2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Vayy be süpermiş cidden hayır bence hayalperestlik değil çok da güzel bir fikir, eminim tosunun belli bir yaşa geldiğinde okuduklarından çok duygulanacak :) Bepanteni hiç araştırmamıştım canım ona da bi bakayım ama lierac da güzel bi krem denerseniz ben pahallı diye birz dert etmiştim ama nette fiyatları da uygunmuş denemekte fayda var

bende dün netten lierac siparişi verdim 3 kutu 132tl
fiyatları düşmüş ortalama 45-50tl arası
bir de birkaç yerde fito krem etkili diye okudum doktoruma soracağım onu

off yaaa çok kötü kazıklanmışım allahtan 1 kutu aldım bi daha ki sefere netten alayım bari canım aldığın sitenin linkini özelden atabilir misin bana

günaydın kızlar, nasılsınız? herkes iyidir umarım.
ikili test sonuçlarımız iyi çıkmış, çok rahatladım. darısı bütün test yaptıracakların başına. 3lü yü de yapıyorlar mı acaba ikili iyi çıkınca?
bi aya yakın var daha kontrole gitmeme, beklemek çok zor olacak.
bu arada çatlak kremi için ben 4. aydan itibaren diye okumuştum lieracta, şimdilik vücut yağı ve kakaolu+laoninli vücut losyonları ile idare ediyorum. lierac düşünenler için internette 3lü paketi 124 tl ye gördüm.

Crl yazması gerek canım cm veya mm hesabı olur yanındaki rakam.. Zaten bebegin üstünde bi çizgi olur kesik kesik boyunu ölçen basından poposuna..o resimde yazar crl diye..

merhaba kızlar bir günlük tatil sonu yine işe gelmek zor oldu bugün.
çatlak kremi konuşulmuş ben oğlumda lierac kullanmıştım çatır çatır çatladı her yanım bu defa arkadaşların bella b diye bir krem önerdiler onu araştırıyorum.bepanteni hiç duymamıştım bir de ona bakayım.benim karnım epey belirgin olarak çıktı artık kullanmalıyım diye düşünüyorum çatlak kremi.

benimde karnım baya çıktı arık kilo mu yoksa bebiş mi bilmiyorum:))

Bepanthol un hamileler için çatlak kremi çok başarılı kullananlardan tavsiye üzerine aldım ben kullanıyordum ... Banyo yaptığımda vücudum ıslakken bebe yapı sürüyorum 10 dakka sonra da bepanthol ü sürüyorum ( yakın arkadaşım böle yaparak hiç çatlamadı ) bi de ben de bi dert var göğüs uçlarım çatladı yani doğuma kadar çatlarmış farkedilmezmiş sonra emzirmede problem yaşanıyormuş onun için de arkadaşım susam yağı kullanmış dün gece yatarken göğüs uçlarıma göğüsüme göbeğime susam yağı sürüp yattım inanılmaz rahatlattı ... Doğum sonrası problem yaşamamak için susam yağını göğüs uçlarınızı gece yatmadan önce sürün kızlar :)

susam yağını aktardan mı aldın canım?
benimde kuruyup pullanmaya başladı göğüs uçlarım

Yagmur damlasi benide eklermisin listeye lutfen. Yas 30, ilk bebek, sat.18 agustos, dogum tarihi 25 mayis,ankara tesekkurler.

sanırım hiçbir krem %100 garanti veremiyor genetik yatkınlıkta önemli heralde
hiç krem kullanmayıp çatlamayan da var:)
şans bakalım 3 kutu lierac aldım
bella b yi de duymuştum inşallah bu hamilelikte çatlamazsınız

inşallah doğumdan sonra bide doğum kilolarını verince ortaya çıkıyor bu çatlaklar. annem iki çocuk doğurmuş bir tane bile çatlağı yok hiçbişeyde sürmedim diyor.ben çok çatlıyorum genç kızlık dönemlerimde kilo alıp verince bile çatlardım.aslında kremler olacağı varsa engellemiyor ama en azından tedbir amaçlı kullanıyoruz.meme ucu içinde lansinoh kullanmıştım ben hem doğumdan önce hemde sonrasında çok iyi gelmişti.

Ben ilk hamileliğimde tatlı badem yağı kullanmıştım sadece ama karnıma kullanmıştım bacaklarım hiç aklıma gelmemişti karnımda az var çatlak ama bacaklarımda çok var bundada tatlı badem yağı ve kakao yağı alıcam ,gögüslerim için bişey kullanmadım ama susal yağını deneyebilirim.

günaydın kızlar...

Ben çatladım hafif kasıklarımın olduğu yerden kırmızılar suan ama vazelin ve bebe yağı kullanıyorum eğer çatlamaya müsait vucudunuz varsa ve iç karnınız dar ise çatlamamak elde değil malesef...

göğüs uçlarım inanılmaz kaşınıyo

benimde aynen göğüslerde kaşıntı var sanırım 2 beden filanda büyüdüler sütyenden taşıyorlar

benimde aynen göğüslerde kaşıntı var sanırım 2 beden filanda büyüdüler sütyenden taşıyorlar

aynen :):) kocaman kocaman oldular

tırnağımda beyaz leke vardı arastırdım çinko eksikliğindenmiş

napıcam kızlar ben ya yumurta yiyemiyorum,balık zaten yimezdim çok korkuyorum

bende hiç balık yemem hatta ette yemiyorum.doktoruma soracağım balık yağı içeyimmi diye sanada haber veririm.

Yaaa ben de süt içemiyorum ve yumurta yiyemiyorum hamile kaldığımdan beri o kadar mutsuzum ki ben de sorucam olmazsa doktora buna ilişkin bir vitamin var mı diye dün bi kadınla tanıştım bak dedi benim kızlarım için hamilelikte ben hiç özenmedim biri doktor biri üniversite mezunu dedi, ama benim başka bir tanıdığım var yediklerine özel olarak dikkat etti ve çocuğu görmelisin o kadar akıllı ve sağlıklı ki dedi ben bunu duyunca yıkıldım zira hiç yediklerime dikkat etmiyorum naapcam bilemedim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…