2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım dr bana 20. haftadan sonra başlamayı uygun görüyorum dedi Omega 3 için. Ben de hiç balık yemiyorum da

heralde sayfanın en çok balık yiyen annesi benim gün aşırı mutlaka balık yenir bizde önceden böyle değildi ayda 2 yada 3 defa filan yenirdi ama benim kayınpederim balıktutmayı çok seviyo her boş anında balığa çıkıyo şimdi torunuda geliyo kocaman kocaman balıklar geliyo eve torunu için tutmuş karadeniz hamsisini çok seviyorum şuanda okadar ucuzki biri bana hergün mısırunuyla tavada hamsi yapsa gıkım çıkmaz bayıla bayıla yerim

Bugün çok yorgunum , üzgünüm kendimede cok kizginim.Oglumu calistirirken sinirlerime hakim olamiyorum.Ogretmenimiz isi abartti.Okulda cocuklara ogretmek yerine sayfalarca odev veriyor. Hanile oldugumu unutup sinirimden saatlerce ağladım Gem oglumu hem bebeğimi cok uzuyorum.Tek ben degil.isim aslinda çoğu veli yaptirmuiyormus bile biIm gorevimiz degil diye.Cok sakin cok sabirli bir hamilelik gecirmek istiyorum.Rabbim yardimcim olsun

Epituralde belden igne vuruluyor uyusturmasi icin buda kasları etkiliyor canım ama daha önceden yoktu yani banada biraz sacma geldi açıkçası bunca yıldır hic agrimiyodu hamilelikten sonra başladı ama cok rahatsiz ediyor beni son aylarda dusunemiyorum Allah yardimcimiz olsun

Epituralde belden igne vuruluyor uyusturmasi icin buda kasları etkiliyor canım ama daha önceden yoktu yani banada biraz sacma geldi açıkçası bunca yıldır hic agrimiyodu hamilelikten sonra başladı ama cok rahatsiz ediyor beni son aylarda dusunemiyorum Allah yardimcimiz olsun

çok şükür ikili testim normal çıktı...ama çevremdeki insanların ikili test yaptırmamaktaki inatlarını anlamış değilim.

çok şükür ikili testim normal çıktı...ama çevremdeki insanların ikili test yaptırmamaktaki inatlarını anlamış değilim.

gözün aydın çok sevindim test sonucuna valla bende anlamıyorum yaptırınca ne oluyormuşki en azından insan içini neden rahatlatmak istemez

kızlar dr banada duphalac verdi ama benim bağırsak hareketlerim öylesine durmuştu ki ilaç ben de ancak gaz yaptı.ben kabızlığımın çaresini sahlepte buldum.artık cok rahatım.tavsiye ederim.ama hazır sahlepler değil aktarlarda bulunan doğal toz sahlep.birkaç içişten sonra herşey düzene girdi.

hergün ne pişirsem diye düşünmekten bıktım anneler akşama ne yemek var fikir olsun bari:)

Dün kayınvalidem geldi bana etli nohut pilav mercimek çorbası yaptık beraber mevsim salatası turşu süper olsu :) ama nohutu bir gece önceden ıslaman lazım bunu yarın için yap baklagil yememiz lazımmış ya :) bugün de köfte yapabilirsin benim canım köfte istio bugün :)

tavuk kapama yapmaya karar verdim hatta biraz pilavını bol tutayım yarınada nohut pişiririm oh miss afiyet olsun :)

Herkese merhaba kızlar,

yemek için kendi menümü vereyim, patates graten, tavuk göğsü kızartması, marul salatası, ayran

bende tavuk kapama ayran çorba salata sanada afiyet olsun canım

Ay kızlar her gün bu yemek menülerimizi sabahtan paylaşalım hepimize dert oluyor ne yapsam fikri :) bebişlerimizi besleyelim sağlıklı sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…