Canım ben de sana moral olsun diye cevap yazayım diye girmiştim. bak üstelik benim bir haftadır lekelenmem de vardı çok ümitsiz gittim kontrole ve bebeğimi gördüm canım:) 4mm olmuş. doktor kalp atışını da duymuş ama ben duymadım. Kesenin içini dolu ve büyümüş görünce uçmuşum zaten. Kalp atışını da duyuyorum dediğinde ağlamaya başladım elimde olmadan zaten. Doktor o halde görünce kızdı ama stres en kötü etkileyici şey diye. Rahat ol. Bol bol dinlen su iç 3 litre falan. Bi de bende kansızlık vardır hep hayatımda pekmez içemezdim ama bebeğim beslensin hayata tutunsun diye pekmez de içtim. Darısı sana güzel haberlerle gel inşallah. Rahimdeki kanama da görünmüyor dedi doktor. Ama yine de bir hafta daha rapor yazdı. Dinlenmeye devam.kontrole gittin mi inşallah hayırlı haberlerle dönmüşsündür merak ettim seni
Slm kızlar..
çoook uzun bir hikayem var aslında çok da değişik duygularla dolu :) Kısaca özetliyim.
3yıldır tedavi görüyodum ameliyatlar aşılamalar... evimize taşınalım tüp bebek yapalım dedik doktorumla.. taşındık bisürüde borcca girdik tüp bebek raporunu çıkarttık... ilk kontrole gidelim ilaçlarımızı alalım dedik fakat beklenen adet yok..
adaçayları aspirinlerr bi türlü gelmedi.. ve şoook hamileyim bende.. rüya gibi hayal gibi..
şimdi 7.haftamızın içindeyiz muhtemelen 5 mayısta bizimle olacak miniğimiz. Allaha şükür keseyi gördük :) bugün bulantımızda başladı...ilk gebelik belirtim sürekli acıkmam olmuştu..
herşey çok güzelbende anne oluyorum...
slm kızlarrr...2012 nisan annesiyim burda çok paylaşımlarda bulunduk..şimdi 2014 mayıs annesi olacağım inş.
oğlum şuan 17 ayını bitirmek üzere 2 gündür meme kesmeye çalışıyoruz..tek sınıtımız geceleri çok ağlıyor..inş. sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz kuzularımızı :)
merhaba arkadaşlar bugün dayanamayıp doktora gittik eşimle ilk beta hcg değerim 6 eylülde 141.67 çıkmıştı.. bugün 14 eylül ve kan değerim 7821. çıktı doktor artık çok güzel ultrosonla bi bakalım kese oluşmuş mu dedi karnımdan baktığında göremedi vajinal ultrosonla baktığında gördük kesemizi çok şükür.. ama bebeği göremedik :/ 10 gün sonra tekrar gel dedi bebeği görelim hem kalp atışlarını duyalım hem bakalım kesenin içine mi yoksa dışına mı tutunmuş dedi orda birazz moralim bozuldu şimdi kafamda ya kesenin içinde değilde dışında görünürse bebek dış gebelikten korkuyom yaa sizler ne düşünyosunuz en son dedikleri moralimi bozdu doktorun benim gibi olan varmı aranızda ://
not.. son regl tarihim 6 ağustosdu... doktor 5 haftalık hamilesin dedi bugün..
arkadaşımla aynı anda hamile kaldık ikimizinde aynı ş,kayetleri vardı. progestan kullandık o bebişini doğurdu ben kaybettim.
ama bende kan pıhtılaşmasıda varmış. cnm eğer sancıların çok ama çok şiddetli olursa doktora git. düşükte öyle oluyor. kahverengi lekede hiç kesilmiyor siyaha dönüyor düşükte.
amin canim darisi basiniza.ilk bebegim olacak ins.gecen yil 9. haftada kalbi durmustu.ins saglikla kucagimiza gelir bu bebegimiz.gözün aydın canım darısı başıma
ilk bebeğinmi ??
Öncelikle günaydın canım, yalnız benim bile moralim bozuldu ne demek istedi onu anlamadm :'/ dış gebelik öyle olmaz içini ferah tutu sen.. Dua et bol bol Allah'ın izniyle herşey yolunda :)
Merhaba..
-Hanımlar zıslere de merhaba-
Ben de Eylul/2011 annesıyım. Kızım bu ayın 22sınde 2 yasında olacak..
kızımı 2yasına kadar emzırmek ıstedım..ve hemen kardesıne hamıle kalmayı.. hıc ay atlamayalım dedık.
Sukur hemen oldu...
Yalnız memeden nasıl kesecegım ya( kızım zaten meme duskunu...ben daha da duskunum
o "anne anne" dıyecek ben veremeyecegım(
ya hep kendısı bırakır (gebelık olunca tadı degısır..cocuklar bırakır denıyor ya) dıye umuyordum
henuz oyle bı durum yok..gebelık buyudukce olur ınsaellah...
Hepımız saglıkla alalım evladlarımızı kucagımıza ınsaellah..
Tekrar Merhaba...Guuunaaayyyydınnnn
amin canim darisi basiniza.ilk bebegim olacak ins.gecen yil 9. haftada kalbi durmustu.ins saglikla kucagimiza gelir bu bebegimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?