2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
susam yağını aktardan mı aldın canım?
benimde kuruyup pullanmaya başladı göğüs uçlarım

Evet canım aktardan aldım susam yağını benim göğüs uçlarım resmen çiçek gibi açılmıştı kuruyup çatlayıp dün gece sürüp yattım sabah rahatlamış uyandım

bende hiç balık yemem hatta ette yemiyorum.doktoruma soracağım balık yağı içeyimmi diye sanada haber veririm.

Kızlar bana doktor balık hapı verdi ama 3 günde bir felan al dedi kilo yapabilir şimdi çok aklıma takııyor haplara karşı önyargılıyım biraz bazı sağlık köşelerinde yazıyor hamilelikte vitamin ve extra takviye kullanımı hiperaktivite cocukların doğmasına neden oluyor vs. vs diye anlıyacağınız kafam cok karışık bol yeşil yapraklı sebze tüketiyorum roka felan yiyorum sarımsakla salatasını yapıyorum umarım sorun yaşamam

kaç kilo aldın ki canım
göbeğin çıktı mı?
inşallah kullandığın kremler daha fazla çatlamanı engeller

kızlar ben napacam ya daha 2gün önce sabah aç karnına lavaboya gittikten sonra tartıldım 61.8 kiloydum. yine aynı şekilde bu sabah tartıldım 62.4 kiloyum. ne yiyorum da 2 günde 600 gram alıyorum ben. aşırı bir şey yemiyorum. hamilelikten önce yediğim kadar. hesaplıyorum 600 gram almam için neredeyse fazladan 2 gün içinde 5000 kalori almam lazım. imkansız 5000 kalori almam. kıyafetlerimin belleri olmuyor. çok korkuyorum fazla hareket de edemiyorum düşük tehlikem var diye.

merak etme bence
aynı durum bende de var bir günde bazen 1 kilo fark ediyor ama düzeliyor sonra
3 gün üst üste aynı kilo da çıkmıyorsam kafama takmıyorum:)

kaç kilo aldın ki canım
göbeğin çıktı mı?
inşallah kullandığın kremler daha fazla çatlamanı engeller

tatlım hiç kilo almadım .ama benim iç karnım dar ve iki kese olunca malum inşallah dikkat ediyorum ama umarım harita gibi olmam

ödem topluyor olabilirsin canım bol su iç

teşekkür ederiz canım :) krem ikitane geldi beni bi süre idare eder bitmelerine yakın tekrar bi araştırma yapayım diyorum.. ayrıca bu çatlama olayı tamamen vücutla alakalı eğer çatlayacağı varsa ağzımızla kuşta tutsak çatlıyo :) bağzıları doğuştan şanslı.. benim daha ilk bebeğim ama öncesinde bile çatlaklarım vardı kuaföre gittiğimde kız bana kaç çocuğun var diye soruyodu
umut fakirin ekmeğidir işte uğraşıyoruz bizde

mrb arkadaşlar.bugun bebeğimi net bir şekilde gördüm.cok hareketliydi.ağzı burnu parmakları falan o kadar belliydi.durma hareket ettiği için her yerini gördük.bacaklarını ayırıverdi sağolsun cinsiyeti de öğrendik.allah nasip ederse erkek bebeğim olcak.onu izlemek çok güzeldi muayene hiç bitmesin istedim.
kızlar tam her seyi okuyamasamda geçmişe yönelik ara ara okuduklarıma cvp vereyim.kabızlığa kuru kayısı daha doğrusu gunkurusu yıyorum fayda ediyor.
göğüs uçlarıma karnıma bacaklarıma bebeyagı kullanıyorum bolca o fayda ediyor şimdilik ama ben hamılelğimi öğrendiğimden beri kullanıyorum.
et asla yıyemıyorum sut yumurta asla yıyemıyorum.iştahım hiç yok.doktorum bana vitamin kan ve balık yagı verdi.onları kullanıyorum.kendim kusmaktan kilo verdım hamilelik 55.5 ile başladı şimdi 53 üm ama haplar muhtemelen fayda etti bebeğim haftasına göre buyukluk olarak onden gidiyor bile.

Hanımlarrrrrr
bu mide ekşimesine, ağıza gelen acı suya çare bulan var mı
reflüm için rennie tablet ve mide koruyucu kullanıyorum ama ekşime ve acı tat hiç geçmiyor

Hanımlarrrrrr
reflüm için rennie tablet ve mide koruyucu kullanıyorum ama ekşime ve acı tat hiç geçmiyor

canım ben çare bulamadım açsam midem bulanıyor toksam midem ekşiyor ağzıma çok kötü tatlar geliyor rennie kullanıyordum ama zerre kadar faydası yok bende içmiyorum bu kötü tat için yutkunmak bile istemiyorum inş doğuma kadar kalmaz bu ekşimeler yoksa beni mahvedecek

Hanımlarrrrrr

havuç ye canım ben her gün soyup soyup yiyorum normaldede çok seviyorum ekşimeyede çok iyi geliy bi dene istersen

Canım ben de hayvansal gıdaları çok zor tüketiyorum. Ama doktorum bana muhallebi, sütlaç, yumurtalı ekmek kızartması, yoğurtlu çorba gibi şeyler önerdi. Tek başına sütü, yumurtayı, yoğurdu tüketemiyorum ama bu şekilde yiyebiliyorum. Sen de dene istersen.

Aynı durum ben de var. 11 haftalık hamileyim ama dört kilo aldım. Ben de sütlü tatlılar felan çok yediğim için oluyor diye düşünüyorum. Normalde yediğim farklı bir şey yok. Doktorum bana ilk üç ay kilo almayı önermiyoruz ama mide bulantısı yaşama yiyebil de kilo al yani dedi. Ona güvenerek yemeye devam ediyorum

aynen yediğimden içtiğimden bir zevk almıyorum
açken ayrı tokken ayrı

Canım günlük kilo değişimleri oluyor korkma bence insanın birgünü birgününe uymuyor mesela benim de birgün 61 çıkıyorum ertesi gün hiç bişey yapmasam da tekrar 60 a iniyorum sanırım tuz tüketimi vs ile ilgili birşey

Sen kaç haftaliksin? Catladigini ne zaman farkettin yada? Ben 12+ 3 üm
Sanırım karnım azıcık büyüdü bu hafta bugun oyle hissediyorum özellikle. kilo almadım ama kıyafetler hafif sıkıyo :)

Deneyeyim canım haklısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…