2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bu arada yogurt çorbası cok iyi fikir ben bugun yaptım hem kötü kokmuyo hemde yogurt yemiş oluyorum..süt ve yogurt pek tüketmemiyorum bende ama yumurta hiç şaşmaz her sabah bi tane haşlayıp yiyorum:)

Tebrik ederim canim insallah bende ogrenirim biran evvel cinsiyetini.

Canım kaç haftalık beneğin cinsiyet belli olmuş Allah analı babalı sağlıklı büyütsün

Sen kaç haftaliksin? Catladigini ne zaman farkettin yada? Ben 12+ 3 üm
Sanırım karnım azıcık büyüdü bu hafta bugun oyle hissediyorum özellikle. kilo almadım ama kıyafetler hafif sıkıyo :)

11 haftalığım canım bende kilo almadım halen eski kıyafetlerimle idare ediyorum pantollonların düğmesini kapatmadan :)

akşam farketim kasık çevremde rahimin olduğu yerde zaten hafif yanma gibi kaşıntılar oluyodu çok fazla olmasada catladım :)
napim sağlıkla gelsinlerde ben onada razıyım .ama cok araştırdım hepsinin içinde e vitamini var okadar para ödemeye değmez ben daha önce cilt nemlendirici olarak evicap kullanıyodum e vitamini eczanelerde kapsül halinde 10 liraya satılıyor ve inanılmaz nemlendiriyordu bugün o aklıma geldi zaten vazelin ve bebe yağı kullanıyorum ama evicapla destekliycem bugünden itibaren

Merhaba kızlar, Pazartesi Salı iş yeri tatil diye yazamadım :)
Cumartesi doktora gittik bizim yavrucak deli gibi ellerini kollarını oynatıyordu, abimlerin bebeğini de görmüştüm ama benimki cidden çok hareketli. Sanırım bizimki de pipili :) Eşim Çin'e gitti moralim yerlerde olduğu için yemek yiyemiyor ve sürekli çıkarıyorum. Sizlerde durumlar nedir? Sevgiyle...

Yav ne olucak benim bu halim ilk haftalar kafami yastiktan kaldiramazken simdi 4:30 dedinmi ayaktayim Uyumak istesemde uyuyamiyorum. Uykumu cokdan almis oluyorum .

Aynı ben 7 de zor kalkardım. şimdi 5,30-6 da uyanıyorum. İnanamıyorum kendime. Vücut hazırlıyo bebege kendini sanırım gece uyanmalara, erken kalkmalara.

Yarin kontrolum var, 10.haftadayim. Umarim bir sorun cikmaz, hep bir tedirginlik var icimde benim. Sonra hersey guzel olacak diye telkin ediyorum kendimi.

içini ferah tut canım, kendinide bebeğide üzme. Nasıl geçti kontrolün hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Selam KIZLAR bizde bebişi gördük ellerini kollarını hareket ettiriyordu. Çok tatlıydı. Ama vinsiyetini göstermedi maalesef. Bende 16.haftaya kadar sabretmeye karar verdim :18:

Slm kızlar
Aile hekimliklerinde doppler cihazıyla bebek kalp atışı dinleniyormuş dün öğrendim. Kaç haftalıktan itibaren dinlenebiliyor bilgisi olan var mı acaba?

Yaranıza merhem olayımmm. Kızımda et.süt,balık,yumurtadan tiksindim ve hiç yiyemedim. Sonuçmu 32 hafta doğan çok saglıklı zeki bir kızım oldu.alternatiflerini yedim hep süt yerine bol yeşillik, balıkmyerine ceviz vsvvs

Hmm bence de çatlama isi genetik galiba..ben pek nemlendirmedim şimdiye kadar ara ara sadece yağ sürmüştüm..bugun biraz büyüdüm gibi gelince badem yagı sürdüm dustan sonra..ama sanırım çatlayacaksa da engelleyemicez..bu arada iyi fikir e vitamini:)

Maşallah canım benim kızım usgde çok hareketliydi zıplıyordu resmen bu sefer gayet sakin banada belki erkektir gibi geldi:)
Slm kızlar
Aile hekimliklerinde doppler cihazıyla bebek kalp atışı dinleniyormuş dün öğrendim. Kaç haftalıktan itibaren dinlenebiliyor bilgisi olan var mı acaba?
Canım 20 hafta sonra dinleniyor

canım liste bu şekilde mi olacak renkli harfler hareketli smileyler vs? bence solaninin yaptığı gibi sade kalsa daha iyi bu çok göz yorucu. tabi şahsi fikrim oy çoğunluğu önemli.

kızlar bugun randevumuz vardı doktor amcada. 12+2 olduk ve günümüzle uyumluyuz. ense kalınlığımız 1.5 çıktı burun kemiğimizi de gördük. her şey yolunda. bebiş 1 saniye durmadı kıpır kıpırdı. cinsiyetimiz %70 kız. 2 hafta sonra gidicem o zaman netleşecek ama bence değişmeyecek

merhaba cnm benim de yanı göğüs uçlarım çatladı ve acayip kaşınıyor

Canım 20 hafta sonra dinleniyor

O zaman benim daha var baya lekelenmeler olmuştu bende dr um ciddi bişi olduğunu sanmıyorum dedi telefonda dinlen dedi. Sonra başka bir gün hemşireyle görüştüm o da dedi ki, içinin rahat etmesini istiyorsan sağlık ocağında filan kalp atışını dinlet istersen. dinletemeyeceğim bu durumda..

merhaba cnm benim de yanı göğüs uçlarım çatladı ve acayip kaşınıyor

Hepimizde aynı problem baş göstermiş susam yağı sürmeye başladım rahatlattı sende sene istersen canım geçmiş olsun hepimize :) anneliğe hazırlanmak kolay değil :)

Yaaaa maşşallah kızınıza Allah bağışlasın cidden vicdanen rahatlatıyor böyle güzel şeyler duymak ben de zorlamıyorum kendimi , en iyisi ben de alternatiflerle besleneyim teşekkür ederim

Slm kızlar

merhaba canım beni sağlık ocağından aradılar 18 kasımda randevu verdi sanırım o zaman dinleyebilcez orda ama tam olarak ne kadarlıktan itibaren dinliyorlar bilmiyorum.

Kızlar midemden çok cekiyorum eksime oluyor ve acı su ağzıma geliyor çok fenayum yaa. Neden oluyor diye yediklerime bakıyorum ama bulamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…