2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Merhaba Arkadaşlar,
Liste ben yaparım diyen bir anne adayı benden ilk mesajı devralabilir mi ?
Haziran 2014 Annelerini açmam lazım : )

kontrole gittin mi inşallah hayırlı haberlerle dönmüşsündür merak ettim seni
Canım ben de sana moral olsun diye cevap yazayım diye girmiştim. bak üstelik benim bir haftadır lekelenmem de vardı çok ümitsiz gittim kontrole ve bebeğimi gördüm canım:) 4mm olmuş. doktor kalp atışını da duymuş ama ben duymadım. Kesenin içini dolu ve büyümüş görünce uçmuşum zaten. Kalp atışını da duyuyorum dediğinde ağlamaya başladım elimde olmadan zaten. Doktor o halde görünce kızdı ama stres en kötü etkileyici şey diye. Rahat ol. Bol bol dinlen su iç 3 litre falan. Bi de bende kansızlık vardır hep hayatımda pekmez içemezdim ama bebeğim beslensin hayata tutunsun diye pekmez de içtim. Darısı sana güzel haberlerle gel inşallah. Rahimdeki kanama da görünmüyor dedi doktor. Ama yine de bir hafta daha rapor yazdı. Dinlenmeye devam.

hayırlı olsun sağlık sıhatle kucağınada almayı da nasip etsin Allah inş

Hayırlı geceler kızlar, bugun migrenim tuttu sabahtan başladı hala deam ediyor

Eskiden olsa hemen ilaç içerdim şimdi nasıl baş ederim fikriniz var mı?

merhaba arkadaşlar bugün dayanamayıp doktora gittik eşimle ilk beta hcg değerim 6 eylülde 141.67 çıkmıştı.. bugün 14 eylül ve kan değerim 7821. çıktı doktor artık çok güzel ultrosonla bi bakalım kese oluşmuş mu dedi karnımdan baktığında göremedi vajinal ultrosonla baktığında gördük kesemizi çok şükür.. ama bebeği göremedik :/ 10 gün sonra tekrar gel dedi bebeği görelim hem kalp atışlarını duyalım hem bakalım kesenin içine mi yoksa dışına mı tutunmuş dedi orda birazz moralim bozuldu şimdi kafamda ya kesenin içinde değilde dışında görünürse bebek dış gebelikten korkuyom yaa sizler ne düşünyosunuz en son dedikleri moralimi bozdu doktorun benim gibi olan varmı aranızda ://

not.. son regl tarihim 6 ağustosdu... doktor 5 haftalık hamilesin dedi bugün..

Merhaba..
-Hanımlar zıslere de merhaba-

Ben de Eylul/2011 annesıyım. Kızım bu ayın 22sınde 2 yasında olacak..
kızımı 2yasına kadar emzırmek ıstedım..ve hemen kardesıne hamıle kalmayı.. hıc ay atlamayalım dedık.
Sukur hemen oldu...
Yalnız memeden nasıl kesecegım ya( kızım zaten meme duskunu...ben daha da duskunum
o "anne anne" dıyecek ben veremeyecegım(
ya hep kendısı bırakır (gebelık olunca tadı degısır..cocuklar bırakır denıyor ya) dıye umuyordum
henuz oyle bı durum yok..gebelık buyudukce olur ınsaellah...

Hepımız saglıkla alalım evladlarımızı kucagımıza ınsaellah..
Tekrar Merhaba...Guuunaaayyyydınnnn

kese gorundu ıse -ve ıkız olup bırının kesesını gordunuz dıgerı de baska bı yerde ve sız goremedınız seklınde degıl ıse
senaryo- dıs gebelık degıldır.
3 kere dıs gebelık yasadım...rahat olabılırsın.

Yalnız...dısında derken doktor kese bos olabılır demek ıstemıs..ama nıye bunu acık acık soylemıs anlamadım.
Doktorlar her suphesını -hele de boyle agızlarının ıcıne buyuk bır heyecanla bakılan bı bransta- soylerlerse ohoooo

Rahat ol..degerın cok guzel
surec boyle zaten once beta yukselır sonra
ıkı gunde ıkı kat artıyor mu
kese var mı
embrıyo ıcınde mı
kalbı duyduk... derken...

