2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Valla kilo veren birden kilo verip ilerleyen dönemde de hızlı aldığı için çatlıyor olabilir. Ama çatlsyacaksada çatlıyor ya. Ben kilo aldım hiç vermedim şuan göbek etrafımda pembe çatlaklar oluşmaya başlamış

Benim alt karnım çıktı,bariz değil aslında ama fermuarlar kapanmıyor.1 kilo verdim bende hamile pantolonları çıtı pıtı olduğum için büyük geliyorlar.Ben sadece kumaş olarak yumuşak açılan şekilde,1 beden büyük pantolon aldım sadece.düğmeyi fermuarı açmadan giyebiliyorum şuan idare edecek herhalde bayaa

Kendini üzmene değer mi,gözlerim doldu:26: Ya arayıp kendini iyi hissetmediğini söyle açık açık,ya da artık kabul ettim dersen de yemeğe ıvıra zıvıra kalkışma sonrasıda var onun,ikram ikramdır,iyi niyetli olan zaten senin ne yaptığına bakmaz,kötü niyetli olanda ne kadar iyisini yaparsan yap elbet bulacak bi kulp.Ezan saati kötü birşey geçirmeyeceğim içimden görümcen için Allah büyük diyorum sadece.Allah sana sabır versin,normalde de böyle karışıyorsa işine.Tavrını belli et derim,bebek oluncada tependen inmez böyle yap diye diye.Çok sinirlendim

Çok kötüyüm gece tekrar kanamalarım başladı.Öncekilerden daha fazla. Doktora gittik. Plasenta rahim ağzına yakın kanaman ondan diyor. Erken doğuma neden olurmuş Ne yapıcamı bilmiyorum.

Allah yardımcın olsun.Dinlen bol bol dua et.Üzülme demek çok saçma biliyorum ama üzülüp daha da sıkıntılı bir hale dönüşmesin durum.Dualarımdasın.

Kızlar çatlaklar için şimdiden kullandığınız bişeyler var mı ? ben daha başlamadım

Ben 2 haftadır vazelin kullanıyorum,şimdilik sadece duştan sonra kullanıyorum.Zaten çok nemli tutuyor geçmiyor etkisi.Yavaş yavaş daha sık sürmeye başlayacağım.6-7. aylara doğru daha hızlı büyüme olacağından bidaha sonuna kadar çatlak kremi kullanmayı düşünüyoum.

Selam KIZLAR çok dertliyim ben ya derdim bitmiyor hiç. Grip için acile gittim hiçbirşeyi veremeyiz sana dediler parol iç dediler gönderdiler. Daha gribi atlatamadan buseferde idrar yolu enfeksiyonum çıktı. Yanmam hiç yoktu ama akıntım ve sızım vardı. Bende hastanede olduğum için kendime idrar tahlili yaptım bakteri üremesi ve lökositlerim yüksek çıktı. Doktoru aradım monorul diye şase bir ilaç verdi 1 kez kullanacağım gece suda eriyip içecekmişim ve gece boyyu hiç idrara çıkmayacakmışım. Umarım iyi olurum. Karnım ve kasıklarımada kısa süreli sancılar giriyor. Allah hastalıklardan korusun hepinizi çok zor gerçekten. Bir haftadır çekiyorum. Ama en büyük korkum bebeğim. Ona bişey olmasında.

slm benim doktorum folik asit bıraktırdı .baştan beri multivitamin decavit kullanıyorum devam dedi.balık yağı ve kan ilaçlarını 20.haftadan sonra vericem dedi balık yağının içinde yinede ağır metal ihtiva eden balıkların yağları olabilir enken gebelikte tavsiye etmiyorum ilelrleyen dönemlerde iyi markaların ilaçlarını kullanmalısın dedi.Efa daily de sanırım en iyi markalrdan .reçetye geçmiyor sanırım 30 kusur fiyatı vardı doğrumudur?

Bende bio oili düşünüyorum. Bu ay yada bidahaki ay alıp deneyeceğim inş

Şimdiden kullanmanı tavsiye ederim.Nemlendirirsen vücudun daha elastik olacak büyümeye karşı.Tabi ki herkesin fiziksel özellikleri ayrı yapsakta çatlayabilirizde :) Ama çatlamaya başladıktan sonra kremlerin pek anlamı kalmıyor diye biliyorum,önemli olan erken tedbir almak.

