2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Evlat ayrımı olurmu ya hiç kız erkek nasıl ayırıyorlar. Bebek sahibi olamayan bir dünya insan varken şaşırıyorum bu insanlara. Doğrusu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

8-10 tane dolmalik fistigi (cam fistigi) aksamdan ilik ve sekerli suya koyuyorsun gece bu suda bekletiyorsun sabah iciyorsun fistiklarida yiyorsun..
Bu da sut icin baska bir kür,1 haftalik oneriliyor boyle hazirlanan kurler,karisimlar o yuzden dedim..
Ben yarin sonuncuyu icecem iste,ise yaradi bende..Herkeste degisiyir tabii iste mesela incir suyu gaz sorunu yapmisti..

Ben hep ayrimla buyudum 1i erkek 3 kardesiz. En kucuk benim. Ablamsa en buyuk. Ama abim hep ayrilmistir. Ve daima en iyisi en guzeline ship olmasi icin caba gostermistir anne babam ve annanem. Benim dogumumu 35 yil sonra bile ona yapilan haksizlik olarak yorumlar. Daha fazlasina sahip olacakken ben herseyi bolmusum. Oysa 2. Ve 3. Cocuguz birde abim ilk olsaydi yanmistik. Hersey icin savas verdim o yuzden herkes anne babadan sikilir ben abiden. Yillar gecti. Ama ayrim altinda bir cocukluk ya sizi asi yahut biraz guvensiz yapiyor.

Biz iki kardeşiz abimle aramda 10 yaş var ben çok şımartıldım sanırım bu yüzden. Annem hep kızım olduğu için mutluyum keşke büyüğüde kız olsa der der heryerde. Malum araya el kızı girince erkeklerden pek hayır gelmiyor. Bende çok istedim kızım olsun diye ana nasip iki erkek evladım oldu. Şimdilik bana düşkünler takii aşık olup başka bir kadın hayatlarının merkezi oluncaya kadar. Bunu şimdiden kabulleniyorum ancak hazırlarum kendimi. Kız çocuk çok ama çok farklı. Ben 35 yaşındayım annemle hergün görüşürüm defalarca telefonda konuşurum. Abim ise hiçte öyledeğil bayramda bile gelmedi yurtdışına tatile gitti ailesiyle. Ee normal bileyde diyemedi annem ama içten içe kırıldı anladım ben.
Ben anlayamıyorumki kız erkek niye ayırırlar. Kız olacağını bilsem üçüncüyü bile yaparım belki. Bir annenin bir kuzı mutlaka olmalı benim fikrimce. Ee tabi ben beceremedim oda ayrı mesele.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

himmm anladim hayatimmmm sekerli su mesela bir su bardagina 10 ader cam fistigi dolmalik koyduk seker ne olcu tahmini .....

Kızlar kızımın çişi kokuyo ve kakası sarı cıvık doktora götürmeli miyim sizc

Hazır bezler kokutuyor bazen, çişinin koktuğuna emin misin?

Anne sütü alıyorsa cıvık sulu olması normal, rengi de zaten sarı olmalı. Baska bir sıkıntısı yoksa biraz daha gözlemle bence.

bir arkadas cok iyi bir öneride bulunmuş olumlu olumsuz yönler diye..
aslında cok serinse bu sıcakta yolda gidip birden soğuğa alışmak zararlı olabilir ikiniz içinde..
maşallah miniğee

Sağolun kızlar önerileriniz için,sonuç tabiki gitmedik,bayramın 1. günü sakarya karasuya gittik 2. günü geri döndük büyüklerimizle bayramlaştık,bugünde eşim evdeyken temizlik yaptım bayramımız böyle geçmiş oldu,herkesin geçmiş bayramını kutlarım

İkisi de kötü be cnm.
Benim de çocukluğum ayrımın en alası ile geçtiği için bu konuda yaram var resmen.
Belki de ondan hassasım bilmiyorum

