2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ayy canım çok sevindim negüzel öğrenmişsin cinsiyetini darısı bize olsun bende yarın gideceğim bakalım öğrenirim inşallah.
Canım bana doktor söyledi ama, büyük ihtimalle dedi, ben de yüzde kaçtır dedim %90 dedi :)
Ama bu kesin olmayabilir 1 ay sonra kesin ve net olarak öğrenebilirsin dedi. Şuan ihtimali söylüyoruz dedi.
Ama ilk başta cinsiyeti görebilirmiyiz dedim bi bakalım dedi, bizimki de uyanıktı kıpır kıpır, durmadan bi o yana bi bu yana döndü durdu :)
Heralde görmüştür doktor yaaa

Canım zaten ikili test dediğimiz şey de hem ultrason hem de kan testi. Yani ikili test için gittim ultrasonda baktık zaten birsürü şeye, ve cinsiyeti de tahmini olarak söyledi ultrason görüntülerinden.

doğrudur canım. benim yarın 15 bitecek. bakalım inşallah belli olur. çok merak ediyorum.

Ben de 15 Kasım'da cuma gidicem 13+0 olacak bebişim :) bana doktor geldiğinde gösterirse cinsiyetini söylerim dedi ay cumayı iple çekiyorum

ya benimde göbeğimde göğüs ucu evrendeki ayva tüyleri uzayıp kalınlaşmaya bşladı mutsuzum

Kizlar Elevit vitamin ilacının kaplamasında domuz katkısı domuz jelatini kullanılıyormuş benim doktorum onun yerine decavit yazdı internetten baktım doğru habermis sizide bilgilendirmek istedim haberiniz olsun
o elevit ne iğrenç bir vitamindir onu bırakınca mide bulantılarım da azaldı isabet olmuş
Ben de 15 Kasım'da cuma gidicem 13+0 olacak bebişim :) bana doktor geldiğinde gösterirse cinsiyetini söylerim dedi ay cumayı iple çekiyorum
canım 15 kasımda benimde 13+0olacak ama doğum tarihlerimiz farklı seninle nasıl oluyor anlamadım
canım büyük geçmiş olsun neyse ki meleğin iyiymiş
ay o okuduklarına ağlama bendede var ya gazete okuyamaz oldum
aaahh ahh sormayın ağlamaktan bi hal oldum kitap okurken
ben 3 gündür burun akıntısı geniz akıntısı hapşırma gece tıkanma gibi sıkıntılar yaşıyorum ama benimki nezle gibi birşeyden kaynaklanıyor sanırım
canım ne güzel yaa,benim ikiz kardelerim var annemden iyi bilirim bakması ok zor ama değer ben hamile olduğumu daha öğrenmeden önce rüyamda biri pembe biri mavi kundaklı bebekler görmüştüm yatağımın üzerinde...hayalimdi yani,Allah herkese hayırlısını versin...

kızlar süt içemiyorum normalde çok severdim ama midemi öyle şişiriyor ki gören 5 aylık sanıyor sonra...dün işte içmiştim akşam dönerken minibüste yer verdiler hamileyim diyebu arada kilo almadım ama artık hamile pantolonu giyiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

315 tl' mi? Ben manisa da özel bir hastaneye gittim.20 tl aldılar.

çok mutluyum çok mutluyum sami yusuf ile kanlı canlı chat yaptık yuppiiii direkt olarak soruma cevap vermesede türkiye ye en kısa zamanda gelicekmiş inşaAllah inşaAllah inşaAllah

Canım benim geç döllenme o yüzden düzenleyemedim profilden cep telden giriyorum işte iki hafta önce gittim cuma günü 10+0 dı 15 Kasım'da 13+0 olacak

Canım eğer gediz tıpa gidiyorsan oradaki u.... s.... I pek iyi duymuyorum oradaki doktorla ilgili son bir ayda üç tane kötü şey duydum baya da ciddi şeylerdi istersen sen de bi başka doktor bak orası çok yoğun olduğu için doktor pek ilgilenemiyormuş sağlıklı hamilelikler dilerim ...

