2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ben de özel sektörde çalışan bir hamileyim

işyerinde sadece iş arkadaşlarıma söyledim henüz müdürlerime söylemedim

ama bnm işyerimde iş saatlerim iyi 9-6 çalışıyorum öğlende 1 saat molam var ve c.tesi çalışmıyorum

doğumdan sonra çocuk kreş yaşına gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum

evet yaa kimse yer vermiyor sinir oluyorum minibüslerde iett de sıkış tıkış...hatta geçen gün iett de kapıya sıkışıyordum bağırdım şöförde üste çıkmaya çalıştı gerizekalı adam hele bir de o yaşlı hasta hamileler için olan koltuklara yayılan serseri kılıklı adamlar yokmu beni delirtiyor...karnım daha çıkmadı ama geçen gün çok şişmişti akşam gazdan 5 aylık hamile gibiydim gözüne girecekti karnım başını çevirdi uyuz...neyse şu karnım biraz büyüsün azarlamayı düşünüyorum yer vermeyenleri

bu arada ben de dersanede çalışan bir öğretmenim hafta içi yarım gün çalışıyorum ama haftasonu yoğunum 8.30-6.40 çalışma saatleri ama girdiğim ders dakikalarını hesaplayınca 6,6 saat yapıyor dolayısıyla yapılabilecek pek birşey yok benim için...allahtan öğretmen arkadaşlar anlayışlılar.bu sene bende devlete geçmek için ders çalışayım dedim ama yok o ışığı göremez oldum kendimde

merhaba kızlar..

banyodan sonra kaşıntı bende de var maalesef. her yerim kaşınıyor.

vitamin kullanmıyorum bende kullanmayacağımda. hiperaktivitenin artmasının nedeni olacak multivitaminleri görüyor bazı uzmanlar.

benim kaç gündür kuyruk sokumu ve kalça içine uznan bir ağrım var. bacağım kilitleniyor yürüyemiyorum. sizde oldu mu? magnezyum eksikliğinden diyorlar ama daha erken değil mi kızlar yaa

kızlar sizde de rahimde ağrı ve sızı var mı beni rahatsız ediyor ve korkutuyor. idrar yolları enfeksiyonundan şüpheleniyorum ondan olabilir bilgisi olan var mı

kızlar sizde de rahimde ağrı ve sızı var mı beni rahatsız ediyor ve korkutuyor. idrar yolları enfeksiyonundan şüpheleniyorum ondan olabilir bilgisi olan var mı

o sızıyı en çok idrarını yaparken hissediyorsan ve sık sık idrara çıkmak istiyorsan olabilir. zararsız ilaçlar var. ürolojiye görün istersen

2 li test sonucum için az önce doktordan geldim.iyi gibi dedi. iyi mi gibi mi oldum.3 değer var 2 si risk sınırından düşük biri sınırın hafif üstünde dedi ve çizelgeyi gösterdi.belki anlayan arkadaşlar vardır. 1:2470 , 1:6579 ve sınırdan yüksek olan 1:864 bu sonuca göre 16ıncı haftada 3 lü teste gel dedi.elevit ve kan ilacını bu hafta itibari ile verdi.sonuçlar aslında çok da kötü değil ama durgunlaştım işte allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin

biraz öyle olacak galiba benimki bide tüp bebek içtiğim ilaçları bir görsen avuç dolusu resmen iğneleri hiç söylemeyeyim popom karnım mosmor. herşey bebeişler için ne yapalım katlanacağız.

canım sende hala karındanmı atıyosun iğneyi.bana karından atmaya devam et dedi ama daha sonrası için yerini değiştirir heralde değilmi.

