canım bak biryerde gebeliğin başında kilo verilen hamileliklerde de çatlamanın daha fazla olabileceğini okumuştum kaşıntı deri gerildiği ve kuruduğu için oluyor kendini güzel nemlendir ve kaşımamaya çalış kaşıdıkça çatlatırsın cildini benim de göğüslerimde belimde ve popomda kaşıntı var maalesef kaşıyorum
kızlarrrrr
kıyafetleriniz dar gelmeye başladı mı?
ben 1 kilo almama rağmen özellikle yemeklerden sonra pantolonlarım sıkmaya başladı
hamile pantolonu baktım geçen onlarda büyük geliyor karnım çıkmadığı için
var mı benim gibi olan acep?
deli olucammmmm kızlar yaaaaaa çok sevgili hayatı benim burnumdan getirmeyi bir borç bilen görümcem tüm mahalleyi toplayıp bana gelmek istiyormuş, ben de tamam dedim buyursunlar gelsinler ama öyle olmaz yemek vermek lazım yemekli gelcekler dedi ben şok hayır kendi daha geçen gün ben hamileliğim boyunca 1 tane misafir almadım tüm 9 ay yattım diyodu şimdi ne oldu ben hamile değil miyim o kadar insana nasıl yemek hazırlicam kalabalık misafire yemek düşürmesi kolay mı yaaaa ayy çıldırıcam bi de daha 6 aylık evliyim yemek yapsam bile çok başarılı yapamıyorum nasıl strese girdim, bi de en en acısı çok yoğun çalışıyorum yani sadece 8 saat uyku var gece geri kalanı hep işyerinde bilgisayar başında geçio yaa bir allahın kulu yok benim de kıymeti bilen ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşuna dememişler sinirimden ağlıyorum şu anda
Çok kötüyüm gece tekrar kanamalarım başladı.Öncekilerden daha fazla. Doktora gittik. Plasenta rahim ağzına yakın kanaman ondan diyor. Erken doğuma neden olurmuşNe yapıcamı bilmiyorum.
Kızlar çatlaklar için şimdiden kullandığınız bişeyler var mı ? ben daha başlamadım
Kızlar ben 13+5teyim sat.a göre. Bir doktor elevit vermişti. kullandım ama içinde laktoz olduğu için çok gaz ve karın ağrısı yaptı. bıraktım. previt daha iyi diyorlar ama özel sigortam karşılamıyor ve 65 tl. emin de olamıyorum dokunacak mı diye. Bir de EFA Daily balık yağı verdi doktor. Günde 5 porsiyon sebze meyve, haftada 2 balık, çokça kalsiyum... Bunları yiyemiyorum. Yiyen varsa tebrikler. hem kendimiz hem bebeğimiz için destek kullanmak lazım sanırım. aranızda vitamin, balık yağı vs. kullanan var mı? Doktorlar ne diyor? Hangi markaları kullanıyorsunuz? Bir de bu ürünlerde domuz yağı olabiliyormuş. o da endişelendiriyor beni.
Bende bio oili düşünüyorum. Bu ay yada bidahaki ay alıp deneyeceğim inş
Selam KIZLAR çok dertliyim ben ya derdim bitmiyor hiç. Grip için acile gittim hiçbirşeyi veremeyiz sana dediler parol iç dediler gönderdiler. Daha gribi atlatamadan buseferde idrar yolu enfeksiyonum çıktı. Yanmam hiç yoktu ama akıntım ve sızım vardı. Bende hastanede olduğum için kendime idrar tahlili yaptım bakteri üremesi ve lökositlerim yüksek çıktı. Doktoru aradım monorul diye şase bir ilaç verdi 1 kez kullanacağım gece suda eriyip içecekmişim ve gece boyyu hiç idrara çıkmayacakmışım. Umarım iyi olurum. Karnım ve kasıklarımada kısa süreli sancılar giriyor. Allah hastalıklardan korusun hepinizi çok zor gerçekten. Bir haftadır çekiyorum. Ama en büyük korkum bebeğim. Ona bişey olmasında.
merhaba arkadaşlar.
12+3 olduk. yaklaşık 10 gündür göbeğimin altı ve etrafı ara ara kaşınıyor, anneme sordum, oda karnın büyüyor ondan diyor.
aslında göbeğim falan çıkmadı, hatta 6 kilo verdim şimdiye kadar.
takip ettiğim kadarıyla kimsede göbek çevresinde kaşıntı yok galiba? varmı böyle kaşıntısı olan?
