2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım sende hala karındanmı atıyosun iğneyi.bana karından atmaya devam et dedi ama daha sonrası için yerini değiştirir heralde değilmi.

evet bende hala karından vuruluyorum iğneyi bir kaç kere bacaktan denedim ama çok kötü morardı yürüyemez oldum.koldan yada bacaktanda yapabilirsin.

yorgunluktan olmuştur muhtemelen üzülme canım.

benimde vajinal uygulanan jelim var 3 aydır kullanıyorum doktorun gerek görmese vermezdi.

valla cnm aynı dert bende de var goguslerımın agrısı gecmıstı hıc agrı falan yoktu ama dun gene basladı :18:

canım göğüslerim normalde ağrıyor zaten ama bu farklı uçları adete yanıyo sanki çatlıcak. şimdiden böyle olursa bebişimi nasıl emzircem ben

canım göğüslerim normalde ağrıyor zaten ama bu farklı uçları adete yanıyo sanki çatlıcak. şimdiden böyle olursa bebişimi nasıl emzircem ben

bence bı doktora sor cnm cunku benım gecmıstı hafıf hafıf agrıyo sımdı ole rahatsız edıcı bı boyutta dııl yanı ama geçicidir buyuk ıhtımal

Günaydın canım grip başlangıç aşamasındayken önlemini al
ben şunları yaptım ve 2 günde geçti
mandalina ve limonu sıkıp karıştırıp bolbol içtim
ballı limonlu ıhlamur içtim
bol karabiberli şehriye çorbası içtim
bir de bnm kulaklarım yanıyordu kulak pomatıyla çok çok az vikis sürdüm ve ayaklarımın altına da vikis sürüp çorap giyip yattım
vikisi sadece bir kere yaptım ama foruma yazdıgımda bazı arkadaşlar sakıncalı oldugunu söyledi bir daha yapma dediler

ben bu saydıklarımı yaparak 2 günde kurtuldum grip başlangıç aşamasındayken
geçmiş olsun sana da

Kızlar haftasonu nete giremedim. Ve işe gelir gelmez sizlerle paylaşmak için hemen buraya geldim. Cumartesi günü dr kontrolüne gittik. Bebikcan 9 cm olmuş, ayakları ile beraber 12-13 müş. İlk actıgımızda dizlerinin üstünde oturuyordu, sonra sırt üstü yattı ve bacak bacak üstüne attı. Muhteşem bir manzaraydı gerçekten. Bu kdr hızlı büyümesine inanamadım. Dr büyük ihtimalle erkek geldiğini söyledi. Çıkıntımız kız olamayacak kdr büyükmüş. Ama yanılma payı vardır, önümüzdeki ay emin oluruz dedi.

Kabızlık problemi için Bekunis ve Duphalac verdi. Daha cok Duphalac kullan dedi. Bitkiselmiş zaten. Surup gibi, içince zeytin tadı alıyorsunuz. Demir hapı ve vitamin başladı. Bir kaç tane de test istedi. İkili tarama sonuçları da iyimiş zaten, üçlü ya da dörtlü test istemeyeceğini söyledi.

Bir de varis problemi başlayabilir, varis çorabı al dedi. Onu araştırıp almam lzm. Sizlerden alan varsa, tavsiyeleri bekliyorum :)

Öpüyorum herkesleri :)

canım gözün aydın, ne güzel haberler getirdin. çok mutlu oldum okurken. :)

geçmiş olsun ama greyfurt yememeni öneririm hamielleikte pek önerilmiyor

Kızlar bel agrısı çok yaşıyorum doktorum bir önceki dogumumu epitural yaptığım için böyle ağrılar olabileceğini söyledi bu bel ağrıları yuzunden çok mutsuzum bi cok insan erkek bebek bel ağrısı yapar diyolar ama o dogum sırasında gecerli diye biliyorum şuan 9 haftalık yaklaşık 1 aydir bu bel ağrısını çekiyorum sizdede varmi böyle hamileliginin ilk aylarında daha önceki gebeliginde yada şuan bel agrisi yaşayan?

Valla ben şimdilik banyodan sonra kullanıyorum birde ayda bir falan bepantene krem sürüyorum ama bir kaç hafta sonra ekstra bişeyler lazım

Bazen oluyor canım iğne batırıyorlar gibi sonra geçiyor ama

kızlar günaydın
3 hafta önce lekelenmem başladı,1 hafta sürdü
dün yine başladı,benim gibi olan var mı arnızda

bundan bir kaç yıl önce Nişantaşı calzedonia mağazasında o kalın sevimsiz varis çorapları yerine daha ince, hatta desenli varis çorapları satılırdı. ne kadar basınç isteniyorsa o kalınlıkta oluyor birde, doktorunuza hangi kalınlıkta almanız gerektiğini danışabilirsiniz.

Dr basınc ile ilgili birşey demedi ama okudugum kdrıyla hamilelere hafif basınc oneriliyor. Nişantaşında hala var o magaza yanılmıyorsam, kesinlikle bakacağım. Teşekkürler!

selam kızlar Nurgül ben. aranıza yeni katıldım acaba ilk sayfadaki listeye eklenmem için ne yapmam gerekiyor.:44: birde hamile çizelgesini nasıl yapıcam profilime tahmini doum tarihini yazdım ama hala çıkmadı

Son düzenleme:

psikolog becunis diyince biraz telaşlandım içtinmi onu?Ne olur içmedim de hamilelikte etkisi nedir bimiyorum ama inanılmaz karın ağrısı yapar.Ben bir ameliyattan sonra kullanmıştım o ilacı akşam 12 de içiyorsam gece 3 4 gibi feci karın ağrısıyla uyanıyodum rahatlatıyodu ama ishal öğlene kadar sürüyodu .Yani ishal su kaybı demek sen yinede dikkatli ol derim ...

yarına randevum var cok heycanlıyım ense kalınıklarına bakılacak ve özledim onları :)

Yeterli çalışma bulunmadığı için Bekunis Draje’nin hamilelerde kullanımı önerilmemektedir. Kabızlık önemli bir sağlık sorunudur ve mutlaka nedenleriyle birlikte tedavi edilmesi gerekir. Bekunis ve benzeri müshil ilaçları size sadece geçici çözümler sunar ve sadece şikayetlerinizi ortadan kaldırırlar. Önemli olan hastalığın nedenlerinin incelenip buna göre tedavi yapılmasıdır. Ayrıca devamlı olarak müshil ilacı kullanmanız bağırsaklarınızın tembelleşmesine yol açar ki bu da istenmeyen bir durumdur. Lütfen ihmal etmeyiniz ve en kısa sürede bir gastroenteroloji uzmanına (sindirim sistemi hastalıkları ile ilgili uzman hekime) muayene olunuz.

Merhaba ben de aranıza yeni katıldım... İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…