2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

BEN KIZ HİSSEDERKEN ERKEK SEN ERKEK HİSSEDERKEN kız dediler kuzum aman sağlıklı olsunlar da ...:) çok sevindim hayırlı olsun

bana da bı tanıdık noldu sana kaymak gıbı kızdın yuzune ne olmus dedı bazı kısıler gercekten dusunmeden konsuuyor ustelık hamıleyım hassasım bu gercekse bıle soylenır mı ....o gece cok aglamıstım

geçmiş olsun hayret bişey ya sinir oluyorum boyle seyler duyunca çook geçmiş olsun

Bende hamileliğimn başında grip olmuştum aptal bir özel hastahane adam zaten pazarlamacıya benzıyordu doktora değil tuttrdu serum takalım(bu arada o kadr kotu degılım ben nolur nolmaz dıye gıttım ne onerır dıe) yok cok kırmızı bogazın kabul etmedıms erumu falan guvenemedım doktora cunku sonra antıbıyotık yazmıs yuhh dedım eczacıya gıttım sordum yanı rısk var tabııkı gebelerde kullanımı guvenılırlıgı kanıtlanmıs bı ılac degıl dedı ama beyefendı bu ılacı fatura etmıs ve devlet benım haneme 12 tl yazmıs bıle alsamda almasamda baska bı ılac aldıgımda ılac3 tl ıse +12 olarak 15 oduyecekmısım kı ole de oldu antıbıyotıgı almadım elevıtı alırken odedım o 12 lırayı bazı doktorlara anlam veremıyorum bı ınsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı bız can tasıyoruz ya

Canım bununla geçmiş olsun inşallah, umarım başına böyle birşey gelmez bir daha...

Selam kızlar, ne zamandır takip edemiyorum malum kaynanam olunca çok fazla bakamıyorum, karnındaki radyasyon alıyor deyip duruyor.

ben 14. haftamdayım hala bulantılar var, ama ilk zamanlarki gibi aşırı değil.

Canım iş arkadaşında gerçekten çok patavatsızmış. Bana bişey demediler ama insan kendini çirkin hissediyor. Mesela benim tam gıdıkta 10 tane falan tüy uzamış birde kalınlaşmış. Geçen gün farkettim ağladım ağladım eşime kıZdım. Resmen sakal gibi çıkmış niye söylemedin hiç diye. Oda takma ona kafayı ben seni hertürlü seviyorum falan dedi sağolsun. Annemde sakın aldırma dökülür onlar sonra dedi öyle geziyorum. Kendime bakmıyorum bile. Şuan önceliklerimiz farklı boşver

Kizlar Elevit vitamin ilacının kaplamasında domuz katkısı domuz jelatini kullanılıyormuş benim doktorum onun yerine decavit yazdı internetten baktım doğru habermis sizide bilgilendirmek istedim haberiniz olsun

Çok geçmiş olsun....

Arkadaşlar ben geçen haftalarda lekelenme yaşamıştım on gün kadar sürdü aralıklarla, aralarda bazı günler olmadan tabi. Yarın il dışında olacağım inşallah orada bir dr a gitme ihtimalim var, bu yaşadıklarımdan sonra bebişi hiç görmedim görmek istiyorum. İnşallah herşey yolundadır hayırlısıyla.

Tabiki canım once saglik ama insan merak edıyor iste

hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız siz ve bebişler cinsiyet öğrenen var mı? bu arada çok şükür bulantılarım bitti iki gündür ne güzel şeymiş yediğinin midende kalması. inşallah başlamaz geri.

arkadaşlar ben ne hissedersem sayfaya bi bakıyorum aynı şeyi hissedip buraya yazanlar olmuş
tek başıma olmadıgımı görünce içim rahatlıyor
hamile kaldıgımdan beri yüzümde sivilceler çıktı göbüşüm çıktı kendimi çok çirkin hissediyorum bende sizin gibi

yüzümdeki sivilcelerden kurtulmak için belki de piskolojik olarak iyi hissettirsin diye yüzümü maden suyu ile yıkıyorum
evde yapılan doğal maskelerden yapıyorum
yoğurt ve kahveyi karıştırıp yüzüme sürüp peeling yapıp yıkıyorum (haftada 1 gün)
azönce de sivilcelere iyi gelen havuç maskesi tarifi buldum yarın onu da denemeyi düşünüyorum :)

