2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
İlk gittigimde yani 4+2 de sadece kese gozuktu minicik bir nokta gibi dun kesenin icinde bebegide gordum canim...zaten once kese sonra bebek sonra kalp atisi sanirim
Sen ilk kontrolmu olucak?

evet canım ilk öğrendiğimde aile hakimine gittim orada ultrasonda vardı ama henüz kese oluşmamıştı.. biraz uzattım çünkü kalbide duymak istedim.. inşallah duyarım..

İlk gittigimde yani 4+2 de sadece kese gozuktu minicik bir nokta gibi dun kesenin icinde bebegide gordum canim...zaten once kese sonra bebek sonra kalp atisi sanirim
Sen ilk kontrolmu olucak?

çok heycan verici bişeydir heralde ben okurken heycanladım en kısa zamanda kalp atışını bizde duyarız inş

Riskli olunca insan sürekli kendini dinliyor ağrım sancım diye işte. Allah herkese sağlıklı hamilelikler hayırlı doğumlar nasip etsin. Sürekli yatıyorum zaten. çok teşekkür ederim canım cevabın için.

Merhaba kızlar bende inşallah mayıs annesi olucam adetim 5 gün gecikti dün test yaptım çift çizgi beta hcg yaptırdım hemen değerim 369 çıktı yarın tekrar tekrarlıycam kan testini inşallah katlanır son adetim 11 ağustostu...bende kasık ve bel ağrısı var sürekli sizde de oluyor mu?

kızlar merhaba ALLAHIMA binlerce kez şükür bugün 5+3te bebeğimin kesesini gördüm karından olduğu için çok net değil ama doktor haftanla uyumlu görünüyor dedi.çok sükür beta hcgde iyi çıktı kalp atışları karından ultrasonla sanırım 10 güne kadar ancak görünür.Maşallah bebişim büyüyor:))

oluyor canım oluyor dün işten izin alıp eve gittim

olamzmı hemde ne kadar çok ağrıyo bazen

Evet bazen cok agriyor belim kasik agrisi da kalp atisini duyana kadar stres daha once dusuk oldugu icin daha da korkuyorum

Tatlim banada doktorum sadece folik asid verdi 8. Haftada ne ye baslayacaksin? Doktorunun verdi?

Tatlim banada doktorum sadece folik asid verdi 8. Haftada ne ye baslayacaksin? Doktorunun verdi?

Canim yaptirmam gereken birsuru tahlil verdi oncelikle onlari yaptiricam sonucuna gore demir magnezyum gibi ek vitaminlere baslicam... Daha ilac ismi bilmiyorum ama ogrenince paylasirim sizinle

ayyy canım sıkılıyor bugün birazda uykum geliyor. eve gitsemde yatsam

Bugun mesai bitti ya su an inanamiyorum. Hamileligin baslangic haftasindan beri ki o zaman daha bilmiyordum bogazima bir dugum oturdu hep aglak bir suratla geziyorum. Ne olduguna anlam veremiyorum. . Bende kendime sasiriyorum kizlarrr bu ruh hali ne zaman normale donecek?

Canim yaptirmam gereken birsuru tahlil verdi oncelikle onlari yaptiricam sonucuna gore demir magnezyum gibi ek vitaminlere baslicam... Daha ilac ismi bilmiyorum ama ogrenince paylasirim sizinle

Evet hayatim bende 10 gun sonra tahlilleri gosterecegim . BiI.kide muhtemelen oyle yapacaktir.EVet bikgi verirsen sevinirim.Bekleyelim bakalim bundan sonra isimiz beklemek sanirim hic bana gore degil ama napalim
Kizzlar sebze meyve kuruyemis vb. Neler faydali neler zararli bunlari konusalim.
Cevizi herkes biliyor artik cok muhim.
Protein vb... nelere onem veriyorsunuz merak ediyorum.

Kahvaltı da mutlaka haşlanmış yumurta yiyorum ve süt içiyorum
Öğle ve akşamları da et ve sebze yemekleri ve yoğurt
aralarda meyve
ekmeği sadece kahvaltı da yiyorum
hamur işi ve tatlı tüketmemeye çalışıyorum dr. Hiçbir faydası yok bebeğe dedi

Merhaba mayıs anneleri
benim bat 1 eylüldü, 7 eylül de kan testi yaptırdım sonuç 16298 çıktı, dr bile şaşırdı ama bişi demedi
haftaya kalp atışlarını duymaya gidicem inşallah

maşallah canım. aynı gün doğurcaz anlaşılan . benim de bat 1 eylüldü

aynı ben :) ben bide gündüz filan uyumam , çok uykum geliyo, çok yorgunum ya. ama mide bulantısı yok

Aynen ben de öyle yapıyorum.3 litre su ve ceviz mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…