2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Merhaba Melissanurum, beni en çok endişelendiren organ gelişimi döneminde antibiyotik kullanmak zorunda kalmam... Oysa oğlumda hele ki ilk üç ayda oje bile sürmemiştim. Benim yüzümden bir zarar gördüyse ben ne yaparım?

İyi geceler kızlar okumaya çalışıyorum mesajlarınızı ama pek yazamıyorum şimdilik
Anka ben de senin gibi ikinci kez mayıs annesi olucam inş çok mutluyum oleyyy yaşasın mayısssss

ikili test sırasında bakılan hcg yorumlarını okudum da 50 üzeri kız olur diyorlar...ilk hamileliğimde 76 çıkmıştı kızım oldu bu gebeliğimde 26 çıkmış bakalım ne kadar doğru

herkesin Allah kolaylık versin demesinden kendimi hazırlıyorum :):) cok sağol canım insan bazen hayatını belli kalıplara sokmaması gerekiyormuş oluruna bırakmak en güzeli işte çalışırım sınava girerim yüksek lisans yaparım felan diye sıralarken ikizlerime hamile olduğumu öğrendim :)Allahım hiçbir zaman arattırmasın

Gunaydin kizlar dugun telasimiz var pek giremiyorum. Kardesim evleniyor dun saatlerce yaprak sardik belim tutuldu. Herkes sen yapma etme diyo ama rahat edemiyorum. Bugun kina yarinda dugun var oynasam bişey olur muki:)

ben aslında dragos şifaya gidiyorum. orda Tahir Tosyalı doktordan aslında memnunum. ama msn haberde bir haber vardı. tek doktorla kalmayın 10-13 doktora muayene olun diyordu. cantral hospital da ise Fatmanur hanıma tedavi olmuştum 1,5 sene önce hamile kalmak için. şimdi yine Fatmanur hanımdan randevu aldım 30 kasıma. birde ablamın doktoru vardı belki ona da randevu alıp gidebilirim. hastane konusunda hala kararsızım. eger anlaşırsam fatmanur hanımla orada yapabilirim doğumu, ama olmazsa kendi doktorumda drogos şifada yapabilirim. bakalım hayırlısı...he bu arada ben ikili testi 50 tl yaptırmıştım.

Gunaydin kızlar benim anlamadigim bir konu şu gec dollenme olayı benim son adet tarihi 26 ağustos doktor adet başlangıç tarihinden hesapliyor gec dollenme olmus diyor adet başlangıç tarihinde zaten hamile kalinmazki reglisin zaten yani kafam almiyo :)) ben reglinin bittigi hafta hamile halmisim doktorumada söyledim bunu adet baslangic tarihinden hesaplanir hep dedi adet baslangic tarihinden hesaplanip dogumum yaptirilirsa sezeryan olcam zaten 2 hafta erken doguma aliyor 3 hafta erken almis olcak ay kafamda deli sorular :)

Canım ben de aynı senin gibiydim burda bi çok arkadaş geç döllenme adet tarihi başlangıcından sayılıyor çok mantık arama :) mesala benim 8 Ağustos adet tarihim döllenmem 15 Ağustos çok yakın bir arkadaşımın adet tarihi 30 Mayıs döllenmesi 13 Haziran ... Hiç bir sorun yok her hafta haftalık gelişimini gösteriyorsa ve doktorun aksine bişey söylemiyorsa problem yok o zaten sana beklenen doğum tarihini söylüyor bebeğin her kontrole gittiğinde normal büyümesi gereken kadar büyüyor ... sadece döllenme tarihi farklı .. :))

günaydın güzel mayıs anneleri
keyifler yerindedir umarım
bizimde kontrolümüz salı günü sabırsızlanıyorum bebeğimi görmek için
Allah utandırmasın

Canım grand medical' e gidiyorum. Yasemin Yıldırım. İlk gebeliğimdede ona gitmiştim.Memnun kaldım.Hatta pazar günü suyum geldiği için doğum yapmıştım. Yasemin Hanım kendisi gelmişti doğuma. Bazı doktorlar gibi dünyanın parasını alıp sonra doğumda hafta tatili diye nöbetçi doktora bırakmadı. Sadece yoğunluk zaman zaman sıkıntı olabiliyor.Onun haricinde memnun kaldım.

