sağolun kızlar daha yeniye herşeyden korkuyorum çok yeni son adet zamanım 10 ağustostu bu ay 11 eylülde hamile olduğumu öğrendim inşallah kalp atışlarını duyar sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız:)
Benim ilk bebegim 16 aylik ve mayis dogumlu.
Dun ikinci kez hamile oldugumu ogrendim ve yine mayis annesi olucam insallah.
Oglum 11 agustostu simdiki 17 agustos :))))
Ama sanki hic yasamamisim gibi cok heyecanliyim.
Rabbim herkesin gönlünce versin...
herkese merhabalar ben agustosun 7sınde hastalandım en son bu ay hastalanmayınca doktorda aldık solugu 2 haftalık kesem var ama ıcınde bebıs gozumuyor haftaya persembe bır daha gıdıcem tekrar ultrasona gırıcem bakalım bebıs varmı dıe ultrasonun cok fazla zararı yoktur umarım bebısımde gelmıstır artık :2:
canım benim de bat 11 eylüldü battan 3 gün önce yumurtlamanın 11. gününde idrarda çıkmazken kanda öğrendim bhcg 6,96 ydı,bugünse yumurtlamanın 16. gününde 178 çıktı merak etme yükselir ilk duyduğumda ben de düşük sanmıştım çok çabuk yükseliyorçok teşekkür ederim ama sanırm benm daha çok erken. bhcgm 66 çıktı dün doktorum yarın tekrar yaptrmamı istedi. nomaldir değilmi?
canım benim de çok yeni ve karın ağrısı süründürüyor.dr a gittim bugün kist için baktı birşey görmedi birşey demedi de sanırım ilk zamanlarda normal, dinlenmemiz ayakta fazla durmamamız gerekiyorgünaydın kızlar şuan o kadar küçük ve yeni öğrendim ya hamile olduğumu anlamıyorum tabii karın ağrılarım olmasasizde de oluyor mu ağrı sızı
canım benimde belirtilerim böyleydi ve hala devam ediyor yalnızca göğüs ağrısı azaldı ben de pek heyecanlıydım tumurtlamanın 11. gününde idrarda çıkmadı kanda çok düşük çıktı 12. gün hayalet 13. 14. gün silik 15. gün daha koyu ve bugün 16. gün baya koyu çizgi gördüm kısacası 12 gün önce bakma bence, hatta batı bekle çünkü değer pozitif çıksa bile bu sefer de yükselmesi için stres yapıyorsun bekliyorsun... battan 2 gün sonra baya yükselmiş oluyor değer kafa da rahat oluyorSelam kizlar
Benim bu ayin 23unde regl olmam gerekiyor tabiki insallah olmam ama size danismak istedigim seyler var
Ben gecen hafta cuma dr gittim 2 yum.da catlamis dedi bu ay ilk defa korunmadik velhasil hamile kalma durumum yuksek olabilir ins.. pazartesi gununden beri kasigimda sol tarafimda batmalar agrilar oluyodu dune kadar devam etti bugun gecti. Bugunde göğüslerim sizliyor belim agriyor
Bu kadar erken belirti olur mu ki? Nasip olursa 2.bebegim olucak inşallah biirde bat'ima 10 gun kaldi yarin kan testi yaptirsam cikar mi acaba?
tam komsuyuz :)bende azcık ilerdeki kiptaş konutlarındayım cnm.
slm,maşallah kızlar mayıs annelerimiz çogalmış,bende bugün doktora gittim,çok şükür kendi doktorum gelmiş tatilden,kesemizide bebişimizide,kalp atışımızıda duyduk çok şükür herşey yolunda,cuma kontrolüm var,bu arada benim bulantılar hafiften başladı 2 gündür,krakerle geçiştiriyorum,inş hep beraber sağlıklı hayırlı hamilelik geçiririz,Allah hepimize kolaylık versin( amin:) )
insan korkuyor gerçekten allahım hepimize sağlık bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.kese 14.5 mm dedi.ama yolk sac görünmüyor bende senin kaç ve görünüyormu ultrason kağıdında?
İki hafta sonra giderim diye düşünüyorum kendime iyi bir Dr arıyorum güneşli de ama şuan bulamadım kafam karışık
merak ediyorum aramızda hiç ikiz annesi olmak isteyen var mı, aramızda ikizi olacak bir anne olacak mı??? ben önceden çok isterdim herşeyin ikizini yerdim ikiz bebeğim olsun diyede şimdi ikizleri görünce korkuyorum tabi genede hayırlısı olsun Allah onunda kolaylığını verir tabiki:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?