kızlarrrrr
kıyafetleriniz dar gelmeye başladı mı?
ben 1 kilo almama rağmen özellikle yemeklerden sonra pantolonlarım sıkmaya başladı
hamile pantolonu baktım geçen onlarda büyük geliyor karnım çıkmadığı için
var mı benim gibi olan acep?
canım ben de aldım kadife olanlardan ince bir kumaş yumuşak ve esnek kullandıkça esniyor ama rahat...esnemesi hamileliğin ilerleyen zamanları için çok iyi kot olanlar rahatsız etmişti beni en güzeli uygun kumaşlardan göğüs altından lastikli elbiseler aslında benim bir tane vardı öle şimdi sık sık giyiyorum hiç bu kadar rahat etmemiştimkot degil cnm,kotlara bende baktım büyük geldi,kışlık kadife kumaş sanırım öle bişey:d 38 beden aldım
Arkadaşlar ikili testte sadece ultrasondan bakılmıyor demi? Kan idrar tahlili gerekiyor .. Bi de saç boyatanınız var mııı ?
Teşekkür ederim kızlar her birinize gerçekten rahatladım sinirim geçti biraz ben de pide yaptırmaya karar verdim ayranla onu yesinler ne yapayım şimdi onlar düşünmemiş beni ben mi düşünücem millet ne yiyecek diye çok sağolun yaaaa valla siz böyle moral verince daha bi ağlayasım geldi hatta tutamadım şu an başladım ağlamaya (bi yandan da gülüorum bu ağlama halime :))
deli olucammmmm kızlar yaaaaaa çok sevgili hayatı benim burnumdan getirmeyi bir borç bilen görümcem tüm mahalleyi toplayıp bana gelmek istiyormuş, ben de tamam dedim buyursunlar gelsinler ama öyle olmaz yemek vermek lazım yemekli gelcekler dedi ben şok hayır kendi daha geçen gün ben hamileliğim boyunca 1 tane misafir almadım tüm 9 ay yattım diyodu şimdi ne oldu ben hamile değil miyim o kadar insana nasıl yemek hazırlicam kalabalık misafire yemek düşürmesi kolay mı yaaaa ayy çıldırıcam bi de daha 6 aylık evliyim yemek yapsam bile çok başarılı yapamıyorum nasıl strese girdim, bi de en en acısı çok yoğun çalışıyorum yani sadece 8 saat uyku var gece geri kalanı hep işyerinde bilgisayar başında geçio yaa bir allahın kulu yok benim de kıymeti bilen ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler sinirimden ağlıyorum şu anda
kızlar selam,
ben pek iyi degilim iki gündür. dr muayenesinde plasentanın asağıda oldugunu söylediler. kanaman olursa korkma, cinsel ilişkiye girmeyin falan dedi dr. bu ilk bebegim ve ben cok korkuyorum. netten arastırdım, 24. haftaya kadar yukarı çıkma şansı varmış, umarım öyle olur. dr kanaman olursa kıpırdamadan yatacaksın dedi ama ben o kadar korktum ki kanamayı beklemeden işte de evde de sürekli dinlenme moduna geçtim bile. moralimi bozmamam lazım biliyorum ama elimde değil, yalnız kaldıgımda aglayıp duruyorum. benzer durum yaşayan var mı aranızda, ya da konuyla ilgili bilgisi olan?
Hem orda hem burda paylaşmak ne kadar uygun olur bilemedim,ben yetişemem şahsen ..yinede davet için kendi adıma teşekkür ederim..
Sen de karbonhidratlı yiyecekler yemek istiyorsun..bende tam tersi...Yakınımda olsan yapar getirirdim ..çalışsam da ben üşenmeden herşeyi yapabiliyorum komşulara bile veriyorum :)) Kıyamadım şimdi size..Anneniz filan yakın değilmi..
Canım sevindim..İnşallah kan sonuçların de iyi gelir,kızını da sağlıkla kucağına alırsın inş..kızlar erkekler eşit gidicez galiba bu sayfada..sonuçların çıkınca bcg değerini yazarmısın ..benimde 61 çıktı ..kızların yüksek oluyormuş..ben çok merak eder oldum..
Diikat edin aman,bende 7-8 gün yattım sabırla yatın..İnşallah bişey olmayacak..