Evet canım Yasemin hanım iyi diye çok duydum ben şimdi özgür atlıya gidiyorum o da doğumu grandda yaptırıo .. Ben gediz tıpa gidiyorsun sandım o yüzden öyle yazdım bi kaç yakınım baya problem yaşadı Uğur beyle ... Sağlıklı gebelikler hemşerim :))

Kızlar benimde sat 8 ağustos,ilk zamanlarda tahmini doğum 19 Mayıs çıkıyordu son 2 kontrolümüzde 12 Mayıs çıktı hep.İlk zamanlar çok kafam karışmıştı

Burnumun direği sızladı,ne olağanüstü bi sorumluluk anne olmak.Hayırlı olsun öncelikle.Bence miniğin iyidir,senin depolardan ilacı değil iyi şeyleri almıştır o kendine,onlar işini biliyorlar :) Kendini üzme,senin yüzünden değil ki hem sende hastalığın nedeniyle kullanmışsın Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Gunaydin kizlar dugun telasimiz var pek giremiyorum. Kardesim evleniyor dun saatlerce yaprak sardik belim tutuldu. Herkes sen yapma etme diyo ama rahat edemiyorum. Bugun kina yarinda dugun var oynasam bişey olur muki:)

Benim ilk zamanlarda kuzenimin nişanı vardı,çok oynadım,zaten çok severimde oynamayı :) Eşim az dinlen diye diye bir hal olmuştu,arada bir onun hatrına oturuyordum

Adet tarihinde hamile kalınmaz ama yumurtalık kendini yenilemeye ilk adet gününden itibaren başlıyor.Doktorların sormasının sebebide tahmini gelişim için.Zaten ilerleyen haftalarda minikler gelişimleriyle son adet tarihini gölgede bırakıyor,çok önemi kalmıyor sonradan Doğum için karar almaya başladığınızda yine bebeğin organ gelişimlerini ne kadar tamamladığını gözönünde bulundurcaktır doktor.Hiç günün boşa gitmez merak etme :) Minikler işini biliyor

kızlar ben decavit kullanıyorum , ama duyduğuma göre genelde hipaeraktif çocuklar hamileyken alınan vitamin ilaçları yzünden oluyomuş... benm dr doğuma kadar kullanacaz demişti, gidince sorcam kullanmasak ne olur , sizzler ne biliosunuz bu konuda

mersinde oturan varmııııııııııııı

Kızlarr sabah kontrolümüz var. İkili testimizde yapılacak. Dualarınızı esirgemeyin bizden. İnşAllah hayırlı haberlerle gelirim.

Beklemedeyim :) Bende heyecanlanıyorum birimiz kontrole gidince :) Cinsiyet tahminide yapılmıştır belki ohh :) İnşallah güzel haberlerle geliyorsundur.
21'i gelsede bende görsem miniğimi :97: 28 Ekim'den beri videoyu izleye izleye gülümsüyorum özledimm:109:

Biz geldikkk. Bebişim 12+6 günlük olmuş. Ense kalınlığımız güzel çıktı çok şükür. Kan verdim hafta içi çıkacak sonucu. Bugün annelik duygusunu en derinimde hissettim. İçimde kıpır kıpırdı hiç durmadı. Onu izlemek muhteşemdi. %80 Kız diye tahminde bulundu. Folik asiti kesti. Decavit vitamin verdi.

Bizden bu kadar canlar.

Çok geçmiş olsun canım bilgi içinde sağolasınç

Merhaba hanımlar ne güzel cinsiyetini öğrenen arkadaslar olmuş ve çoğunluk kızmış hayırlı evlatlar olurlar inş bende kız çok istiyorum bir oğlum 18 kasımda gitcem kontrole belki öğreniriz dün ikili testimizin sonucunu aldık çok şükür temizmiş 2li testteki hcg 82 çıkmış inş kızdır bende bu haberle gelmek istiyorum sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…