2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar,

İkili test için kan sonuçlarım da çıktı. Doktorumla görüştüm çok şükür tüm değerlerim iyiymiş. Rabbim'e binlerce şükürler olsun. Bu defa herşey yolunda gidiyor. Rabbim hepinizin iyi haberler almasını nasip etsin inşAllah.

Artık kendimi tam anlamıyla hamile gibi hissediyorum. En riskli dönemin geçmiş olması, sonuçlarımın iyi olması beni mutlu etti.

1 gun once bununla ilgili 2 olay dinledim, tek kullanimlik bu ilaçtan icenlerde düşük tehlikesi oluşmuş. Bence içme öncesinde doktorlara Danış

minecim sana misafirliğe gelesim geldi valla ne hamaratsın sen

Buyur gel canım beklerim seve seve :) ama mutlaka sabah ılık suyu ihmal etme aç karnına + gün kurusu kayısıyı da ... Benim de göğüs uçlarım çok acıo yarıldılar resmen lansinoh diye krem varmış onu alayım diyorum fikri olan var mı acaba

Çok kötüyüm gece tekrar kanamalarım başladı.Öncekilerden daha fazla. Doktora gittik. Plasenta rahim ağzına yakın kanaman ondan diyor. Erken doğuma neden olurmuş Ne yapıcamı bilmiyorum.

canım ya inş geçer bi sorun çıkmaz stres yapma bence.

çok geçmiş olsun canım bende gribim ve öksürüge çevirdi beni mahvediyo banada sadece parol verdi ama onuda içince kustuğum için içmiyorum eşim sağolsun her gece ballı süt yapıp getiriyo bana boğazlarımı yumuşatsın diye bende sık sık idrara çıkıyorum ama gitmedim onun içinde hastaneden bıktım diyebilirim bulantılarım yetmiyormuş gibi heryerim dökülüyor birde gece uykusu hiç yok denecek kadar az dinlenemiyorum sabah ezanı okunmadan kalkıyorum birde gece çok sık lavaboya çıkıyorum.

günaydın kızlar bugun nasılsınız bakalım dün tekrar usg ye girdim yine söylemedi dr um cinsiyetini hala erken diyo. sanırım risk almak istemiyo çünkü burda teşhislerinin doğruluğuyla ünlüdür kendisi:) boğazım hala çok ağrıyo burnumda akıyo sanırım fena üşüttüm bu düğün arifesinde. gece 20 kez uyandım sanırım verdiğiniz tarifleri uygulayacağım bugun. tabi büroda nekadar dinlenebilirsem üstüne sizler iyisinizdir umarım kendinize dikkat edin havalar bugunden sonra mevsim normallerinin altına düşecekmiş sabah haberlerde dinledim:)

Saolasın canım amin inş. sağ sağlim alırız kucaklarımıza, çatlarsak da canları sağolsun bebişlerimizin onlar için değer Ayyy görünce insan çok mutlu oluyo dimi elimde olsa hergün gider bakardım çok özlüyorum. bende dün gördüm hareketli ama cinsiyetini göstermedi, yada gösterdi de doktorum söylemedi kesin bişey olmadan. o kadar da zorlamıştım halbuki Benimkisi sadece merak Allahım sağlıklı sıhhatli versin de kız / erkek farketmez :) ama doğum tarihim 19 Mayıs olucakmış tabi tam net değil dedi. inş bayramda gelir :)

Ben kanı cumartesi günü vermiştim. Bugün çıktı sonuçlarım. Decavit verdi sadece canım.

