canım sende hala karındanmı atıyosun iğneyi.bana karından atmaya devam et dedi ama daha sonrası için yerini değiştirir heralde değilmi.
kızlar bugün iç çamaşırıma az denecek bile olmayan hafif kahverengi leke bulaşmış gibi geldi neden acaba ? çok ayakta kaldım ondan mı birde tapuda çalışıyorum malum o kütükler çok ağır dikkatte ediyorum ama korktum açıkçası leke devam etmedi olumsuz bir durum da yok sanki endişelendim birden :26:
kızlar bir şey sormak istiyorum inş bilginiz vardır ya da benle aynı problemi yaşayan vardır.benim doktorum rahim ağzı yetmezliğinden dolayı bana alttan bir köpük tarzı ilaç yaptı o rahim ağzıı daraltacakmış bende korktum bebişe bir şey olur mu diye endişeliyimm lütfen yardımcı olurmusunuzz
valla cnm aynı dert bende de var goguslerımın agrısı gecmıstı hıc agrı falan yoktu ama dun gene basladı :18:
canım göğüslerim normalde ağrıyor zaten ama bu farklı uçları adete yanıyo sanki çatlıcak. şimdiden böyle olursa bebişimi nasıl emzircem ben
Kızlar ben nezle oldum. bugün saat 17:00den sonra yoğun hapşırık başladı, hafif boğaz ağrım var. Ateşim ağrım falan yok.
Greyfurt mandalina yedim, sıcak suya pekmez katıp içtim. Başka ne yapayım? Bebeğe bi zararı olur mu nezlenin?
Kızlar haftasonu nete giremedim. Ve işe gelir gelmez sizlerle paylaşmak için hemen buraya geldim. Cumartesi günü dr kontrolüne gittik. Bebikcan 9 cm olmuş, ayakları ile beraber 12-13 müş. İlk actıgımızda dizlerinin üstünde oturuyordu, sonra sırt üstü yattı ve bacak bacak üstüne attı. Muhteşem bir manzaraydı gerçekten. Bu kdr hızlı büyümesine inanamadım. Dr büyük ihtimalle erkek geldiğini söyledi. Çıkıntımız kız olamayacak kdr büyükmüş. Ama yanılma payı vardır, önümüzdeki ay emin oluruz dedi.
Kabızlık problemi için Bekunis ve Duphalac verdi. Daha cok Duphalac kullan dedi. Bitkiselmiş zaten. Surup gibi, içince zeytin tadı alıyorsunuz. Demir hapı ve vitamin başladı. Bir kaç tane de test istedi. İkili tarama sonuçları da iyimiş zaten, üçlü ya da dörtlü test istemeyeceğini söyledi.
Bir de varis problemi başlayabilir, varis çorabı al dedi. Onu araştırıp almam lzm. Sizlerden alan varsa, tavsiyeleri bekliyorum :)
Öpüyorum herkesleri :)
Kızlar ben nezle oldum. bugün saat 17:00den sonra yoğun hapşırık başladı, hafif boğaz ağrım var. Ateşim ağrım falan yok.
Greyfurt mandalina yedim, sıcak suya pekmez katıp içtim. Başka ne yapayım? Bebeğe bi zararı olur mu nezlenin?
kızlar cumartesi 10+6 olacağım ikili test için erken mi
kızlar daha öncede sormuuştum ama gözden kaçtı galiba .. ben artık bebek yağı kullanayım diyorum da sorum şu ki sadece duştan çıkınca mı sürmeliyim yoksa hergün mü, ayrıca bebek yağı yeterli olur mu sizler neler yapıosunuz
kızlar konuyu kimse devralamıyor sanırım kendimi suçlu hissediyorum. ben çalışıyorum sabah 8 akşam 5 hatta iki hafta gece mesaisiyle ama pc başında çalışıyorum. konuyu alabilirim fakat ne yapılıyo listeler nasıl oluşuyo bu konu hakkında bir fikrim yok öğretebilirseniz alırım. fakat çok ilgilenemediğim zamanlar kızmayın bana:)
bu arada dün geceden beri göğüs uçlarımda yanma ve sızlama var kızlar okadar fenaki dayanamıyorum. böyle bi durumla karşılaşan varmı? ne yapcam ben uykumdan uyandırıyor resmen
bundan bir kaç yıl önce Nişantaşı calzedonia mağazasında o kalın sevimsiz varis çorapları yerine daha ince, hatta desenli varis çorapları satılırdı. ne kadar basınç isteniyorsa o kalınlıkta oluyor birde, doktorunuza hangi kalınlıkta almanız gerektiğini danışabilirsiniz.Kızlar haftasonu nete giremedim. Ve işe gelir gelmez sizlerle paylaşmak için hemen buraya geldim. Cumartesi günü dr kontrolüne gittik. Bebikcan 9 cm olmuş, ayakları ile beraber 12-13 müş. İlk actıgımızda dizlerinin üstünde oturuyordu, sonra sırt üstü yattı ve bacak bacak üstüne attı. Muhteşem bir manzaraydı gerçekten. Bu kdr hızlı büyümesine inanamadım. Dr büyük ihtimalle erkek geldiğini söyledi. Çıkıntımız kız olamayacak kdr büyükmüş. Ama yanılma payı vardır, önümüzdeki ay emin oluruz dedi.
Kabızlık problemi için Bekunis ve Duphalac verdi. Daha cok Duphalac kullan dedi. Bitkiselmiş zaten. Surup gibi, içince zeytin tadı alıyorsunuz. Demir hapı ve vitamin başladı. Bir kaç tane de test istedi. İkili tarama sonuçları da iyimiş zaten, üçlü ya da dörtlü test istemeyeceğini söyledi.
Bir de varis problemi başlayabilir, varis çorabı al dedi. Onu araştırıp almam lzm. Sizlerden alan varsa, tavsiyeleri bekliyorum :)
bundan bir kaç yıl önce Nişantaşı calzedonia mağazasında o kalın sevimsiz varis çorapları yerine daha ince, hatta desenli varis çorapları satılırdı. ne kadar basınç isteniyorsa o kalınlıkta oluyor birde, doktorunuza hangi kalınlıkta almanız gerektiğini danışabilirsiniz.
Bazen oluyor canım iğne batırıyorlar gibi sonra geçiyor ama
Kızlar haftasonu nete giremedim. Ve işe gelir gelmez sizlerle paylaşmak için hemen buraya geldim. Cumartesi günü dr kontrolüne gittik. Bebikcan 9 cm olmuş, ayakları ile beraber 12-13 müş. İlk actıgımızda dizlerinin üstünde oturuyordu, sonra sırt üstü yattı ve bacak bacak üstüne attı. Muhteşem bir manzaraydı gerçekten. Bu kdr hızlı büyümesine inanamadım. Dr büyük ihtimalle erkek geldiğini söyledi. Çıkıntımız kız olamayacak kdr büyükmüş. Ama yanılma payı vardır, önümüzdeki ay emin oluruz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?