Sedosss ağlama canım ya...Görümcen düşüncesizlik etmiş,madem kabul ettin..
sen de akşam da gelseler bile yemek yapma , börek -patates salatası veya kısır ,bir de hazır kek alırsın..Zor olur şimdi..
Görümcenede söyle çayı filan kalksın doldursun bence hiç çekinme..
İkili Test Sonuçlarım çıkmış... Yorumlayabilecek olan varmı ?
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Nuchal Translucency (NT)'' : 2.20 mm[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]PAPP-A'' : 5.47 mIU/ml[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PAPP-A, MoM : 1.45[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Free beta hCG'' : 25.6 ng/ml[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Free beta hCG, MoM : 0.61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Biochem.risk + NT
<1:10000
below cut off[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Double test
below cut off[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Age risk
1:985[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]Trisomy 13116 + NT
below cut off[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım ben de aldım kadife olanlardan ince bir kumaş yumuşak ve esnek kullandıkça esniyor ama rahat...esnemesi hamileliğin ilerleyen zamanları için çok iyi kot olanlar rahatsız etmişti beni en güzeli uygun kumaşlardan göğüs altından lastikli elbiseler aslında benim bir tane vardı öle şimdi sık sık giyiyorum hiç bu kadar rahat etmemiştim
aynen canım senin aldıgındannormalde hep kot giyerim bu pantolon bi tuhaf geldi ama olsun napim bebişim için giyerim,ama rahatlık yönünden gerçekten çok rahat,alacak olanlara tavsiye ederim...
Sonuçlarım çıkmış...
Nuchal Translucency (NT)'' 2.20 mm
PAPP-A'' 5.47 mIU/ml
PAPP-A, MoM 1.45
Free beta hCG'' 25.6 ng/ml
Free beta hCG, MoM 0.61
ben varım. kilo almadım henüz, folik asidi bıraktıktan sonra göbeğimin o şiş hali de ortadan kalktı, ama otururken pantolonlarımın fermuarı devamlı açık. hamile pantolonları çok büyük, 34 beden olanlar bile belimi kalçamı kavramadı, bende hamile taytı aldım, geniş kazak, gömleklerle tayt giyiyorum, birde geniş elbiselerimi giyiyorum.
Çok kötüyüm gece tekrar kanamalarım başladı.Öncekilerden daha fazla. Doktora gittik. Plasenta rahim ağzına yakın kanaman ondan diyor. Erken doğuma neden olurmuşNe yapıcamı bilmiyorum.
10 binde 1 ihtimal çıkmış, düşük risk yani endişe edecek bir durum yok. gözün aydın. darısı diğer test bekleyenlerin başına:)
ha birde şu cinsiyet ile ilgili olan değerin 25 civarında, hani 50 nin üzerinde olunca kız, altında olunca erkek olma ihtimalinin yüksek olduğu söylenen değer.
çok geçmiş olsun canım
peki doktorun ne söyledi nasıl bir önlem alınmalıymış
g.olsun cnm,bol bol dinlen Allahın izniyle birşey olmaz inş...Çok kötüyüm gece tekrar kanamalarım başladı.Öncekilerden daha fazla. Doktora gittik. Plasenta rahim ağzına yakın kanaman ondan diyor. Erken doğuma neden olurmuşNe yapıcamı bilmiyorum.
Çok kötüyüm gece tekrar kanamalarım başladı.Öncekilerden daha fazla. Doktora gittik. Plasenta rahim ağzına yakın kanaman ondan diyor. Erken doğuma neden olurmuşNe yapıcamı bilmiyorum.
g.olsun cnm,bol bol dinlen Allahın izniyle birşey olmaz inş...
Geçmiş olsun, yapabileceğin birşey var mıymış? Umarım en kısa zamanda toparlarsın. Senin ve bebeğinin hayırlı haberlerini alırız.
Bende 12+6 da ikili test yaptırdım canım. Ense kalınlığını 2 defa ölçtü bitinde 1.8 çıktı, diğerinde 2.2 çıktı. Ama 3 ten sonrası riskliymiş. Sonuçlar iyi dedi. Kan testi sonuçlarımda bugün çıkacak. Dua edip bekliyorum. Sizlerde dualarınızı esirgemeyin lütfen.
Cinsiyet için %80 kız dedi ama henüz kesin değil.
inşallah hemen biter kanamaların Allah yardım eder bol bol dua et dinlenmen gerekiyorsa dinlen inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı dua kaderi bile değiştirir canım dikkatli ol ve dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?