2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ben de öyle tartıya çıkığ şaşkına döndüğüm anda hamile olduğumu öğrendim. o yüzden şimdi dikkat ediyorum

Ya sanırım biraz da su toplama falan nedeni acayip şiş hissediyorum kendimi zaten memeler desen olmuş birer bomba 1 kilo kesin onlar vardır

Ya sanırım biraz da su toplama falan nedeni acayip şiş hissediyorum kendimi zaten memeler desen olmuş birer bomba 1 kilo kesin onlar vardır

o bombalardan bendede oldu.kilo şu an almadım umarım çok almamda ilk hamileliğimde 18 kilo ile doğuma gittim.altıncı ayda gebelik şekeri çıktı bu defa çok dikkatli olmam lazım.

bende de aynı sorun var sanırım.ilk hamileliğimde düşük yapmıştım. şimdi de kasık ağrılarım çok diye önlem olsun diye doktorum progestan verdi.bence korma çocuk düşmesin yeri sağlam olsun diye vermiştir doktorun.

Günaydın arkadaşlar, benim bugün mide bulantılarım biraz arttı, su içiyom tuvalete koşmak zorunda kalıyom çünkü idrar torbası azcık dolsun hemen mideye baskı yapıyor. midem bulanıyor. henüz kusmadım ama hissediyorum çok yakındır.

Günaydın kızlar:)) bu sabah yogun bi bulantım oldu çok kötüyüm( elimi kaldıracak halim yook bide kızım 7 buçukta uyanıyor iyice halsizim Ama kasık, karın, bel agrılarım yok denicek kadar azaldı. Siz nasılsınız bugün bebişler nasıl güzel anneler:))

O tuvalete gitmek bitiriyor insanı bide çok su içiyorum( Bende kusmadım ama çok öğürüyorum aç karnına okduğum için tok olsam kusarım heralde inşallah azalır bulantılar artmaz keyifli bir hamilelik geçirelim :))

Nilam seninle belirtilerimiz genelde aynı gidiyor, hadi hayırlısı bakalım. sen bugün mü DR a gidecektin?

kızlar hamileyim
fakat kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
ne bir bulantı ne bir yorgunluk....
gögüslerim bile şiş değil
ters giden bişeylermi var acaba?
ama agrım sızım yok.
pazartesi kalp atısını duymaya gidecem
insallah duyarız
ama ben cok korkuyorum
benim durumumda olanlar varmı?:18::18::18::18::18::18::18::18:

korkma canım,her anne adayının hamilelik hikayesi farklıdır,hatta hatta her annenin, her bir hamilelik hikayesi de farklıdır...
belirtiler olabilir diye vardır,illa olacak diye değil... :)

slm kızlar benimde bebişim mayısta doğacak allahın izniyle çok heyacanlıyım :) biran önce kalp atışını duymak istiyorum :)

Benim ilk bebegim 16 aylik ve mayis dogumlu.
Dun ikinci kez hamile oldugumu ogrendim ve yine mayis annesi olucam insallah.
Oglum 11 agustostu simdiki 17 agustos :))))
Ama sanki hic yasamamisim gibi cok heyecanliyim.
Rabbim herkesin gönlünce versin...

Kızlar benim bulantılarımla beraber, kusmalarım iyice arttı. Artık midemde hiç bir şey tutamıyorum. 3 aya kdr önemli değil dedi doktor ama hamileliğin keyfine varamadım, hasta gibiyim daha çok...dün işe gidemedim, bugün geldim ruh gibiyim...naneli sakız biraz hafifletiyor gibi ama bulantı geldi mi de gitmiyor...

Gün sayıyorum ne zaman bitecek diye... Sizin durumlar nasıl?

Günaydın hanımlar, bende sabaha kadar ayıptır söylemesi sıkıştırdım sabah erkenden wc gittim. Midem bi tuaf oldu..

Bugun doktora gidiyorm çok heyecanlıyım, akşam 5'i iple çekiyorum :)

günaydın kızlar şuan o kadar küçük ve yeni öğrendim ya hamile olduğumu anlamıyorum tabii karın ağrılarım olmasa sizde de oluyor mu ağrı sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…