Canımcım bende de sivilceler çıktı. Kızım olcak sanırım güzelliğimden alıyor herhalde diye kendimi avutuyordum. Daha cinsiyetini bilmiyorum ama İyi sen yine bişiler yapıyosun. Ben yemek yedikten sonra direk uyku moduna geçiyorum

Merhaba kızlar, ben de biraz önce doktordan geldim, ikili test için gitmiştim, Allah'a şükür sonuçlar normal geldi.
Kıpır kıpırdı yaa, hala ağzım kulaklarımda :) Kan testi de inşallah normal gelir. Cinsiyetini %90 kız dedi doktor, değişir mi ki, kesinleşene kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum :) Nasıl sabredeceksem :)
Buarada Central Hospitalda telefonda ikili test için 180 tl demişlerdi,hatta burayada yazmıştım, gittiğimiz de 315 tl ödedik.180 sadece kan testinin ücretiymiş sanırım. Bilgilendireyim dedim.

Evet ya en çok buna hevesleniyorum. Hayal ediyorumda giydircen cıtcıtlı badiyi bacaklar çıplak, boğum boğum. İster öp ister ısır.

hayırlısı olsun arkadaşım.
öncelikle sormak istediğim iki şey var. ikili test için sadece kan tahlilinden başka ne yaptın yada yaptılar? sadece kan tahlili için baya para almışlar.
central hospital da hangi doktora gidiyorsun. benim içinde kız olabilir dedi doktorum. en son 2 aralıkta gittim. 11cm ve 100 gr dedi doktorum.

cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun darısı bizlere olsun..
ikizlerimizin biri kız diğeri erkekmiş çok sevindim bir anda ikisi birden çıkacak ne güzel...

hamilelikte burun konusuna değinilmiş. benim burnum kocamandır zaten kızımda iyice büyümüştü eşim diyorki yüzünün yarısı burundu :)) çok çirkindim koca bir surat öğğğğ gene aynı olacak ama doğumdan sonra 15 gün içinde o ödemler geçiyor.

Evet burda yazan diğer arkadaşlara göre ücretin ben de yüksek olduğunu düşündüm. İkili test için doktor sana ait bilgileri filan not ediyr, yaş sigara içip içmediğin kilo vs gibi bilgiler. sonra Direk ultrasona aldı. Ultrasonda detaylı detaylı birsürü şeye bakıyor, burun kemiği, ense kalınlığı, Karnının olduğu taraflarda bir sıvıdan filan bahsetti, bakarken bana da anlattı hep, mesela şurası midesi filan gibi. Sonra Bir rapor hazırladı. Ondan sonra kan testi için kan almaya yolladı. Kan verdim, kan sonuçları 1 hafta sonra çıkacakmış. Onu da alıp kendi doktoruma götüreceğim.

Ben Central Hospitalda Figen hanıma gidiyorum, çok memnunum. Ama ikili test için Mustafa Kır'a gittim. Zaten orda ikili test için randevu almak istediğinde iki doktorun bunu yaptığını söylüyorlar, diğerinin ismini hatırlamıyorum. Ben Mustafa Beye gittimm. Ama kan testi sonucu da çıkınca test sonucu ve raporu da alıp Figen hanıma götüüreceğim 1 hafta sonra.

ayy canım çok sevindim negüzel öğrenmişsin cinsiyetini darısı bize olsun bende yarın gideceğim bakalım öğrenirim inşallah.

cinsiyeti öğrenen arkadaşlar ; sizin drlar ultrasona bakarak mı söylediler yoksa ikli tetslerde ki hcg deeğrine bakarak mı... benm de cuma günü kontrolüm var ikili test yapmıcam 13 haftam bitmiş olcak ultrasondan görünebilir m , çok merak ediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…