2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Herkes için hayırlısı olsun kızlar Allah bebişleri sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah ben de Mayıs annesi olacağım hemi de sürpriz bebek annesi :)) yaaa açıkçası ben bu ara fazla beslenemiyorum canım hiçbir şey yemek istemiyor süt içmeyeli belki 1 hafta oldu ceviz yumurta hak getire veeeeee çok derin bir vicdan azabı çektim şu anda bebeğe karşı sorumlu hissettim üzüldüm sizde de iştahsızlık var mı ?

İyi akşamlar hanımlar bulantılardan gelemiyorum aranıza dün gece serum yedim en sonunda beslenemeyince dr erken başlamış dedi mahvetti beni ya bana drum süt içme dedi hemen kusarsın dedi sadece folik asit kullanıyorum

benim iştahım var ama herşeyi yiyemiyorum mesela tatlı çok severim şimdi istemiyorum. yumurta zaten pek yiyemezdim düşüncesi bile miğdemi bulandırıyor. süt içiyorum yoğurt çok severim zaten. bir yediğimi bir daha istemeyebiliyorum.

Ya aslında deli iştahım var ama bu da bi çeşit iştahsızlık sayılır ; hep sağlıksız şeyler yemek istiyorum aşermek boyutunda, devamlı yiyorum ama hazır kek yiyorum mesela çikolata vs öteki türlü yumurta, süt, et canım istemiyor, hele et aman allahım düşüncesi bile kabus gibi, bundan 1-2 hafta önce böyle değildi aslında ne olduysa bu hafta oldu

Geçmiş olsun umarım fazla uzun sürmez ama bebek için olduğunu bilince daha farklı geliyor insana...

bende bende bende..
kendimi anlayamaıyorum.çok değişk haller içindeyim.yediğim yemekten sonra davul gibi şişiyorum.sürekli sıvı tüketmek isityorum.ceviz fındık çantamda poşetle gezdiryorum aam yiyemiyorum.
ayrıca şuanda herşey boş geliyor bana enerjim sıfır.ne yapsam yüzüm gülmüyor.hep bir eksik hissediyorum.
özellikle yeme içme çok sıkıntı.uyku hali yorgunluk maksimum

Aynen canım seninle bebişlerimizin doğum tarihleri hemen hemen aynı aramızda 1 gün fark var sanırım bu haftanın bir özelliği bu. Sağlıklı herşey yavan tatsız geliyor, bi garip yani anlatılmaz yaşanır içim almıyor ve kesinlikle çok mutluluk veren bir dönem olduğu söylenemez Allah son güzelliği verir inşallah :)

benimde sat tarihim 29 temmuzmus ben bir ara 27 sanıyordum iş yerindeki takvime hep not alırım ve 29 temmuz mus :))

aynı sayılırız
allah kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah

Geçmiş olsun umarım fazla uzun sürmez ama bebek için olduğunu bilince daha farklı geliyor insana...

Sağolasın canım inş uzun sürmez oğlumda 5 ay kadar çektim çok zordu bu inş çabuk biter daha alışamadım hamile olduğuma bulantılardan bişey anlamadım ama hamileliğimi filan çıkardım daha giymedim tabiki hep kızım diye sevesim geliyor rabbim hepimizin gönlüne göre verir inş

canım benim bat dündü 10 gündür ağrım var 3 gündür kasılma var resmen benim adetim ok sancılı olurdu bazen adet oluyorum sanıyorum öyle oluyor yani kitliyor beni bazen sağ bazen sol bazen orta....
günaydın kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu değerim 591.30 çıktı sanırım 3 haftalık hamileyim inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
maşallah hayırlı olsun

canı aman dikkat et ilk 3 ayda yemesen de bebek senden alıyor alacağını o çok sıkıntı değil de abur cubur yeme şiersin bi anda hem bebeğe faydası yok zararı var

benim daha çok yeni ama hafiften bulanıyor midem henüz çok rahatsız edici boyutta değil, ancak şöyle birşey farkettim daha sık acıkıyorum ve acıkınca tahammülüm olmuyor açlığa hemen yemek istiyorum,biran önce yemek için ağlayasım geliyor neredeyse
hep maden suyu içmek istiyorum ferahlatıcı ve rahatlatıcı geliyor

Evet canım ya çok haklısın zaten 6. haftadayım şimdiden hayatım boyunca sahip olduğum en yüksek kiloya ulaştın 2 kilo aldım bundan sonra daha dikkatli olmam lazım zira ben de korkmaya başladım

kızlar kalp atışlarını nezaman duydunuz? kesemiz görüldü çok şükür ama boş gebelikmi öyle mi böyle mi birçok soru işareti var kafamda.birde kese etrafında kanama varmış yatacaksın dedi.progetan verdi.böyle bir şey yaşayan duyan var mı ? çok korkuyorum

Merhaba kızlar bende yeniyim aranızda Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Öncelikle aynılarını yaşamış dogum yapmış biri olarak soyluyorum ki sakın korkma, kendını daha çok kotu hissedersın rabbım hayırlı ıse nasip et de herzaman. Progestan içip dinlenmek bir alternatif çünki elden baska bısey gelmiyo o durumda. Rahim duvarını besleyen bir ilaç. Bol bol neşeli müzikler dinle ve rahat düşün. Tavsiyem

Evet canım ya çok haklısın zaten 6. haftadayım şimdiden hayatım boyunca sahip olduğum en yüksek kiloya ulaştın 2 kilo aldım bundan sonra daha dikkatli olmam lazım zira ben de korkmaya başladım

ben de öyle tartıya çıkığ şaşkına döndüğüm anda hamile olduğumu öğrendim. o yüzden şimdi dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…