2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Allah yardımcınız olsun.Bebeğe hiç faydası yok diye bazı şeyleri yememekte gerekmez diye düşünüyorum.Herşeyde birazda olsa vücudumuza yarayan birşeyler vardır.Canın çekiyorsada bu vücudunda eksik olduğundan vücudunun sana bir sinyali olabilir :) Hamilelikte sürekli hormonlarımız değiştiği için eksikliklerimizi aşeriyoruz.Ucundanda olsa az yemek sana da iyi gelecektir :)
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Gözünüzaydıın :) Kızlar gün geçtikçe çoğalıyorr Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah,böyle her haberiyle sevindirsin sizi :)

Cinsiyetler öğrenildikçe bende çok seviniyorum :) Sizin ayrıca farklı bir heyecan :) İnşallah doktorun tahminini kesin olarakta aynı şekilde duyarsınız :) Ne güzel ikiiizzz Allah kolaylık versin,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

amin hayırlısıyla inşallah güzel duygular :)

Bugun nasilsiniz bakayim. Guzel haberleri okudukca cok mutlu oluyorum gazzebuterfly umarim dogru yazabilmisimdir:) cok sevindim ikizlerinin cinsiyetlerine umarim değişmez bi seferde kurtulmus olursun:))

Günaydın kızlar, güzel haberler geliyor bizler de mutlu oluyoruz

haftaya cumartesi kontrolüm var acaba cinsiyeti belli olur mu ?

kızlar cinsiyetini ögrenenler olmus hayırlı olsun bende 12 haftamda gittigimde erkege benzettim dedi ama kesin demedi esim herkese söyledi ins degismez 15 haftamdayım özledim 16da gidecegim 3lü taramaya cagırdı 2liye gerek yok dedi cinsiyette?
Belli olur bu arada 2. Gebeligim hafifteden hissediyorum gibi yada bana öyle geliyor bu ay zor gecti özledim bebisimi

Günaydın kızlar, güzel haberler geliyor bizler de mutlu oluyoruz

haftaya cumartesi kontrolüm var acaba cinsiyeti belli olur mu ?

Genelde tahmin ediyorlardi kizimda 2bucuk aylik kiza benziyor ama 16hafta kesin derim demisti kac haftalik benim 12 . Haftamda erkege benzettim erkekk erkek sanirim dedi kemik yapilarindan biliyorlarmis

Günaydın güzel anneler, bugün saat 11'de doktor kontrolümüz var, saatler geçmiyor adeta sabahın köründe uyanıverdim. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah cinsiyetini kesinleştiririz...

Günaydın arkadaslar 2 gündür yoktum bu bulantıların üstüne birde girp olmuşum hatta ishal olmuşum karın ağrım var bayağı.
Kızlar ben psikiyatriye randevu aldım pazartesi gününe evde tek kalamıyorum endişeleniyorum,korkuyorum yenemiyorum bi benmiyim ne olur kızlar bana bişey deyin napıcam ben 2,5 aydır böyleyim gitsem ne derler,ne yaparlar bana dayanamıyorum artık ağlamaktan helak oluyorum evde yalnızken bişeyde yemiyorum kötüyüm kızlar her yönden çok kötüyüm .

günaydın canım
bazı hamilelerde oluyormuş bu durum,
bnm eşim 4 günlüğüne şehir dışına çıktığında annem bana sormuştu evde yalnız kalabiliyomusun korkarsan bizde kal diye
ben böyle bişey yaşamadım ama yaşayanlar var, istersen bir muska yazdır boynunda taşı belki rahatlarsın

güzel haberlerle gel canım bizede haber ver.

güzel haberlerle gelenler, cinsiyeti öğrenenler olmuşş ayyy sabah sabah moral oldu,birbirimizin hep iyi haberlerini alalım inşallahhh,,,darısına bana bir prensesim var hayırlısıyla bir deprens gönlümden geçen bakalım rabbimden gelen herşeye razıyım tabiki gönül işte..

