Evi sildim canım, çok sağol :) bebeğim randımanlı emmiyor malesef10-20 cc sağıp emek emek biriktirdiğim sütlerden çözdürüp biberon verdim, onuda almadı, sütümde ziyan oldu ama o kadın evimden uzak olsunda, herşey düzelecek inşallah.
Bizimki de bebeğin karnına pat pat vurdu sonra da yüzüne tükürdü! Ben de okudum çarkına :) kaç yaşında olursa olsunlar zaten kıskanacaklar. Ben memnunum yaş aralığından. İkisi beraber büyüyolar. Onlarla ilgilenmekten bebeğe vakit ayıramıyoruz. Gerçi ben çok ilgiye alıştırmadım. Fazla ilgi fedakarlık insanoğlunu bozar. Bencil olurlar. Hem biz de insanız yetemeyiz ki herşeye aynı anda. Üzme kendini. Bizim 90 lar kuşağı terlikle büyüdü noldu sanki hehehekasma kendini elinden geleni yapıyorsun daha napabilirsin ki
Maaşallah böyle çirkine can kurban, boncuk gözlüü:)
Geçen gün dışarı çıkarken legosunu almasına izin vermedim diye Demir de bana tükürdü. Uyarmama rağmen defalarca yaptı.
Kardeşini çok seviyormuş gibi davranıyor ama buaralar öfke kontrolünde sorun yaşıyoruz. Yaptığı şey neyse de, resmen ruhum inciniyor bu hareketlerinden sonra. Ne oldu benim uslu, konuşarak halleden oğluma diye? Onunla hiç ilgilenemiyorum ihmal ediyorum diye dağılıyorum.
Bizim evde hiç dayak yoktu çocukluğumuzda ama sevgisiz, ilgisiz büyüdük. Onun sonucunda da böyle çocukları üzerine aşırı titreyen, her istediklerini yapmaya çalışan ebeveynler ortaya çıkıyor...
Aay Bruce Willis'in bebeklik resmini koymussun yanlıslıkla:))
Maaşallah büyümüş te küçülmüş ve o bakışlar çok fena yakacak kızları, dikkat edelim valla
Maşallahhh çok yakışıklı
Oyy masallaaahh :nazar Allah nazarlardan korusun..
Yakisikli yahu
Bariz ben erkegiim diyor :)
Yaalniz bakislar cok yaramaz :)
Günaydın canlar teşekkürleri ben kuzeyimin adına kabul edıyorum.
Güzel bir hafta sonu dilerim hepinize .
Bugun bizim 5. evlilik yıldönümümüz.
Rabbım 5. yılımızda bıze boylesı bır guzellıgı hedıye ettıgı ıcın ona sukurler olsun.
hepınızı opuyorummmm ...
Nice yıllara Sibel'cim eşin ve oğlunla
bende sağarsam sanki aç kalacağından korkuyorum.dün ilk kez sağdım iki gündür hastaneye gidiyorum.mecbur sağdım ama çok bi süt çıkmadı emzirmeden 75 çıktı.
Kızlar bir sorum olacak, kilo alımının yavaşlaması hatta durması için çok erken değil mi? 3 ay kontrolünde yine 600 gr ve üstü şeklinde bir kilo alımı mı olmalı? Şayet öyleyse bizde durum vahim gibi duruyor
Benim çikinim
Nasıl da büyüdüler
Hele abisiyle yiuğraşmaltan anlmadım ne ara büyüdü kuzum benim
sanada geçmiş olsun canım, kayınvaliden gitti ya gözün aydın, yavaş yavaş düzene girer bebeğinin emmesi, arkadaşların dediği gibi stresden aman sakın uzak dur.
Kiloya çok takılmayalım ama normal gelişimlerini takip etmek için bilmemiz gerekirse;
3-4 ay için günde yaklaşık ortalama 30 gr
4-6 ay için 18 gr
7-9 ay 12 gr (anne sütü için geçerli değerler)
Benim çikinim
Nasıl da büyüdüler
Tatlım günaydın arkadaslık isteğini Kabul ettım sezenimize bakmak istedim ama bulamıyorummm ben bu album tarafını pek bılemeıyorum zaten :)
Nasıl yapıcam yardımcı olabılırmısın ?
Günaydın canlar teşekkürleri ben kuzeyimin adına kabul edıyorum.
Güzel bir hafta sonu dilerim hepinize .
Bugun bizim 5. evlilik yıldönümümüz.
Rabbım 5. yılımızda bıze boylesı bır guzellıgı hedıye ettıgı ıcın ona sukurler olsun.
hepınızı opuyorummmm ...
canımm sağol, s4 zoom markası, ama dün gece eşime anlattım durumu, ve gösterdi yerini, aynen o 'sym' ye girdikten
sonra bir adım daha tıklamam gerekiyormuş :))
kayınvalidemlerle altlı üstlü yaşıyoruz, gündüzleri genelde üst katta
oluyoruz ve oğlum uyusa bile bilgisayar başına geçip
oyalanmak görüntüsü vermek istiyorum, birşey demez ama ben yine tedbirli olmak istiyom
ama telden her an bakabiliyorum, tel daha kolay :))
Masallah ya cok tatli. Elller de birlesmis oglum geldi gozumun onune. Rabbim ayirmasin.