kızlar az önce araştırma yaptım. risk olduğunu düşündüğüm değer benim yaşımın değeri. benim gibi 31 yaşında olan herkesin değeri buymuş.ve down sendromunun en önemli nedeni yaş zaten diğer sonuçlarım iyi. rahatladım. benim doktorum çok detaycı anlaşılan

canım magnezyum eksikliğinden mi kaynaklanıyor onu tam bilmiyorum ama bana da oluyor sağ bacağımı rahat kullanamıyorm adım atarken ağrıyor tam kalçadan başlayan bir ağrı, bu haftalarda olabilir diyor bazı kaynaklar

canım takma kafayı bence çocuğunuz down sendromli denilen bazı insanların bile bebeği sağlıklı doğabiliyor bu test sonuçları çok da önemli değil bence bir tanıdığıma 2li 3lü 4lü test yapıldı hepsinde risk görünüyordu en sonunda bazı testleri taa fransaya gönderildi falan vel hasıl bebek gayet sağlıklı doğdu ki senin değerin normalin çok az üzerinde...üzme kendini

kızlar 50 dk hamile pilatesi yaptım ama öldüm resmen öncesinde spor geçmişim vardı ama 3 aydır kolumu kıpırdatmıyorum dolayısıyla hantallaşmışım ama iyi geldi, iyi hissettim kendimi bir de yeşil çayım olsaydı keyfime diyecek yoktu...bebeği öğrendiğimden beri içmiyorum...

canım peki doktorun ikili testi yaparken bebişin ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıp ölçüm yaptımı ben de kısmet olursa yarın gideceğim ikili teste

kızlar bugün iç çamaşırıma az denecek bile olmayan hafif kahverengi leke bulaşmış gibi geldi neden acaba ? çok ayakta kaldım ondan mı birde tapuda çalışıyorum malum o kütükler çok ağır dikkatte ediyorum ama korktum açıkçası leke devam etmedi olumsuz bir durum da yok sanki endişelendim birden :26:

o sızıyı en çok idrarını yaparken hissediyorsan ve sık sık idrara çıkmak istiyorsan olabilir. zararsız ilaçlar var. ürolojiye görün istersen

sızıyı idrarda hissetmiyorum aniden bıcak saplanması gibi oluyor. adetime 5 gün var acaba ondan mı normal adet döneminde de başlamadan önce olurdu

kızlar bir şey sormak istiyorum inş bilginiz vardır ya da benle aynı problemi yaşayan vardır.benim doktorum rahim ağzı yetmezliğinden dolayı bana alttan bir köpük tarzı ilaç yaptı o rahim ağzıı daraltacakmış bende korktum bebişe bir şey olur mu diye endişeliyimm lütfen yardımcı olurmusunuzz

cnm zararı olsa doktorun yapmazdı. rahim ağzı yetmezliği daha büyük sorun bence erken doğum ve düşük riski oluıyor. doktorun önlem almış. zarar verecek şeyleri yapmazlar. dikiş dikme gereği duymadı sanırım o yüzden ilaç yaptı herhalde. için rahat olsun

kızlar 2 li test bir oran biliyorsunuz.
aynı kan değerlerine ve ense kalınlığına sahip 2 kişi teste girse yaşı büyük olan ailesinde down sendromu olan kişilerde bu risk her zaman diğerine göre daha fazla.
ben 2 li yaptırmadım yaptırmayacağımda. bence onlara takılmayın.

yengemin 2 yiğeni downlu yaşıda 37 idi. 1/100 ihtimal çıkmıştı ama amniyo falan yaptırmadı sonuç zıpkın gibi sağlam bir sıpa :))

canım peki doktorun ikili testi yaparken bebişin ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıp ölçüm yaptımı ben de kısmet olursa yarın gideceğim ikili teste

burun kemiği bilmiyorum. ense kalınlığına baktı. NT değeri 1.2 çıktı bu iyi bi sonuç 3 olursa riskliymiş.kan testi ve anne yaşı ile harmanlayacak. kolay gelsin canım , sağlık diliyorum

kızlar ilk tarama testine nezaman gittiniz benim 10. haftam bitti haftaya salı randevu aldım yapılır heralde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…