günaydın kızlar.ya ben çok acıkıyorum yiyorum ama bi türlü tam doyamıyorum.1 yad 2 saat ağzım boş kaldığında çok kötü oluyorum.midem kazınıyor sanki hep bi açlık hissi etrafımda dolanıyo.ne yapacam bu şekilde bilmiyorum. çok üzülüyorum.

canım zaman zaman hepimiz bazı sıkıntılar yaşıyoruz,gözünde çok büyütürcsen hiç bu işin içinden çıkamazsın bol bol dua et,Kuran okuyan kanallar var aç onları elini de karnına koy hem sen rahatla hem bebeğin rahatlasın annesi, bitanede miniğin var yanılmıyorsam bak ne şanslısın iki melek nasip etmiş rabbim sana,,annen filan gelsin bisüre yanına eğer imkanın varsa, bence de psikiyatriye git rahatlatacaktır seni,meleğinide senide öpüyorumm

çok kötüyüm canım bildiğin gibi değil aslında çoğunu içime atıyorum annem ben ağlayınca üzülüyor ona bişey etmemeye çalışıyorum,eşimde kızıyo bana kendi kendine yapıyosun diye çok sabrediyor adam ama ben hep olumsuz konusunca kızıyor artık ama pazartesiye randevu aldım gidip yardım alıcam ,muskada aklıma hiç gelmedi vardı evde oğlumun korkmaması için aslında onu taşıyabilirim yanımda sürekli dua okuyorum kızım bak ne güzel evindeesin güvenli bi yerdesin ,gül gibi bi evladın bi oğlun var diyorum ama onada sarılıp ağlıyorum kalkamıyorum altından tek başıma.

evet yaşıyoruz ama benim zaman zaman değil 5,5 senedir bu evde tek kalıyorum canım ama 2,5 aydır yaşıyorum bu sorunu evet gözümüde çok büyütüyorum yapma büyütme diyorum ama yapamıyorum işte yemek yemek,yemek yapmak gibi şeyler söz konusunu olunca çıldırıyorum istemiyorum ,eşim evdeyken sıkıntım bu kadar olmuyor evet bitanede oğlum ALLAH bağışlasın 6 kasımda 4 yaşını doldurdu oda olmasa şimdiye kesin yemiştim kafayı annem geliyo arada ama biz daha çok şey yapıyoruz eşim sabah işe giderken bırakıyor akşam alıyor bizi ama bu seferde orda sıkılıp kendi evime geçmek istiyorum biran önce .Sağol canım bende sizleri öpüyorum.

Hayırlısı olsun çok sevindim..

Hiç görmemişim nasıl kaçırmışım,hemen alıp içmek istyorum,etkili olması için aktardan kendim alıp yapayım bari..
Çok sağolun...

Günaydın arkadaşlar,
Cumamız mübarek olsun,Allah dualarımızı kabul etsin..

Son düzenleme:
kızlar dün 12. haftam bitti 13. haftaya girdim baktım ara ara burnum akıyo :) grip olduğumu sandım ama 13 . haftanın özelliklerini okuduğumda burun akıntınız başlayabilir mendil taşıyın yanıznıd geip oldum sanmayın diodu ... var mı böle burun akıntısı olan :)

Günaydın güzel anneler :))
Bugün güzel haberler alalım doktorum bana her gün 45 dakka yürü dedi dün gece eşimle çıktık çok rahatladım her gece yürüyüş yapıcaz yürüyüş anneyi doğuma hazırlıyormuş sürekli oturmak hareketsiz kalmak iyi değilmiş ... Size de tavsiye ederim ve eşinizle kaliteli zaman geçirmiş oluyorsunuz :)

o kadar çok yoruluyorum ki gece yürüyüşünede çıksak artık ayakta duramam.işe yürüyerek gelip gidişlerim var.akşamda evde yemek hazırlama misafir karşılama koşuşturmam bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…