim yiğenini mutlu etsin annesini ablasını mutlu etsin biz de oğlumla bekleyelim sıra bize gelecek diye ne yazık ki eşimden gün geçtikçe soğuyorum
Ben sürekli anlayış gösterdikçe eşim daha fazlasını istiyor ve bekliyor etrafımızda bizim kadar aileyle vakit geçiren bir çift daha yok ben hiç zevk almamaya başladım bu yaşantıdan benim kadar kv ve görümcesiyle görüşen bir kişi daha yoktur daraldım ... Eşim yiğenini mutlu etsin annesini ablasını mutlu etsin biz de oğlumla bekleyelim sıra bize gelecek diye ne yazık ki eşimden gün geçtikçe soğuyorum
Benim dolmalik fistik (cam fistigi) kürü ise yaradi saniyorum ki yarin sonuncu gun icecegim..
Ilk defa gunduz gogsumun doldugunu hissediyorum,dun Sezen'i sag tarafimda tasiyamadim gogsumden..
Tabii bayramada denk gelmesi nedeniyle tatli-su ikilisininde onemi var mi bilmiyorum :)
Ama cam fistigi protein acisindanda zengin oldugu icin doyurucu oldu..
Bu kurler 1 haftalik kizlar bilmeyenler varsa,duzenli beslenmenin disinda extra alarak ya da hazirlayarak yaptiginiz hersey zamanli olmali uzun sureli degil..
Bir de Promum(elmali) icmistim dun yarim sise,fistigi devam ettigim icin icmedim devamini ama onunda 3 gunluk bi kullanimi var onu deneyecegim icindekiler cok ilgimi cekti..
Sizin ya da eşinizin ailesinden, çocuklarınızdan birine farklı muamele yapan (kayıran) kimseler var mı?
Genellikle ilk çocuklar el üstünde tutulup, ikinciye aynısı yapılmıyor gibi hissediyorum da.....
canım bence cok takılma esin bişi demiyorsa gerikalanlar konussun dursun. Sanırım esinin ailesi ile de fazla görüşmüyorsunuz görüştüğünüzde de biraz istedikleri gibi giyinirsin olur biter fazla zıtlaşırsan bu sefer esine söylenmeye baslarlar canını daha cok sıkarlar.
El kızı olunca böle oluyor malesef kendi kızları evlatları cok degerli oluyor. Benim kayınpederim çok iyi hiçbirşeye karışmaz ama görümcem eşime biraz laf gecirse aile hayatımız karışacak dereceye getirir. Lohusalığımda bebeğim huysuz durmuyor deil yemek yemek su bile içemiyordum. Eşim anneme yolladı kendi evde yalnız kaldı. Görümcem, kardesim aç kaldı vah vah tüh tüh diye diye gıcık etti beni. Ben ac kalmısım bebek emziyormusum umurlarında bile değilim.
En sonunda esime artık muhalefet olmayı kessin yoksa cok kötü patlarım aile de kaos cıkarırım dedim. Saolsun konuyu konusarak kapattırdı. Şimdi sesi çıkmıyor.
bu arada esime samsung galaksi al dedim bahsettiğin telefondan:) tamam dedi. Cümlenin geri kalanı " ağutos da benim doğum günüm de bana telefon alalım. Sonra senin doğum gününde sana alalım. Bu arada benim doğum günüm ocak ayında. Ağzını burnunu kırdıtcak bana bu adam.
Boşver sen o densizleri iki üç aylık bebeği olup mankenmi olacakmışız yani.Az once bi akrabamizin bebek mevludune gittik sinirlerim tavan yapti. Kizim hic durmadi surekli agladi herkes ay hastami ay su mu bu dedi durdu . Vah vah yaziklar da cabasi. Üstüne ustluk kadinin teki de kac aylik hamilesin bebeginde kucuk ama dedi gobegime bakarak. Zaten oturmafim daha bebek agliyo diye oturmadik fazla. Sinirden deliye dondum yaaa
Az once bi akrabamizin bebek mevludune gittik sinirlerim tavan yapti. Kizim hic durmadi surekli agladi herkes ay hastami ay su mu bu dedi durdu . Vah vah yaziklar da cabasi. Üstüne ustluk kadinin teki de kac aylik hamilesin bebeginde kucuk ama dedi gobegime bakarak. Zaten oturmafim daha bebek agliyo diye oturmadik fazla. Sinirden deliye dondum yaaa
Sizin ya da eşinizin ailesinden, çocuklarınızdan birine farklı muamele yapan (kayıran) kimseler var mı?
Genellikle ilk çocuklar el üstünde tutulup, ikinciye aynısı yapılmıyor gibi hissediyorum da.....
Canim öyle kisiler var malesef kaynanamda bu tur insanlardan biridir...
Eltimin 1 oglu vardi 3 yaslarinda ve yeni dogmus kizini görmeye gittik hediyemizi alip...
Oglu okadar kiskanclik yapiyorduki firsat verseler öldurecekti kizi hala o kiz nasil 3 yasina geldi hayret ediyorum cunku bizim gözumuzun önunde ustune atladi ziplamak istedi resmen babasi dayanamayip vurdu...
O cocugu cok seviyordum ama bu hareketinden sonra ben bile sogudum ve buna ragmen kaynanam oglunuzla ilgilenin ona deger verin onu bosvermeyin onu gezdirin gibi hep onu diyerek nasihatler verdi...
Peki ya yeni dogmus kizi ?
O umrunda bile degildi malesef...
Kaynanam erkekleri hep daha önde tutar ve cok sever oyuzden ya 2 kizim yada 2 oglum olsun isterdim sirf bu ayrimciliktan dolayi...
Ama esim de oglan diyor baskada birsey demiyor buda anlasamadigimiz konulardan biridir bu yuzden ikincisine cesaret edemeyecegm kesindir.
Allahin isi hangisi hayirliysa o olsun dedigimde bile sinirleniyor cinsiyet secimi yapan ulkeler var onca para verilip istedigi cinsiyetle tup bebek sahibi olan bunu bile dusunuyor resmen benim ikinci cocugu dusunmeye hakkim bile yok artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?