benm ikili teste gittim ultrasyonda baktı öyle söyledi cnm

bende musait olup bitürlü giremedim dün dr gittim bebeişim çok şükür iyiymiş tam 12+6 miş cinsiyet için belli değil dedi mğdemi söyledim miğde ilacı verdi birde demir vitaminiyle , multivitamin verdi ve tartıda 70 şi gördüm şok şok oldum dr hizlı ilerliyosun dedi bu ay için 2 kilo veriyorum sana dedi dikkat et dedi nasıl kendimi durduracam bilmiyorum çokta yemek yemiyorum ama tatlılardan alıyorum heralde başta çok tüketiyorum gerçekten şimdi bu ilaçlarda iştahımı açarsa yandımki ne ama yemek güzel
size dr an böyle uyarı gelen varmı

mine merhaba cnm senn 15 kasımda mı 13 olucak benm ultrasyona göre bugn 13 olduk 15 kasımda 14 oluyoz bizm haftalar beraberdi sanırım benm nie 1 hafta öne geçtiki doktoruma da sormadm o heycandan:26:

Merhaba,
Ben de kısmetse Mayıs annesi olacağım. Bugünlerde moralim çok bozuk çünkü hamile olduğumu öğrendiğimden beri sürekli hastayım Bayramda 3 gun hastanede yattım, serumla üç doz antibiyotik verdiler işe yaramayınca kestiler. Hastaneden çıktım 15 gün sonra tekrar hasta oldum bu sefer 10 gün boyunca klasid isimli antibiyotiği kullanmam gerekiyor. İlkinde 10 haftalık gebeydim, şimdi 14 nerdeyse... Muhtemelen 2,5 yaşındaki oğlum hasta oldukça ben de ondan alıp iyileşemiyorum....Çok endişeleniyorum bebeğime bir zarar gelmiş midir diye, hem de çok.... Bulantılardan hala doğru dürüst beslenemiyorum da, zavallı bebeğim daha şimdiden ona iyi bir anne olamamış gibi hissediyorum kendimi((((

Nasılsın canım bulantılar geçti dimi ? Benim sadece iki hafta sürdü şükür şimdi iyiyim :)

iyiym canm bebişde iyi çok şükür bebiş ve sen nasılsınz bulantılarım 11. haftamda biraz hafiflemişti ama bu son 1 haftadır yine kötüleştim tabi ilk haftalar gibi değil ama hala yemek yiyemiyorum sebze yemekelri cnm istiyo hep

mine merhaba cnm senn 15 kasımda mı 13 olucak benm ultrasyona göre bugn 13 olduk 15 kasımda 14 oluyoz bizm haftalar beraberdi sanırım benm nie 1 hafta öne geçtiki doktoruma da sormadm o heycandan:26:

Benim adet günüm 8 Ağustos du ya geç döllenme vardı biliosun 25 kasım da 10+0 dedi doktor zaten baştan beri arada 1 hafta fark vardı geç döllenmiş seninki sonradan aradaki açığı kapattı sanırım :)) seninki doğru tatlım ben geç yumurtladığım için geç döllenmiş

evet galiba benm ki açıgı kapattı en son salı günü gördüm baya büyümüştü önceden sadece keseyken şimdi insan görünümündeydi doktorun cinsiyet tahmini yaptımı benm ki yüksek ihtimal erkek dedi ama kesin değil dedi 20 kasımda ikili test sonuclarını alcaz o zamn kesinleşir dedi:))

Evet ben de en son 10 üncü haftada gördüm resmen her şeyi belliydi sürekli elleriyle oynuyordu kıpır kıpırdı çok mutlu oldum :)) 15 Kasım da cinsiyeti söylerim gösterirse dedi :) bana da erkek gibi doğuyo içime

merhaba cnm aramıza hoşgeldin bebeğin ve sen:)) hiç üzülme hepimiz mide bulantılarıyla hastalıklarla düşük tehlikeleriyle herşeyle karşılaştık ama çok şükür atlattık şimdi hamileliğin balayı dönemindeyiz kendini üzme bebeğin emin ol senden besleniyor. ben hiçbişey yiyemiyodum su dahi içemiyodum ne yesem içsem çıkıyodu bayramda bile annemlere tatile gittik hastanelk oldum serumlar falan artık oturup ağlıyodum bebeğim gelişmicek diye. ama salı gnü gördüm maşallah bi büyümüş doktorumda dedi gelişimi çok iyi kendimde gördüm zaten:))

sağlıklı olsunlarda:)) ama artık öğrenp alışveriş yapmak istiyorum heves ediyorum:) ben ultrasyonda gördüm herşeyi belliydi tarifsiz bir an ya çok duygusaldım doktoruma dedim ben erkeğe benzettim içimede öle doğdu doktorum gülümsedi evet yüksek ihtimal erkek dedi o ana kadar bişey hissetmiyodum hayırlısı olur inşl. heycanla bekliyoruz bizde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…