Öncelikle günaydın canım, yalnız benim bile moralim bozuldu ne demek istedi onu anlamadm :'/ dış gebelik öyle olmaz içini ferah tutu sen.. Dua et bol bol Allah'ın izniyle herşey yolunda :)

hmm pıhtılaşma şeklinde değil kahverengi akıntı şeklindeydi ilaç kullanıyorum şuan kesildi ağrım da yok ama bilemiyorum hayırlısı diyorum sağlıklı olsun bebeğim yeter ki

Arkadaşlar merhaba nasip olursa inşallah bende mayıs annesiyim..Ama kan değerlerimiz çok düşük doktorlar son adet atrihine göre hesaplıyorlsr ve onlara göra 6 haftalık hamileyim ama bence yumurtlama dönemi dışında olabilir gebeli..Adet geçtikten 7 gün sonra test yaptırdım 5,15 çıkt soktor çok düşük kimyasal gebelik olabilir dedi sonra 2 gün de bir kan verdim ve ikincide 26,15 üçüncüde 46,47 dördüncüde 132,6 çıktı...doktor normalae geldi dedi ama şimd her hfta kan vermem gerekli kollarım mosmor oldu iğnelerden..Bu şekilde olup olumlu sonuç alan var mı kızlar..cevaplarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Kızlar imdat. . Karnim asiri sis ve gaz dolu sanırım. Bitki cayi icmek yasak. Dr um öyle Söyledi. Bildiğiniz bi yöntem varmı. Rahatlamak icin.

Öncelikle günaydın canım, yalnız benim bile moralim bozuldu ne demek istedi onu anlamadm :'/ dış gebelik öyle olmaz içini ferah tutu sen.. Dua et bol bol Allah'ın izniyle herşey yolunda :)

teşekkür ederim canım inşallahh diğer arkadaşlar doktor olumsuz olabilecek ihtimali söylemiş sana korkma diyolar bakalım hayırlısı inşallahh :))

gunaydin guzeller...
ben de 21 eylulu iple cekiyrm. kalp atisi vs hersey o gunde belli olacak insallah.

ilginc sekilde karnim buyudu ki sadece 400 gram aldim. kimse bilmiyr ama dun babam bu kiz ii kilo aldi dedi. saklamaya calisiyrm ama aciga cikacak bu gidisle..

bu arada sabah degilde ogleden sonra bu saatlerde bulanti oluyr ben de... onun haricinde iiym cok sukur.

cnm merhaba..meme kesme olayı sanıldığı kadar kolay olmuyo büyük sabır gerekiyo..anne için hiç kolay değil acaip vicdan yaptım ilk gün ama bugün 3. günümüz iyi gidiyoruz..ağlarsa çok kötü oluyorum ama gündüzleri ağlamıyo çok şükür geceleride ufak sıkıntımız kaldı inş. bikaç güne oda düzelecek ..
ben ilk gün salça sürdüm canım bak annecim e olmuş ıyyy dedim baktı baktı gitt..o bakışı içimi nasıl eritti size anltamam..gündüz bida hiç gelmedi..ilk akşam uykusu gelince biraz mızmızlandı ama bişekilde susturduk..en çok korktuğum geceydi çünkü benim oğlum gecede gündüzde aşırı meme düşkünü 5 dkya bir gndüzleri emer gecede saat başı olmadı 2 saatte bir kalkar..ilk gecemiz biraz sıkıntılı geçti..2. ve 3. gecemiz ilk geceye nazaran iyiydi ama tam düzene girdi diyemem..oda olacak zamanla çok normal bence..
gündüzleri hiçbişekilde istemiyo salçanın faydasını gördüm ben..senin kuzu biraz daha büyük bence daha çabuk ikna olur gibime geliyor..
çok yıpratıcı bi dönem Allah yardımcın olsun..Allahtan umduğum kadar çok ağlamadı..biraz sabır et sakin ol bi şekilde kesiyosun..
meme vermedikten sonra göğüslerde şişlik ağrı oluyo haliyle ben hergün az az sağıyorum ve ucuna taze nane koyuyorum..çok faydasını gördü aklında bulunsun hadi kolay gelsin cnm

amin canim darisi basiniza.ilk bebegim olacak ins.gecen yil 9. haftada kalbi durmustu.ins saglikla kucagimiza gelir bu bebegimiz.

amin cnm hiç kötü düşünme hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım..benimde oğlumdan önceki gebeliğimde 8 haftalık kalbi durmuştu ama 6 ay sonra gene hamile kaldım ve sorunsuz geçti çok şükür hamileliğim..sanırım ilk gebeliklerde çok sık görülen bi durum bu..ben haftaya gitsem kalp atışını görürüm artık heralde dimi ??

merhaba herkese, benim sat 16 ağustostu. 12 eylülde b hcg değerim 650 çıktı. doktor keseyi göremedi ama rahim duvarı kalınlaşmıştı ve uterus büyümüştü. bunları gördü vajinal ultrasonda. 18 eylül için radevu verdi keseyi görmemiz gerek dedi. Umarım bir sorun çıkmaz ve bebişimize mayısta kavuşuruz:) herkese şimdiden tebrikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…