canım ben evde hep taytlayım ama dışarda tayt giyme konusunda benim eşim de biraz tepkili ben pirerre cardin in ürünlerini satan birşeye üye olmuştum amaır pijama alıyorum kendime oradan orada hamile içgiyim tayt falan da var oradan temin ediyorum reklam olacağı için adını vermiyorum istersen özelden atarımEvet aslında en rahatı tayt ama eşimle uzlaşamıyoruz bu konuda
nereden aldın hamile taytını
Çok kötüyüm gece tekrar kanamalarım başladı.Öncekilerden daha fazla. Doktora gittik. Plasenta rahim ağzına yakın kanaman ondan diyor. Erken doğuma neden olurmuşNe yapıcamı bilmiyorum.
İnşallah canım umarım düzelir. Çok korkuyorum hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim kendimi.
hamile kıyafeti satan bir dükkandan aldım, adını bilmiyorum. ama bulunuyor her yerde.Evet aslında en rahatı tayt ama eşimle uzlaşamıyoruz bu konuda
nereden aldın hamile taytını
bence o değerle cinsiyetin hiçbir alakası yok,değeri düşük olup kız bebek bekleyenler var,benimde degerim 34,ama bugün doktor büyük ihtimal kız dedi
Allah razı olsun canım. Teşekkür ederim.
Selam arkadaslar,
12. haftadayim son bir haftadir karnim inanilmaz buyumustu, bende artik belli olmaya basladi demistim, ama 2 gundur karnim yine eskisi gibi, gobek mobek kalmadi. Uzulsem mi sevinsem mi bilemedim:). Sizde de ayni durum oldu mu?
son 3 gundur buyuk tuvaletimde sorun cekiyordum, kabiz olmustum, internette de bu haftalarda cok normal diyor. Bu sabah tuvalete gittigimde aklim yerinden oynadi, tuvalet kan golu. Sonradan farkettim meger kan makattan gelmis, simdi yediklerime daha dikkatli davranmaya calisiyorum ama sabah ki korku bana epeyce yeter sanirim. Yarin kontrolum var umarim bebisimiz sagliklidir, dortgozle bekliyorum.
Kızlar insan gördüğü herşeyi canı çeker mi yaaaa. Kek istiyorum, browni istiyorum, baklava istiyorum, profiterol istiyorum, börek istiyorum, patates salatası ama hiç birini yapacak kadar halim olmuyor işten eve gidince avucumu yalayıp oturuyorum valla
Çok kötüyüm gece tekrar kanamalarım başladı.Öncekilerden daha fazla. Doktora gittik. Plasenta rahim ağzına yakın kanaman ondan diyor. Erken doğuma neden olurmuşNe yapıcamı bilmiyorum.
15. haftanın içindeyim cnm,ikili testte 1 hafta öndeydi ama doktorum son adet tarihi bizim için daha önemli hesaplamada diyor..Canım sen kaçıncı haftandasın ben 13 haftalığım doktorum kemik yapısından dolayı kız dedi iki hafta sonra net olacakmış benimde kafam karıştı
Kızlar çatlaklar için şimdiden kullandığınız bişeyler var mı ? ben daha başlamadım
ben bella b aldım bu defa.arkadaşlarım çok tavsiye etti.memnunun bütün gün cildi nemli tutuyor.oğlumda lierac kullanmıştım çatır çatır çatladım.bakalım bu defa engel olabilecekmiyim.
Eczanelerde mi satılıyor canım ? doktoruma sormayı unuttum bugün ne kullanabilirim diye? lierac ı iyi diye duymuştum ama dediğim gibi henüz başlamadm ben hiçbişeye :) sadece nemlidiri krem sürüyorum banyodan sonra :)
Başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin kalanlarada allah sabırlar versin.
günaydın kızlar
ben ne yazık ki çok kötü kabuslarla uyandım rüyamda çok güzel bir oğlum olmuştu simsiyah saçları vardı emziriyordum sonra noluyorsa bebeğimi pusetiyle otoban kenarına bırakmışım hemen almaya gidiyorum bebeğim yok çok ağladım sonra polisler bana geri getiriyormuş hep bebeğimle hamilelikle ilgili rüyalar görüyorum sabah 6 da kalkıp deli gibi ağladım benim gibi olan var mı :2:
15. haftanın içindeyim cnm,ikili testte 1 hafta öndeydi ama doktorum son adet tarihi bizim için daha önemli hesaplamada diyor..
Kızlar çatlaklar için şimdiden kullandığınız bişeyler var mı ? ben daha başlamadım
O kadar normal ki böyle rüyalar görmek üzülmeyin. Tamamen hormonların ve annelik hislerinin suçu:)) Ben oğluma hamileyken sık sık doğum yaptığımı ama bebek değil de kedi, tavşan vb gibi değişik hayvanlar doğurduğumu görürdüm. Sözde ben farkında olmaz gibi davranır yine evlattır diyip bakmaya çalışırdım. Etrafımdakiler de eyvah kafayı sıyordı der gibi bana vah vah ederlerdi. Doğuma doğru daha sık oluyor bu rüyalar...
Teşekkür ederim canım araştırıcam dediğin kremi. :)evet canım eczanelerde var internete yaz bella b diye hangi eczanelerde olduğu çıkıyor.90 tl fiyatı da
ben imdilik bebe yağı kullanıyorum banyodan sonra ihtiyaç duydukça da nemlendirici kullanıyorum ama önümüzdeki aydan itibaren daha profesyonel kremler kullanmaya başlayacağım lierac kullanmıştı bir arkadaşım hiç çatlağı olmamış hatta başta göğüslerine sürmemiş göğüsleri çatlamış karnı çatlamamış tabi çatlama mevzusu biraz genetik ve alınan kilo oranına da bağlı....tek kremle yetinmemeye çalışacağım mesela bir arkadaş forumda bir tarif vermişti onu da yapacağım bella diye bir kremden bahsedilmiş onu da not aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?