mrb arkadaşlar.bugun bebeğimi net bir şekilde gördüm.cok hareketliydi.ağzı burnu parmakları falan o kadar belliydi.durma hareket ettiği için her yerini gördük.bacaklarını ayırıverdi sağolsun cinsiyeti de öğrendik.allah nasip ederse erkek bebeğim olcak.onu izlemek çok güzeldi muayene hiç bitmesin istedim.
kızlar tam her seyi okuyamasamda geçmişe yönelik ara ara okuduklarıma cvp vereyim.kabızlığa kuru kayısı daha doğrusu gunkurusu yıyorum fayda ediyor.
göğüs uçlarıma karnıma bacaklarıma bebeyagı kullanıyorum bolca o fayda ediyor şimdilik ama ben hamılelğimi öğrendiğimden beri kullanıyorum.
et asla yıyemıyorum sut yumurta asla yıyemıyorum.iştahım hiç yok.doktorum bana vitamin kan ve balık yagı verdi.onları kullanıyorum.kendim kusmaktan kilo verdım hamilelik 55.5 ile başladı şimdi 53 üm ama haplar muhtemelen fayda etti bebeğim haftasına göre buyukluk olarak onden gidiyor bile.
mrb arkadaşlar.bugun bebeğimi net bir şekilde gördüm.cok hareketliydi.ağzı burnu parmakları falan o kadar belliydi.durma hareket ettiği için her yerini gördük.bacaklarını ayırıverdi sağolsun cinsiyeti de öğrendik.allah nasip ederse erkek bebeğim olcak.onu izlemek çok güzeldi muayene hiç bitmesin istedim.
kızlar tam her seyi okuyamasamda geçmişe yönelik ara ara okuduklarıma cvp vereyim.kabızlığa kuru kayısı daha doğrusu gunkurusu yıyorum fayda ediyor.
göğüs uçlarıma karnıma bacaklarıma bebeyagı kullanıyorum bolca o fayda ediyor şimdilik ama ben hamılelğimi öğrendiğimden beri kullanıyorum.
et asla yıyemıyorum sut yumurta asla yıyemıyorum.iştahım hiç yok.doktorum bana vitamin kan ve balık yagı verdi.onları kullanıyorum.kendim kusmaktan kilo verdım hamilelik 55.5 ile başladı şimdi 53 üm ama haplar muhtemelen fayda etti bebeğim haftasına göre buyukluk olarak onden gidiyor bile.
Sen kaç haftaliksin? Catladigini ne zaman farkettin yada? Ben 12+ 3 üm
Sanırım karnım azıcık büyüdü bu hafta bugun oyle hissediyorum özellikle. kilo almadım ama kıyafetler hafif sıkıyo :)
Yav ne olucak benim bu halim ilk haftalar kafami yastiktan kaldiramazken simdi 4:30 dedinmi ayaktayimUyumak istesemde uyuyamiyorum. Uykumu cokdan almis oluyorum .
Yarin kontrolum var, 10.haftadayim. Umarim bir sorun cikmaz, hep bir tedirginlik var icimde benim. Sonra hersey guzel olacak diye telkin ediyorum kendimi.
Yaaa ben de süt içemiyorum ve yumurta yiyemiyorum hamile kaldığımdan berio kadar mutsuzum ki ben de sorucam olmazsa doktora buna ilişkin bir vitamin var mı diye dün bi kadınla tanıştım bak dedi benim kızlarım için hamilelikte ben hiç özenmedim biri doktor biri üniversite mezunu dedi, ama benim başka bir tanıdığım var yediklerine özel olarak dikkat etti ve çocuğu görmelisin o kadar akıllı ve sağlıklı ki dedi ben bunu duyunca yıkıldım zira hiç yediklerime dikkat etmiyorum naapcam bilemedim açıkçası
11 haftalığım canım bende kilo almadım halen eski kıyafetlerimle idare ediyorum pantollonların düğmesini kapatmadan :)
akşam farketim kasık çevremde rahimin olduğu yerde zaten hafif yanma gibi kaşıntılar oluyodu çok fazla olmasada catladım :)
napim sağlıkla gelsinlerde ben onada razıyım .ama cok araştırdım hepsinin içinde e vitamini var okadar para ödemeye değmez ben daha önce cilt nemlendirici olarak evicap kullanıyodum e vitamini eczanelerde kapsül halinde 10 liraya satılıyor ve inanılmaz nemlendiriyordu bugün o aklıma geldi zaten vazelin ve bebe yağı kullanıyorum ama evicapla destekliycem bugünden itibaren
Maşallah canım benim kızım usgde çok hareketliydi zıplıyordu resmen bu sefer gayet sakin banada belki erkektir gibi geldi:)Merhaba kızlar, Pazartesi Salı iş yeri tatil diye yazamadım :)
Cumartesi doktora gittik bizim yavrucak deli gibi ellerini kollarını oynatıyordu, abimlerin bebeğini de görmüştüm ama benimki cidden çok hareketli. Sanırım bizimki de pipili :) Eşim Çin'e gitti moralim yerlerde olduğu için yemek yiyemiyor ve sürekli çıkarıyorum. Sizlerde durumlar nedir? Sevgiyle...
Canım 20 hafta sonra dinleniyorSlm kızlar
Aile hekimliklerinde doppler cihazıyla bebek kalp atışı dinleniyormuş dün öğrendim. Kaç haftalıktan itibaren dinlenebiliyor bilgisi olan var mı acaba?
2014 MAYIS ANNELERİ LİSTESİ
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]ANNE ADAYIMIZ[/TD]
[TD]YAŞI[/TD]
[TD]KAÇINCI
BEBEK[/TD]
[TD] ŞEHİR
[/TD]
[TD] SAT[/TD]
[TD] MDT[/TD]
[TD]CİNSİYET[/TD]
[TD]İSİMLERİMİZ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YaqmurDamlasi[/TD]
[TD] 22[/TD]
[TD] İLK[/TD]
[TD]İSTANBUL[/TD]
[TD] 01 AĞUSTOS[/TD]
[TD] 02 MAYIS[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
GÜNAYDIN KIZLAR,BÖYLE DEVAM EDEN BİR LİSTE OLUŞTURCAM,PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZLERLE OLUŞTURMADAN...
merhaba cnm benim de yanı göğüs uçlarım çatladı ve acayip kaşınıyorgünaydın kızlar...
Ben çatladım hafif kasıklarımın olduğu yerden kırmızılar suanama vazelin ve bebe yağı kullanıyorum eğer çatlamaya müsait vucudunuz varsa ve iç karnınız dar ise çatlamamak elde değil malesef...
göğüs uçlarım inanılmaz kaşınıyo
Canım 20 hafta sonra dinleniyor
merhaba cnm benim de yanı göğüs uçlarım çatladı ve acayip kaşınıyor
Yaranıza merhem olayımmm. Kızımda et.süt,balık,yumurtadan tiksindim ve hiç yiyemedim. Sonuçmu 32 hafta doğan çok saglıklı zeki bir kızım oldu.alternatiflerini yedim hep süt yerine bol yeşillik, balıkmyerine ceviz vsvvs
Slm kızlar
Aile hekimliklerinde doppler cihazıyla bebek kalp atışı dinleniyormuş dün öğrendim. Kaç haftalıktan itibaren dinlenebiliyor bilgisi olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?