13+4 olduk bebişimle canım..gün sayıyorummmm resmennn12 haftalık canım sen
Bebek araç gereçleri nekadar pahalı ya tabiki hepsini kaliteli şeyler alsçayım dersen. Nasıl yetişeceğiz bukadar şeye bilmem. Acaba yavaşlama almakmı doğru. Ne bileyim sterilizörmüş, ateş ölçermiş, oda nemlendiricisiymiş, göğüs pompasıymış ufak ama bir araya geldiğinde çok para tutacak şeyler. Çok endişeleniyorum bazen ona herşeyi sağlayabilecekmiyim. Benim gebeliğim çok sürpriz oldu. Olmuyor diye bırakmıştık. Hazirandada araba almıştım onu ödüyorum. 3 sene ödeyeceğim. Oyüzden bazen arabayı satsammı diye bile düşünüyorum. Bunları düşünüp kendime stres yapmamalıyım biliyorum ama işte kafamda deli sorular:44:
Selam KIZLAR çok dertliyim ben ya derdim bitmiyor hiç. Grip için acile gittim hiçbirşeyi veremeyiz sana dediler parol iç dediler gönderdiler. Daha gribi atlatamadan buseferde idrar yolu enfeksiyonum çıktı. Yanmam hiç yoktu ama akıntım ve sızım vardı. Bende hastanede olduğum için kendime idrar tahlili yaptım bakteri üremesi ve lökositlerim yüksek çıktı. Doktoru aradım monorul diye şase bir ilaç verdi 1 kez kullanacağım gece suda eriyip içecekmişim ve gece boyyu hiç idrara çıkmayacakmışım. Umarım iyi olurum. Karnım ve kasıklarımada kısa süreli sancılar giriyor. Allah hastalıklardan korusun hepinizi çok zor gerçekten. Bir haftadır çekiyorum. Ama en büyük korkum bebeğim. Ona bişey olmasında.
haklısın bebek eşyaları çok pahalı..kafayı takma bazı şeylerı de eksık olsun...yeter ki onlar sağlıklı olsun...araba koltugu bebek arabası oda takımı daha pahalı senın yazdıkların gene ufak ufak alınır cnm..benım kuzen kızının araba koltugunu verecek.. chıcoo bebek arabasınıda verecek..hıc almam da demıyorum..eşim ilk bebegımız uzulmenı ıstemıyorum yenı alalım dedı hayır dedım. daha yepyenıler.zaten dunya kadar borç var ev araba tup bebek borcu...ve ben işe de gıdemıyorum..yavas yavas dogum parası ıcın bırıktırmeye baslıcam ama ınan hıc stres yapıp uzulmuyorum varsın bazı şeylerı olmasın bır park yatak yeter
canm doktorunun verdiği toz halndeki ilacı bende kullandım hamileligmn ilk haftalarında bende de bakteri üremesi ve lökositlerim yüksek çıktı allah korusun doktorum düşğe neden olabiliyor mutlaka kullan yazdgm ilacı demşti içtim gece hiç wc cıkmaıdm sabah cıktım ve o günden sonra inanılmaz rahatladım agrım sızım yok cok şükür
merhaba arkadaşlar.
12+3 olduk. yaklaşık 10 gündür göbeğimin altı ve etrafı ara ara kaşınıyor, anneme sordum, oda karnın büyüyor ondan diyor.
aslında göbeğim falan çıkmadı, hatta 6 kilo verdim şimdiye kadar.
takip ettiğim kadarıyla kimsede göbek çevresinde kaşıntı yok galiba? varmı böyle kaşıntısı olan?
Bende var canim.bugun 12+2 olduk bizde.ozellikle gobek deliginde alt tarafa dogru.hatta bazen kasinirken pul pul dokuluyo.ama cok rahatsiz edici degil allahtan.bende 4 kilo verdim.biz anlamasakta fark etmesekte biraz biraz buyuyor gobisler heralde
Tadı kötü mü
Tamam canım içecem sağol :)yok canım ya ben nefesimi tuttum öyle içtim ki benm bulantılarımın hat safada oldugu haftalardı ben içtiysem sen kesin içersinbide o ilaç karışımını içtekten sonrada 1 bardak normal su içeceksin zaten ağızda kokusu falan kalmıyor ama sabaha beni inanılmaz rahatlatmıştı bence iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?