ben de öyle tartıya çıkığ şaşkına döndüğüm anda hamile olduğumu öğrendim. o yüzden şimdi dikkat ediyorum
Ya sanırım biraz da su toplama falan nedeni acayip şiş hissediyorum kendimi zaten memeler desen olmuş birer bomba 1 kilo kesin onlar vardır
kızlar kalp atışlarını nezaman duydunuz? kesemiz görüldü çok şükür ama boş gebelikmi öyle mi böyle mi birçok soru işareti var kafamda.birde kese etrafında kanama varmış yatacaksın dedi.progetan verdi.böyle bir şey yaşayan duyan var mı ? çok korkuyorum
Hoşgeldin canım hayırlısı olsun :)
çok teşekkür ederim ama sanırm benm daha çok erken. bhcgm 66 çıktı dün doktorum yarın tekrar yaptrmamı istedi. nomaldir değilmi?
Günaydın arkadaşlar, benim bugün mide bulantılarım biraz arttı, su içiyom tuvalete koşmak zorunda kalıyom çünkü idrar torbası azcık dolsun hemen mideye baskı yapıyor. midem bulanıyor. henüz kusmadım ama hissediyorum çok yakındır.
O tuvalete gitmek bitiriyor insanı bide çok su içiyorum( Bende kusmadım ama çok öğürüyorum aç karnına okduğum için tok olsam kusarım heralde inşallah azalır bulantılar artmaz keyifli bir hamilelik geçirelim :))
kızlar hamileyim
fakat kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
ne bir bulantı ne bir yorgunluk....
gögüslerim bile şiş değil
ters giden bişeylermi var acaba?
ama agrım sızım yok.
pazartesi kalp atısını duymaya gidecem
insallah duyarız
ama ben cok korkuyorum
benim durumumda olanlar varmı?:18::18::18::18::18::18::18::18:
slm kızlar benimde bebişim mayısta doğacak allahın izniyle çok heyacanlıyım :) biran önce kalp atışını duymak istiyorum :)
Cok yakin tarihlerimiz:) insallah saglikla dogum yapmayi nasip eder Allah im:)
Hayırlı olsun canımmmmmm umarım sağlıklı bebişlerimiz olur :)
günaydın kızlar şuan o kadar küçük ve yeni öğrendim ya hamile olduğumu anlamıyorum tabii karın ağrılarım olmasasizde de oluyor mu ağrı sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?