evet pembecim geçen haftada konuşmuştuk hatırlıyorum seni ama ben bi haftaya yakındır yattığım için uzak kaldım burdan. ama hepsini okudum. nasılsın?
Evet cnm ya anca hatitladim bende iyiyim cnm sen nasilsin asil iyimisin cnm
Canım sana da iki iş olmasın, zaten 2 haftaya kadar herkesin ki kesinleşmiş olur. Ondan sonra tek seferde yazarsın herkesin cinsiyetiniArkadaşlar affınıza sığınarak soruyorum açıkcası ne yapacağımı bilemedim. İlk sayfadaki listede tahmini cinsiyet diye bir sütunumuz var. Ve şu sıralar bir kaç kesinlik dışında diğer cinsiyetler tahmini. Lakin bir kaç haftayada cinsiyetler kesinleşir diye düşünüyorum. Konuyu bilirsiniz ki ben açmadım ve devraldım. Velhasıl kelam tahmini cinsiyetlerinizi güncelleyim mi yoksa bekle 2 hafta daha kesinleri yazarsın mı dersiniz ? Bilemedim
Simdi de korkunc bir bas agrim ve sabah kusmasi oluyor. Sanirim progestanin marifeti
Selam arkadaslar,
12. haftadayim son bir haftadir karnim inanilmaz buyumustu, bende artik belli olmaya basladi demistim, ama 2 gundur karnim yine eskisi gibi, gobek mobek kalmadi. Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim:). Sizde de ayni durum oldu mu?
son 3 gundur buyuk tuvaletimde sorun cekiyordum, kabiz olmustum, internette de bu haftalarda cok normal diyor. Bu sabah tuvalete gittigimde aklim yerinden oynadi, tuvalet kan golu. Sonradan farkettim meger kan makattan gelmis, simdi yediklerime daha dikkatli davranmaya calisiyorum ama sabah ki korku bana epeyce yeter sanirim. Yarin kontrolum var umarim bebisimiz sagliklidir, dortgozle bekliyorum.
Evet cnm ya anca hatitladim bende iyiyim cnm sen nasilsin asil iyimisin cnm[/QUOTE .!.:iyim teşekkürederim sıkıntılı bi haftaydı ama atlattım şükür kimsede ne duydum ne gördüm böle bi ağrı ama normal dediler işte. ondan önceki haftada üşütmüştüm böbreklerim ağrıyodu ben kendime hiç bakamıyorum heralde :))) neyseki oda bi iki günde geçti. dün bebişimi görünce bütün ağrılarım geçti
Kızlar insan gördüğü herşeyi canı çeker mi yaaaa. Kek istiyorum, browni istiyorum, baklava istiyorum, profiterol istiyorum, börek istiyorum, patates salatası ama hiç birini yapacak kadar halim olmuyor işten eve gidince avucumu yalayıp oturuyorum valla
Selammm dün doktordaydım önceki doktor ensesi kalın gibi dmişti dün herşeyin normal olduğunu söyledi doktor. Cinsiyeti de erkek gibi dedi haftam 13+6...
Selam kızlar. Bende mayıs annesiyim. Bugün 2 li tarama testi için ultrasyon'a girdim herşey normalmiş. Ense kalınlığı 1.4 çıktı normal dedi doktorum. Ama bebişim cinsiyetini göstermedi :) sizin cinsiyetler belli oldu mu ?
kızlar selam,
ben pek iyi degilim iki gündür. dr muayenesinde plasentanın asağıda oldugunu söylediler. kanaman olursa korkma, cinsel ilişkiye girmeyin falan dedi dr. bu ilk bebegim ve ben cok korkuyorum. netten arastırdım, 24. haftaya kadar yukarı çıkma şansı varmış, umarım öyle olur. dr kanaman olursa kıpırdamadan yatacaksın dedi ama ben o kadar korktum ki kanamayı beklemeden işte de evde de sürekli dinlenme moduna geçtim bile. moralimi bozmamam lazım biliyorum ama elimde değil, yalnız kaldıgımda aglayıp duruyorum. benzer durum yaşayan var mı aranızda, ya da konuyla ilgili bilgisi olan?
kızlar selam,
ben pek iyi degilim iki gündür. dr muayenesinde plasentanın asağıda oldugunu söylediler. kanaman olursa korkma, cinsel ilişkiye girmeyin falan dedi dr. bu ilk bebegim ve ben cok korkuyorum. netten arastırdım, 24. haftaya kadar yukarı çıkma şansı varmış, umarım öyle olur. dr kanaman olursa kıpırdamadan yatacaksın dedi ama ben o kadar korktum ki kanamayı beklemeden işte de evde de sürekli dinlenme moduna geçtim bile. moralimi bozmamam lazım biliyorum ama elimde değil, yalnız kaldıgımda aglayıp duruyorum. benzer durum yaşayan var mı aranızda, ya da konuyla ilgili bilgisi olan?
deli olucammmmm kızlar yaaaaaa çok sevgili hayatı benim burnumdan getirmeyi bir borç bilen görümcem tüm mahalleyi toplayıp bana gelmek istiyormuş, ben de tamam dedim buyursunlar gelsinler ama öyle olmaz yemek vermek lazım yemekli gelcekler dedi ben şok hayır kendi daha geçen gün ben hamileliğim boyunca 1 tane misafir almadım tüm 9 ay yattım diyodu şimdi ne oldu ben hamile değil miyim o kadar insana nasıl yemek hazırlicam kalabalık misafire yemek düşürmesi kolay mı yaaaa ayy çıldırıcam bi de daha 6 aylık evliyim yemek yapsam bile çok başarılı yapamıyorum nasıl strese girdim, bi de en en acısı çok yoğun çalışıyorum yani sadece 8 saat uyku var gece geri kalanı hep işyerinde bilgisayar başında geçio yaa bir allahın kulu yok benim de kıymeti bilen ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler sinirimden ağlıyorum şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?