Bu arada Lilacsofie, Oferta ve ayne idi galiba. Ikinci yavrulara haksizlik etmeyin lutfen. Evet ilk gozagrilarimiz baska ruh halleri degisti duzenleri bozzuldu belki ama kucuklerin gunahi ne. Kizim hic kardesine zarar vermiyor ama tum ilgimi de ona gostermiyorum acikcasi. Cunku her zaman daha fazlasini istiyor. Ihtiyaclarini goruyorum seviyorum oynuyorum ama oglum aglayinca da oyunu birakip onunla ilgileniyorum. Herseyin bir zamani oldugunu bilmesi gerek bence. Bencil olmamasi adina. Sizi cok iyi anliyorum. Hamileyken her gun agladim kizima ilgi gosteremezsem diye ama oglumun bakislariyla kendime geliyorum. Gulsum'uN de dedigi gibi terlikle buyuduk biz :)) Kendinize fazla yuklenmeyin. Insaniz sonucta hersey dort dortluk olacak diye birsey yok.
Lilacsofie stresin de kilo aldirdigini dusunuyorum. Sut olayini Demir'in ilgi ihtiyacini ve esini degil de biraz kendini dusun canim. Hersey yoluna girer bir sene sonra bosuna sıkmisım canimi dersin.
yağmur u ilk defa kundağa sardım uyuttum bakalım bi faydası olcak mı çünkü gündüzleri max 40 dk falan uyuyabiliyo belki ellerini hareket ettiremezse 1 saat falan uyur merakla bekliyorum şuan
çocuk terbiyesinde doğru bilinen yanlışlar diye bi kitap okuyorum eşimde annelik sanatı diye bi kitap okuyo :) ikimizde çok beğendik tavsiye ederim yazarı adem güneş
Maaşallah böyle çirkine can kurban, boncuk gözlüü:)
Sütünü arttırmak istiyorsan, her emzirme sonrası iki gögsü de, en az 15 dk. sağarsan farkı görürsün umarım cnm.
Sütün fazlası ı stoklamak istiyorsan o zaman emzirme sonrası tabii ki...
Off cnm inan düşünmemeye çalışıyorum, sütüm etkilenir diye.
Moralim bozuk ama dillendirmiyorum bir de bunca yorgunluk içinde sanırım aynaya bakmaya fazla zaman kalmayınca "göz görmüyor, gönül katlanıyor...." misali oluyor.
Eşim de birşey demiyor ama ben anlıyorum tabii ki duygu ve düşüncelerini, oğlumda da böyle olmuştu!!
Sanırım içimden ona kin güdüyorum, şimdi benle ilgilenmiyorsun, zayıflayınca da ben senin yüzüne bakmayacağım diye!!!
Aay Bruce Willis'in bebeklik resmini koymussun yanlıslıkla:))
Maaşallah büyümüş te küçülmüş ve o bakışlar çok fena yakacak kızları, dikkat edelim valla
Çok geçmiş olsun, inşallah şimdi iyisinizdir. Bu ay bebişleri düşürme vb kazalar ayı, hepsine kocaman bir maaşallah...
Ne olursa olsun gitmesine sevindim. Verdiği zarar resimleri almak olsun varsın.
Umarım bir dahaki görüşmeniz uzunnnnnn süre sonra olur...
Eğer kvaliden nazar ettiyse buna karşı en iyi şey yine Allah'a sığınmaktır, bol bol dua et canım, Türkçe olarak içinden geçenleri dile getirebilirsin. Arapça fatiha, ayetel kürsi, nas ve felak nazar için çok iyidir,
İnşallah şimdi çok daha iyisinizdir zaten....
Bu koku olayını çok merak ettim zaten. Acaba tatildeyken elektrikler kesildi sonra gelene dek erime mi oldu diyeceğim ama, hem siteden jeneratör var hem de derin dondurucu bilmem kaç saat çalışıyor elektirik kesilse de... Bakalım son dondurduklarımı çözdüreceğim bir süre sonra...
Tüh görüşemedik bu kadar yakınken. Neyse Eylül'de grup bulusması yapmak istiyoruz inşallah İst. dışında olanlar denk gelir de oraya gelebilirsiniz... Gezmelerin kuzucuğa yaramasına çok sevindim, maaşallah keyifleriniz bol olsun, ağzınızın tadı hep böyle yerinde olsun canım...
Benim çikinim
Nasıl da büyüdüler
offf kundak işe yaramadı yarım saat olmadan uyan dıııı
,delisenaaa benimki de prensssss...
Canım teşekkür ederim. İnşallah düzene gireriz. 2-3 dk emip bırakıyor yada memeyi almıyor. Dr.a. Götüreceğim. Kendi insiyatifimde mamaya başlamak istemiyorum. Stres malesefki çok etkiliyor, bende hiç rahat bi insan değilim, kayınvalidem gitti evet ama halen evimi karıştırıyor malesef. Telefonla bile yetiyor.
offf kundak işe yaramadı yarım saat olmadan uyan dıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?