2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Teşekkür ederim kızlar her birinize gerçekten rahatladım sinirim geçti biraz ben de pide yaptırmaya karar verdim ayranla onu yesinler ne yapayım şimdi onlar düşünmemiş beni ben mi düşünücem millet ne yiyecek diye çok sağolun yaaaa valla siz böyle moral verince daha bi ağlayasım geldi hatta tutamadım şu an başladım ağlamaya (bi yandan da gülüorum bu ağlama halime :))

ben varım. kilo almadım henüz, folik asidi bıraktıktan sonra göbeğimin o şiş hali de ortadan kalktı, ama otururken pantolonlarımın fermuarı devamlı açık. hamile pantolonları çok büyük, 34 beden olanlar bile belimi kalçamı kavramadı, bende hamile taytı aldım, geniş kazak, gömleklerle tayt giyiyorum, birde geniş elbiselerimi giyiyorum.

kot degil cnm,kotlara bende baktım büyük geldi,kışlık kadife kumaş sanırım öle bişey:d 38 beden aldım
canım ben de aldım kadife olanlardan ince bir kumaş yumuşak ve esnek kullandıkça esniyor ama rahat...esnemesi hamileliğin ilerleyen zamanları için çok iyi kot olanlar rahatsız etmişti beni en güzeli uygun kumaşlardan göğüs altından lastikli elbiseler aslında benim bir tane vardı öle şimdi sık sık giyiyorum hiç bu kadar rahat etmemiştim
Arkadaşlar ikili testte sadece ultrasondan bakılmıyor demi? Kan idrar tahlili gerekiyor .. Bi de saç boyatanınız var mııı ?

canım saç dibine gelmeyecekse boyatabilirsin diye biliyorum yani ışıltı krepe falan yapılabilir ama deriye temass etmemesi gerekiyor

kıyamam sana ağlama bak ben de ağlarım yoksaen iyisine karar vermişsin canım

Canım benim ya ilk evlendiğimde kayınvalidemin evime 60 kişiyle yemeğe gelmesi geldi şimdi aklıma sen bunları yazınca, onlar gidince sabahına böbrek taşı düşürmüştüm. O kadar anlayışsız oluyorlar ki. Kayınvalidene söyle bir kaç çeşit yapsın, annen yanındaysa biraz yapsın, çok bilmiş görümcen de gelip servis yapsın bir zahmet.

Öncelikle çok geçmiş olsun, bebeğinin sana ihtiyacı olduğunu unutma lütfen. İyi şeyler düşün başına güzel şeyler gelsin. Bizler de senin kız kardeşlerin olarak dualarımızı eksik etmeyeceğiz.

Canım benim yaaaa sağol valla, ben normalde de çok zayıf olduğum için bünyem kaldırmıyor hamileliği heder oldum eskiden ben de üşenmeden herşeyi yapardım da artık hiç birşeye halim yok

10 binde 1 ihtimal çıkmış, düşük risk yani endişe edecek bir durum yok. gözün aydın. darısı diğer test bekleyenlerin başına:)
ha birde şu cinsiyet ile ilgili olan değerin 25 civarında, hani 50 nin üzerinde olunca kız, altında olunca erkek olma ihtimalinin yüksek olduğu söylenen değer.

Çok kötüyüm gece tekrar kanamalarım başladı.Öncekilerden daha fazla. Doktora gittik. Plasenta rahim ağzına yakın kanaman ondan diyor. Erken doğuma neden olurmuş Ne yapıcamı bilmiyorum.

Evet aslında en rahatı tayt ama eşimle uzlaşamıyoruz bu konuda
nereden aldın hamile taytını

bence o değerle cinsiyetin hiçbir alakası yok,değeri düşük olup kız bebek bekleyenler var,benimde degerim 34,ama bugün doktor büyük ihtimal kız dedi

çok geçmiş olsun canım
peki doktorun ne söyledi nasıl bir önlem alınmalıymış

Teşekkürler canım. Cinsel ilişki kesinlikle yasak dedi. Gayet normal birşeymiş gibi konuştu. Ben riskli olduğunu araştırınca öğrendim. O hiç bunlardan bahsetmedi. Ve yine yatak istirahati dedi.

Çok kötüyüm gece tekrar kanamalarım başladı.Öncekilerden daha fazla. Doktora gittik. Plasenta rahim ağzına yakın kanaman ondan diyor. Erken doğuma neden olurmuş Ne yapıcamı bilmiyorum.
g.olsun cnm,bol bol dinlen Allahın izniyle birşey olmaz inş...

Geçmiş olsun, yapabileceğin birşey var mıymış? Umarım en kısa zamanda toparlarsın. Senin ve bebeğinin hayırlı haberlerini alırız.

geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah hemen biter kanamaların Allah yardım eder bol bol dua et dinlenmen gerekiyorsa dinlen inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı dua kaderi bile değiştirir canım dikkatli ol ve dua et

Son düzenleme:

İnş. iyi çıkar canım sonucun sakın kötü düşünme :) bende 10 gün sonra alıcakmışım tahlil sonucumu. Bana cinsiyet konusunda bişey söylemedi. çok merak ediyorum ama ben bebişimiii
Hangi vitaminleri kullanıyorsun canım ? Bu arada evlilik yıldönümü tarihlerimiz çok yakın :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…