Kotu tabi bende en buyuk cocugum benden kucuk iki kardesim var hep ornek abla modeli cizmek zorunda kaldim daha dogrusu zorunda birakildim simdi mesela benimde 3 cocugum var 3 parmaginin 3unude kes ayni kan akar evlat bu ya ayrim olurmu ama nedir ufak olana daha merhametli demiyimde ufak ya kiyamiyo insan yada ilkinde daha cahil oluyosun sonuncuda daha tecrubeli ama benim buyuk kizim 10 gun sonra 12 yasinda olcak mesela hala ufak bebek gibi nazlarim onu kendi icimde hesaplasirim hep kendimle ona karsi hep vicdanen kendimi rahatsiz hissediyorum cunku dogurdugumda yasim cok kucuktu ilgilenemedim gibi geliyo cok cahildim simdiki gibi herseyi arastirmazdim.. bizde baba tarafi cok ayrim yapar mesela kv acikca soyler ben şu torunlarimi severim şunlari sevmiyorum ve bunlari torunlarin yaninda soyler sonrada o cocuklardan sevgi bekler cok enteresanlar gercekten

Hazır bezler kokutuyor bazen, çişinin koktuğuna emin misin?

Anne sütü alıyorsa cıvık sulu olması normal, rengi de zaten sarı olmalı. Baska bir sıkıntısı yoksa biraz daha gözlemle bence.

Ewet eminim hatta geçen misafirlikte kadın dedi aa altına mı yapmış galbüki çişini yapmıştı ama kokuyordu enfeksiyon belirtisi midir acaba

Ewet eminim hatta geçen misafirlikte kadın dedi aa altına mı yapmış galbüki çişini yapmıştı ama kokuyordu enfeksiyon belirtisi midir acaba

Canm aynen dedigin gibi daha iki gun once ben burda yazmistim kizlar kizimin cisi kokuyo diye ama gozlerden kacti sanirim yorum gelmedi bende suan gozlemliyorum hala koku var ..ilk olarak acaba bezi cok durdu ondanmidir dedim iki saatlik bezindede ayni sorun oldu hani boyle vitamin icersinde kokar ya aynen oyle d vitamini kullaniyoz dedim acaba ondanmidir?hani bezin disindan anlasiliyo kokusu insallah sorun yoktur yaa pofff.kontrolu bekliyom doktor icin sen.gidersen banada bilgi verirmisin

Ne yapacaksın, bazı insanların yüreğinde herkese yetecek kadar sevgi yok demek ki, seçmek zorunda kalıyorlar

Anne ve babanın ayırım yapmaması ve ayırım yapanlara tepki vermesi (bunun çocuk tarafından görülmesi) önemli bence.

Buarada ben de üç çocuklu olmak isterdim, eminim çok güzel bir duygudur. Topiği takip eden tek üç çocuklu annesi sensin sanırım. Güle güle büyüt evlatlarını...

Son düzenleme:

İdrar yolu enfeksiyonu olsa, iştahı çok azalır ve kilo alımı hemen etkilenir. Koku olacak kadar enfeksiyon olsa huysuzluk be ateş gibi başka durumlar da olur diye tahmin ediyorum ama sağlık ocağı ya da hekiminden isteyip hemen bir idrar tahlili yaptır, için rahatlasın.
En azından tahlil yapınca idrarda kokuya neden olan başka bir madde varsa o da çıkar.

Canım genelde o vitamin gibi koku, hazır bezlerden kaynaklanıyor ama diğer arkadaşa da söyledim çok rahatsız edecek bir koku ise, ben olsa idrar tahlili yaptırırdım.

Bizimki çok çiş yapıyo yaptığı dakika değiştiremiyorum açıkçası kalıyo bezi biraz Yarın sağlık ocağına gidicem de orda bilirlermi sorayım ne diyolar insan endişe ediyo enfeksiyonsa böbreklere falan yayılabilirmiş Allah korusun..

Sağol canım içimi rahatlattın öyle bir durum yok kilo alımına yarın sağlık ocağında baktırıcam inş bişeyi yoktur

Günaydın malum tatıl bıttı iş bası ,
yok be canım kaka zaten bızde 4-5 gunde bır yapılıyor ama sorun yok.
sadece iştahsızlık bizimki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…