Bizimki pazartesi 18 kasım

Nasıl cıktı canım sonuçların. bende Decavit ve kan ilacı kullanıyorm sadece :) Benimkisi 15 Kasım

Günaydın güzel mayıs anneleri bizimde kontrolümüz pazartesi 16 haftamız oluyor drumuz söylerse cinsiyetinide öğreneceğiz bende hareketlerini bariz hissediyordum elimin altında top gibi dönüyodu ama bu aralar hissetmiyorum panik yapıyorum arada ama hissetmememiz normal olduğu için pazartesiyi bekliyorum ama günler geçmiyor çok heyecanlıyım 3 hafta olacak nerdeyse görmeyeli.
Bebek eşyalarına değinmişsiniz benimde oğlumundan kalma bir sürü şeyimiz var eksiğimiz yokmu var tabi ama oğlumdaki kadar olmayacak doğum parasınıda heray bi kenara atıyorum bu şekilde dengelemeye çalışıyorum

Arkadaslar benim bebisim yaklasik 13 haftalik ama 3 sabahtir uyaninca bebegimin karnimda bir noktada toplandigini görebiliyor ve dokunabiliyorum. Böyle olan var mi? Daha erken sanirim anlamadım. Normalde korkmam ama 4 gun once biraz kanamam oldugu icin endiseleniyorum.

Günaydın hanımlar
dün doktora gittik 11+6 olmuşuz
ense kalınlığı ölçümü yapıldı 1.1 çıktı, ikili tarama testi için kan verdim sonuç 10 gün sonra çıkacakmış
Allahım hayırlı haberler duymayı nasip etsin hepimize
bebeğim kıpır kıpırdı maşallah yerinde durmadı
cinsiyeti bir sonraki gelişinde söylerim, her şey normal hiçbir problem yok dedi

folik asiti bırak dedi
elevit ve kan ilacı yazdı henüz eczaneden almadım ilaçları

doktora elevit hakkında iyi şeyler duymadım dedim
o da domuz yağı felan mı duydun dedi, evet dedim
öyle şeylere itimat etme ilacını kullan bu senin için faydalı dedi, tamam dedim bende

Günaydın güzel anneler :) Dün baş ağrısı vardi inşallah bugün olmaz bu migren gitmedi bir türlü yakami

arkadaşım günaydın ,
daha önce migrenim yoktu ama şimdi bir baş ağrısı ki dayanılmaz. Doktorum bana parol bile vermedi de magnezyum efervesan verdi iyi geliyor. bugün de baş ağrısı ile kalktım onu alınca geçti. doktoruna bir sor istersen

Merhaba arkadaslar dun bebegimi gordum 11+6 olmusuz haretliydi keyfide yerindeydi sanirim dr herseyin normal oldugunu soyledi.2li test icin randevu aldik bu hafta ici yapilacak sonucu gosterdigimizdede cinsiyetini soylerim dedi dunden beri cok heyecanliyim gercek anlamda varligini hissetmeye basladim rabbim kucagima almayi nasip etsin.
Sizler nasilsiniz bakalim...

merhaba canım bizden bir gün öndesiniz siz :)
ense kalınlığı ölçümü yaptı mı doktor?

Inş canım ya Allah yardım eder umarım.

Bu cumartesi canım sabırsızlıkla bekliyorum. :)

Günaydın herkese

Şu anda 67 tv de gebelik takibi ile ilgili program var netten veya arayarak soru sorulabiliniyor kızlar

1 gun once bununla ilgili 2 olay dinledim, tek kullanimlik bu ilaçtan icenlerde düşük tehlikesi oluşmuş. Bence içme öncesinde doktorlara Danış

İçtim bile bişey olmaz umarım. Zaten bana doktorum verdi bu ilacı. Idrar yolu enfeksiyonu diyip geçmemek lazım. Tedavi edilmediği takdirde ciddi sonuçları olabiliyor. Başka çaremde yoktu yani.

evet bol su içiyorum wc ye girmekten usandım gece de rahat 3 kere kalkıyorum bebe yağı kullanıyorum.inşallah çatlamam.

Bir de arkadaşlar ben netten, kk dan bulduğum listeleri birleştirdim gerekli gereksiz her şey var bu listede :)) Şimdi yükleyecem buraya isterseniz inceleyin sizce gereksiz olanları silersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…