Canim öyle kisiler var malesef kaynanamda bu tur insanlardan biridir...
Eltimin 1 oglu vardi 3 yaslarinda ve yeni dogmus kizini görmeye gittik hediyemizi alip...
Oglu okadar kiskanclik yapiyorduki firsat verseler öldurecekti kizi hala o kiz nasil 3 yasina geldi hayret ediyorum cunku bizim gözumuzun önunde ustune atladi ziplamak istedi resmen babasi dayanamayip vurdu...
O cocugu cok seviyordum ama bu hareketinden sonra ben bile sogudum ve buna ragmen kaynanam oglunuzla ilgilenin ona deger verin onu bosvermeyin onu gezdirin gibi hep onu diyerek nasihatler verdi...
Peki ya yeni dogmus kizi ?
O umrunda bile degildi malesef...
Kaynanam erkekleri hep daha önde tutar ve cok sever oyuzden ya 2 kizim yada 2 oglum olsun isterdim sirf bu ayrimciliktan dolayi...
Ama esim de oglan diyor baskada birsey demiyor buda anlasamadigimiz konulardan biridir bu yuzden ikincisine cesaret edemeyecegm kesindir.
Allahin isi hangisi hayirliysa o olsun dedigimde bile sinirleniyor cinsiyet secimi yapan ulkeler var onca para verilip istedigi cinsiyette tup bebek islemiyle cocuk sahibi olmayi bile dusunuyor resmen benim ikinci cocugu dusunmeye hakkim bile yok artik.
merhaba kizlar nasilsiniz sanirim arrik girebilicem iki gunluk bayram yeter....offf ewde hic bisi yetisemiorum her daginik hep kalkip yemek yapicam simdi anca bitti ewin tantanasi.....
canim su fistik olayi nedir kacirmisim izah edermisin bi......ve kisa zamanli derken simdi ben tahi pekmez yiorum 1 hafta yiyip ara mi wermeliyim....
Evlat ayrımı olurmu ya hiç kız erkek nasıl ayırıyorlar. Bebek sahibi olamayan bir dünya insan varken şaşırıyorum bu insanlara. Doğrusu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben hep ayrimla buyudum 1i erkek 3 kardesiz. En kucuk benim. Ablamsa en buyuk. Ama abim hep ayrilmistir. Ve daima en iyisi en guzeline ship olmasi icin caba gostermistir anne babam ve annanem. Benim dogumumu 35 yil sonra bile ona yapilan haksizlik olarak yorumlar. Daha fazlasina sahip olacakken ben herseyi bolmusum. Oysa 2. Ve 3. Cocuguz birde abim ilk olsaydi yanmistik. Hersey icin savas verdim o yuzden herkes anne babadan sikilir ben abiden. Yillar gecti. Ama ayrim altinda bir cocukluk ya sizi asi yahut biraz guvensiz yapiyor.
himmm anladim hayatimmmm sekerli su mesela bir su bardagina 10 ader cam fistigi dolmalik koyduk seker ne olcu tahmini .....8-10 tane dolmalik fistigi (cam fistigi) aksamdan ilik ve sekerli suya koyuyorsun gece bu suda bekletiyorsun sabah iciyorsun fistiklarida yiyorsun..
Bu da sut icin baska bir kür,1 haftalik oneriliyor boyle hazirlanan kurler,karisimlar o yuzden dedim..
Ben yarin sonuncuyu icecem iste,ise yaradi bende..Herkeste degisiyir tabii iste mesela incir suyu gaz sorunu yapmisti..
Kızlar kızımın çişi kokuyo ve kakası sarı cıvık doktora götürmeli miyim sizc
Sizin ya da eşinizin ailesinden, çocuklarınızdan birine farklı muamele yapan (kayıran) kimseler var mı?
Genellikle ilk çocuklar el üstünde tutulup, ikinciye aynısı yapılmıyor gibi hissediyorum da.....
Bizde tam tersi ufak olanlar seviliyo buyuklerin papucu dama atiliyo
Merhaba canim. Kaygilanmakta haklisin.
Burda hepimiz evlatlarimizin en ufak sikintiyi dahi çekmemesi için elimizden geleni yapmaya calisiyoruz.
10 saatlik yol 3aylik bi bebek için anneye göre gerçekten çok fazla. Benim annemler 45 dk uzaklıkta olduğu halde, kizim huzursuzsa o kadarlik mesafeden bile bazen korkuyorum inan..
Bence esinle güzel bi şekilde konuş. Ailesini özlemekte ve görmek istemekte hakli olduğunu, hatta şartlar daha olumlu olsaydi senin de gitmek isteyeceğini söyle..
Giderseniz yavrunuz için olumsuz olabilecek şeyleri bi önünüze dökün. Gitmezseniz olabilecek şeyleri de düşünün. Yani bi terazi yapip olumlu olumsuz olabilecek şeyleri degerlendirin..
