Bir kere burun kenarlarıma sürdüm vicksi o kadarSerum fizyolojik dediğn ne canım serum mu yedin ?
Canım benimkiler 2 beden falan büyüdü nerdeyse cok sızladı bende bebe yagiyla her banyodan sonra genelde 2 güne bir yani nemlendiriyorum..onceden sutyensiz dolasirdim evde simdi yatarken bile takiyorum biraz toparlayici olması sızıyı azaltıyor..
saol canm bi deneym bakaym bende söylediklerini inş işe yarar..
Yok canım tuzlu serum burnuna sıkıyorsun okyanus suyu olarakta satılıyor
Yok canım tuzlu serum burnuna sıkıyorsun okyanus suyu olarakta satılıyor
hayırlı akşamlar kızlarne güzel cinsiyet öğrenenlerimiz olmuş Rabbim tamamına erdirsin bir çoğu arkadaşımızın ortak sorunu : gebelik haftasına göre önden yada geriden gelmesi bebeklerin.... nacizane paylaşyım eltimin 3 hafta ileriden geliyordu tabii onda şekerde vardı belki onunda etkisi vardır bilemiyorum neyse bebek çok kilolu işte 5 e yakın doğar falan dedi doktorlar sezaryna aldilar 10 günü vardı 3560 gram doğdu çocuk hastaneden çıkarkende 3 150 düştü ..... şimdide kız kardeşi için aynı şeyi söylemişler ve onunki 1 ay önden gidiyormuş düşünün artık ockta beklenen doğumu aralık a çekmişler ..... yani diyeceğim o ki çok fazla takmayın kafanıza herşey olacağına varır [hayırlısı olsun canım yaa. sen cinsiyet öğrenmedin mi daha tahmin falan da mı yok.
Kızlar yaa biliyorum çok erken ama bebek odası yapacakmısnız. Yoksa sadece beşikmi alacaksınız biz cinsiyeti belli olunca düşünmeye başladık ama karar veremedik yapmasak sadece beşik yetmeyecek kıyafetleri içinde bişey almak gerekecek öyle yapmaktansa düzenli bir odası mı olsa?? Siz ne düşünüyorsunuz.. İlk bebeğimiz olacak bu arada birde ikimizde çalışıyoruz.
ay ne güzel karnın çıkmış bende daha birşey yok dümdüz ama ben hamile kaldım kalalı 7 kilo verdim. ondan olsa gerek. yaaa merak ediyorum bende karnım çıkınca nasıl olacak diye.
Valla benimde bulantım olmadı bende 5 kilo aldım ama her yarım saatte bir kusmaktan iyidir heralde. Kilo veren arkadaşlarında bu durumdan çok mutlu olduğunu sanmıyorum. Bu arada kilo verenlerde bence takmasın kafasına bebiş büyümeye başlasın kiloların nasıl geldiğini anlamayacağız gibi görünüyor.
Canım ben de 5 kiloya yakın aldım ama hiç kusmadım geçen aylarda hatta midem bulandıkça yedim o rahatlattı beni ama şu anda çok pişmanım yaaa kilo alınca kendimi hiç sevmedim ve çok hızlı bir şekilde de almaya devam ediyorum doğuma kaç kilo giricem allah bilsin ama elimde de değil ki napiim allah son hayırlığı versin inşallah
Ayyy asıl seninki ne kadar güzel canım yaaa benim bu ara aldı başını gidiyor o kadar moralim bozuluyor ki anlatamam çok mutuszum
anladım canım allah bağışlasın çocuklarınıcanım hayırlı gecelerilk olarak şunu sylyeyim benim 2 çocuğum var 9 ve 6 yaşnda ... ben burda kız kardeşim adına yazıyorum ilk sayfalarda yazmıştım sanırım farketmedin kardeşim 2 hafta önce gitti bişey söylememişler 2 hafta sonra tekrar gideck bakalım ozamn birşey söylerler herhalde yani şimdilik bekleme de Rabbim hepinize hayırlısını versin inşaAllah
canım ayvalı ıhlamur içine az zencefil tarçın limon bal en güzel ilaç günde 3 bardak iç yat dinlen yapacak başka bir şeyimiz yok ben böyle atlattımamin.. ben yine nefes alamadım bu gece. uyuyamadım. öksürük olmaya da başladım. çok korkuyorum. nasıl geçireceğim bu hastalık dönemini.antibiyotik içmeden geçiremiyorum normalde. en az 10 gün sürünürdüm eskiden. şimdi ne yapacağım ben?
