merhaba cnm aramıza hoşgeldin bebeğin ve sen:)) hiç üzülme hepimiz mide bulantılarıyla hastalıklarla düşük tehlikeleriyle herşeyle karşılaştık ama çok şükür atlattık şimdi hamileliğin balayı dönemindeyizkendini üzme bebeğin emin ol senden besleniyor. ben hiçbişey yiyemiyodum su dahi içemiyodum ne yesem içsem çıkıyodu bayramda bile annemlere tatile gittik hastanelk oldum serumlar falan artık oturup ağlıyodum bebeğim gelişmicek diye. ama salı gnü gördüm maşallah bi büyümüş doktorumda dedi gelişimi çok iyi kendimde gördüm zaten:))
ya benimde göbeğimde göğüs ucu evrendeki ayva tüyleri uzayıp kalınlaşmaya bşladı mutsuzum
o elevit ne iğrenç bir vitamindir onu bırakınca mide bulantılarım da azaldı isabet olmuş
canım 15 kasımda benimde 13+0olacak ama doğum tarihlerimiz farklı seninle nasıl oluyor anlamadım
canım büyük geçmiş olsun neyse ki meleğin iyiymiş
aaahh ahh sormayın ağlamaktan bi hal oldum kitap okurken
ben 3 gündür burun akıntısı geniz akıntısı hapşırma gece tıkanma gibi sıkıntılar yaşıyorum ama benimki nezle gibi birşeyden kaynaklanıyor sanırım
canım ne güzel yaa,benim ikiz kardelerim var annemden iyi bilirim bakması ok zor ama değer ben hamile olduğumu daha öğrenmeden önce rüyamda biri pembe biri mavi kundaklı bebekler görmüştüm yatağımın üzerinde...hayalimdi yani,Allah herkese hayırlısını versin...
kızlar süt içemiyorum normalde çok severdim ama midemi öyle şişiriyor ki gören 5 aylık sanıyor sonra...dün işte içmiştim akşam dönerken minibüste yer verdiler hamileyim diyebu arada kilo almadım ama artık hamile pantolonu giyiyorum
Evet burda yazan diğer arkadaşlara göre ücretin ben de yüksek olduğunu düşündüm. İkili test için doktor sana ait bilgileri filan not ediyr, yaş sigara içip içmediğin kilo vs gibi bilgiler. sonra Direk ultrasona aldı. Ultrasonda detaylı detaylı birsürü şeye bakıyor, burun kemiği, ense kalınlığı, Karnının olduğu taraflarda bir sıvıdan filan bahsetti, bakarken bana da anlattı hep, mesela şurası midesi filan gibi. Sonra Bir rapor hazırladı. Ondan sonra kan testi için kan almaya yolladı. Kan verdim, kan sonuçları 1 hafta sonra çıkacakmış. Onu da alıp kendi doktoruma götüreceğim.
Ben Central Hospitalda Figen hanıma gidiyorum, çok memnunum. Ama ikili test için Mustafa Kır'a gittim. Zaten orda ikili test için randevu almak istediğinde iki doktorun bunu yaptığını söylüyorlar, diğerinin ismini hatırlamıyorum. Ben Mustafa Beye gittimm. Ama kan testi sonucu da çıkınca test sonucu ve raporu da alıp Figen hanıma götüüreceğim 1 hafta sonra.
Gunaydin kızlar benim anlamadigim bir konu şu gec dollenme olayı benim son adet tarihi 26 ağustos doktor adet başlangıç tarihinden hesapliyor gec dollenme olmus diyor adet başlangıç tarihinde zaten hamile kalinmazki reglisin zaten yani kafam almiyo :)) ben reglinin bittigi hafta hamile halmisim doktorumada söyledim bunu adet baslangic tarihinden hesaplanir hep dedi adet baslangic tarihinden hesaplanip dogumum yaptirilirsa sezeryan olcam zaten 2 hafta erken doguma aliyor 3 hafta erken almis olcak ay kafamda deli sorular :)
Canım eğer gediz tıpa gidiyorsan oradaki u.... s.... I pek iyi duymuyorum oradaki doktorla ilgili son bir ayda üç tane kötü şey duydum baya da ciddi şeylerdi istersen sen de bi başka doktor bak orası çok yoğun olduğu için doktor pek ilgilenemiyormuş sağlıklı hamilelikler dilerim ...
