Geçmiş olsun umarım fazla uzun sürmez ama bebek için olduğunu bilince daha farklı geliyor insana...İyi akşamlar hanımlar bulantılardan gelemiyorum aranıza dün gece serum yedim en sonunda beslenemeyince dr erken başlamış dedi mahvetti beni ya bana drum süt içme dedi hemen kusarsın dedi sadece folik asit kullanıyorum
Herkes için hayırlısı olsun kızlar Allah bebişleri sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah ben de Mayıs annesi olacağım hemi de sürpriz bebek annesi :)) yaaa açıkçası ben bu ara fazla beslenemiyorum canım hiçbir şey yemek istemiyor süt içmeyeli belki 1 hafta oldu ceviz yumurta hak getire veeeeee çok derin bir vicdan azabı çektim şu anda bebeğe karşı sorumlu hissettim üzüldümsizde de iştahsızlık var mı ?
bende bende bende..
kendimi anlayamaıyorum.çok değişk haller içindeyim.yediğim yemekten sonra davul gibi şişiyorum.sürekli sıvı tüketmek isityorum.ceviz fındık çantamda poşetle gezdiryorum aam yiyemiyorum.
ayrıca şuanda herşey boş geliyor bana enerjim sıfır.ne yapsam yüzüm gülmüyor.hep bir eksik hissediyorum.
özellikle yeme içme çok sıkıntı.uyku hali yorgunluk maksimum
Canım tabiki bebek derim bende. ama kredi ödüyorum daha 4,5 senesi var. eşim de kendi işini yapıyor ama daha oturmadı neredeyse 2 yıla yakın olacak eve bişey getiremiyordu. ben biraz tutumluyum bir de işyerinin sosyal katkılarından dolayı öyle böyle idare ediyoz. annem sağ ama çok yaşlı bakamaz. kaynanam ise ben bakamam şekerim var deyip kesip atıyor (bu hamileliğimi henüz söylemedim)
sevimsiz şey işte. kendi kızlarına gelince neler yapıyor kız torununa halen bakıyor ama sanki oğlu üvey evlat.
ablam bakar diye düşünüyorum. ben de bir miktar para veririm cüzi bir rakam.
burda 3,5 senedir çalışıyorum 4 sene daha idare edim diyom sonra da kıdem tazminatını alır uzun süre çalışmam diye hayal ediyorum.
Ama Allah bilir geleceğimizi bunlar sadece şimdiki düşüncelerim.
benimde sat tarihim 29 temmuzmus ben bir ara 27 sanıyordum iş yerindeki takvime hep not alırım ve 29 temmuz mus :))
Geçmiş olsun umarım fazla uzun sürmez ama bebek için olduğunu bilince daha farklı geliyor insana...
canım benim bat dündü 10 gündür ağrım var 3 gündür kasılma var resmen benim adetim ok sancılı olurdu bazen adet oluyorum sanıyorum öyle oluyor yani kitliyor beni bazen sağ bazen sol bazen orta....kızlar bu sabah uyandığımdan beri aralıksız çok can yakmayan bi sancım var. sağ tarafımda karnımdan kadığıma doğru. doktor kasık sancı krampları normal demişti ama ben endişeleniyorum. tecrübeli arkadaşlar ne olabilir bu normal bir süreç mi? 5+4 üm bu arada.
maşallah hayırlı olsungünaydın kızlar bende dün öğrendim hamile olduğumu değerim 591.30 çıktı sanırım 3 haftalık hamileyim inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
Ya aslında deli iştahım var ama bu da bi çeşit iştahsızlık sayılır ; hep sağlıksız şeyler yemek istiyorum aşermek boyutunda, devamlı yiyorum ama hazır kek yiyorum mesela çikolata vs öteki türlü yumurta, süt, et canım istemiyor, hele et aman allahım düşüncesi bile kabus gibi, bundan 1-2 hafta önce böyle değildi aslında ne olduysa bu hafta oldu
Merhaba kızlar bende yeniyim aranızda Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
kızlar kalp atışlarını nezaman duydunuz? kesemiz görüldü çok şükür ama boş gebelikmi öyle mi böyle mi birçok soru işareti var kafamda.birde kese etrafında kanama varmış yatacaksın dedi.progetan verdi.böyle bir şey yaşayan duyan var mı ? çok korkuyorum
Merhaba kızlar bende yeniyim aranızda Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Cok yakin tarihlerimiz:) insallah saglikla dogum yapmayi nasip eder Allah im:)
Evet canım ya çok haklısın zaten 6. haftadayım şimdiden hayatım boyunca sahip olduğum en yüksek kiloya ulaştın 2 kilo aldım bundan sonra daha dikkatli olmam lazım zira ben de korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?