yaa benim bu hafta çıktı iyiden iyiye kilo almadım ama biraz gaz da oluyor tabi özellikle de akşamlarıSelam kızlar nası gidiyo gobusler çıktı mı?Benim artık biraz belli olmaya başladı kilo almadım ama kıyafetlerim sıkıyo elbiselerimi giyiyorum genelde..yada pileli eteklerimden:) dışarıdan cok farkedilmiyor ama ben cok mutlu oluyorum büyüdükte :)
canım ben geçen hafta gittim 12+5te dr 13. hafta olmadan gel demişti bzim sıpanın arpası fazla gelmiş 13+3 görünüyordu ama yapıldı test kıpır kıpır olmasına rağmenkızlar bu gece rüyamda bir kız bebeğim olmuşerken doğummuş doğru dürüst bir kıyafeti yok. altını alıyorum uyutuyorum nasıl bir harika duyguydu anlatamam. rabbim hepimizin bir an önce sağlıkla bebeklerimi kucağımıza almayı nasip etsin en son 2 gün önce gördüm meleğimi bayağı büyümüş kıpır kpırdı
bu arada cinsiyetini 13 hafta içinde öğrenen var mı aramızda . diğer bir sorumda ikili test için 12+6 geç mi oluyor :44:
canım yemen güzel, benim aşırı mide bulantım yok 6 7 8. haftalarda çok olmuştu ama iştahsızım evde yemek yemiyorum resmen başka yerlere gidince yiyorum tıka basa,bebeğine faydası olmayacak şeyleri yeme makarna pilav ekmek şeker....bunlar zararlı bile o zaman gereğinden fazla kilo almazsın hem bunlara gebelik şekeri çıkmasın diye dikkat etmek lazımKızlar merhaba. Ben 3 kilo aldım ama çok fazla şiştim nerdeyse sizde durumlar nasıl. Hamilelik pantalonu kullanmaya baslayalı 2 ay oluyor nerdeyse. Kilo almayanlar nasıl başardınız 2 saatte bir acıkıyorum ben yemezsem midem kazınıyor siz nasıl başarıyorsunuz ya bana tiyo verin
canım birden alırsın merak etme önümüzdeki ay toparlarsın görümcem ilk oğluna hamileyken 5 ay kustu 5 kilo vermişti ona rağmen 15 kilo aldı bu arada benim de olmuyor kabanlarım ama almayı düşünmüyorum kalın hırkalarla şallarla idare etmeyi planlıyorum şimdi alsam seneye ne yapacağım onucanim bende alamadim diye uzuluyorum.4 kilo vermistim en son baktim yarim kilo almisim.ama hala hamile kaldigim ana gore 3,5 kilo eksigim.birde hic tiksinme bulanti kusmam falanda olmadi yememde iyi ama.doktorum bisey olaz dedi yinede uzuluyorum iste.fakat kilo vermeme ragmen durumlar ayni kiyafetlerim olmuyor.sistim resmen hatta en kotusu kabanlarim olmuyor.dun ana yakila kaban aradim kendime.
valla bizimki ultrasonda yerinden çıkacak gibiydi eğer bu halde hissetsem karnım yırtılır heralde :)Canım ben ilk bebeğimi 28 inci haftada hissetmiştim :))) herkesin değişiyor ikinciler erken hissedilir diyorlardı ben ufak kıpırtılar hissediyorum bazen gaz falan değil sırt üstü yatinca ara sıra gidiklanma gibi :)
canımbizim ev çatı dubleksi yatak odam üst katta allta 2 odam boş o yüzden bir odayı bebek odası yaparız diye düşünüyorum yukarıya da park yatak koyacağım biz yaptırmayı planlıyoruz cinsiyet belli olunca ama eğer yaptırmazsak ara renk bireyler almayı planlıyorum dolap olmasa da en azından yüksek bir komidin almak lazım.ayrıca ilk bebek ya ilerde kardeşi olunca o da kullanır.Kızlar yaa biliyorum çok erken ama bebek odası yapacakmısnız. Yoksa sadece beşikmi alacaksınız biz cinsiyeti belli olunca düşünmeye başladık ama karar veremedik yapmasak sadece beşik yetmeyecek kıyafetleri içinde bişey almak gerekecek öyle yapmaktansa düzenli bir odası mı olsa?? Siz ne düşünüyorsunuz.. İlk bebeğimiz olacak bu arada birde ikimizde çalışıyoruz.
amin.. ben yine nefes alamadım bu gece. uyuyamadım. öksürük olmaya da başladım. çok korkuyorum. nasıl geçireceğim bu hastalık dönemini.antibiyotik içmeden geçiremiyorum normalde. en az 10 gün sürünürdüm eskiden. şimdi ne yapacağım ben?
Kızlar merhaba. Ben 3 kilo aldım ama çok fazla şiştim nerdeyse sizde durumlar nasıl. Hamilelik pantalonu kullanmaya baslayalı 2 ay oluyor nerdeyse. Kilo almayanlar nasıl başardınız 2 saatte bir acıkıyorum ben yemezsem midem kazınıyor siz nasıl başarıyorsunuz ya bana tiyo verin
Kızlar bende kaç gündür nefes darlığı oluyor. Aniden nefesim sıkışıyor gibi oluyor, uzanıp derin nefesler aldıkça düzeliyor. Sizde de oluyor mu böyle bir şey?
Kızlar yaa biliyorum çok erken ama bebek odası yapacakmısnız. Yoksa sadece beşikmi alacaksınız biz cinsiyeti belli olunca düşünmeye başladık ama karar veremedik yapmasak sadece beşik yetmeyecek kıyafetleri içinde bişey almak gerekecek öyle yapmaktansa düzenli bir odası mı olsa?? Siz ne düşünüyorsunuz.. İlk bebeğimiz olacak bu arada birde ikimizde çalışıyoruz.
Benim iki taneler canım allah nasip ederse ben iki tane minik beşik alıp yatakodamda yatırmayı düşünüyorum bir sifonyer alıp cocuk odasına koyarım şimdilik.. Odalarını biraz büyüdüklerinde yapmayı planlıyorum 2 yıl yanımda yatsınlar gerisini sonra düşünecem ins..Kızlar yaa biliyorum çok erken ama bebek odası yapacakmısnız. Yoksa sadece beşikmi alacaksınız biz cinsiyeti belli olunca düşünmeye başladık ama karar veremedik yapmasak sadece beşik yetmeyecek kıyafetleri içinde bişey almak gerekecek öyle yapmaktansa düzenli bir odası mı olsa?? Siz ne düşünüyorsunuz.. İlk bebeğimiz olacak bu arada birde ikimizde çalışıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?