susam yağını aktardan mı aldın canım?
benimde kuruyup pullanmaya başladı göğüs uçlarım
bende hiç balık yemem hatta ette yemiyorum.doktoruma soracağım balık yağı içeyimmi diye sanada haber veririm.
Yaaa ben de süt içemiyorum ve yumurta yiyemiyorum hamile kaldığımdan berio kadar mutsuzum ki ben de sorucam olmazsa doktora buna ilişkin bir vitamin var mı diye dün bi kadınla tanıştım bak dedi benim kızlarım için hamilelikte ben hiç özenmedim biri doktor biri üniversite mezunu dedi, ama benim başka bir tanıdığım var yediklerine özel olarak dikkat etti ve çocuğu görmelisin o kadar akıllı ve sağlıklı ki dedi ben bunu duyunca yıkıldım zira hiç yediklerime dikkat etmiyorum naapcam bilemedim açıkçası
günaydın kızlar...
Ben çatladım hafif kasıklarımın olduğu yerden kırmızılar suanama vazelin ve bebe yağı kullanıyorum eğer çatlamaya müsait vucudunuz varsa ve iç karnınız dar ise çatlamamak elde değil malesef...
göğüs uçlarım inanılmaz kaşınıyo
kızlar ben napacam ya daha 2gün önce sabah aç karnına lavaboya gittikten sonra tartıldım 61.8 kiloydum. yine aynı şekilde bu sabah tartıldım 62.4 kiloyum. ne yiyorum da 2 günde 600 gram alıyorum ben. aşırı bir şey yemiyorum. hamilelikten önce yediğim kadar. hesaplıyorum 600 gram almam için neredeyse fazladan 2 gün içinde 5000 kalori almam lazım. imkansız 5000 kalori almam. kıyafetlerimin belleri olmuyor. çok korkuyorum fazla hareket de edemiyorum düşük tehlikem var diye.
kaç kilo aldın ki canım
göbeğin çıktı mı?
inşallah kullandığın kremler daha fazla çatlamanı engeller
kızlar ben napacam ya daha 2gün önce sabah aç karnına lavaboya gittikten sonra tartıldım 61.8 kiloydum. yine aynı şekilde bu sabah tartıldım 62.4 kiloyum. ne yiyorum da 2 günde 600 gram alıyorum ben. aşırı bir şey yemiyorum. hamilelikten önce yediğim kadar. hesaplıyorum 600 gram almam için neredeyse fazladan 2 gün içinde 5000 kalori almam lazım. imkansız 5000 kalori almam. kıyafetlerimin belleri olmuyor. çok korkuyorum fazla hareket de edemiyorum düşük tehlikem var diye.
Vayy be süpermiş cidden hayır bence hayalperestlik değil çok da güzel bir fikir, eminim tosunun belli bir yaşa geldiğinde okuduklarından çok duygulanacak :) Bepanteni hiç araştırmamıştım canım ona da bi bakayım ama lierac da güzel bi krem denerseniz ben pahallı diye birz dert etmiştim ama nette fiyatları da uygunmuş denemekte fayda var
tatlım hiç kilo almadım .ama benim iç karnım dar ve iki kese olunca maluminşallah dikkat ediyorum ama umarım harita gibi olmam
ödem topluyor olabilirsin canım bol su iç
aynen :):) kocaman kocaman oldular
tırnağımda beyaz leke vardı arastırdım çinko eksikliğindenmiş
napıcam kızlar ben ya yumurta yiyemiyorum,balık zaten yimezdim çok korkuyorum
Hanımlarrrrrr
bu mide ekşimesine, ağıza gelen acı suya çare bulan var mı
reflüm için rennie tablet ve mide koruyucu kullanıyorum ama ekşime ve acı tat hiç geçmiyor
Hanımlarrrrrr
bu mide ekşimesine, ağıza gelen acı suya çare bulan var mı
reflüm için rennie tablet ve mide koruyucu kullanıyorum ama ekşime ve acı tat hiç geçmiyor
Yaaa ben de süt içemiyorum ve yumurta yiyemiyorum hamile kaldığımdan berio kadar mutsuzum ki ben de sorucam olmazsa doktora buna ilişkin bir vitamin var mı diye dün bi kadınla tanıştım bak dedi benim kızlarım için hamilelikte ben hiç özenmedim biri doktor biri üniversite mezunu dedi, ama benim başka bir tanıdığım var yediklerine özel olarak dikkat etti ve çocuğu görmelisin o kadar akıllı ve sağlıklı ki dedi ben bunu duyunca yıkıldım zira hiç yediklerime dikkat etmiyorum naapcam bilemedim açıkçası
canım ben çare bulamadım açsam midem bulanıyor toksam midem ekşiyor ağzıma çok kötü tatlar geliyor rennie kullanıyordum ama zerre kadar faydası yok bende içmiyorum bu kötü tat için yutkunmak bile istemiyorum inş doğuma kadar kalmaz bu ekşimeler yoksa beni mahvedecek
havuç ye canım ben her gün soyup soyup yiyorum normaldede çok seviyorum ekşimeyede çok iyi geliy bi dene istersen
Canım ben de hayvansal gıdaları çok zor tüketiyorum. Ama doktorum bana muhallebi, sütlaç, yumurtalı ekmek kızartması, yoğurtlu çorba gibi şeyler önerdi. Tek başına sütü, yumurtayı, yoğurdu tüketemiyorum ama bu şekilde yiyebiliyorum. Sen de dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?