Günaydın arkadaslar 2 gündür yoktum bu bulantıların üstüne birde girp olmuşum hatta ishal olmuşum karın ağrım var bayağı.
Kızlar ben psikiyatriye randevu aldım pazartesi gününe evde tek kalamıyorum endişeleniyorum,korkuyorum yenemiyorum bi benmiyim ne olur kızlar bana bişey deyin napıcam ben 2,5 aydır böyleyim gitsem ne derler,ne yaparlar bana dayanamıyorum artık ağlamaktan helak oluyorum evde yalnızken bişeyde yemiyorum kötüyüm kızlar her yönden çok kötüyüm .
evde yalnız kalamamak gibi bir sorunum yok ama bende bir kaç gündür çok mutsuzum. uyumaktan başka hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden, insanlarla karşılaşmamak için işte öğle yemeğine dahi çıkmıyorum. kendimi çok çirkin hissediyorum, annemden başka kimseyle tek kelime konuşmak istemiyorum. aşırı halsiz ve yorgunum. durduk yere ağlıyorum. yalnız değilsin geçecek inşallah tüm bunlar
sen söyleyince test değerlerime baktım benim hcg 68, doktorum da büyük ihtimalle kız dedi ultrasonda, ama ilgisi var mı bilemiyorum.Kizlar cinsiyeti cok merak ediyorum öğreneniniz var mı ikili testte hcg degeri 50 nin altında olan erkek üstünde olan kiz diyorlar dogrumu yoksa Buda bı hurafemi tutan varsa lutfen paylaşsın meraktan çatlıyorum :)
Benimde burnum ve yüzüm şişti biraz komşumuz ilk demişti ki aa senin burnun tokmak gibi olmuş erkek bebeğin olacak senin demişti taa 7-8 haftalıkken :))
Kizlar cinsiyeti cok merak ediyorum öğreneniniz var mı ikili testte hcg degeri 50 nin altında olan erkek üstünde olan kiz diyorlar dogrumu yoksa Buda bı hurafemi tutan varsa lutfen paylaşsın meraktan çatlıyorum :)
canım ben de bunu çok duydum... benım ikili testte hcg degeri 47 çıktı ama dr kesin kız dedi. bence hurafedir bir de ben hep kız dıye sevıyorum bakalım yarına ne dıyecek
o kadar çok yoruluyorum ki gece yürüyüşünede çıksak artık ayakta duramam.işe yürüyerek gelip gidişlerim var.akşamda evde yemek hazırlama misafir karşılama koşuşturmam bitmiyor.
AA çok ilginçmiş.:) Doktorum dedi ki ödemden kaynaklanıyor.Oysa günde 2,5 lt ye yakın su içiyorum .Yalnız hamilelikte burun kaslarında belirgin değişklik oluyormuş gece daha şişkin olabilirmiş ve uyurken nefes almak güçleşebilirmiş. Ya bunu anlarımda çok tuhaf görünüyrum kardeşim :) Aslında burnum gayet estetik top şekillli birşeydi....Hayırlısı bir altı ay daha shrek gibi gezicez artık :))
bende aynı şekilde hissediyorum ne okusam ağlamam geliyor, birde akşamları çok yorgun hissediyorum kendimi kötü hissediyorum.......üffffffffffffffffffffffffffffffff
sen söyleyince test değerlerime baktım benim hcg 68, doktorum da büyük ihtimalle kız dedi ultrasonda, ama ilgisi var mı bilemiyorum.
canım ben de bunu çok duydum... benım ikili testte hcg degeri 47 çıktı ama dr kesin kız dedi. bence hurafedir bir de ben hep kız dıye sevıyorum bakalım yarına ne dıyecek
inanın en güzel mayıs annesi olmak yasayıp göruceksiniz hem annenin hem de bebeginiz için en rahat aylar elbet kış dönemi için sıkıntısı oluyor hamile iken ama en güzeli bebişiniz az büyüyünce güneşlenmesi çünkü havalar cok müsait olucak kemikleri için
Ben sebzeciyim canım zaten,gliserinli fitili denemek istiyorum,şu kahverengi-sarı kutuda bebeklerede veriliyor sanırım bende oğlumda kullanmıştım..hemen kardeşime sorayım....
Benim bı kızım var bakalım hayırlısı ikinci ne olacak 13 haftalık hamileyim daha cinsiyeti öğrenmeme cok var cok merak ediyorum kızıma bı kiz kardes olsa iyi olur erkek olsada fena olmaz duygularım karisik :))
Bugun nasilsiniz bakayim. Guzel haberleri okudukca cok mutlu oluyorum gazzebuterfly umarim dogru yazabilmisimdir:) cok sevindim ikizlerinin cinsiyetlerine umarim değişmez bi seferde kurtulmus olursun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?