İlk gittigimde yani 4+2 de sadece kese gozuktu minicik bir nokta gibi dun kesenin icinde bebegide gordum canim...zaten once kese sonra bebek sonra kalp atisi sanirim
Sen ilk kontrolmu olucak?
İlk gittigimde yani 4+2 de sadece kese gozuktu minicik bir nokta gibi dun kesenin icinde bebegide gordum canim...zaten once kese sonra bebek sonra kalp atisi sanirim
Sen ilk kontrolmu olucak?
Canim benim arkadasimda suan 4 aylik hamile onunda ilk haftalarinda olmustu lekelenmeleri sanirim progestan vermisti doktoru ve surekli yatmisti Allaha sukur bebegi iyi simdi...
Sende dinlen sakin yorma kendini surekli yat...
Kasik agrisi cok normal hepimizde var bebeklerimiz tutunuyor kendini cok uzme sakin ol ve dinlen bence
Merhaba kızlar bende inşallah mayıs annesi olucam adetim 5 gün gecikti dün test yaptım çift çizgi beta hcg yaptırdım hemen değerim 369 çıktı yarın tekrar tekrarlıycam kan testini inşallah katlanır son adetim 11 ağustostu...bende kasık ve bel ağrısı var sürekli sizde de oluyor mu?
kızlar merhaba ALLAHIMA binlerce kez şükür bugün 5+3te bebeğimin kesesini gördüm karından olduğu için çok net değil ama doktor haftanla uyumlu görünüyor dedi.çok sükür beta hcgde iyi çıktı kalp atışları karından ultrasonla sanırım 10 güne kadar ancak görünür.Maşallah bebişim büyüyor:))
evet canım ilk öğrendiğimde aile hakimine gittim orada ultrasonda vardı ama henüz kese oluşmamıştı.. biraz uzattım çünkü kalbide duymak istedim.. inşallah duyarım..
Kizlar gunaydin:))
Bende 6+3 um bugun dun doktora gittim sukurler olsun bebegimide gordum kalp atisinida duydum...
Suan sadece folik asit kullaniyorum 8. Haftada ek vitaminlere baslicam bi suru kan testi verdi doktorum
Hepinize cok guzel bir hamilelik donemi diliyorum insallah saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimizi
Beklemekle en iyisini yapmissin canim...insallah duyucaksin pit pitlari icin rahat olsun:)
Tatlim banada doktorum sadece folik asid verdi 8. Haftada ne ye baslayacaksin? Doktorunun verdi?
ayyy canım sıkılıyor bugün birazda uykum geliyor. eve gitsemde yatsam
Canim yaptirmam gereken birsuru tahlil verdi oncelikle onlari yaptiricam sonucuna gore demir magnezyum gibi ek vitaminlere baslicam... Daha ilac ismi bilmiyorum ama ogrenince paylasirim sizinle
Evet hayatim bende 10 gun sonra tahlilleri gosterecegim . BiI.kide muhtemelen oyle yapacaktir.EVet bikgi verirsen sevinirim.Bekleyelim bakalim bundan sonra isimiz beklemek sanirim hic bana gore degil ama napalim
Kizzlar sebze meyve kuruyemis vb. Neler faydali neler zararli bunlari konusalim.
Cevizi herkes biliyor artik cok muhim.
Protein vb... nelere onem veriyorsunuz merak ediyorum.
Merhaba mayıs anneleri
benim bat 1 eylüldü, 7 eylül de kan testi yaptırdım sonuç 16298 çıktı, dr bile şaşırdı ama bişi demedi
haftaya kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah
Bugun mesai bitti ya su an inanamiyorum. Hamileligin baslangic haftasindan beri ki o zaman daha bilmiyordum bogazima bir dugum oturdu hep aglak bir suratla geziyorum. Ne olduguna anlam veremiyorum. . Bende kendime sasiriyorum kizlarrr bu ruh hali ne zaman normale donecek?
Kahvaltı da mutlaka haşlanmış yumurta yiyorum ve süt içiyorum
Öğle ve akşamları da et ve sebze yemekleri ve yoğurt
aralarda meyve
ekmeği sadece kahvaltı da yiyorum
hamur işi ve tatlı tüketmemeye çalışıyorum dr. Hiçbir faydası yok bebeğe dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?