Canım grand medical' e gidiyorum. Yasemin Yıldırım. İlk gebeliğimdede ona gitmiştim.Memnun kaldım.Hatta pazar günü suyum geldiği için doğum yapmıştım. Yasemin Hanım kendisi gelmişti doğuma. Bazı doktorlar gibi dünyanın parasını alıp sonra doğumda hafta tatili diye nöbetçi doktora bırakmadı. Sadece yoğunluk zaman zaman sıkıntı olabiliyor.Onun haricinde memnun kaldım.
Evet ben de en son 10 üncü haftada gördüm resmen her şeyi belliydi sürekli elleriyle oynuyordu kıpır kıpırdı çok mutlu oldum :)) 15 Kasım da cinsiyeti söylerim gösterirse dedi :) bana da erkek gibi doğuyo içime
evet galiba benm ki açıgı kapattı en son salı günü gördüm baya büyümüştü önceden sadece keseyken şimdi insan görünümündeydi doktorun cinsiyet tahmini yaptımı benm ki yüksek ihtimal erkek dedi ama kesin değil dedi 20 kasımda ikili test sonuclarını alcaz o zamn kesinleşir dedi:))
Merhaba Melissanurum, beni en çok endişelendiren organ gelişimi döneminde antibiyotik kullanmak zorunda kalmam... Oysa oğlumda hele ki ilk üç ayda oje bile sürmemiştim. Benim yüzümden bir zarar gördüyse ben ne yaparım?
Gunaydin kizlar dugun telasimiz var pek giremiyorum. Kardesim evleniyor dun saatlerce yaprak sardik belim tutuldu. Herkes sen yapma etme diyo ama rahat edemiyorum. Bugun kina yarinda dugun var oynasam bişey olur muki:)
Gunaydin kızlar benim anlamadigim bir konu şu gec dollenme olayı benim son adet tarihi 26 ağustos doktor adet başlangıç tarihinden hesapliyor gec dollenme olmus diyor adet başlangıç tarihinde zaten hamile kalinmazki reglisin zaten yani kafam almiyo :)) ben reglinin bittigi hafta hamile halmisim doktorumada söyledim bunu adet baslangic tarihinden hesaplanir hep dedi adet baslangic tarihinden hesaplanip dogumum yaptirilirsa sezeryan olcam zaten 2 hafta erken doguma aliyor 3 hafta erken almis olcak ay kafamda deli sorular :)
Evet canım Yasemin hanım iyi diye çok duydum ben şimdi özgür atlıya gidiyorum o da doğumu grandda yaptırıo .. Ben gediz tıpa gidiyorsun sandım o yüzden öyle yazdım bi kaç yakınım baya problem yaşadı Uğur beyle ... Sağlıklı gebelikler hemşerim :))
Kızlarr sabah kontrolümüz var. İkili testimizde yapılacak. Dualarınızı esirgemeyin bizden. İnşAllah hayırlı haberlerle gelirim.
Çok geçmiş olsun canım bilgi içinde sağolasınçkizlar dun basima gelen olayi payladicam.asiri bulanti kusmam oldugundan serum icin doktora gittik.seruma BEMİX vitsmin ve medpamid istemis doktor.acile indik serim baglandi.5 yada 10 damla vucuduma girdi.narkoz almis gibi kendimden gectim.nefes alamadim solunumum kesildi.kipkipmirmizi oldum gerisini hatirlamiyorum.uyandigimda oksijen tupu ile geri getirilmisim.karin bel ve kasiklarimda ciddi agrilar olustu.
meger BEMİX vitamine allerjim varmis.kriz gecirdim.2 saat toparlamadim.sonra tedsvi bitince normale donunce ciktik hastsneden.gittigim yer acibadem tip merkezi.tek kafin dogumcu var.oda doguma gitmis.bu arada beni takip eden doktor kendisi.
bebegi gormek istedik doktor yok..
o halde en yskin medicana ya gittik.ilk bos doktors hemen gorunerek 4 d ultrasonda baktitdik.cok sukur bebek iyi.
ancak karsilastigimiz dr 45 yas civari inanilmaz amator davrandi.inanamadim.oyle bir hastanede 117 tl muayne ucretini hic hak etmedi...belkide basks bir hastsnefen geldigimiz icinmi bilrmedik..neyseki bebegimiz iyi.
BEMİX vitamin aklinizda kalsin.herkedin allerjisi olacak diye bisey yok.her iki hastsnedede ogrendigimiz bu vitaminin allerjisi yasam kaybina kadar gidiyormus..
yogun bakimla geri getirilenler oluyormus.yasayarak ogrendik.
BEMİX VİTAMİNİ UNUTMAYİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?