Bebek araç gereçleri nekadar pahalı ya tabiki hepsini kaliteli şeyler alsçayım dersen. Nasıl yetişeceğiz bukadar şeye bilmem. Acaba yavaşlama almakmı doğru. Ne bileyim sterilizörmüş, ateş ölçermiş, oda nemlendiricisiymiş, göğüs pompasıymış ufak ama bir araya geldiğinde çok para tutacak şeyler. Çok endişeleniyorum bazen ona herşeyi sağlayabilecekmiyim. Benim gebeliğim çok sürpriz oldu. Olmuyor diye bırakmıştık. Hazirandada araba almıştım onu ödüyorum. 3 sene ödeyeceğim. Oyüzden bazen arabayı satsammı diye bile düşünüyorum. Bunları düşünüp kendime stres yapmamalıyım biliyorum ama işte kafamda deli sorular :44:

canım bana da aynısını dedi dr evde yatıyorum 2 gündür ıhlamur zencefil ayva kabuğu derken baya iyi oldum,valla öksürürken altıma kaçırdım ömrümde ilk defa utanç vericiinşallah bir şey olmayacak bebeklerimize pozitif düşünelim

var var :) olmaz mı. krem sür, bol bol su iç hafifliyor.

haklısın bebek eşyaları çok pahalı..kafayı takma bazı şeylerı de eksık olsun...yeter ki onlar sağlıklı olsun...araba koltugu bebek arabası oda takımı daha pahalı senın yazdıkların gene ufak ufak alınır cnm..benım kuzen kızının araba koltugunu verecek.. chıcoo bebek arabasınıda verecek..hıc almam da demıyorum..eşim ilk bebegımız uzulmenı ıstemıyorum yenı alalım dedı hayır dedım. daha yepyenıler.zaten dunya kadar borç var ev araba tup bebek borcu...ve ben işe de gıdemıyorum..yavas yavas dogum parası ıcın bırıktırmeye baslıcam ama ınan hıc stres yapıp uzulmuyorum varsın bazı şeylerı olmasın bır park yatak yeter

canm doktorunun verdiği toz halndeki ilacı bende kullandım hamileligmn ilk haftalarında bende de bakteri üremesi ve lökositlerim yüksek çıktı allah korusun doktorum düşğe neden olabiliyor mutlaka kullan yazdgm ilacı demşti içtim gece hiç wc cıkmaıdm sabah cıktım ve o günden sonra inanılmaz rahatladım agrım sızım yok cok şükür

Doğru onlar daha pahalı olduğu için bahsetmedim bile :) annemler durumları iyi olursa bebek odasını alacaklarımın inşallah alırlar yoksa bende sadece beşik alırım:) bide doğum var bende özelde yapacağım neyse. haklısın canım ya iyi sağlıklı olsunlarda herşey alınır birşekilde. Allah yardım etsin bebeklerimiz kısmetiyle gelsin inşallah.

Tadı kötü mü

Bende var canim.bugun 12+2 olduk bizde.ozellikle gobek deliginde alt tarafa dogru.hatta bazen kasinirken pul pul dokuluyo.ama cok rahatsiz edici degil allahtan.bende 4 kilo verdim.biz anlamasakta fark etmesekte biraz biraz buyuyor gobisler heralde

Bende var canim.bugun 12+2 olduk bizde.ozellikle gobek deliginde alt tarafa dogru.hatta bazen kasinirken pul pul dokuluyo.ama cok rahatsiz edici degil allahtan.bende 4 kilo verdim.biz anlamasakta fark etmesekte biraz biraz buyuyor gobisler heralde

Bende göbek etrafında kaşıntı değil de dünden beri ağrı başladı. geçen sene laparoskopik ameliyat olmuştum. göbekten kamera sokulmuştu. ondan kalma gerginlik ağrısı mı herkeste oluyor mu bilmiyorum.

Tadı kötü mü

yok canım ya ben nefesimi tuttum öyle içtim ki benm bulantılarımın hat safada oldugu haftalardı ben içtiysem sen kesin içersin bide o ilaç karışımını içtekten sonrada 1 bardak normal su içeceksin zaten ağızda kokusu falan kalmıyor ama sabaha beni inanılmaz rahatlatmıştı bence iç

Tamam canım içecem sağol :)

sağolun kızlar cevaplar için. demek çoğunuzda kaşıntı var.

annemde ablamda kızkardeşimde çatlak olmayınca bendede olmaz diye pek
umarsamamıştım :18:
ama
ayy arkadaşlar gerçekten sağolun fikir oldu yorumlarınız, hemen yarın halledeyim krem işini bari, gözüm korktu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…