Selam KIZLAR çok dertliyim ben ya derdim bitmiyor hiç. Grip için acile gittim hiçbirşeyi veremeyiz sana dediler parol iç dediler gönderdiler. Daha gribi atlatamadan buseferde idrar yolu enfeksiyonum çıktı. Yanmam hiç yoktu ama akıntım ve sızım vardı. Bende hastanede olduğum için kendime idrar tahlili yaptım bakteri üremesi ve lökositlerim yüksek çıktı. Doktoru aradım monorul diye şase bir ilaç verdi 1 kez kullanacağım gece suda eriyip içecekmişim ve gece boyyu hiç idrara çıkmayacakmışım. Umarım iyi olurum. Karnım ve kasıklarımada kısa süreli sancılar giriyor. Allah hastalıklardan korusun hepinizi çok zor gerçekten. Bir haftadır çekiyorum. Ama en büyük korkum bebeğim. Ona bişey olmasında.
minecim sana misafirliğe gelesim geldi valla ne hamaratsın sen
Çok kötüyüm gece tekrar kanamalarım başladı.Öncekilerden daha fazla. Doktora gittik. Plasenta rahim ağzına yakın kanaman ondan diyor. Erken doğuma neden olurmuşNe yapıcamı bilmiyorum.
Selam KIZLAR çok dertliyim ben ya derdim bitmiyor hiç. Grip için acile gittim hiçbirşeyi veremeyiz sana dediler parol iç dediler gönderdiler. Daha gribi atlatamadan buseferde idrar yolu enfeksiyonum çıktı. Yanmam hiç yoktu ama akıntım ve sızım vardı. Bende hastanede olduğum için kendime idrar tahlili yaptım bakteri üremesi ve lökositlerim yüksek çıktı. Doktoru aradım monorul diye şase bir ilaç verdi 1 kez kullanacağım gece suda eriyip içecekmişim ve gece boyyu hiç idrara çıkmayacakmışım. Umarım iyi olurum. Karnım ve kasıklarımada kısa süreli sancılar giriyor. Allah hastalıklardan korusun hepinizi çok zor gerçekten. Bir haftadır çekiyorum. Ama en büyük korkum bebeğim. Ona bişey olmasında.
rica ederim canım inşallah çatlamadan aşırı kilo almadan sağlıklı bebişlerimizi alırız kucağımıza,herşeye rağmen çatlarsak da bebişlerimiz sağolsunyarın 2li test için randevum var belki söyler dr cinsyetini çok heyecanlıyım 14 saat kaldı boncuğumu görmeye senin belli mi?
Ben kanı cumartesi günü vermiştim. Bugün çıktı sonuçlarım. Decavit verdi sadece canım.
Bizimki pazartesi 18 kasım
Günaydın güzel anneler :) Dün baş ağrısı vardi inşallah bugün olmaz bu migren gitmedi bir türlü yakami
Merhaba arkadaslar dun bebegimi gordum 11+6 olmusuz haretliydi keyfide yerindeydi sanirim dr herseyin normal oldugunu soyledi.2li test icin randevu aldik bu hafta ici yapilacak sonucu gosterdigimizdede cinsiyetini soylerim dedi dunden beri cok heyecanliyim gercek anlamda varligini hissetmeye basladim rabbim kucagima almayi nasip etsin.
Sizler nasilsiniz bakalim...
daha önce ocak anneleri grubundaydım oğlumda orda tanıştığım birsürü arkadaşım var ve hepsinden fikir aldım bella b kullananlar çok memnundu bende o yüzden aldım kullanıyorum güzel gerçektende
northstar inanki allah kolayını veriyor bir bakıyorsun ki ev bebek eşyalarıyla dolmuş taşıyor.ben oğlumdan hatırlıyorum oturup hesap yapmıştık eşimle ve o kadar eşyayı nasıl aldığımıza şaşırmıştık.araba koltukları,bebek arabaları ,bebek odası,bebek gereçleri vs... şimdi ikinciye çoğu eşyamız var.bir tek park yatak alacağım kendi yanımda yatarken lazım olacak sonra odasını ayırırkende abisine yeni oda alıp onu abisinin odasına terfi ettireceğim.
Gözünüzaydın,hoşgeldin aramıza :) %99 demek bi nevi kesin demek gb birşey zaten kordon olabilme ihtimali bırakmamış doktorda şaşırmış gb :) Yine de gördüğünden değil kemik yapısından kendi tahminini söylemiştir bence.
Hayır olsun inşallah.Ne zaman kontrolünüz? Bana ayın 21'i gelmek bilmedi:97:
1 gun once bununla ilgili 2 olay dinledim, tek kullanimlik bu ilaçtan icenlerde düşük tehlikesi oluşmuş. Bence içme öncesinde doktorlara Danış
Aman dikkat, karın pul pul olduysa... Bence daha bol su için, doktorunuzun önerdiği kremleri sürmeye de başlayabilirsniz. Oğluma 5 aylık hamileyken heran doğuracak gibiydi karnım. Çatlamaya yatkın olduğumdan erkenden lierac, mustela ve bebe yağı kullandım, hiç çatlağım olmadı.
Şimdi de 14 haftalık gebeyim, 5 aylık gibi?!?!? Bunda da suyu bol içip, kremleri sürüyorum, inşallah çatlak filan olmaz... Büyük karın çatlar diye bir kural yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?