ben bephantene hamileler için olan çatlak kremini kullanıyorum.. alalı baya oldu ama 3. ayımın bitmesini bekledim kullanmak için.. eczanede 1 tanesi sanırım 50 tl civarı. ben 2 tanesini 60 tl ye aldım internetten ve yanındada çok şeker bi hamilelik ajandası yolladılar hediye :) çok kullanışlı ve harika bişey. hamileliğimin ilk haftasından beri günlük tutuyorum o ajandada ilerki zamanlarda çok yararlı olcağnı düşünüyorum. 2. çocukta filan açar bakarım nolmuştu ilkinde die :) şimdi bebeğim doğup büyüdüğü zaman belki ona hediye ederim yada evlilik vaktinde eşine filan :) hamilelik beni bayaa hayalperest yaptı sanırım
bende dün netten lierac siparişi verdim 3 kutu 132tl
fiyatları düşmüş ortalama 45-50tl arası
bir de birkaç yerde fito krem etkili diye okudum doktoruma soracağım onu
günaydın cnm liste guzel olmus nasılsın bu arada :)
teşk cnm iyiyim,sen nasılsın?
Günaydın arkadaşlar
Ultrason görüntüsünde bebeğin boyunu nerden anlayabiliriz ya
İnternetten terimlere baktım ama bendeki terimler yok.
Örneğin D,PS,SDV Değerlerinin sonun cm yazıyor bunlardan biridir diye düşünüyorum ama emin olamadım.
merhaba kızlar bir günlük tatil sonu yine işe gelmek zor oldu bugün.
çatlak kremi konuşulmuş ben oğlumda lierac kullanmıştım çatır çatır çatladı her yanım bu defa arkadaşların bella b diye bir krem önerdiler onu araştırıyorum.bepanteni hiç duymamıştım bir de ona bakayım.benim karnım epey belirgin olarak çıktı artık kullanmalıyım diye düşünüyorum çatlak kremi.
Bepanthol un hamileler için çatlak kremi çok başarılı kullananlardan tavsiye üzerine aldım ben kullanıyordum ... Banyo yaptığımda vücudum ıslakken bebe yapı sürüyorum 10 dakka sonra da bepanthol ü sürüyorum ( yakın arkadaşım böle yaparak hiç çatlamadı ) bi de ben de bi dert var göğüs uçlarım çatladı yani doğuma kadar çatlarmış farkedilmezmiş sonra emzirmede problem yaşanıyormuş onun için de arkadaşım susam yağı kullanmış dün gece yatarken göğüs uçlarıma göğüsüme göbeğime susam yağı sürüp yattım inanılmaz rahatlattı ... Doğum sonrası problem yaşamamak için susam yağını göğüs uçlarınızı gece yatmadan önce sürün kızlar :)
merhaba kızlar bir günlük tatil sonu yine işe gelmek zor oldu bugün.
çatlak kremi konuşulmuş ben oğlumda lierac kullanmıştım çatır çatır çatladı her yanım bu defa arkadaşların bella b diye bir krem önerdiler onu araştırıyorum.bepanteni hiç duymamıştım bir de ona bakayım.benim karnım epey belirgin olarak çıktı artık kullanmalıyım diye düşünüyorum çatlak kremi.
sanırım hiçbir krem %100 garanti veremiyor genetik yatkınlıkta önemli heralde
hiç krem kullanmayıp çatlamayan da var:)
şans bakalım 3 kutu lierac aldım
bella b yi de duymuştum inşallah bu hamilelikte çatlamazsınız
benimde aynen göğüslerde kaşıntı var sanırım 2 beden filanda büyüdüler sütyenden taşıyorlargünaydın kızlar...
Ben çatladım hafif kasıklarımın olduğu yerden kırmızılar suanama vazelin ve bebe yağı kullanıyorum eğer çatlamaya müsait vucudunuz varsa ve iç karnınız dar ise çatlamamak elde değil malesef...
göğüs uçlarım inanılmaz kaşınıyo
Aaa cnm ikimizde ayniyix benim de 10+3 gunluk bugun:)
benimde aynen göğüslerde kaşıntı var sanırım 2 beden filanda büyüdüler sütyenden taşıyorlar
aynen :):) kocaman kocaman oldular
tırnağımda beyaz leke vardı arastırdım çinko eksikliğindenmiş
napıcam kızlar ben ya yumurta yiyemiyorum,balık zaten yimezdim çok korkuyorum
aynen :):) kocaman kocaman oldular
tırnağımda beyaz leke vardı arastırdım çinko eksikliğindenmiş
napıcam kızlar ben ya yumurta yiyemiyorum,balık zaten yimezdim çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?