2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlaar iki üç gündür kahverengi lekelenmelerim var ama mide bulantılarım hep oluyo ve 3 gün önce de öğürtü tuttu fena halde gerçi bgn sabahda yataktan doğrulurken kramp girdi karnıma dün doktora gittim düşük tehlikesi dedi 3 iğne verdi günde 3 kez de progestan ilacı bebişime bişi olsun istemiyorum yeter ki sağlıklı olsun ama düşük tehlikesi beni korkuttu başına böyle bişi gelen var mı (

benim tüp bebek 9. gün değerim ve 11. gün değeri yüksek olduğu için ikiz olabilir diyor herkes.ama bir oğlum var 3,5 yaşında bide ikiz olursa hunileri takarım artık

Canım geçmiş olsun, ilacını al bol bol dinlen yat daha doğrusu Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz..

benim eltimde hamile 3 ylık sanırım oda öyleydi kanaması oluyodu düşük tehlikesi var dedi doktor yatmasını ve dinlenmesini söyledi şimdi iyi çok şükür. sende yat dinlen fazla hareket etme kendine çok dikkat et inş bişey olmaz

bendede 10 gün önce çok az miktarda kahverengi leke gelmişti bir iki damla kadar ama bir sorun görünmedi çok şükür,Allahın izniyle bişey olmaz cnm bol bol yat dinlen,moralinide bozma...

Merhaba kızlar bende 6+6 günlük hamileyim. Mide bulantısına problemi yaşıyorum ayrıca halsizlik var.mide bulantıma havuç leblebi yiyerek biraz çare oluyorum.artık çubuk karaler yemekten bıktım.56 kilo ile hamile kaldım.şimdi 1,5 kilo kadar aldım.halbuki doğru düzgün yemek bile yemiyorum.neden nasıl azaldım bu kiloyu bilmiyorum.kendimi çok şiş ve ağırhissediyorum.benim gibi olan var mı?

bendede 10 gün önce çok az miktarda kahverengi leke gelmişti bir iki damla kadar ama bir sorun görünmedi çok şükür,Allahın izniyle bişey olmaz cnm bol bol yat dinlen,moralinide bozma...

inşallah kızlar bi sorun çıkmaz çok üzüldüm dün ama hayırlısı diyorum bebeğim sağlıklı olsun da yeter ki başka ne istenir ki sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü bebekler versin Rabbim hepimize.. :/

slm kızlarrr...2012 nisan annesiyim burda çok paylaşımlarda bulunduk..şimdi 2014 mayıs annesi olacağım inş.

oğlum şuan 17 ayını bitirmek üzere 2 gündür meme kesmeye çalışıyoruz..tek sınıtımız geceleri çok ağlıyor..inş. sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz kuzularımızı :)

merhaba kizlar.
bugun minigimizle tanistik :)gecen hafta alttan ultrason ile keseyi gormustuk.bu hafta karindan girduk.kalp atiskarini hem gorduk hemde az da olsa duyduk :)
cok rahatladik.haftaya tekrar randevimuz var.kalp atisi icin.
1 hafta nasil gececek simdi sabirsizlikla beklemedeyiz.
herkese nasip olsun.cok heyecanliyiz :)

Son düzenleme:

gözün aydın canım darısı başıma
ilk bebeğinmi ??

günaydınnnn...
benimde bulantılarım başladı öhööööö kızımdaki gibi olmak istemiyorum. 20. haftaya kadar poşet elimde dolaştım hiç bir şey yiyip içemedim (((((((((

hiç midem bulanmıyo annemin de bulanmazmış ne güzel ne güzel diyodum benim de başladı bugün inşallah artmaz aynı gün başlamışız dün ultrasona girdim tam olarak 5 hafta 6 günlüküz şimdi

benimde düşük tehlikem varmış kanama yada lekelenme tam olarak yok ama kese etrafında kanama varmış bende yatıyorum progestan kullanıyorum..ama duyduğuma göre bu haftalarda çok kişide olmuş tehlike.diikkat etcez artık allah bize bağışlasın bebişlerimizi.

Çok teşekkür ederim bakacağım kafam çok karıştı medipol hastanesinide çok önerenler var ilk bebeğim çok endişeliyim o sebeple inşallah hepimizin sağlıkla kucağına almak nasip olur bebeklerimizi

merhaba hanımlar
benim bthcg değerim 1130 cıktı.

referans aralığında 3 yada 4 haftaık yazıyor kalp atışları duyulmuyacağı için daha doktora gitmedim 7. haftada düşünüyorum.Kasık ağrısı ve gaz problemi dışında hiçbir belirti yok düzenli yürüyüş yapıyormusunuz yada nasıl besleniyorsunuz?

arkadaşımla aynı anda hamile kaldık ikimizinde aynı ş,kayetleri vardı. progestan kullandık o bebişini doğurdu ben kaybettim.
ama bende kan pıhtılaşmasıda varmış. cnm eğer sancıların çok ama çok şiddetli olursa doktora git. düşükte öyle oluyor. kahverengi lekede hiç kesilmiyor siyaha dönüyor düşükte.

Slm kızlar..
çoook uzun bir hikayem var aslında çok da değişik duygularla dolu :) Kısaca özetliyim.
3yıldır tedavi görüyodum ameliyatlar aşılamalar... evimize taşınalım tüp bebek yapalım dedik doktorumla.. taşındık bisürüde borcca girdik tüp bebek raporunu çıkarttık... ilk kontrole gidelim ilaçlarımızı alalım dedik fakat beklenen adet yok..
adaçayları aspirinlerr bi türlü gelmedi.. ve şoook hamileyim bende.. rüya gibi hayal gibi..
şimdi 7.haftamızın içindeyiz muhtemelen 5 mayısta bizimle olacak miniğimiz. Allaha şükür keseyi gördük :) bugün bulantımızda başladı...ilk gebelik belirtim sürekli acıkmam olmuştu..
herşey çok güzel bende anne oluyorum...

olmaz mııı ben varım. 1300 gram falan aldım. hep ekmek yemekten leblebi yiyorum bende oda kabız yapıyor. öfff kızımda 20 haftaya kadar sürmüştü. allahım öyle olmaz umarım. su içemiyorum direkt çıkartıyorum

tebrik ederim rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…