Benim genelde yaptigim biseydir..
Hangi taraf agir basarsa onu yapmaya karar veririm.
Hangi karari verirseniz veriinn sizin ve bebisiniz için en doğru ve mutlu olabileceğiniz bi durum olur inş..
Bu arada bebisine de masallaahh)
bir arkadas cok iyi bir öneride bulunmuş olumlu olumsuz yönler diye..
aslında cok serinse bu sıcakta yolda gidip birden soğuğa alışmak zararlı olabilir ikiniz içinde..
maşallah miniğee
İkisi de kötü be cnm.
Benim de çocukluğum ayrımın en alası ile geçtiği için bu konuda yaram var resmen.
Belki de ondan hassasım bilmiyorum
Hazır bezler kokutuyor bazen, çişinin koktuğuna emin misin?
Anne sütü alıyorsa cıvık sulu olması normal, rengi de zaten sarı olmalı. Baska bir sıkıntısı yoksa biraz daha gözlemle bence.
Ewet eminim hatta geçen misafirlikte kadın dedi aa altına mı yapmış galbüki çişini yapmıştı ama kokuyordu enfeksiyon belirtisi midir acaba
Kotu tabi bende en buyuk cocugum benden kucuk iki kardesim var hep ornek abla modeli cizmek zorunda kaldim daha dogrusu zorunda birakildim simdi mesela benimde 3 cocugum var 3 parmaginin 3unude kes ayni kan akar evlat bu ya ayrim olurmu ama nedir ufak olana daha merhametli demiyimde ufak ya kiyamiyo insan yada ilkinde daha cahil oluyosun sonuncuda daha tecrubeli ama benim buyuk kizim 10 gun sonra 12 yasinda olcak mesela hala ufak bebek gibi nazlarim onu kendi icimde hesaplasirim hep kendimle ona karsi hep vicdanen kendimi rahatsiz hissediyorum cunku dogurdugumda yasim cok kucuktu ilgilenemedim gibi geliyo cok cahildim simdiki gibi herseyi arastirmazdim.. bizde baba tarafi cok ayrim yapar mesela kv acikca soyler ben şu torunlarimi severim şunlari sevmiyorum ve bunlari torunlarin yaninda soyler sonrada o cocuklardan sevgi bekler cok enteresanlar gercekten
Ewet eminim hatta geçen misafirlikte kadın dedi aa altına mı yapmış galbüki çişini yapmıştı ama kokuyordu enfeksiyon belirtisi midir acaba
Canm aynen dedigin gibi daha iki gun once ben burda yazmistim kizlar kizimin cisi kokuyo diye ama gozlerden kacti sanirim yorum gelmedi bende suan gozlemliyorum hala koku var ..ilk olarak acaba bezi cok durdu ondanmidir dedim iki saatlik bezindede ayni sorun oldu hani boyle vitamin icersinde kokar ya aynen oyle d vitamini kullaniyoz dedim acaba ondanmidir?hani bezin disindan anlasiliyo kokusu insallah sorun yoktur yaa pofff.kontrolu bekliyom doktor icin sen.gidersen banada bilgi verirmisin
Canm aynen dedigin gibi daha iki gun once ben burda yazmistim kizlar kizimin cisi kokuyo diye ama gozlerden kacti sanirim yorum gelmedi bende suan gozlemliyorum hala koku var ..ilk olarak acaba bezi cok durdu ondanmidir dedim iki saatlik bezindede ayni sorun oldu hani boyle vitamin icersinde kokar ya aynen oyle d vitamini kullaniyoz dedim acaba ondanmidir?hani bezin disindan anlasiliyo kokusu insallah sorun yoktur yaa pofff.kontrolu bekliyom doktor icin sen.gidersen banada bilgi verirmisin
İdrar yolu enfeksiyonu olsa, iştahı çok azalır ve kilo alımı hemen etkilenir. Koku olacak kadar enfeksiyon olsa huysuzluk be ateş gibi başka durumlar da olur diye tahmin ediyorum ama sağlık ocağı ya da hekiminden isteyip hemen bir idrar tahlili yaptır, için rahatlasın.
En azından tahlil yapınca idrarda kokuya neden olan başka bir madde varsa o da çıkar.
180 cc de çok ama bence abartmışlar
Fakat 3 saatte bir 40-50 içiyorsa aynen Deren gibi iştahsız hatta daha da iştahsız
Başka birşey var mı idrar kaka yaparken zorlanma
Koyu renk idrar bezde ya da farklı renk fazla cıvık ya da mukuslu kaka gibi?
Ne oluyor bu cocuklara böyle
Hepsi guzel guzel beslenip kilo alırkarken
Bir sürü arkadas istahsızlıktan sıkayet etmeye basladı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?